Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sem volt még több 33fps-nél (offline).
A konfigom : C2D 8400@3Ghz, 2GB DDR2/800Mhz, 8800GT 512MB (stb...)
De amikor Papával 1:1-et játszottunk, rendszeresen leesett 6-8(!!!) fps-re.
Viszont ha kiléptem a desktopra és vissza, akkor 25-tel ment tovább...
Igaz, én kénytelen vagyok az LCD-monitor miatt a natív 1680x1050-ben játszani, minimum/medium beállításokkal.
Il-2-ben a gépem tartja a 60fps-t, szinte minden körülmények között.
Azt hiszem, hogy még 2x512MB RAM kelleni fog. (Szerintem a nagy térkép eszi a RAM-ot)

A GF9600 gyakorlatilag a régi GF8600 újraszámozva, a 8800GT-tõl eléggé elmarad.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

LeonSilver
Sanyo Te egy félisten vagy 😉 <#eljen> Egy hasonló színvonalas leírást kellene kreálni még a datalink használatáról és mehetne is a multimóka <#kacsint>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Köszönöm a munkádat, Sanyo!! 😊 Holnap neki állok, és elkezdem megtanulni a BS-t!! 😊

Köszönöm még egyszer, a fáradozásaidat nagyon nagy segítség! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
OFF: elkészültem: DCS: Ka-50 kezdõknek. Köszönöm a segítséget. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Aha, szuper! 😊

2 módosítás kéne bele ha lehetséges! 😊
- A rom város helyett igazi. Jobban segítené a tájékozódást.
-Ha, tudnál csinálni AI mentest is az szuper lenne... 😊 ha párosan vagyunk az AI gép zavaró..

Köszönöm a segítséged! 😊
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ja és a demót nyomom, pár nap amíg ideér az igazi. Ebben reménykedem hátha ez a gond.

Nem nem 2 magos.. és azt nem értem ,hogy azért minden elég jól elfut high beállításon. Bár inkább a stratégiákat nyomom nem a shottereket,..pl az empire tw tökéletesen megy..pedig elég gépigényes.

DummyBoy
Nos, ettõl eltekintve elvileg be kellene hogy tudd lõni normálisra ... Majd utánanézek, mik az optimálisak egy ilyen konfighoz ...

A 6000+ az még egymagos? Mert ez is mint majdnem minden sim prociigényes inkább mint VGA ...

Urak, jó lesz az új Mission? Azt repültétek?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Fokker
én is köszi a repülést, és örülök hogy van Vörös Báró a csapatban! 😉

1200* valamennyi és közép beállítás. De akkor ez lesz a gond sajnos.

Papa01
Én ezét imádom a pflaz-ot, mert az nem forgómotoros... 😊
Ha van kedved, vegyél füleses, mikrofont, úgy az igazi... 😊

Willenbrock
Csak a bal fordulót néha elrontom,balra könnyen bedugózik ha nem pedálozik az ember.Ti is igen jól repültök😊

Willenbrock
Kösz mindenkinek a játékot,jó repülések voltak,a Dr I meg igen jó gép.A Camel is forgómotoros de azzal alig tudok a levegõben maradni,az albát még szeretem de a Dr i a legjobb szerintem.

Papa01
Nagy menet volt, köszönöm mindenkinek! 😊
Willen, gyere máskor is, jól kened a dr1-et,,, 😊

LeonSilver
Ja, nagyjából olyan teljesítményileg.

**--**

Az a 6000+-os proci milyen egész pontosan?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Mekkora felbontáson nyomod? A GF9600 az olyan teljesítményû mint egy 8800 volt anno nem? Mert akkor az épp minimum req ...

Willenbrock
Még játszotok?Mert elõbb nem sikerült visszalépnem a játékba.

