Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kis buzik, némelyiknek a neoqbsek helyében érvényteleníteném a loginját. Ha annyira szar szerintük a játék ne játszanak vele. <#hehe>

D.VIIF - money maker?

Ebbe a topicba írogattam.

LeonSilver
Hova írtad ? Nemlelem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Hasonlót már beírtam oda reggel, mert nagyon felbosszantott hogy vannak emberek akik semminek sem tudnak örülni.

LeonSilver
Ezt is megfogalmazhatnád és nyugodtan átültethetnéd angolba majd mehetne az off fórumra! <#eljen><#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Nagyon komoly munkát végeznek, a jó szándékukat és a hozzáállásukat kritizálni pedig igen bunkó dolog szrntm."

kicsit zavarosan fogalmaztam, de itt nyilván nem az iRacing csapatra gondoltam hanem a neoqb-ra.

Igaz, a dogfightra szükség van. Nem vagyok 12 éves ugri-bugri gyerek, de néha már nekem sincs türelmem az ötperces töltögetéshez, és ha meghalok akkor hosszú percekig várakozni hogy újból repülhessek. + még a jó kis asztalra kidobások.

-Dogfight mód kell (csinálják ha minden igaz)
-kisebb, kevesebb memóriát foglaló mapok is kellenek. Így talán 'restart' esetén nem kell mindent újból betölteni a gépnek, hanem AZONNAL újra játszhat az ember. Ez utóbbit asszem meg is írom nekik, persze javaslatként, normális hangnemben.

Engem az zavar, hogy egy óra játékból aránytalanul sok idõ megy el töltögetéssel, várakozással. Különösen a Wings Of Preyhez képest durva a különbség.

D.VII - ha ingyen lesz örülök neki, ha teljes árú lesz akkor megveszem. Nehéz meghúzni a határt hogy akkor most honnantól számít valami új gépnek.

Gondoljunk bele, mi lenne a helyzet, ha a RoF második vh-s program lenne: kijön mondjuk alapból az FW190A4-el. Utána a Dorát diszkontáron kéne adniuk? Szerintem a teljes ár is jogos, hiszen az sem magas a minõséghez képest. Jó hogy nem számolják ki munkaórák alapján eurocent pontosan az árát...

Nem vagyok nagy FSX-es, de basszus, van ott a RoF-hoz képest sokkal gyengébben kidolgozott gépek vannak 20-30euróért. A neoqbnál annyi pénzért vagy öt gépet lehet venni.

Biztos vagyok benne hogy idõvel minden problémát orvosolni fognak:a mûködõ szélzsákot is megcsinálták, D.VIIF kellett, megkapjuk, lesz rendes mission generator: folyamatosan dolgoznak, tartják a kapcsolatot a felhasználókkal - ezt meg kell becsülni, és türelmesnek kell lenni.

Ott van a rohadt iRacing (autószim): két éve nem tudják (vagy inkább nem hajlandók) megoldani, hogy a körökön belül szektoridõket mérje a program! Egy olyan program, aminek 20dodó a havi elõfizetési díja, és egy autó 15USD! És még rengeteg ilyen hiba van, amire magasról szarnak a fejlesztõk. Pedig õk biztos nem annyi pénzbõl gazdálkodnak mint Leftyék. Nagyon komoly munkát végeznek, a jó szándékukat és a hozzáállásukat kritizálni pedig igen bunkó dolog szrntm.

Nyilván vétenek hibákat, de alapjában véve szerintem rendkívül korrekt csapat.

LeonSilver
Írd le ( PM-ben ), hogy mit szeretnél, a fiam lefordítja ( legalább gyakorol vizsga elõtt ) én visszaküldöm Neked, Te meg beteszed a fórumra. 😉
Komolyan!

Fokker
akkor tényleg befoghatná a sok unatkozó gazdag majom, ha teszem azt az új patchben benne lenne a dVIIF, 0 dollárért. tényleg nem értem ezeket, bármit csinál a neoqb, nekik semmi se jó. sajnos nem tudok jól angolul(olvasni még csak-csak, írni már kevésbé), de nagyon szívesen elküldeném ezeket az elégedetlenkedõket a halál faszára. vagy ami még jobb: kihívni mindet multizni, és szétrobbantani a seggüket. egyébként sztem ha lenne online VB, a mi kis csapatunk itt az SG-n nagyon ütõképes lenne co-opban világviszonylatban.

LeonSilver
@ VO101 tvr : Elõzõ hszem nem kifejezetten Neked ment 😊 nehogy félreértsd.Vagy mittudomén 😄

LeonSilver
Ez a része engem teljesen hidegen hagy.Nem érdekel, hogy az AI így repül egy humán meg máshogy.Jól érzem magam a rulettel is és szerintem csak ez számít, semmi más.

Valószínûleg akkor is megveszem az újabb Fokkert ha teljes áron adják pedig én sem "keresek" valami hûdefaszán.A többi fasztarisznya meg aki sír az off fórumon bekaphatja.Örülniük kellene, hogy egyáltalán van egy cég aki hajlandó egy ennyire rétegjátékot készíteni nem mellesleg úgy, hogy messzemenõkig figyelembe veszik a nép óhaját.
Cirka 26 éve foglalkozom a számtekkel és kb. ugyanennyi ideje a gémekkel de nem igen rémlik még egy ilyen cég.Sõt, a jellemzõ inkább ennek pont az ellentettje.

A legesleglényegesebb az lenne, hogy játékosközösséget kellene valahogy összehozni.
Az, hogy egy normál szombat este kb 20 ember látok online repülni... Hát elég vérszegény. Miközben az il2 lobby-n ugyanakkor még most is simán összejön 5-600 online játékos.
Mert ez így nem fog vezetni sehová. Azt a dogfight szerver dolgot kellene nagyon-nagyon erõsen összehozniuk, az biztosan javítana a dolgon, mert jelenleg az online rész halott. Nem is tudom, már miota nem repültem, mert nincs kivel... Offline pedig csak lõgyakorlat. Ami ugyan erõsen rámférne, de egy idõ után uncsi...

Érdekes kérdés, hogy az új F VII mennyibe kerüljön. Alapban ugye ingyenes volt, azaz a játék alapárával kifizettük. Ehhez képest, ha a grafikai modellhez érdemben nem nyúlnak, csak a repülési paramétereket írják át, ez kétségtelen, hogy nem egy teljesen új gép árát éri. Féláron ha adják senkinek szava nem lehetne.

Sanyo
Hát igen, van akinek semmi sem jó. Már nem tudom kitõl olvastam, de egy fejlesztõ mondta, hogy vagy a saját elképzelései alapján dolgozik és végül sikeres lesz, vagy folyamatosan a játékosok kívánságait figyelembe véve, akik soha nem lesznek elégedettek.

Van benne valami. A sok sírás után itt a BMW motoros D.VII, meg sem jelent, de már megy a fika... Nem értem az embereket.

www.pcpilot.hu

"Nekem éppen ez a bajom, hogy az AI nem igazán szereti a BnZ-ot. Még ha észrevehetõ is hogy próbálja a sebességét és magassági elõnyét tartani pl a SeVa."

Van benne valami. Az AI elég jól eltalálja azt az emelkedési szöget, hogy pont ne tudd becélozni a gyengébb német gépekkel. Viszont nem tud hirtelen lecsapni, hiányzonak az igazi b'n'z attakok.

Én is! Bár, amennyire én tudom tipikus RoF-dogfight körülmények között (fák lombjai és épületek kéményei közt repülve 😊 nincs jelentõs erõfölénye a Mercedes motoroshot képest.

Hivatalos fórumon kikészítenek az emberek.Pár idióta elkezdte verni magát hogy csak pénzlehúzás lesz a D.VIIF, mert az ugyanaz a gép, csak át lesz írva erõsebbre a motorja oszt kész. Meg hasonló nyavalygások.

Komolyan mondom nem értem õket: se szeri se száma nem volt a kéréseknek, hogy készítsék el a BMW-Fokkert. Most megcsinálták. Nem mondták hogy fizetõs lesz, bár nem is cáfolták. Erre mindenki csak kekeckedik meg húzza az orrát.

Meg hogy milyen drága így a RoF. Amerikaiak meg németek írkálnak ilyeneket. Basszus, még magyar viszonylatban is szar fizum van, mégsem sajnálom egy BigMac menü árát egy gépre. Nem a gépek drágák, õk a szarrágók. Ott az FSX: vannak hozzá letölthetõ gépek 40-50dodó darabja, meg letölthetõ repülõterek 20 dollárért. Van akinek ez is megéri.

Én a neoqb helyében már párszor elgondolkoztam volna rajta, hogy hagyom a francba ezt a projectet: folyamatosan keményen dolgoznak a fejlesztésen, figyelembe véve a vásárlói igényeket, erre csak fikázás és sírás a hála. A sok fikázó sem tudna még egy ilyen korrekt dev.teamet mondani.

Nekem éppen ez a bajom, hogy az AI nem igazán szereti a BnZ-ot. Még ha észrevehetõ is hogy próbálja a sebességét és magassági elõnyét tartani pl a SeVa. Humán biztosan teljesen másként csinálja ezért nem mérvadó a gépek teljesítményének megítélésében az orosz rulett.
Egyébként számomra is meglepõ, hogy az irodalomban egyébként igen elismert F VII. mennyire gyenge teljesítményt nyújt a játékban az angol gépekkel szemben.

LeonSilver
Tegnap toltam egy kicsit Fókicával ( D.VII ), igaz "csak" a gyári ruolettet és nem humán gémer volt de még a Tevét és a S.E.5a-t is sikerült levadászni.Igaz nem 1/2 perc volt de meglehet csinálni vele.Marha kíváncsi leszek a bömös motorral szereltre!

Respawn ja, jó lenne. Meg egy-két kisebb map, hogy ne kelljen szerencsétlen PCnek felnyomni az agyába egész Franciaország föld- és vízrajzi térképét minden egyes mission alkalmával.

DummyBoy
Nos, kiváncsi leszek ...

BMW motoros Fokker DVII ... ajajj xD

Remélem a Respawn és a Dogfight is bekerül végre, mert a qrva zoknit csak kihisztizték az emberkék xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Ha ott van a listában és elfogadja a manit, akkor biztosan. 😊

www.pcpilot.hu

Nem tudjátok véletlenül, hogy a "store"-ban kapható "bundle" packek még vásárolhatóak? Árban jobban jönnék ki, mert szeretnék egy Fokkert meg egy Tevét, és pont van egy ilyen kombináció.
Félreértettél. Olvastam ugyan , hogy a korai verzió jóval gyengébb motorral volt felszerelve, de nem gondoltam , hogy ezt a verziót modellezték le alapból. Így viszont érthetõ miért nem volt jobb egyértelmûen az Albánál, mint ahogy minden irodalom szerint az volt(jóval jobb, bár a hideg adatok között talán nem olyan nagy a különbség).

LeonSilver
Miért, mi nem stimmel vele ?Semmi baja a D.VII-nek.
A játékban jelenleg a gyengébb, merci motorral szerelt gép van.
Ez nem hiba.

Na legalább mégis volt alapja a gyanúmnak , hogy valami nem stimmel a D.VII-el. Az új motorral talán már érezni lehet , hogy jobb mint az alba.

Sanyo
Köszi, kint is van a hír: 1.011

www.pcpilot.hu

Jelenleg még nincs igazi dogfight mód a játékban, csak co-op. Konkrétan most sem nevezik meg a Dogfightot, csak ennyit írnak:
"Simultaneously, we are working on the new multiplayer mode."

+ egy elõzõ hírben lévõ képen látható volt egy Dogfight opció...

😊))))))))) thx...de az nem volt vilagos...konkrétan dogfight szerverrõl volt szó? tervbe volt véve ezzel a patch-el egyáltalán?
Gyerekek, kurva nagy hírek, olvassátok gyorsan:

RoF 1.11

Tényleg jól mûködik ez a ketyere, már csak azt kell kitapasztalnom, hogy hová kell kényszritenem az ellent, hogy kihasználhassam a magassági elönyt és beeshessek mögé...<#gun><#taps>
Az biztos, mkor az AI alkalmazza ellenem akkor jól bevlik neki mert a fokkert egyszerüen nem lehet rátartani elég ideig.Mire elég közel jön addigra elvesztem a lendületet és alábukik az orra...még sok munkám van mindkét oldal gépeivel...ez van. Amúgy sima orosz rulettben milyen az nehézségû az AI?
DummyBoy
Teljesen különbözõ harcmodort kívánnak meg a szövetséges és a német gépek ... Bár van olyan német gép ami állítólag jó BnZ-re, nem sokan preferálják (Pflaz DXII).

Én elég rég repkedek ROF-al, de a BnZ az nem fekszik egyszerûen 😊 Turn and Burn azaz fordulóharc inkább, de az a könnyebbik, az tény ...

Sajna mostanában ritkán reppenünk online, de ha gyakrabban lenne repülés, és a 2 BnZ pilóta összeszokna, akkor irgalmatlanul megkeserítenék a német oldalon játszó pilóták életét xD

Nekem igazából csak az alap gépek vannak meg még, azok közülpedig az alba a legjobb kompromisszum...azt hiszem,
csak azért vetemedek a spad-ra mert jó érzés lenne tudni, ha kell azzal is elbánok két német remekkel.

És azt még még nem figyeltem, hogy mennyire tud felfelé kúszni, de kanyarban nagyon hamar lelassul...majd meglesem hegymenetben hogy muzsikál.THX
DummyBoy
A SPAD az Boom and Zoom gép, nem szabad azonos magasságban fordulóharcba keveredni sem az Alba-val, sem a Fokkerekkel ...

TVR mester és RedRiot tudna neked errõl többet mesélni, bár õk SeVa-val repülnek, de ott is BnZ-t kell alkalmazni, ha életben akarnak maradni ...

Nagyvonalakban annyi a lényeg, hogy magassági elõnybõl nagy sebességgel kell lecsapni az ellenfélre, majd gyorsan visszahúzni, és újból magasságot gyûjteni, hogy az ellenfél ne tudjon utolérni, vagy rákényszeríteni a fordulóharcra ...

A német gépek lassabbak, de lényegesen fordulékonyabbak mint a szövetségesek, kivéve a Tevét 😊

HA fordulózni szeretnél akkor a Német gépekkel gyakorolj, ha BnZ-zni akkor SPAD vagy SeVa.

LeonSilver
Az S.E.5a-n már volt magassági trimm csak a játékba nem tették be érthetetlen módon.

Szia. Ezek a repülõgépek szinte kivétel nélkül erõsen farnehezek, tehát már egy minimális sebességnél is emelni akarják az orrukat. Trimm pedig még nem volt rajtuk (ha jól tudom), tehát normális, hogy nyomni kell a botot.

Szembõl támadni vadászgépet nem tanácsos, mögé kell kerülni lehetõleg, ezt már akkoriban is (1. vh) felismerték (Dicta Boelcke) és egészen a mai napig érvényes, már ami a fedélzeti géppuskákat/gépágyúkat illeti. Túl nagy esély van az ütközésre, arra, hogy az ellenfél is eltalál téged, és az összeadódó sebességek miatt nehéz is a célzás.

