29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • sakkay
    Köszi. Amint készen van jövök. Sajna egy régi vid. karim garanciális szervizben(1 hónap!!!) van amíg nem kész nemtom' eladni a régit
  • Papa01 #8654
    Gratulálok! :)Nem semmi, még egy dolog ami ebben az életemben nekem nem sikerülne.. :) Sőt a következő 10-ben sem igen... [
    #eljen] Remélem, repülni is jössz hamarosan... Jó kis masinád lesz! :)

@ Fokker Mester: dr1 és Camel ellen teszteltél már? Azok ellen is beválik a taktika?

@ Urak : Pénteken ki jön akkor? Zárjuk a szerót? Ja és ne feledjétek valszeg akkor jön az új patch is!! Pénteken a gyakorlás mellett egy kis kötelékezést is gyakorolhatunk a videóhoz, ha gondoljátok! :)
  • VO101 tvr
    A SeVa alacsonyan a FVIIF-et is lelépi, lényegesen nagyobb a sebessége.
  • Sanyo
    Köszönöm, minden repülhető típus érdekel. A jövő héten ráérek, az azt következőn pedig szabadságon leszek. Pont azon a héten (vasárnap) van a leadási határidő.

Először összeállítok egy körülbelüli forgatókönyvet. Úgy gondoltam, hogy néhány híres bevetés 1-1 részletét hoznám össze, felszállással, kötelékrepüléssel a lemenő nap fényében, földi támadás, légiharc, leszállás.

A nagy részét egyedül is meg tudom csinálni, de a kötelékrepülést és a légiharcot lehetőleg nem AI-val repülném, mert az nagyon látszik, hogy nem ember repül. Kérek pár napot, talán a dedikált szervert is be tudom üzemelni. Sok a meló hét közben, hétvégénként érek csak rá, de akkor sem mindig.
  • DummyBoy
    Megpróbálhatom, persze ... csak mondd mi kell :)
  • LeonSilver
    Milyen gépek kellenek ? Én Fokker DVIIF és Camel trekket küldök majd ha azok jók.Esetleg Pfalz D.IIIa és végszükség esetén némi Delfin, habár ez utóbbival marha régen nem repültem.
  • Sanyo
    Arra kérlek titeket, hogy ha online repültök, rögzítsetek tracket. Szeretném látni, hogy néz ki, mennyi meló videóba konvertálni, és ötleteket is keresek. Van pár elképzelésem, de még ki kell dolgoznom őket.

Dummy, tudnál nekem bevetéseket szerkeszteni? Megmondom a típust, magasságot, irányt, napszakot. Nem vágom a szerkesztőt és nagyon kevés idő van a határidő végéig.

Mindenki megnyugtatására, ha esetleg nyernék/nyernénk, akkor a nyeremény a résztvevők között, egyenlő arányban ugrik széjjel. .)
  • Solt
    Annyi alatt tán én is! :D

@Sakkay: Jó választás...
  • Fokker
    tegnap este kicsit teszteltem a SEVA-t. a manőverezést és a célzást gyakoroltam. nagyon kellemesen repülhető gép, egyszer nem dugóztam; bár nem is toltam ki a határokat. a célzást Márkó javaslatára ráállítottam a középső célzókör felső tüskéjére. 8 nieuport 28-ast szedtem le, ebből 3 felrobbant az első rövid sorozattól. a géppuskák sztem nem gyengébbek mint a Spandauk, inkább nagy a szórásuk(még 200 méteres összetartással is). illetve kevesebb a lőszer, 1000 helyett 788. Pfalzok és Albák elől úgy lógtam meg, hogy megnyomtam az orrát, és szinte súrolva a házak tetejét, pillanatok alatt el tudtam távolodni. utána meg enyhe emelkedés, majd egyre meredekebben. sztem ez a mélyrepülős taktika beválik majd a DVIIF-ek ellen is. ha mindezt kombináljuk a csapatjátékkal, akkor elég ütősek leszünk.
  • DummyBoy
    Gratula... Nos, igen ... ha kinyomtatnád betűnként a szót, hogy "marathon" A4-es lapokra, én lehet hogy még azt sem bírnám végigfutni :)

És egy kis off: szakadozik az authentikációs szerver ... meg a ROF oldal is ... De mintha már jó lenne ...
  • sakkay
    Köszönöm uraim. Sajnos a meleg volt a legnagyobb ellenfél nem ilyen szenvedősre gondoltam...na jó futni sem volt könnyű. A gép a köv batmanas 5770 (giga) amd 4 magos talán 940 4 giga ram.
  • LeonSilver
    Én simán lefutnám.Olyan 1.5 év alatt ;)

Egyébként én is gratulálok, nem semmi teljesítmény alapból sem.A meleg miatt meg még nagyobb megterhelés.Minden tiszteletem!
  • Solt
    Grat, én biztos képtelen lennék rá... :)