Bocsi srácok , hogy megint a grafikával gagyizok, de egyszerûen nem tetszik a sebesség ahogy fut. A gépemAMD 6000+ 4gb ram 512 geforce 9600 és a demó pályán (egy városka fölött)médium beállításon Kb. 15- 35 fps között mozog 1\1 légi harcban. Elég sokat nyomtam IL2-ben, és a multiban ez a szám ultra gyenge lenne. A demó verzió miatt lehet, vagy a gépem kevés hozzá..vagy? Természetesen levettem ezt azt visszaraktam ezt azt és Így értem a közepes beállítást. Gyakorlatilag mindenhogy teszteltem. Kb úgy megy mint a DCS, Leon te azt is nyomod így reális az összehasonlítás?!

Szép modell. Ez pedig csak statikus makett, de annak nagyon szép:

1:8 Camel

Fokker
OK, 5 perc és megyek fel TS-re.

OFF: találtam egy itthon is kapható, kisméretû modellrepülõt, ami egy korai Nieuport17-es, felsõ géppuskával. nagyon szépen kidolgozott(majdnem makett minõség), a forgómotor(ami egy ál-motor) együtt forog a légcsavarral(!), fõleg tornatermekbe ajánlott(vagy 0 szél mellett szabadban is). nagyon tetszik, még nem tudom mikorra lesz meg, de mivel ez az 1m fesztáv alatti kategória, a nagyobbakhoz képest fillérekbõl repülõképessé tehetõ. ráadásul egy elég jó minõségû gyártó gyártja, az
E-Flite

a Modell&Hobbynál lehet kapni.

Papa01
Urak, megy minden.. 😊

Willenbrock
Egy fura dolgot vettem észre:A DrI-nél a hat switch-es fejmozgásnál 135 és 225 fokoknál nem lehet eléggé hátralátni,csak 180 foknál,oda viszont csak jobbra fordulva lehet tekinteni.Más gépeknél 135 és 225 fokoknál is látni a gép farokrészét.

Willenbrock
Kösz,így már mûködik,18-kor én is tudok repülni de csak TS mikrofon nélkül mint múltkor.

Papa01
Oké, én leszek! 😊

Fokker
#Papa: ma 18.00-kor tesztelhetünk egyet.

Fokker
a camel és dr1 AI is jó ötlet.<#eljen>

Fokker
skinekhez és dogfight generatorhoz nem értek.

#Dummy: sztem az A vs. B oldal így ahogy van, tökéletes lenne.

DummyBoy
Nem mindegy mi a mappa neve ... ráadásul az új sakineket csak akkor látod ha a settingsben beállítod hogy "Mods on" ...

HA DR1 skint akarsz, annak ilyen mappa kell:

x:\Rise of Flight\data\graphics\skins\fokkerdr1\

DummyBoy
Üdv Urak!

Sajna nem tudok veletek repülni, de esetleg teszteljétek le ezt:

http://www.mediafire.com/?nymtdymwkzm

Update-elt Coop, zöld terület felett, van benne Fokker DVIII, az AI-k pedig Veteran Camel és Veteran DR1-es ...

Ja és a lerombolt várost benne hagytam, az hozzánk nõtt lassan xD

Lepróbálni sajna nem tudtam ... ha valamit javítani kell rajta akkor szóljatok!

Willenbrock
Csináltam graphic-on belül skins mappát azon belül dr.I-et és oda raktam a dds-t,de a játék nem látja,nincs a listában az új skin amikor a hangárban választani lehet.

LeonSilver
Ja.Csinálj.

Willenbrock
A data/graphics mappában nincs Skins mappa nálam.

LeonSilver
Amelyik géphez készült a szkin annak csinálsz ide xyz:\Rise of Flight\data\graphics\Skins\ egy megfelelõ mappát (például : Camel -> sopcamel ) és ide bemásolod a .dds-t.

