Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jogos, én is szoktam ott vásárolni, de csak akkor, ha dolgom van arra... 😊 Így is õszülök! 😄

www.smart-bus.hu

Nekem csak 2 megálló metro és egy kis séta volt 😊 Akik a Kiskörút és Belváros környékén megfordulnak tökéletes. Csak elõzetesen online le kell foglalni és akkor ennyi.

bakker, install 2 perc, update 3,5 óra 😞

most már a freetrack-et próbálom életre lehelni
Igen, de azért be kell menni abba dzsumbujba! 😄 Inkább fizetek többet, de ne kelljen várni, és ne kelljen bemenni ebbe a ... belvárosba... 😊

@takoca: Én is! 😊

www.smart-bus.hu

Solt: remélem lesz még

Papa01
<#worship>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Welcome back!

Papa01
Ezt a képet láttátok?

Bocsi az OFF-ért... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Leon, köszi szépen, örülök, hogy onlány lehetek!! (Dummy szavaival élve)😊
Remélem, azért hamarosan egy kis multi is összejön! 😊
Nem is emlékszem, mikor repültem utoljára a ROF-ot! Szóval van mit bepótolni!

Dummy, köszi szépen, igen, legalábbis sokkal jobb mint korábban volt! 😊

DummyBoy
<#integet2> Üdv Papa mester!

Jobbulgatunk végre?

Végre megint onlány xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Szessssszzzz Papa!!!! Má' hiányoztál!Na nem a multi miatt hanem csak úgy, barátilag!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ahhhh... lehet le kéne feküdnöm hunyni egy kicsit! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
serial number 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszönöm szépen a kérdéseket Urak,tényleg el voltam tûnve, de most már úgy néz ki képes vagyok arra, hogy tovább pusztítsam itt a népek agysejtjeit.. 😄

Az itt van tõlem egy köpésre... köszi, hogy szóltál...

sn alatt mit értesz?

www.smart-bus.hu

Üdv!

most vettem RoF -t a bécsi úti Media Markt -ban 5900ft ért!
Térkép, keycard, manual benne van szóval tényleg eredeti. (sn a dobozban)

Nem tudom van -e még, ill. máshol van -e de akit érdekel nézze meg!
DummyBoy
<#integet2> Ja, milyen unalmas is lenne xD

Nem vagyunk egyformák... ez a szép az életben! 😉

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Én Arma-ztam ... Nekem annyira nem jött be mint a BF ... pont a túlzott valósághûség miatt! Nem azt mondom, hogy rossz volt, hanem hogy én annyira nem élveztem 😊

Ilyemire ott volt az AS ... a BF meg könnyed szórakozás ... Mindenben mást szeretnek az emberek 😊

A szimekben pont a valósághûséget szeretem ... de a lövöldében néha kiereszteni a gõzt agyatlanul 😊 Az a szép ... xD

ArmA2 ACE2, 10vs10 korlátozott, egyszer használatos technikával minden segítség nélkül. Se célkereszt, se irány jelölés, se "elhalálozás üzenet", semmi... csak a fegyvered a kommunikáció a társaiddal, és a "haditerv"... ez igen! 😄

Régebben játszottunk úgy is, hogy TS nélkül belsõ kommunikációs csatornát használva, így aki meghalt nincs pofázás, és, ha akkor beszéltél amikor voltak a közelben, azt bizony az ellen is hallotta... 😊) Ennek a HC változatában fény jelekkel ment a kommunikáció! 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nem is errõl szól ... a hangulata qrva jó 😊

Már ha nem publik lámákkal szenved az ember ...

Az lehet, de szimulációhoz semmi köze! 😄 Nulla fizika, és agyatlan baromságok...

A hang és a látvány jó, aztán ennyi.

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Szimulátor rajongó ... az IS vagyok 😊

BF-eket már az 1942 óta játszom 😊 Szeretem és kész 😊 Megvannak az ArmA-k is, de az más ... a BF az fun kategória, régi nagy kedvenc 😊 Csak az ufós verziója nincs meg eredetiben 😊

Sõt, BF2-ben például soha nem repültem! Az nem arra való ... Én ha repkedni akarok, akkor tuti nem a BF-eket veszem elõ 😊

Mellesleg a BF széria a világ egyik - ha nem a - legjobb takikai multi FPS-e (Nem szimulátort írok, mert akkor szóbva sem jönne ...)

Természetesen nem a publik dolgokra gondolok ... hanem a rendes, szervezett harcokra, ahol 2 klán játszik pl ...

Régebben klánoztam is, onnan a coRDHA-s logó, de sajna idõ hiányában fel kellett adnom ...

