Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Jó reggelt!

Szóval az új peccs óta nem repültem ... Na tegnap multiban olyan érzésem volt mintha egy tevebõrbe bújt DR1-essel repülnék ... semmi sem úgy mûködött, ahogyan szerettem volna ...

Ez most vagy azért van mert nem repültem pár napja (És ezt nagyon remélem, múltkor is nagyon béna voltam mikor kihagytam pár napot ...) vagy azért, mert belenyúltak a Teve flight modelljébe ... akkor viszont én is hisztizni fogok ...

@Fokker: Fogom, bár most még inaktív maradok egy kis ideig 😞 Ettõl függetlenül majd szeretném megcsinálni a St.Quentin-es missiont , egyrészt mert nagyon szép a környék, majd dsobok screen-t, másrészt mert pont jó lenne felszállós mission-nek is a jól elhelyezett repterek miatt xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Még az elõzõ peccsben gyengítették a Camel szárnyait, a Dolphint viszont megerõsítették.

LeonSilver

a Tevesrácra rá kell néznem mert valami nem kerek

Miért ?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egy régi saitek 3d rumble force joy-om van. A gond az , hogy nem használja a rumble részt.(rázás) Van ötletetek, hogy mi a gond a driver új, bár win 7-et használok.Ja, és demót. Azért a sok hülye kérdés, mert nem akkor akarok állítgatni, amikor megjön a progi. Rem pár nap. Ha multiztok gondolom minden reálra van állítva, az ikonokat is kikapcsoljátok?

Fokker
Fokker
ilyen volt a Red Baron II, nekem nem volt meg a 3D mod, csak a sima. DVIII-as Fokkerre nem emlékszem.

http://www.youtube.com/watch?v=eJifU-MXB7E

Fokker
nem tudok róla, hogy vissza lehetne.

egy kis összefoglaló szösszenet az albáról: http://www.youtube.com/watch?v=X1vWb_OVBE0

#Dummy, sztem teljesen jó az a mission, amit repülünk pár napja; inkább tesztelgesd a tevét.

Willenbrock
A régebbi patchek is letölthetõek a játékhoz?Azért kérdezem mert ha telepítem a legújabbat,de a korábbit jobbnak tartom akkor azt vissza lehet-e állítani?

DummyBoy
Ja, ezt már én is néztem, qrva jó cucc ...

A városos Misszió nem akar menni, nem értem miért ... Majd megnézem ...

De a Tevesrácra rá kell néznem mert valami nem kerek ... Most pár napig ráadásul tesztelgetem a Wings of Prey Demo-t, érdemes rákukkantani ...

LeonSilver
Animációt, árnyékot lehet bekapcsolni.Zoomolni, pörgetni.Szóval nagyon jó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Voltam fent ma egy pillanatra TS-en de aztán nem maradtam ( asszem éppen Dummy kolléga kalapálta a missziót, arról beszélt, hogy valami bazinagy várost rakot be katedrálissal ) mert mikrofing nélkül nem az igazi.MAjd ha sikerül valami jót beszerezni akkor jövök.Lehet, hogy a D.VIII-al 😊
Elkezdtem közben szkinezni és ez az izé amit említettem a #3406 hszben qrva nagy segítség!
Ha valamit csinál az ember és kíváncsi az eredményre akkor csak elkell menteni a munkát .dds-be, bekell tenni a helyére és ezzel a kis programmal meglehet nézni 3d ben a modellt!Hatalmas!

Willenbrock
Nem tud valaki arról mikor jön ki az offline patch és hogy akarnak-e hyperlobby támogatást csinálni a játékhoz?Utóbbi azért lenne jó mert végre komplett küldetéseket is repülhetnénk multiban akár csapatosan is és lennének állandó szerverek mint az IL-2,höz.Kár lenne ha ezt nem oldanák meg mert sokat dobna a játék élményen.

Papa01
köszi a linket, most már nagyon várom én is, szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus könyveket/filmeket!

Leon: Alakul a törésmodell 😊 Mondta azt hiszem Redriot, hogy olvasta, hogy ebben a javításban gyengítették a Teve szárnyait...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

OFF

Papa, errõl a filmrõl beszéltem. Magyar bemutató nem tudom mikor lesz, remélem mielõbb.

The Road

LeonSilver
Az levadászott SE5 szárnyának egy kis darabja ezt mûvelte.Eddig ilyen sem volt..

Papa01
Már az új mission-nel inditottam a szerót.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Köszi Dummy!!! 😊
Jössz röppenni?
Megy minden!
Fokker már itt van! 😊

DummyBoy
http://www.mediafire.com/?1nnjeqydz0g

És bombák nélkül 😊 Ez a végleges ...

DummyBoy
Basszus ... tudtam hogy elfelejtek valamit ... bennehagytam a bombákat 😊

Na mindegy ... majd kiszedem õket ...