Willenbrock
A Dogfight generátort telepítettem úgy hogy megadtam a ROF mappát a Dgen.exe-nek,de a free flight menüben névtelen menüként látszik csak és nem is indul el a generátor.A kampánygenerátor meg pár mappából áll(Camapaigns,Data és Jar.file)ezeket tartalmát csak be kell másolgatni,felülíratni és annyi?
És skint hogy kell telepíteni?(dds formátumban van)

Papa01
Alapvetõen ez is Dummy ötlete volt... 😊

RoF fanatikus karácsonyi sütije ):

érdekes süti

"Annyi ötletem lenne, tudod, amit beszéltünk, hogy ne a front vonal fölött legyen a harc kezdõpontja,"

Ez nagyon jó ötlet! <#eljen> A front barna textúrái már egy kicsit unalmasak, és annyi szép hely van a térképen.

Papa01
Jaja, addig a másik ember eljátszik az AI-val... 😊

DummyBoy
Igen, az meglesz ... Csak az oldalak eloszlása a kérdés 😊

Bár lehet az lenne a legjobb, ha a két oldal egyforma lenne ...

A oldal:

2 Camel
2 Pfalz DIII
2 Alba DIII
2 Fokker DVIII
2 SPAD
2 SeVa

B oldal:

2 Pfalz DIII
2 Alba DIII
2 Alba DV
2 Fokker DVII
2 Fokker DVIII
2 Fokker DR1

AI lehetne keményebb ... mondjuk DR1 és Camel ... Bár várom az ötleteket továbbra is ...

Ha marad a Fair play, AI-s harc esetén mint múltkor, akkor jó a plusz AI, hogy addig se unatkozzon az ember ...

Mit gondoltok?

Papa01
Köszi Dummy a munkádat! 😊

Nekem két gép ami szóba jöhet a Pfalz DIII és a Fokker DVIII.. 😊

Annyi ötletem lenne, tudod, amit beszéltünk, hogy ne a front vonal fölött legyen a harc kezdõpontja,

Alba D.V-öt választanám, egy hét kihagyás után nem kockáztatok. Esetleg D.VIII... 😊

DummyBoy
Jó reggelt Urak! Akkor találjuk ki milyen gépek legyenek és megcsinálom a küldetést ... 4 félét csinálok, és akkor majd lehet válogatni ...
AI nélkül, 2 AI -val és 1-2 AI-val mindkét oldalon ...

Van egy olyan érzésem, hogy az eddigi Order vs Opposite dolgot bukjuk, mivel Leon-on és rajtam kívül mindenki német géppel repül 😊 (Riot még szokot SeVa-val, de utoljára Õ is Alba-val repült ...)

Szóval újra kellene osztani a gépeket ...

Amilyen gépek tuti kellenek eddig:

Camel, Pfalz DIII, Fokker DVIII, Alba DIII, Fokker DVII, ...
Emellé még jöhet a DR1, Alba DV és a SPAD ...

Mégvalami?

Ja és ezeket kellene elosztani két oldalra ... Ötletek?

Papa01
Oké, holnap várunk! 😊

A mai röppenéshez még nem tudok csatlakozni, de holnaptól már otthon vagyok. Kipróbálom a D.VIII-ast is, elég jókat írtatok róla.

Papa01
Köszi a segítséget, Leon! 😊 Ki is teszem az szerintem a hasznos dolgok közé .. 😊
Így most ok?

LeonSilver
Linkelés után azért jó mert a saját oldaladat nyitja meg lévén a linkben a http://www.mediafire.com/myfiles.php szerepel.Nekem is van regem a médián és ha a linkedre kattintok akkor az én, saját lapomat hozza be Papa.

Papa01
Utak, egy 18:00-ás kezdéshez mit szóltok? 😊

Papa01
Bocsi, bocsi, bocsi... 😊 Az az érdekes, hogy linkelés után kipróbáltam és jó volt, de hátha ez nem lesz problémás... 😊

LINK

LeonSilver
Ez a link már megint nem jó Papa.A #3180 hsz-ben van, hogy hogyan kell linkelni a mediafire.com-ról.

2 magos proci 4gb ram 512 kártya. De elõbb levettem alapra, van különbség.<#nevetes1>