Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez az új GameMode-os cucc kijöhetne már, kiváncsi lennék a Dogfight szerverekre ...
Tényleg hajlamos néha a nézelõdést irányító billentyûkkel összehülyülni, remélem a következõ tapasz megoldja a problémát.
Tovább is kell kergetni az arcokat rulettben 😊 Viszont a DR1-est még mindig nem tudom lelõni ... hamarabb lezuhan a nagy kergetõzésben mint ahogy elkapnám 😊
Egyébként kikapcsolt ikonnal egy-egy gép levadászásának ideje igaz, hogy megnõhet a RoF-ban viszont qrva nagy feelingje van nekijjjje.Én mióta multiban úgy röppentünk azóta offmódban is kikapcsolva repülök.Rohattjó!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az tény, hogy könnyû elveszíteni az enemy-t így, ikonok nélkül ... múltkori multiban mondta valaki, hogy rossz irányba fordultam és így vesztettem el az üldözöttet ... Nos ez gondolom régen is így volt, sok múlik azon, hogy tudod-e rendesen követni az enemy-t ...
Természetesen engem sem zavar, hogy be van kapcsolva, qrva nagy kitolás lenne kikapcsolni, akiknek nincs valami fejmozgás érzékelõjük, azok hihetetlen hátrányba kerülnének ...
Csak érdekelt, hogyan mûködik 😊
Ettõl függetlenül tartom azt az álláspontomat, hogy sem a TrackIR, sem a pedálok, sem az X-52-es nem tesznek jobb pilótává xD Egyszerûen megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a repülést 😊
#Leon: valahogy úgy van ez, hogy a TrackIR-nek és a Padlocknak is vannak elõnyei-hátrányai. Padlock hátrány pl. hogy váltogatni kell a célpontokat harc közben, és elõfordul, hogy pont akkor lõ vki, amikor még nem értem el hozzá a váltogatásban. van egy "dangerous air" opció, de az nekem nem tetszett(elvileg a legközelebbire kellene fókuszálnia, gyakorlatilag meg nem úgy mûködik ahogy kéne).
ROF-ban teljesen megszoktam az ikonmentes életet, de WOP-ban vissza kellett állnom most Sim-õl Realistic-re, mert ikonok nélkül valahogy nem jó ...
Nem ismerem még eléggé a dolgokat, az ellenséges repülõket még megismerem (mondjuk multiban már nem mernék erre hagyatkozni ...) nagyjából, de mikor bombázni kell, van mikor negyed órákat keresem a célpontot xD
Idegesít is, hogy SIM módban sokkal jobb a game, de a qrva ikonok miatt realistic-on kell játszanom, ahol se motor management, se semmi 😞
Viszont tegnap ROF-oztam megint egy jót ... bár még mindig béna vagyok, egyre jobb ez a pedál 😊 Sokkal precízebben be tudok ülni a gépek mögé ... Most meg ez a baj ... túlzásba viszem, és valamit mindig elsakkozok xD
Jó lenne lassan röppenni ... bár én most a hónap végét várom, hátha jön a menetrend szerinti peccs és akkor juhéj xD
Gyakorolgattam a Rotary Turn-t, de ahogy nézem DR1-essel sokkal könnyebb mint Camel-el ... Camel-el egyszer sikerült eddig majdnem 180 fokot fordulni vele gyorsan, látványos is volt, de nem merném még harc közben megkockáztatni xD
Félre ne értsd, engem abszolute nem zavar ha valaki így repül!!!
Én például szeretem bekapcsolni FC-ben, DCS-ben ( ha éppen fentvan akkor az IL-ben is ) azt a szart ami kiírja az adott pixelre <#idiota>#idiota> , hogy az éppen micsoda.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A padlock akkor is az ellenfél felé néz, ha azt Te valami miatt nem látnád? pl: mert takarásban van?
a padlocknak a gyorsasága a nagy elõnye TrackIR-hez képest. én kiraktam a joyra a padlock gombot(F8), az alap nézet gombot(F1) és a teljesen alap-center nézetet célzáshoz. a másik nagy elõnye, hogy tudod váltogatni az ellenfeleket, hamar látni hogy ki van veled, ki ellened. egyetlen hátránya, hogy nem valószerû(bár nekem pedálom sincs, így az sem az).