DummyBoy
Nos, újabb tesztmissziók 😊

The Battle over S1. Quentin 😊

http://www.mediafire.com/?nyj3ymmndyo

Teszteljétek le, akinek kissebb gépe van, szólljon, nem lagol-e miatta, mert ez elég combos látvány lesz 😊 Remélem nem futunk bele az Outofmemory hibába 😊

Ja, sajna szarakszik a mediafire, ezért itt egy másik link is:

http://www.gigasize.com/get.php?d=wrvmm0zf1cf

Papa01
Jaaa, bocsika! 😊
De kb, ugyanannyira lehet idegesítõ...😊

Missziók: Izgatottan várjuk!!! 😊

DummyBoy
Nemnem ... egyenes vonalú egyenletes mozgás közben bedugózik ...

A szárnyak csak 2-szer törtek le idáig, és akkor is nagy zuhanás után gyorsan rántottam fel, szóval a nagy negatív G törte le valszeg a szárnyaimat ...

Készülnek az új missziók, találtam egy jó helyet, remélem estére meglesznek 😊

Papa01
😄 :Jaja, én is hiányolok egy fix pontot, amihez viszonyítani lehet.
Bár engem picit fáraszt a forgómotoros gépre való állandó figyelés...

(Jó, jó, tudom ez az én szokásos mantrám... 😊 )

LeonSilver
Nem rossz ez a D.VIII de a qrva germánok valami szart rakhattak volna rá, hogy aszongya "itten célozzá bazze" ..

LeonSilver

Papa01
Köszi szépen, megnézem! 😊 Tényleg süket vagyok ebben a témában! 😊

LeonSilver

Lehet nem ismered (nem kioktatás, félre ne értsd! ) de ez itt kérem az egyik legjobb weboldal!!!!

http://www.rovidites.hu/index.php

Papa01
OFF:
Mi az az mmo?

LeonSilver
"ami egy kissé idegesítõ tud lenni, hogy a peccsekkel belenyúlnak a gépekbe is, és máshogy kell repülni velük, mint azelõtt"

Látod ez veszi el a legeslegjobban a játékokban az ember kedvét az egésztõl.Nem csak itt, más játékokban is divat ( például az mmokban, régebben sokat játszottam ilyenekkel ).

Papa01
Korábban írtam, hogy Dummy, mondta párszor, hogy a Tevén egyenes vonalú repülés közben szakadtak le a szárnyak, és az bosszantotta, hogy nem tudta, hogy miért... 😊

Fokker
talán azóta javult valamit a helyzet. Dummy mestert kellene kérdezni teve ügyben, hogy tapasztalt-e ilyet, és ha igen, milyen helyzetben. ami egy kissé idegesítõ tud lenni, hogy a peccsekkel belenyúlnak a gépekbe is, és máshogy kell repülni velük, mint azelõtt. errõl igazán leszokhatnának.

LeonSilver
xyz:\Rise of Flight\bin_viewer\release\UserViewer.exe

Ezt néztétek már ?Qrva állat!

LeonSilver
Ketten voltunk Papával akkor a szerveren.Elég késõ volt ( nekem 😛 ) a nejemet vártam, hogy hazaérjen.Beszélgettem Papával TS-en és mondom menjünk egy - két kanyart.Elõször véletlenül bentmaradt az AI és szerintem az jött belém.Másodszor meg én fordultam, Papa meg jött volna utánam ( felettem volt és ha jól emlékszem jobbra mögöttem olyan 4-5 óránál de nem tüzelési pozícióban ), sem AI sem más ( mivel ketten voltunk ) nem volt a közelben.Így dobta le a szárnyait a teve.És komolyan mondom, hogy egyedül a delfinnek szakadtak le eddig szárnyai annak sem olyan sokszor mint másnak.Ezért nem értem, hogy mi történt és ez bosszant marhára.

Fokker
#Leon: az a fõ gond, hogy nem mindig hallani ha eltalálnak. tehát ha valaki 1 sorozattal lefûrészeli a szárnyaidat, de te ezt nem hallod, az okozhat meglepetést. sokszor én sem hallom forduló közben, hogy eltalálják a motoromat, csak utána hallom hogy csörög. ezt nem javították a legújabb peccsel 😞

gépigényrõl: ez a játék grafikában(is) messze veri az IL2-t, ami azért nem egy mai darab. sajnos én úgy látom, hogy ide nem elég olyan konfig, amin a 3-4-5 évvel ezelõtti játékok röccenésmentesen futnak. nálam pl. akadás nélkül megy a FarCry2, minden maxon, 1280x1024-ben. a RoF is csak akkor akad be, ha mindent maxra húzok. beállítom a Landscape-et mediumra, a Trees-t low-ra, Grass-t szintén, a többi maxon megy. érdekes, hogy multiban jobban fogyasztja az erõforrásokat, eleinte nagyon sokaknak "Out of memory" hibával szállt el a játék. amikor mi elkezdtünk multizni, ezt a hibát valamennyire javították.

még valami: az összes újabb játéknál már kb. az lesz a minimum konfig, ami a minimum a Rof-nál. sõt. elõbb-utóbb mindenkinek be kell ruháznia egy újabb VGA-ra, procira, kinek mire. sztem a RoF-nak egyáltalán nincs nagy gépigénye ahhoz képest, hogy mit nyújt, és ehhez mit kér. kíváncsi lennék, hogy a világon más programozó csapat mekkora hardverre hozná ki u.ezt a grafikát. RedRiotnál egy 3800-as VGA-n fut, igaz minimumon, de gond nélkül.

Papa01
Mondjuk érdekes, Dummy, panaszkodott arra, hogy megesett az, hogy minden átmenet nélkül szakadtak le a szárnyai a Tevével....

LeonSilver
Nem az a baj ha valaki mögém jön és lelõ, ez játék 😉
De amikor akartunk kettõt repülni nemtudom, hogy egyáltalán lõttél e?Az elsõnél szerintem az a buzi AI jött belém a másodiknál meg olyan volt, mintha valami szûk átjáró lett volna ott ami a gépet átengedte de a szárnyakat leapplikálta.Simán fordultam és a szárnyak meg leestek.. Tele van vele a törpöm.

Papa01
Egyébként érdekes, tegnap repültünk, és a Pfalz dIII-al is simán mögé fordultam és lelõttem, többször is. Igaz AI Teve volt. Lehet, hogy módosítottak a Teve modelljén?

LeonSilver
Nem, soha nem tört még le szárnyam csak néhányszor a delfinnek.Éppen ezért nem értem, hogy ott mi történt akkor.

Papa01
Óóó, ne már.. 😞 Szerintem, ne add fel egy próbát simán meg ér, Dummy is Tevével volt múltkor és simán aprította a népeket! 😊
Szóval, én nagyon örülnék, ha jönnél! 😊

Rulett alatt is törik a Teve?

LeonSilver
Megmondom õszintén Papa, hogy a múltkori nemtudommicsoda nagyon elvette a kedvem.Tudod amikor két kört akartunk repülni és mind a kétszer történt valami azzal a nyüvedék tevével.Azóta annyit indítottam csak el, hogy a peccset letöltöttem oszt jónapot.

Sanyo
Ahh, datalink? Beszélhetünk róla, de most egy kicsit pihenek. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
<#eljen><#eljen>
Leon, Te tudsz ma jönni? 😊

Her Laca
Jó.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Elvileg nekünk vendégeink lesznek akkor, de ha nem akkor nekem okm egy pár körre fel tudok jönni ...

Addig tökéletesítem a Mission-t ... Lehet kicsit arrébbpakolom majd ... majd kiderül ...

Papa01
18:00-ás kezdés megfelelõ Urak? 😊
Ki tud jönni? 😊

Her Laca
Ma délután nekem jó. Irjatok egy idõpontot.
Mikor csinálják már meg a multi részt úgy ,hogy pl a lobbyról is be lehessen menni?😊) Mert ez így hogy is mondjam olyan olyan nyögvenyelõs.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Lehet látni, ha egy kicsit vissza veszünk a zoom-ot a térképen. De a rom várost vizuálisan is lehetett azonosítani, és arra repültünk.

Ami érdekes volt, hogy az erdõ is hatással van a légiharcok kimenetelére. Sok esetben akadtak el a gépek szárnyai a lombkoronában forduló közben, és emiatt berádliztak. De a látvány csodálatos! 😊

DummyBoy
Meglesz ... Azért nem igazi várost tettem bele, mert ahhoz kellettek volna utak, meg minden, hogy szép legyen ... de keresek a környéken valami igazi várost és berakom oda az egészet 😊

Természetesen lesz 2AI-s és AI mentes verzió is de csak erre volt idõm tegnap ... Ez is csak próba volt ... Ami leginkább érdekelne, hogy a térkép jó volt-e ... Mikor belenéztem, akkor én nem láttam a célterület jelzõt ...

@Sanyo: Gratula! jó lett a leírás!

Papa01
Szerintem a VGA, ami a gond... Korábban egy 4890-es Vapor X volt a gépemben, sajnos az megmakkant, és amíg gariban volt egy barátom kölcsön adott egy 8800 GTX-et, Háát mi mondjak, épp játszható volt, meg is lepõdtem.

Laca, Lacusch69, nincs kedvetek majd valamikor repülni? 😊 Jó lenne egy olyan multi, amiben vagyunk vagy 8-an.. 😊

Her Laca
1024x 768 4:3 méretarány fullscren bepipálva.
Megtáltosodik hidd el. És mindent nyugodtan bekapcsolhatsz mellette.
EZTUTI😊)