Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Hoppá, ha publikus, pár képet csinálnál??? 😊 Köszi!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Nekem tetszik nagyon. A kistévét, meg az Abrist tettem ki egy 15"-os monitorra. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
<#eljen><#eljen> Kíváncsian várom a tapasztalataidat! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Köszi! Épp jókor. Nemrég nyálaztam át a dcs fórumot, a kétmonitoros beállítás miatt. 😊))

Papa01
Újra mûködik a hsz keresõ a fórumokban, de még teszt jelleggel! 😊

Papa01
Igen, a host-ból amivel mi repülünk, ki is szedtem mindkettõt. Engem is baromira idegesít, h van egy kazalnyi gép, és mindenki azt a két szart nyúzza.

Mondjuk mostanában sok olyan full real küldetés alapú szeró van, ahol nincs, vagy limitálták a számukat.

Papa01
Könnyen repülhetõ? 😊 Max. AI gépek ellen! 😄 A dr1-et nagyon jól látod, igen csak túl van modellezve. Valóságban sokkal lassabb volt.

A camel, meg a dr1 a legnehezebben repülhetõ repülõk a játékban bakker!<#alien>
A camel meg olyan mint amilyennek kell lennie szerintem(a leírások alapján), aki elõször repüli és húzza, tuti földbe áll. Aztán ki elõbb, ki késõbb, de ha belejön , tényleg szuper gép lesz. De ez így is volt. Na a dr1 már ahogyan te is szemléletesen le írtad nem olyan pöpec.

PhantomAss
mondjuk sztem a camel kicsit túl jó gép a játékban, nagyon könnyen repülhetõ.
Kicsit gyakorolsz és semmi gond vele, mindenkit ledarálsz. Kb olyan mint a la7 az il2-ben. Semmi alattomos repmodell, nem érzem hogy húú ezzel mennyien meghaltak gyakorlás közben, vigyázni kell mert egy vadállat. Hát kb. alig kell rá figyelni.
A dr1 ugyanez, egy helyben megfordul mint egy bicikli, szinte le sem lehet vele zuhanni, az egyetlen hátránya hogy egy kicsit lassabb mint a camel.
Nem is csodálkozom amúgy hogy online mindenki ezt a 2 gépet preferálja, csak néha már egy kicsit tele van a hócipõm vele mert így megöli a játékélményt.

(tegnap pl. voltam egy full real szerveren, és a nieuport 28-al nem tudtam meglépni a dr1 elõl. Hiába van közöttük a valóságban kb. 50km/h különbség, a játékban nem tudtam kihasználni).
Na de mindegy, ez egy jó lehetõség arra hogy egy rossz géppel megtanuljak repülni. Anno az il2-ben is mindig mustanggal és fókával repültem mert azokat senki sem szerette, nehezen manõvereztek.

GOOBY, pls

Néha nekem ez kicsit gyanús..régen sokat repültem a ROF-ot(az a bajom, hogy ha nekiültem hétköznap, tuti nem voltak fent csak kb 20-an, 4 részre osztva-ezért is kezdtem hanyagolni), és abban megegyeztünk, hogy pl. a d7 tuti le van húzva. Aztán azt vettem észre , az lett a trend sok esetben, hogy a késõbb kiadott-(késõbb kiadott de a játékban az elején megjelent) gépek. Egy ideig én is azzal magyaráztam, hogy rájöttek mennyire jó a bnz, de ez hülyeség. Odáig el is kell jutni egy pilótának,képtelenség, hogy ennyire egysíkú repmodellre váltottak volna. Szóval szerintem el lett ba*va az elején egy két gép modellje, utána meg már nem tudták arányosítani a meglévõket. Ezért van az, hogy mondjuk a dr1 az egyik legnagyobb ász, miközben 17 után már senki sem repülte. Talán nem véletlenül. Persze az is igaz, amit az ilesek szoktak mondani-jogosan-, hogy nincsen elég leírás és adat ahhoz, hogy tuti modellt csináljanak. De azért nagy lyukak vannak ettõl függetlenül is (szerintem) a valóság, meg egy két gép között. Gondoljatok csak a d7f-re, vagy az utolsó fokker típusra..elméletileg tök jó volt-a játékban senki nem meri repülni-annyira szar. A késõbb kiadott gépek viszont szerintem igen jól meg vannak csinálva-egyezik a repmodell a leírásokkal-pl. camel, bristol, n17.
Jó példa a problémákra az albatrosz család, ahol megint csak a koraiak jobbak, mint ad5 verzió.<#fejvakaras> Remélem a BOS, már nem ilyen káoszra épít.

PhantomAss
isemrem az összehasonlítót, bár nem nagyon szoktam használni
valóban nagyon fürge gép, gyors, jól emelkedik, de ha földközelben akár csak egy fél fordulatot is teszel véged van 😞
de nem baj, majd megtanulom jól repülni és mindenkit ledarálok 😄

GOOBY, pls

whiteskull

whiteskull

Hát én is csak érdekességbõl szoktam vele néha repülni. Viszont a hangja az nagyon jó. 😊))

Sokkal gyorsabb, mint az N17, gyorsabban emelkedik, 2 géppuskája van, és igaz, hogy fordulóharcban rosszabb, de mire kijött 1918-ban gondolom már inkább a BNZ-t preferálták.