Viccet félretéve, elõször gyakorolj single-ben, orosz rulett-ben pl.: ott sokmindent kitapasztalsz, de 2km magasságig kb olyan 80-90%-on jó a mixture ...
Ezt úgyis az adott gépeken kell lepróbálni ... milyen géppel repkedsz? Mert ahhoz kell taktikát választani.
(Tegyük fel, hogy nem vettél új gépeket, akkor tuti hogy SPAD, mert az lényegesne jobb mint a Nieuport és a német alap gépeken nincs mixture állítás ... )
Ehhez a géphez a Boom and Zoom illik, ugyanis gyorsabb és jobban emelkedik és zuhan mint a német gépek, de a fordulékonysága rosszabb ...
Ezt érdemes gyakorolni, és német gépek ellen nem bemenni fordulóharcba ...
Valamint olvasgasd visszafelé a topikot, elég sok mindent leírtunk már 😊
Szerintem jó lett, sõõt ... Nagyon jó ... Most mondjuk nem fogok vele sokat játszani, mert szintre kell hoznom magam ROF-ban ... De ehhez le kell szednem a géprõl 😊 Még az elsõ is fent van, azt is újra akartam kezdeni xD
Sajnos most úgy néz ki dömping lesz ... Nagy Battlefield rajongó vagyok a kezdetek óta, és 2 hónapon belül jön az új ... Itt a Mass Effect 2 ... meg jön az Alien vs Predator is ... A Dragons Age-et direkt emiatt fel sem raktam ...
Szerintem leszedek mindent mert különben nem lesz idõm repkedni 😊
Az elsõ részét végigjátszottam, istenkirály sci-fi RPG, ha valaki nem ismerné ... aki szereti a stílust annak kötelezõ!
Nos, gondoltam megnézem milyen lett a 2-ik rész, aztán röppenek egyet ... Elkezdtem, nézelõdtem, namégegypicit-namégegypicit-11óra-qrvaéletbealudnikéne 😊
@Zair: Sorry, ezügyben nem tudok segíteni, talán Fokker mester ha erre jár, õ nagy profi ebben.
Egyrészt néha nem hajlandó ráállni az ellenséges gépre, néha meg ha használni akarom, az F8 (asszem) megnyomását követõen pan-ról centered snap-re vált a kabin kamera, amit meg nem igazán szeretek, fõleg fordulóharcban.
Mit rontok el? Mi a trükk?
Valószínû , hogy a leírások tévesztettek meg, általában a DVII nagyon jónak írják, az Albát meg lehúzzák..
Találtam egy igéretes kezdeményezést 😊 Chill mester csinált egy olyan single mission-t, ahol járõrözni kell a frontvonal mentén, és elvileg teljesen random történhetnek az események velünk ...
Velem tegnap este random nem történt semmi, de ma este próbálgatom tovább ... Sajna még csak 3 (Fokker DR1, Fokker DVIII és Nieuport N17) géphez van mission, de akit érdekel annak itt van tesztelésre:
The Ultimate Rise of Flight Experience topik
Az 1-6-ig megadott default billentyûkkel próbálkoztam, de nem nagyon akaródzik neki. Tudom, hogy nem egy hûdenagyon lényeges funkció, csak a poén kedvéért megpróbálnám.
@ sakkay
"aki már régóta nyomja"
Hát azt hiszem én elég régóta nyomom 😉
Már nagyon jó lenne repülni valamikor, mert már igen-igen hiányzik! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
#Papa: remélem nincs nagy baj, és felépülsz hamar.
Nekem viszont tényleg újra meg kell tanulnom repülni 😊 Nagyon jó az új pedál, sokkal precízebben lehet vele kezelni az oldalkormányt, mint eddig, de sajna emiatt megint be kell gyakorolnom a tánclépéseket xD
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu