Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
kicsit zavarosan fogalmaztam, de itt nyilván nem az iRacing csapatra gondoltam hanem a neoqb-ra.
-Dogfight mód kell (csinálják ha minden igaz)
-kisebb, kevesebb memóriát foglaló mapok is kellenek. Így talán 'restart' esetén nem kell mindent újból betölteni a gépnek, hanem AZONNAL újra játszhat az ember. Ez utóbbit asszem meg is írom nekik, persze javaslatként, normális hangnemben.
Engem az zavar, hogy egy óra játékból aránytalanul sok idõ megy el töltögetéssel, várakozással. Különösen a Wings Of Preyhez képest durva a különbség.
D.VII - ha ingyen lesz örülök neki, ha teljes árú lesz akkor megveszem. Nehéz meghúzni a határt hogy akkor most honnantól számít valami új gépnek.
Gondoljunk bele, mi lenne a helyzet, ha a RoF második vh-s program lenne: kijön mondjuk alapból az FW190A4-el. Utána a Dorát diszkontáron kéne adniuk? Szerintem a teljes ár is jogos, hiszen az sem magas a minõséghez képest. Jó hogy nem számolják ki munkaórák alapján eurocent pontosan az árát...
Nem vagyok nagy FSX-es, de basszus, van ott a RoF-hoz képest sokkal gyengébben kidolgozott gépek vannak 20-30euróért. A neoqbnál annyi pénzért vagy öt gépet lehet venni.
Biztos vagyok benne hogy idõvel minden problémát orvosolni fognak:a mûködõ szélzsákot is megcsinálták, D.VIIF kellett, megkapjuk, lesz rendes mission generator: folyamatosan dolgoznak, tartják a kapcsolatot a felhasználókkal - ezt meg kell becsülni, és türelmesnek kell lenni.
Ott van a rohadt iRacing (autószim): két éve nem tudják (vagy inkább nem hajlandók) megoldani, hogy a körökön belül szektoridõket mérje a program! Egy olyan program, aminek 20dodó a havi elõfizetési díja, és egy autó 15USD! És még rengeteg ilyen hiba van, amire magasról szarnak a fejlesztõk. Pedig õk biztos nem annyi pénzbõl gazdálkodnak mint Leftyék. Nagyon komoly munkát végeznek, a jó szándékukat és a hozzáállásukat kritizálni pedig igen bunkó dolog szrntm.
Nyilván vétenek hibákat, de alapjában véve szerintem rendkívül korrekt csapat.
Komolyan!
Valószínûleg akkor is megveszem az újabb Fokkert ha teljes áron adják pedig én sem "keresek" valami hûdefaszán.A többi fasztarisznya meg aki sír az off fórumon bekaphatja.Örülniük kellene, hogy egyáltalán van egy cég aki hajlandó egy ennyire rétegjátékot készíteni nem mellesleg úgy, hogy messzemenõkig figyelembe veszik a nép óhaját.
Cirka 26 éve foglalkozom a számtekkel és kb. ugyanennyi ideje a gémekkel de nem igen rémlik még egy ilyen cég.Sõt, a jellemzõ inkább ennek pont az ellentettje.
Az, hogy egy normál szombat este kb 20 ember látok online repülni... Hát elég vérszegény. Miközben az il2 lobby-n ugyanakkor még most is simán összejön 5-600 online játékos.
Mert ez így nem fog vezetni sehová. Azt a dogfight szerver dolgot kellene nagyon-nagyon erõsen összehozniuk, az biztosan javítana a dolgon, mert jelenleg az online rész halott. Nem is tudom, már miota nem repültem, mert nincs kivel... Offline pedig csak lõgyakorlat. Ami ugyan erõsen rámférne, de egy idõ után uncsi...
Van benne valami. A sok sírás után itt a BMW motoros D.VII, meg sem jelent, de már megy a fika... Nem értem az embereket.
www.pcpilot.hu
Van benne valami. Az AI elég jól eltalálja azt az emelkedési szöget, hogy pont ne tudd becélozni a gyengébb német gépekkel. Viszont nem tud hirtelen lecsapni, hiányzonak az igazi b'n'z attakok.
Hivatalos fórumon kikészítenek az emberek.Pár idióta elkezdte verni magát hogy csak pénzlehúzás lesz a D.VIIF, mert az ugyanaz a gép, csak át lesz írva erõsebbre a motorja oszt kész. Meg hasonló nyavalygások.
Komolyan mondom nem értem õket: se szeri se száma nem volt a kéréseknek, hogy készítsék el a BMW-Fokkert. Most megcsinálták. Nem mondták hogy fizetõs lesz, bár nem is cáfolták. Erre mindenki csak kekeckedik meg húzza az orrát.
Meg hogy milyen drága így a RoF. Amerikaiak meg németek írkálnak ilyeneket. Basszus, még magyar viszonylatban is szar fizum van, mégsem sajnálom egy BigMac menü árát egy gépre. Nem a gépek drágák, õk a szarrágók. Ott az FSX: vannak hozzá letölthetõ gépek 40-50dodó darabja, meg letölthetõ repülõterek 20 dollárért. Van akinek ez is megéri.
Én a neoqb helyében már párszor elgondolkoztam volna rajta, hogy hagyom a francba ezt a projectet: folyamatosan keményen dolgoznak a fejlesztésen, figyelembe véve a vásárlói igényeket, erre csak fikázás és sírás a hála. A sok fikázó sem tudna még egy ilyen korrekt dev.teamet mondani.
Egyébként számomra is meglepõ, hogy az irodalomban egyébként igen elismert F VII. mennyire gyenge teljesítményt nyújt a játékban az angol gépekkel szemben.
BMW motoros Fokker DVII ... ajajj xD
Remélem a Respawn és a Dogfight is bekerül végre, mert a qrva zoknit csak kihisztizték az emberkék xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A játékban jelenleg a gyengébb, merci motorral szerelt gép van.
Ez nem hiba.
www.pcpilot.hu
"Simultaneously, we are working on the new multiplayer mode."
+ egy elõzõ hírben lévõ képen látható volt egy Dogfight opció...
Én elég rég repkedek ROF-al, de a BnZ az nem fekszik egyszerûen 😊 Turn and Burn azaz fordulóharc inkább, de az a könnyebbik, az tény ...
Sajna mostanában ritkán reppenünk online, de ha gyakrabban lenne repülés, és a 2 BnZ pilóta összeszokna, akkor irgalmatlanul megkeserítenék a német oldalon játszó pilóták életét xD
csak azért vetemedek a spad-ra mert jó érzés lenne tudni, ha kell azzal is elbánok két német remekkel.
És azt még még nem figyeltem, hogy mennyire tud felfelé kúszni, de kanyarban nagyon hamar lelassul...majd meglesem hegymenetben hogy muzsikál.THX
TVR mester és RedRiot tudna neked errõl többet mesélni, bár õk SeVa-val repülnek, de ott is BnZ-t kell alkalmazni, ha életben akarnak maradni ...
Nagyvonalakban annyi a lényeg, hogy magassági elõnybõl nagy sebességgel kell lecsapni az ellenfélre, majd gyorsan visszahúzni, és újból magasságot gyûjteni, hogy az ellenfél ne tudjon utolérni, vagy rákényszeríteni a fordulóharcra ...
A német gépek lassabbak, de lényegesen fordulékonyabbak mint a szövetségesek, kivéve a Tevét 😊
HA fordulózni szeretnél akkor a Német gépekkel gyakorolj, ha BnZ-zni akkor SPAD vagy SeVa.
Szembõl támadni vadászgépet nem tanácsos, mögé kell kerülni lehetõleg, ezt már akkoriban is (1. vh) felismerték (Dicta Boelcke) és egészen a mai napig érvényes, már ami a fedélzeti géppuskákat/gépágyúkat illeti. Túl nagy esély van az ütközésre, arra, hogy az ellenfél is eltalál téged, és az összeadódó sebességek miatt nehéz is a célzás.
Nem ismerem jól a SPAD-ot, és jó taktikát mondani nem lehet röviden, de tele van az internet air combat manõverek leírásával, légiharc alapokkal, szóval sok infót lehet találni. Javaslom, hogy a játékban orosz rulett módban gyakorolj a kedvenc gépeiddel, elõbb utóbb ráérzel a mozdulatokra. 😊
Open Source cucc, de valami hihetetlen milyen jó hangminõsége volt ...
Ráadásul, ahogy nézem a Mumble.hu-n lehet szobát reggelni, lehet egy próbát megérne majd ...
Ha már itt tartunk: Papa mester: Mi újság? Gyógyulgatsz már?
Unoffisöl ROF gájd topik
www.pcpilot.hu
Esetleg meg tudnád mondani, melyik "szakirodalomban" tudnék a többi típus mûszerfal-elosztásának utána nézni?
www.pcpilot.hu