29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#27365 Mennek érte mint priviben írtam is:) -
#27364 Bocsánat, csak éppen a konyhát festem, és cigiszünetben ugrándozok a gép elé xD
Komáromi vagyok, és elküldtem a dolgokat privátban ... ne aggódj, nekem nem sürgős, inkább adom én is ismerősnek mint vadidegennek :)
Mellesleg az FFB RoF-ban és DCS Black Sharkban nagyon jó :) -
#27363 Nem semmi. -
#27362 Jaja, ez nagy ötlet! :) -
#27361 -
#27360 Sőt!!! Ha kell akkor egy projektort is beüzemelünk oszt lehet szurkolni az éppen repkedőnek:) -
#27359 Figyelj a gépemen ott van a ROF is csak nem használom. Ha eljöttök azzal repkedtek meg próbáljátok amivel akarjátok.
A györök profi ,most azon dolgoznak,hogy az új cuccnak ne legyen rettenet a hardverigénye,ő majd tud segíteni a korrekt beállításban.
Képzeld ,lent borozunk a kertben ,beszélgetünk oszt szóba került a PC és benyögi mivel foglalkozik. Felpattantam oszt mondtam KEBLEMRE!!!!! Asszony csak pislogott:) -
#27358 Bármikorra. Ha Dummy még nem adta el abban a 10 percben amíg ráírtam és meg tudom venni az övét akkor a jövő héten elballagok hozzá és elhozom a cuccot.(hol is lakik? amúgy mindegy) aztán nézek egy 780 at.Vagy MSI Lightning vagy DC II es ASUS. -
#27357 Egyébként nálam fent van a CloD, majd egy-két iskolakörre elmehetnénk! :) -
#27356 Hűha, nagyon szépen köszönöm a meghívást! :) Remélem, majd a RoF-al is lesz tesztelve egy picit! :) Mikorra tervezel VGA-t venni és milyet? :) -
#27355 Akkor már csak egy VGA kell oszt lehet repkedni.
Papa! Olvastad amit írtam Il2 fórumon? Lányom baráta az Ocolus on dolgozik,ha mindenem kész akkor elhoz egy darabot a legújabb fejlesztői cuccból egy hétvégére. Gondoltam akit érdekel és ismerek is azt szívesen látom majd ,max főzünk sütünk közben meg iszunk:) Szóval ha majd eljön az ideje téged is szívesen látlak. -
#27354 :) -
#27353 Jut ezsembe. Majd ebbe is beleteszek pár ezer órát és ha majd továbbadom valakinek itt a repkedős kollegák közül ,na neki már magától fogja lőni a gépeket:) Van már pár joy om itt kézen közön:) -
#27352 HA esetleg majd lecseréled, majd írj rám.. :) -
#27351 A lényeg lecsaptam erre mint Kukori a műmenyétre:)
Dummy hol merre lakik? -
#27350 Ugye ezt írtam:)
"Elvek Papa,elvek:) Ha egyszer azt mondjuk azaz kimondtuk ,hogy szar akkor már csak azért is:) Amúgy nincs vele baj,meg ahogy Solt is mondja nagyon jó az ára,bár a bolti 80-90 ezer azért sok szerintem,annyit nem ér."
Na de le fogom cserélni:)) Az FFB az tényleg jó dolog ,sokat segít ,hogy érezd mit lehet megcsinálni még a géppel,de egy idő után már rá se bagózik az ember. Meg ha nagyon ráállítod akkor egy idő után fárad ám a kezed :)) -
#27349 Én a helyedben ha beválik, nem is cserélném le... mondjuk én a RoF miatt nagyon kipróbálnék egy FF-es joy-t... Biztos nagy élmény lehet vele a fel és leszállás.. :)) Meg érezni, h mindjárt jön az átesés.. :) -
#27348 Jaaaaaaaaaa! :)) Az elvek.
Valamivel csak kell repkedni:)) elv ide vagy oda:) majd drótozok ezzel is :)) -
#27347 Mit miből?:) Már egy hete erről témázgatunk Il2 fórumon, már szervezkedtem egy G 940 re de nem írt vissza a srác. Dummyt meg ismerem,ha még segít is rajta a dolog akkor mért ne. A saitek joy ha megjelenik akkor ráérek majd venni azt is. Mondjuk mit jelent a kissé kehes TR4?:)) -
#27346 Naaaaa Laca!! :) Miből lesz a cserebogár! ;)
De tudom... :)) Elvek.. (Ez volt nálam a hét poénja!) -
#27345 Engem érdekel. Sőt! Biztos,hogy kell. Megírnád mi mennyi oszt lebótoljuk. -
#27344 Basszus, ma néztem az adatlapodat és eszembe is jutott a Nokás dolog...sajnálom. Remélem, hamar találsz új helyet.. elég jó referencia lehet a Nokia, nem? :) -
#27343 Üdv Papa! :)
Eddig sem használtam, vártam, hogy legyen időm ... most viszont bezárják a gyárat, szóval lehet munkát keresni, amire nincs szükségem, azoktól megválok, jól jön a tartalék :(
Gondoltam feldobom itt, aztán jövő héten meghirdetem a neten, ha senkinek sem kell ... -
#27342 Szia Dummy! :)
:((( Hogyhogy? -
#27341 Üdv Urak!
Sajnos eljött az idő, ha valakit érdekel egy aránylag keveset használt Logitech G940 és egy kissé kehes TIR4, az írjon rám. -
#27340 Semmi gond, majd bepótoljuk legközelebb! :)) -
sakkay #27339 Nagyon bocs Papa, csak jött egy régi haverom, aztán eddig kellett vele innom. Sajnos elég erős bennem a kötelesség tudat, így nem tudtam jönni. Pedig akartam.. -
#27338 Urak, ma este van -e kedve röppenni valakinek? :) -
#27334 link teszt -
#27333 Videó teszt
-
#27330 WW1 Aircraft Timeline Egész jó kis adatbázis! :) -
#27329 Pfalz Triplane - Jól néz ki! :)
Forrás. -
Frenky #27328 OFF! Tisztelt Urak! Akit érdekel esetleg és szeretne csatlakozni erre tessék:
DCS World MAGYAR Felhasználók a Fészbuk_ON Várunk mindenkit, akit érdekel a repülés és a DCS World! Szép napot. -
#27327 Én 18:00-ra leszek TS-en! :) -
#27326 Én már készülök vagyok TS-en :)
-
#27325 Oki, majd meglátjuk! :) -
#27324 Nem ígérem. Most szóltak, hogy lesz egy kis összejövetel a szomszédban. :)) -
#27323 Csak bátran uraim! :) Zsolti Te tudsz jönni? :) -
messerharcos #27322 Jövünk akkor mi is :) -
#27321 Nincs mit, oké! :)