Milyen gép lesz?
  • sakkay
    Mindig olvaslak titeket', rakom össze az új gépemet ha sikerül, jövök repülni.
    Ma futottam a maratont, majdnem belehaltam borzalmasan nagyon meleg volt . De megvan...
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Nos, siralmas eredményekkel zártam a tegnapi SeVa tesztet ... kemény 1 azaz 1 gépet sikerült leszednem BnZ-vel ... majd még gyakorlok, de irgalmatlan béna voltam ... szörnyű ...
  • Papa01 #8640
    Igen, ezek megvannak, a link oldalakra történő regisztrálások kivételével... azzal várok még egy picit.. :)
  • Papa01 #8639
    De sajnos bizony igen... szerintem te a linkelésre gondolsz... bosszantó, mert korábban írtam, a szolgáltatónak, hogy nem kell a régi domain.. :(
  • Gascan #8638
    a régi domain miatt nem kaphatsz büntit... az olyan, mintha csak plusz egy szavazadot lenne... tehát csak plusz egy oldal ami rád mutat
  • RedRiot
    No, látom egyre többeket érdekel az SE5a. :) Nem mondanám hogy mestere lettem, ráadásul már rég nem röppentem, de azért elmondom miket tapasztaltam:

-a sima D.VII-es nem okoz neki problémát, de a BMW motoros ellen 1vs1 az majdnem öngyilkosság. Le kell csalogatni alacsonyra, és ott már nincs előnyben. Lent hatástalan a Höhengas, ráadásul alacsonyan az SE5 irányíthatósága is javul.

-nem fordul túl szűken, de a nagyméretű oldalkormány igen hatásos: villámgyorsan lehet orsózó manővereket indítani, Albák és Pfalzok lerázására jó módszer. A Camel és a Dr.1 persze még gyorsabban orsózik, de az SE-nél viszont könnyebben kontrollálható a manőver, így alacsonyan repülve is bátran bevethető.

Dugózásra közepesen hajlamos, nekem úgy tűnik hogy minél magasabbra megyünk annál háklisabb: földközelben lehet vele vadulni, de odafent már a motor is gyengébb és a gép is idegesebb. A sebessége még mindig jobb mint a legtöbb ellenfélé, de kerülni kell a kapkodó manővereket.

-150m-től nagyobb összetartás szerintem ajánlott, és az irányzékok közül én a baloldalit használom, a Vickersét. Az a pontosabb fegyver az elhelyezése miatt, és nincs előtte szélvédő, ami engem kicsit zavar. Ettől függetlenül elég jó belőle a kilátás, és a műszerfala szerintem toronymagasan a legjobb a játékban. Sok műszer, jól elhelyezve. (A SPAD-ban is sok műszer van, de ott nem egy helyen vannak, hanem szanaszét szórva a pilóta körül.)

-a fegyverek gyengébbnek tűnnek mint a német dupla Spandau konfiguráció, és a szárnyak és a merevítők is véknyabbak. A sérült SE-vel nem érdemes emberkedni, mert könnyen elhagyhatjuk a szárnyunkat. Ha valaki sokat repült Pfalzzal vagy Dr.I-el az nagyon törékenynek fogja érezni az SE-t.

-Zuhanáskor gázt vissza, nehogy túlforogjon! Hűtő lehet kb. 90%-on, de ha sokat erőltetjük a motort akkor nyissuk ki teljesen. 1500-as fordulaton hazafelé kocogva elég úgy egyharmadig kinyitni. Leszálláskor skideléssel (így hívják a keresztbe repülést?) szépen lehet lassítani. A nagy oldalkormány ilyenkor is jó szolgálatot tesz.

Tehát jó kis gép az SE, élmény vele repülni, a Bentley műszerfal és a sivító hang pedig kellemes extrák. :)
  • Fokker
    ne foglalkozz vele, a gugli helyezések naponta változnak. külön szakma a keresőoptimalizálás, csak annyit tudok, hogy érdemes 1-2 kulcsszóra rámenni, ami lehető legtöbbször forduljon elő az oldalon; illetve minél több link mutasson a riseofflight.hu-ra.
  • Papa01 #8635
    Az az érdekes, hogy korábban ott volt az első oldalon, sőt ha csak a magyar oldalak között Guglizek, akkor a második helyen van most is...

Lehet azért kaptam büntit, mert a régi domain is mutat még az oldalra.. de ha bünti lenne , akkor a magyar találatok között sem szerepelne...

A pénteket én is várom... :)

A saját skin-t azért örömünkre még használhatjuk.. :)
  • Fokker
    igen, azt kéne. asszem lesz mit, mivel RedRioton és TVR-en kívül alig ismerjük ezt a gépet. egyre jobban várom a pénteket!
  • Papa01 #8633
    Szívesen lennék cél én is.. :)
    Urak, ha gondoljátok, a pénteki repülés helyett céltudatosan gyakorolhatunk is.. :)
  • Fokker
    én is minnyá repülök egy kicsit. azt beszéltük Márkóval múltkor, hogya DVIIF utána tud emelkedni a SeVa-nak. viszont ha géppárban megyünk, akkor ez nem okoz majd gondot.

