Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nekem most ilyen a Teve:

De szépek lesznek a DVIII-asok is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Vagy valami ilyen lesz a D.VIII festésem

vagy pedig valami ilyesmi 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ha még nemnézted meg akkor nézd meg ezt a videót.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Szerintem marhajó.Lehetetlen dugóba vinni ( nekem legalább is nemsikerült ), elég gyors is és fordulásban sem marad el a többiektõl.Ilyen, hogy delfin például nem is ellenfél neki.A Teve mögé is belehet ülni de azért ott már kapaszkodni kell, hogy ott is maradjon az ember.Összességében szerintem nagyon jó gép és éppen ezért tartok attól, hogy a következõ peccsben hozzányúlnak.

DummyBoy
Nos a peccs óta én sem repültem, szóval kiváncsi leszek ...

Megeditálom kicsit az orosz rulettet, berakom a DVIII-at, aztán meglátjuk ...

Jó gép különben? Tevéhez képest?

LeonSilver
Kössz a pmet, nem semmi 😄 Egyébként kikapcsolódásra tökéletesen alkalmas ez a WoP!
Én most legrebbelem a Starship Troopers-t, hogy letudjam játszani ebben a motyóban ( a võmtõl kaptam karira ) azán megyek egy kicsit röppenek én is.Megnézem megint a tevét, de azthiszem ( egyelõre legalább is ) átnyergelek a D.VIII-ra.Viszont mint már említettem ha a neoqb megint belepiszkál a következõ peccsben a gépbe akkor azt hiszem én be is fejezem a RoF-al való kapcsolatomat.

DummyBoy
Ja, tök olyan mintha a semmibõl jönne pár lövés ... Amikor belerepülsz a nyomjelzõk csíkjába ...

Nem értem ... Én is mindjárt nekiállok, és tevegelek egyet 😊

LeonSilver
Olyan 0:57 körül mondod ?Ott én lõttem, direkt azért állítottam meg a lejátszást, és forgattam meg a kamerát, hogy lehessen látni, nincs mögöttem senki.

DummyBoy
Megnéztem, érdekes ... De mintha valami eltalálna nem? ...

Az igazat megvallva nem tevegeltem a szünetben ... pontosabban nagyon gép elõtt sem ültem ... Megcsináltam a WOP-os tréningküldiket és kész ... ez volt az egész heti mutatvány ...

Viszont ma és holnap egész nap repkedni fogok, párom nappalos, este 6-ig szabadprogram van 😊

WOP ügyben meg küldök privit 😊 Nekem nagyon bejön ... igaz, nem kõkemény szim, de szórakozásra kiválló 😊 Csak még béna vagyok hozzá ...

LeonSilver
Ja.És Dummy, megnézted a Camel videót ?Mit szólsz a szárnyhoz ?Te nemjártál még úgy, hogy nem értetted mitõl szakadt a Teve ?

LeonSilver
Na és hogy tetszik srácok ez az új csoda.Ez a WoP ?A látvány maga nekem nagyon tetszik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a demót nem lehet valahogy rábírni, hogy ne demo legyen ? <#whatever>

Sanyo
Konkrét kérdéseket tettem fel neki, persze azt is írtam, hogy miért érdekel. 😊

www.pcpilot.hu

Kár. 😞 Ma õ tudja a világon a legjobban hogy milyen egy Dreideckerrel röppenni. Talán már próbálta ezt a síkban fordulást is. Az animáción olyan mintha egy kézifékes fordulót csinálna a gép - a való életben talán ilyen durván biztos nem lehet csinálni, de megnézném mi közelíti meg a legjobban.

Sanyo
Már írtam neki, de sajnos még nem válaszolt.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Na szép ... köszi a linket ... Mit kerestem pedig ... (ott is néztem, de valszeg rosszul kerestem mert nekem nem adta be ezeket ...)

És persze köszi a torrent linket!

"síkban fordult a Dr.I szembe velük gyakorlatilag bedöntés nélkül csak oldalkormánnyal."

Tényleg ez volt a legdurvább rész, én is csak pislogtam. Írni kéne e-mailt Mikael Carlsonnak hogy üljön már be a triplánjába és próbálja reprodukálni. 😊))

Carlson

Willenbrock
Linket találtam a sorozathoz,nekem a season 1-2 megvan már,magyar feliratot sajnos nem találtam hozzájuk,de a lényeget nem nehéz megérteni még nekem sem😊Voss harcáról már könyvekben is olvastam,és az angolok tényleg úgy emlékeznek hogy síkban fordult a Dr.I szembe velük gyakorlatilag bedöntés nélkül csak oldalkormánnyal.Kipróbáltam ezt a RoF-ban is,a fordulás sikerül de a végén mindíg leesik a gép orra.
Link:Dogfights

DummyBoy
Megtaláltam a sorozat részeit a neten, most töltöm le, ha tényleg jó lesz, akkor bedobom a linket ide 😊

Csak rapidshare-es sajna 😞

Papa01
Jaja, azt sem tudtam hirtelen, melyik bolygón vagyok... 😄 Repülök, tök nyugisan, aztán egyszer csak bumm! 😊

Nekem is volt már mákom, hogy felrobbantottam egy sorozattal az ellent.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Bombázót ilyen rövid sorozattal és szembõl egyszer sikerült leszednem. Bár nem felülrõl, hanem enyhén alulról és oldalról lõttem.

Egyszer egy Nieuportot sikerült kiiktatnom totál szembõl, kb. egy három lövéses sorozattal, meg múlt héten szegény Papa Pfalzát gyújtottam fel, bár az hosszabb sorozat volt. Ezek mind elég mák találatok voltak, bár a lassabb sebességek miatt azért esélyesebb egy ilyen attak mint az Il2-ben.