Nem ismerem jól a SPAD-ot, és jó taktikát mondani nem lehet röviden, de tele van az internet air combat manõverek leírásával, légiharc alapokkal, szóval sok infót lehet találni. Javaslom, hogy a játékban orosz rulett módban gyakorolj a kedvenc gépeiddel, elõbb utóbb ráérzel a mozdulatokra. 😊

sziasztok...hmm két napja pangás...mind1, ha erre jártok tudassátok már velem, hogy normális-e a magassági kormány folyamatos felfelé kunkorodása, mert igen bosszantó folyamatosan nyova tartani a botot...köszike....mellesleg a spad-nak mi a trükkje? képtelen vagyok megcsinálni az utolsó traininget. Már az alba leradíroz, ha pedig szemböl támadok, képtelen vagyok pontosan lõni, részben az mezei logitech joy-om miatt.
Még nincs patch.

DummyBoy
Eszembe jutott valami ... Tegnap volt szerencsém végre egy jót Battlefield-ezni a jó öreg coRDHA-s arcokkal, és ott a komunikáció nem TS-.en vagy Ventrin ment, hanem egy Mumble nevû programmal ...

Open Source cucc, de valami hihetetlen milyen jó hangminõsége volt ...

Ráadásul, ahogy nézem a Mumble.hu-n lehet szobát reggelni, lehet egy próbát megérne majd ...

Ha már itt tartunk: Papa mester: Mi újság? Gyógyulgatsz már?

DummyBoy
Remélem de 😊 Ha valaki otthon van, az megnézhetné, mert elvileg már vége is xD

Ma szerver-karbantartás van neoqb-éknál. Csak nem a peccset rakják fel???

Mûszerfal téren nekem az SE5 a kedvencem. Minden lényeges mûszert tartalmaz, ráadásul viszonylag olvasható. Hasznos hogy van sebességmérõje, az optimális emelkedést könnyebb így eltalálni. Fõfok és olajnyomásmérõ is van, bár a vízszintesen fekvõ magasságmérõ kis megszokást igényel. Ráadásul minden nagyjából együtt van, nem szétszórva a pilóta körül, meg a szárnyakra csavarozva meg egyéb extrém helyeken. (Egyébként csekkoltátok már hogy a DFW-nek a bal alsó szárnyán van az iránytû? 😊))

DummyBoy
Van egy unoffisöl gájd is a ROF-hoz, abban a játékban szereplõ gépek nagy része ki van tárgyalva ezügyben ...

Unoffisöl ROF gájd topik

Sanyo
A Squadron-Signal sorozat nagyon jó, keresd az "in action" és a "walkaround" féléket. A másik az Osprey Publishing - Aircraft of the Aces sorozat, szintén kiváló olvasnivaló. 😊

www.pcpilot.hu

Köszi szépen, akkor marad a "simple gauges"<#wink><#wink><#wink>
Esetleg meg tudnád mondani, melyik "szakirodalomban" tudnék a többi típus mûszerfal-elosztásának utána nézni?
Sanyo
A szakirodalom azt mondja, a kis mûszer a fordulatszámmérõvel egyvonalban az üzemanyag nyomásmérõ, a jobb alsó pedig az üzemanyag mennyiség mérõ.

www.pcpilot.hu

Na ez igaz. Annyit még segítenétek, hogy a bazinagy fordulatmérõn, és az iránytûn kívül mi az a két másik óra? Az egyik jobboldalt van a fordulatmérõvel egy síkban,a másik a kabinfal és a mûszerfal találkozásánál szintén jobbra.
Sanyo
Ami nincs, az nem is romolhat el. <#vigyor5>

www.pcpilot.hu

Fokker
egyik német gépen sincs ilyen mûszer. a másik oldalról talán a SPAD-ban van.

Köszi, sajnos ez nekem is feltûnt. Csak reménykedtem, hátha mégis...<#awink>