PhantomAss
srácok ez a Nieuport 28 egy katasztrófa.
Érdekes hogy az eredeti leírások alapján egy nagyon jól manõverezõ, erõs gép amit könnyû irányítani, a játékban viszont még a Nieuport 17 is sokkal jobb nála (pedig annak a leváltására fejlesztették ki).
A 28-nak egyszerûen nincs ereje és nem tud fordulni: egy fél forduló után annyira elkopik a sebessége hogy leeseik mint egy helikopter. Röhögve le lehet fordulni bármelyik géppel.
Ennyit még az életben nem szenvedtem géppel, de komolyan nem értem, lehet hogy elcseszték a repmodellt?
Van vmi tapasztalatotok vele? Szoktatok vele repülni?
A ROF honlapján nézegetem a fórumot de nem látok hasonló topikot ott, szal lehet hogy csak nekem furcsa.

GOOBY, pls

Relax99
Probaltad mar overclockolni?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
Egy, a júniusban 5. szülinapját ünneplõ 4890-es, 1GB Ram-os! 😊

Her Laca
mid van most

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rolo3
Sziasztok urak mi a helyzet egy hétvégi repüléssel kapcsolatban?

Papa01
Nagyon kíváncsi vagyok, szerintem, most is sajnos "csak" megnézem milyen lett, amíg nincs új vga-m esélytelen a CoD! 😊 Pedig tényleg repülnék vele! 😊

LeonSilver
Nincs mit. Egyébként egészen elképesztõ, amit lelkes "amatõrök" véghezvittek már eddig is a cuccal!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Köszi szépen! 😊

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Szia Sakkay! 😊

Oki, köszi az infót! 😊 Pár szóban leírnád a telepítés menetét? Köszönöm! 😊

Sziasztok, szia Papa! Most érdemes telepíteni a CLOD-ot, nagyon állat lett az új patch, és jóval kevesebb a gépigénye is.
De legalábbis kevesebb.

PhantomAss
megoldódott...

GOOBY, pls

PhantomAss
sziasztok
van egy olyan problémám hogy a trackir alapból hátrafelé néz, nem pedig elõre a gép orra felé.
Fogalmam sincs mi lehet a probléma-találkozott már valaki ilyesmivel?
Már egy csomó idõt elvacakoltam de nem tudom belõni 😞

GOOBY, pls

Papa01
😄 😄 Meglátjuk majd, nagyon jó lenne, de nem tudom még megígérni.

whiteskull
Na vazze! Úgy látszik egy pohárral többet ittam már a kelleténél, de a lényeg érthetõ szerintem. 😊))

whiteskull
Hát ha valahogy tudnál valahogy szorítani egy kicsit rá, akkor elkísérnélek szívesen. 😊))

Papa01
Bizony! 😊 Nekem nagyon nagy kedvem lenne! Csak hát idõ idõ idõ... 😞

whiteskull
Ez egész jól hangzik. 😊

Papa01
Akinek van ideje és szereti a komoly küldetéseket,érdemes ide beregelni:LINK

Ezek nagyon jó küldetések, sokan vannak, a repülések idején le is van jelszavazva a szerver.

Papa01
<#vigyor2><#eljen>

Relax99
T9 szótár ftw<#ticking>

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Rendeltem egy új modemet, elvileg holnap meg is jön. Ha végre rendbejön vele a tiéd netem akkor én is hostképes leszek

Rolo3
Én vagyok

CNorbee
Sziasztok! Vagyok ts-en, Jöttök! Condorból is kiléptem egy ma esti kis közös ROF miatt! :-)

E8400 CPU/4GB RAM/ATI HD4770/512MB/TrackIR4Pro/SideWinder Pre2 joy/Win7 64Pro \"Ha a repülés volna az emberiség nyelve, a vitorlázórepülés lenne a költészete.\" /The Condor Soaring Simulator/

whiteskull
Pedig nagyon jó volt. 😊))

Majd estefelé. 😊)

Rolo3
Sziasztok Urak!

Tegnap kimaradt nekem.
Vendégek jöttek de ma vagyok ha valaki akar repülni akkor írjon.

Rolo3
Az jó nekem is meló után kereslek és megbeszéljük

whiteskull
Estefelé benne vagyok.

Budaörsön biztos, szép az idõ... <#ravasz1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Rolo3
Hali Urak.

Lesz repülés a hétvégén?

whiteskull
Már elkezdtük. Akinek van kedve jöhet. 😊

Papa01
Oki, megpróbálok feljönni! 😊

whiteskull
Igazából estefelé lenne jó.

Papa01
Jó lenne, még nem tudom, mikor érnél rá? 😊

whiteskull
Ma van kedved egy kicsit repülni?

Papa01
Abból nekem mindig nagyon sok van! 😊)