Szerintem egy McCudden kvalitású pilóta képes lehetett ilyen találatokra.

A film pedig szuper volt, érdekes volt a folytatásban lévõ Spad vs. D.VII fight is. Mondjuk kicsit úgy színezték hogy a D.VII valami hihetetlen übergép volt, és hogy a SPAD hátrányban volt vele szemben, pedig az 50 kilométeres sebességtöbblet talán nem elhanyagolható. Voss vadászvirtusból állt le hatszoros túlerõ ellen, az amcsi meg szerintem ha rutinosabb lett volna, zuhanva gyorsult volna 250-re aztán spuri. (Egy-két találat után aztán kapcsolt. 😊 Ettõl függetlenül neki is jár a respect.

BUÉK

Jó videó. Bár 3:30-nál McCudden rácsapása szembõl fentrõl, eléggé bemákolt találatnak néz ki, hogy ennyitõ annyira sérüljön a DFW, hogy rögtön pörögjön is lefelé. A játékban sikerült már bárkinek is hasonló lelövést összehozni?

Willenbrock
Ezzel a videóval kívánok Boldog Újévet minden szobapilótának.1:13-tól kezdõdik a lényeg,Werner Voss legendás harca az SE-k ellen.

DummyBoy

Tényleg király <#worship>, de azért megpróbálom... (Mondjuk a csajok ugyanazok...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Fokker
RedRiot képét nem lehet überelni! 😄

Boldog Új Évet Kívánok én is minden pilótának!

BUÉK 2010! (bár remélem jövõre is lesz néhány esténk, amikor 1918 lesz pár órára. 😊))

LeonSilver

Papa01
Minden RoF-os kollégának Boldog Újévet Kívánok!!! 😊[/szin=red]

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Megoldottam!

LeonSilver

Clidey
Akkor hasonlítsd össze a két pds fájlt hogy miben különböznek. Valahol biztos van valami turpisság.

Nekem még sosem sikerült PS-bõl 5 csatornás textúrát dds-be menteni épp az alábbi hibaüzibõl kifolyólag. Ezért e célra az FXS-hez mellékelt ImageTools-t használom, esetleg a DXTBmp is megteszi.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

LeonSilver
Az a helyzet, hogy valóban öt csatorna van.De az egyik ki van kapcsolva.Ha ki törlöm azt a csatornát akkor meg olyan más lesz a szkin.Nem fénylik vagy mi, már régebben próbáltam.Csináltam más szkint a játékból kiszedett .dds-bõl, ott is megvan ez a csatorna, kikapcsolva és nem okoz gondot a mentése.

Clidey
Szerintem nem a rétegekkel van a baj, hanem egyel több csatorna maradt benn. Csekkold le a 'Channels' fülön!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

LeonSilver
Dummy.Nekem így lenne szükségem a tempre de ha kikapcsolom azt a szart ( azért, hogy a gyári festés nelegyen ) akkor nemtudom elmenteni .dds-be..
Nem tudod véletlenül a megoldást ?

Papa01
Simán..., bár az durvább volt... 😄

LeonSilver
Aha, tisztára mint a Dr.1 😊

Papa01
Jaja.. a szabadság alatt épp nincs az embernek ideje saját magára... :d

Leon, Tetszett a leszállás? , Eléggé durva a tömörítõ hatékonysága...😊

LeonSilver
Mit szólsz a Teve szárnyához Dummy?

LeonSilver
Bocs Papa, nemvoltam itthon de látom azért megoldódott 😉

DummyBoy
Én sejtettem mondjuk hogy ez lesz ... amint elkezdõdik a melószezon, megint lesz idõm repkedni 😊 Majdnem minden szabi után az elsõ 1-2 nap a melóban az hogy kipihenem a szabik fáradalmait 😊

Papa01
Oké, csak repüljünk, mert már elég régen röppentünk, bár tudom sok minden összejött, és hát persze ünnepek is vannak... 😊

DummyBoy
Asszem nekiállok valami fasza kis Saját Camel Skinnek 😊

Ezek után lehet hogy Mods On-al repülünk majd xD

Köszi, de vártam már ezt a hírt! <#eljen>

Papa01
Érdekes leszállásom, Pfalz-al... 😊

Link

Papa01
Én még továbbra is a Pfalz III-asra esküszöm! Annál a gépnél tényleg csak az ellenfelet kell figyelni! 😊
Közben megoldódott a probléma Xvid MPEG-4 kodek-et letöltöttem és feltelepítettem.. a 650mb-os állományból csinált egy 24 mb-osat! 😊

JoeDestroy
Fokker DVIII. Kicsit izomgép. Repültem vele kb 20 percet, és azt kell mondjam, hogy rendesen mûrepülhetõ. A motor felszálláskor már félgázon gurítja a gépet, lendületbõl palástorsót lehet vele mûvelni több fordulattal és még a késállást is bírja egy jódarabig. Kis idõvel ha megszokja az ember, lerepülheti a Redbull pályát.
Amúgy az AI ma sorozatosan nekemjött. Tiszta kamikaze volt a rulett.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Papa01
Köszi Leon! 😊

Abban még tudnál segíteni, hogy a Fraps-ben nekem nem látható a Xvid MPEG-4 a kodek-ek között...

Szerinted miért?
Sanyo: Köszi a linket!! 😊

Sanyo
Skin template-ok, bocs ha már volt. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
A lassítás - gyorsítás az "õ" és a "ú" billentyû a RoF-ban.

Kössz Papa!