@Papa : legutóbb mondtad, hogy a gugli hátrébb rakta a RoFHU oldalt. most megnéztem, csak ma 104 látogatója volt.
  • DummyBoy
    Jáááj, én már belekezdtem ...

Nehéz szülés lesz ... Irgalmatlan módon idegen nekem ez a harcmodor jelenleg ... Meg ugye most derül ki mennyire nem tudok célozni xD

De gyakorolgatok :)
  • Fokker
    @Sanyo : a videókészítésben szintén célpontrepülést vállalok. máshoz nem értek.

@kmarkdev : a héten ha lesz időm, én is elkezdek behatóbban ismerkedni a SEVA-val. tény, hogy szinte mindenki a német gépeket szereti, legutóbb is volt olyan felállás, hogy német oldalon voltak 12-en, szövetséges oldalon meg 4-en. esetleg most pénteken zárt szerveren kezdhetnénk gyakorolni a géppáras repülést, gépkezelést, lövészetet.

névváltás pl. ilyen formában?: Flik42_Fokker

viszont hiába lenne saját skinünk, külföldi szerókon Mods OFF van.
  • LeonSilver
    Nekem Omnia II van, marhára lehet vele élvezkedni :)
  • DummyBoy
    Nem ... ez nem telefon :) Egy egy pici számítógép, amivel mellesleg lehet telefonálni is :)

Nagy telefonbetyár vagyok ... megkaptam, beleraktam a SIM kártyámat és ez első telefonálással kapcsolatos élmény az volt, hogy nemsokára kaptam 2 SMS-t a Telenor-tól, hogy elértem a GPRS csomagom határát, innen fizetek mint a katonatiszt :)
  • Gascan #8627
    feltételezem ez valami telefon .. elvonási tünetek, ez jó :)
  • kmarkdev
    Egyetértek, a BnZ a jövő. Ezt a történelem is igazolta. Német oldalon is alkalmas erre minden vadász, amelyik bírja a zuhanást. Ha mellé még jól is fordul...
  • DummyBoy
    Nem repülős cucc ... Magas labda volt, párom beleegyezett abba hogy lecseréljem a joyomat ... De nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen ezért skippelve lett :) Majd ha kijön a Warthog, akkor ...

Nemrég kaptam egy N900-ast ... Eszméletlen az a kütyü :) De mivel lassan elérem azt a szintet, hogy több mint negyed óráig kibírom nyomkodás nélkül és még elvonási tüneteim sincsenek, szóval lassan minden visszaáll a normál kerékvágásba :)

• Gascan #8624
    mi az?? mi az?? :)

Én is szivesen segitek a videoval
  • Sanyo
    Á, félreolvastam, bocsánat. :)
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

@Sanyo: amiben tudok én is szivesen segítek, ha másban nem, akkor agyaggalambként segíthetem a videók készítését :)

@Markó és többiek: nézegetve a videókat, meg 1-2 online perc után én arra a következtetésre jutottam, hogy igenis meg kell tanulni a BnZ-t, de keményen ...
    Nincs nagy online tapasztalatom, de úgy veszem észre, azért majdnem mindig a német oldal a győztes, mert mindenki a TnB harcmodort - a fordulózást preferálja, és erre kétségkívül jobbak a német gépek (Nem véletlenül nincs soha team balance) ... De ha lennénk páran, akik mondjuk elsajátítjuk a BnZ nemes tudományát, és emellett még a hatékony "egycsapatként" működést is, mondjuk gépárokban, akkor irgalmatlan mészárlást lehetne rendezni ...

Bár én hetek óta nem repültem semmivel sem, nemhogy ROF-al, így eltart majd egy darabig, de asszem előveszem a jó öreg SeVa-t és elkezdek gyúrni rá ...

Elnézést kérek emellett, mostanában elmaradoztam, de igazolt a távollét :) Új kütyüt kaptam :) és most kezd lecsengeni az ismerkedési fázis :)
  • LeonSilver
  • Zair #8620
    A videóhoz igen, én viszont a korábban már javasolt online-század felállításának esetére írtam. Ha jól értem Márkó ezért javasolta a Flik42.-t névként.
  • Sanyo
    A kiírás szerint lehetőleg csak a skinpack-ben találhatóakat kellene használni. Gondolom azért, mert szeretnék elkerülni, hogy az egyorrú amcsi fpsharcos ne mondja azt, hogy mééénemilyenazéngépem, hiszen a videóban is benne volt! :)
  • kmarkdev
    Hűű, szuper lenne :) Bagoly szabad kézzel... ;)
  • Zair #8617
    Támogatom Márkó ötletét! Squadron-skin, logó, egyéb grafikai kivitelezéssel kapcsolatos dolgokat szívesen megcsinálnék.
  • kmarkdev
    Ha a direktor úr megmondja, milyen manővereket szeretne, én szívesen beszállnék.