Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az új patch mit tud amúgy,mert nem vettem észre változásokat,csak a Fokker D.VIII miatt adták ki?
Talán egy javaslat, lehet butaság..
a automatikus célra fordító rendszer (Automatic Turn on Target)
helyett szerinted nem pontosabb a automatikus célra tartó rendszer?
Bár én angolból is gyenge vagyok, és a BS-is ez alapján szeretném elsajátítani... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Ha letöltötted a demót és be tudtál lépni a játékba, akkor automatikusan letöltötte a frissítéseket (6-700 mega körül lehet). A grafikai beállításokat egy kicsit szerényebbre véve egészen biztosan jól fog futni. Ha gondod van, itt nyugodtan kérdezhetsz.
www.pcpilot.hu
Gratulálok, és azt hiszem ez az új típusom... 😄
Gyerekek, egy gyors teszt mehet akár most is... 😊
Sakky: Én nem demóztam sohasem.. milyen géped van?
apropó, gyári rulett: most csináltam végig egyet 10 gyõzelemmel. 11-re már nem lett volna lõszer. Pfalzzal max. 6-7-ig jutottam. és még csak kb. 1 órát repültem a DVIII-assal 😊 k.va jó ez a gép <#worship>#worship> forgómotorossal még nagyon keveset repültem, de tényleg sokkal jobb mint a soros motor. eléggé szeszélyes, de kezdek rájönni a szeszélyeire. aztán ha megunom, jöhet a Dr.1.
#Dummy: a napokban vmikor letesztelhetjük multiban a Camel vs DVIII-at 😉 bár még annyira nem repülök üzembiztosan vele. egy kérésem volna, ha lehet: a Central Powers oldalon ha lecserélnéd az egyik DVII-et DVIII-ra, annak nagyon örülnék <#worship>#worship> köszönöm.
dr1: Érdekes dolog ez, mert amikor Dummy azzal repült, simán leelõzte a Pfalz-omat, úgy hogy õ közben emelkedett... Állva hagyott... 😄
Amúgy az SE5-rõl írta valaki a hivatalos fórumon pár hete, hogy 60mph az optimális emelkedõsebessége. Magamtól én nem szívesen mentem 90mph alá, de aztán kipróbáltam a hatvanat és tényleg brutálisan kapaszkodik felfelé azzal a sebességgel. Mint vmi fogaskerekû - lassan de biztosan. 😊)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nagyon durva,a N17-et szinte alapra húzott gázkarral is simán le lehet követni....
Fokker, melyik mission az amire utaltál?
Dummy, szigorúan AI ellenfélrõl beszélve, a Teve nem ellenfele, a DVIII-asnak, folyamatosan védekezésre repült az AI Teve...
Egyre jobban tetszik ez a gép... lehet kiröhögtök , de eddig a pedált, mindig csak a lábam ujjaival tologattam, most kipróbáltam teli talppal (ráraktam teljesen a lábaimat.) teljesen más!!! Sokkal precízebben vezethetõ a gép!
A képek:
Úgy látom ennél a gépnél érdemes csökkenteni a géppuskák összetartását.
Annyi érdekesség van még, hogy a motorhangban semmi változás nincs, csak ha teljesen alapra húzod vissza, akkor kezd el "kotyogni"...
A DR1 macerásabb, sokkal könnyebb vele hibázni, de sokkal megbocsájtóbb ... A Camel-el nehezebb hibázni, de annak 80%-ban rossz vége van ... Namost multiban ha egyszer elrontok valamit akkor azt tuti kihasználjátok, ergo inkább zuhanok le 3 körönként a Camel-el mint hogy minden rossz balkanyar után lelõjön valaki xD
Papa: Egyszerûen átszerkesztheted a külsõ Ruletteket DVIII-asra, csak meg kell keresned a Player nevõ gépet és átállítani ...
De ha kell akkor bármikor meg tudom csinálni ... fél perc alatt kész 😊
Ja, esetleg tudnál nekem a belõs nézetbõl csinálni egy screenshotot? Hogy milyen a kilátás ...
Lockonból 1 féle van, Lomac és Lockon ugyanaz ... Van belõl egy péusz kiadás, ahol Lockon + FC van ... ez valami Lock On Gold ... ezt nem nagyon láttam még itthon ...

www.pcpilot.hu
De a Flaming Cliffs-et feltétlen vedd meg hozzá. Én a letöltõset vettem meg korábban azóta a CD-és is meg van, szerintem egyikkel sincs semmi gond.
Asszem a LO_Flaming_Cliffs_Patch_1.12b_EngWEB.exe javítást mindenféleképpen az FC-hez, a Viste/W7-hez kell, hogy elinduljon. De lehet, hogy csacsiság amit írok, érdemes majd mások véleményét is megkérdezni. 😊
OFF: a LockOn alapjátékból van többféle is? gondolok arra, hogy lehet kapni a CDgalaxisban a "sima" LockOnt, illetve látom, hogy létezik LOMAC(Modern Air Combat) is. mi a különbség? egyre jobban kacérkodok a gondolattal, hogy kipróbáljak egy A-10-est vagy Su-25-öst.
A Tevével nem volt semmi sikerélményem,a dr1-el egy pici, ezzel viszont van, csak ugye macerásabb mint a Pfalz III-as... 😊

Összességében szerintem egy nagyon jó gép, mert veszettül emelkedik, és a kilátás sem vészes belõle! (ATevét, az Se5-öt simán utoléri, illetve emelkedik fel az ellenséges gép magasságára (se5)
Repültem egy rulettet , amit feltettem, 6-ig jutottam el, és sikerült elrontani a leszállást... 😊
Persze az egy másik kérdés, hogy ellenetek mire megyek majd vele.. 😄
Szóval, erõs gép, jól repül, de ami miatt nem tetszik, az hogy forgó motoros... Folyamatosan be kell lépni a bal pedált, és ez számomra, zavaró, fárasztó!
Bár megjegyzem, sokkal jóindulatúbb mint a Teve, vagy a dr1..
Nem lehet olyan önfeledten, vadul repülni vele, mint a Pfalz-al, abban tényleg csak az ellenfélre kell figyelni, a gépre nem.
Szóval az eddig forgó motorosok közül ez a legjobb, jó gép!
A track linkje remélem jót tömörítettem be.. 😊
TRACK
Sanyo: Mindkettõt nagyon várom! 😊 A leírást ás az A10C szimut is! 😊
www.pcpilot.hu
Van aki már repül vele?? 😊
Dummy, azt hiszem, tudom mire gondolsz, és remélem, javítva lett! 😊
Érdekes lesz ez 😊
www.pcpilot.hu
Nekem jön le a patch.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Úgy látom a patch is elérhetõ, de sajnos nekem nem frissít... 😞
Redroit: Nagyon irigyellek, majd meséld el milyen volt, igazán szép ajándékot hozott Neked Jézus! 😊 Gratula! <#eljen>#eljen>
Highfly
60perces repülés egy Boeing 737-800 szimulátorral! <#vigyor2>#vigyor2> Kicsit gyúrnom kell rá, az utóbbi tíz évben csak világháborús gépekkel "repültem", ez azért más madár lesz. Jelen tudásommal valószínûleg kint felejteném a futókat és megkérdezném hol a blip switch. 😊))
Én is kellemes ünnepeket kívánok neked és szeretteidnek! 😊
Papa
Papa01
Szuper volt a ma esti röppenés!!! 😊
Köszöntem a mai reppenést is ... és itt a Deadzone-os kép:

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"