Szóval ez nézõpont kérdése 😊 Ez a lövöldözõsdi nagy szerelem volt, Airsoft-oztam is ... Most hogy arra sincs idõm, az is repült, eladtam mindent ... a repülés maradt ... De ha jön az új BF, tuti az is meglesz 😊

Sanyo
A Bad Company viszont egész jó, az elsõ résszel Xbox360-on játszottam egy kicsit és nagyon hangulatos.

www.pcpilot.hu

"BF:BC2 béta van xD"

Én azt hittem Te szimulátor rajongó vagy! 😄 Mi ez a ... ? Én belenéztem valami youtube videóba, hát a röhögõ görcs kerülgetett! 😄 Ne haragudj, nem ellenkezni akarok, de a BF széria kritikán aluli szerintem... :S

www.smart-bus.hu

Sanyo
A dedikált szerver serial miatt lassan úgyis irnom kell Loftnak, biztosan képben vannak, de megpróbálom a refly és a rendes dogfight térkép fontosságát hangsúlyozni.

Ígértem egy dedikált szervert a pumafórumon, jelenleg a gépcsere közepén vagyok, a szervert használom egyéb feladatokra is, még nincs kész arra, hogy egyfolytában menjen. Jelenleg a flyhu átalakításán dolgozom, csak annak kárára tudok mással foglalkozni. A DCS Tactical Primer várhatóan 1-2 napon belül készen van.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Nem az era miatt írtam, hanem a multi rész miatt ...

Multiban jelenleg - nem ismerem az Il-2-t, de amit olvasok az IL-2 és WOP fórumokban - egyszerûségét tekintve már most veri mindkettõt ... IL-2-t (A sok mod és peccs baszakodás miatt) és a ROF-ot is (Kicsit érdekes most az online szerverhez való csatlakozás ...)

Sosem fogja elérni az IL-2 szintjét elérni az lehet ... De ettõl még lehet hogy sok játékost átcsábít majd ...

Én imádom a ROF-ot, mind az era mind önmaga miatt, de a single lassan kevés lesz (sõõõt ...) Az itt fórumozók nagy része repült már együtt multiban, és tudjuk mekkora király de azt is, hogy milyen nehézkes ...

Ha ezt a "nehézkességet" megszüntetik az lesz igazán a nagy dobás ...

Képzeljétek el, ha végre lenne respawn, játék közbeni csatlakozás, meg mondjuk repülhetõ 2 ülésesek ... Micsoda csatákat lehetne repülni ... Szemben a mostani helyzettel?

Más: Új DVII: kiváncsi leszek mivel fogják balanszolni az új DVII-es erejét a neoqb-s arcok ... mert a DVII-est nem bonyolult vezetni ... ha ehhez még jönni fog egy bika motor, jó emelkedéssel és végsebességgel, akkor túl ûber lenne ...

Meg én kicsit érdekesnek tartom azt a 16 perces 5000 m-ert egy 5 lóerõvel erõsebb motortól ... Bár ahogy olvasom, 2000 méter alatt nem volt szabad hajtani, mert felrobbant a motor ... (Meg vészhelyzetben akár 240 pacit is kisajtolhattak belõle ...)

LeonSilver
Hát tényleg jó lenne már végre egy igazán ütõs germán gépezet!!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ha az új F VII. tényleg 16 perc alatt felmegy majd 5000 méterre, kötelezõ darab lesz. A többi német gép megy majd a lecsóba, beleértve a Dr I-et is. És meg fog szûnni a SeVa elfoghatatlansága is. Ilyen brutál teljesítményû motorral a sebesség-magasság adatok is érdekesek lehetnek még. Arra gondolok, hogy 2-3000 m fölött lehet gyorsabb lesz mint a SeVa akár. De az eddigi harcászatot remélem borítani fogja alaposan.

".A sok buzi veri a nyálát holott az a cirka 6 ojró egy szaros bigmac menü ára osztrákiában"

Jah, de még milyen bunkók ráadásul. Nem ismerik el hogy szarrágók, hanem inkább szerencsétlen Leftyvel kötekednek hogy milyen pénzéhes banda a neoqb... Érdekes, én annyit keresek kb. mint amennyi kint egy munkanélküli segély, mégsem zenél a szám hogy lehúznak.

Most írtam a fórumra hogy talán csinálhatnának kisebb mapokat:

smaller maps

messzer=messze (szakmai ártalom)

"Ezt remélem gyorsan helyrehozzák a neoqb-s fiúk, mert a WOP-ot irgalmatlan ütemben fejlesztik ... amint komolyabb szimmé válik, egyre potenciálisabb ellenfele lesz a ROF-nak ..."

Ezzel nem értek, egyet. Más éra, más jellegû játék, realizmusban messzer elmarad, nem hiszem, hogy nagyon befolyásolni fogja a RoF-népszerûségét. Akkor már inkább konkurrense lehetne (a Wop) az Il-2-nek, de azt a szintet még sokáig nem fogja elérni.

LeonSilver
Nekem is emiatt ment el a kedvem az egésztõl.A faxom fog 10 perc játék után 5 percet várni a szaros töltésre.Pedig amúgy meg qrvára élvezem a gémet és 99%, hogy a az új fokkert is beszerzem.Leszarom, hogy teljes áron adják vagy nem.A sok buzi veri a nyálát holott az a cirka 6 ojró egy szaros bigmac menü ára osztrákiában.Azért arra kib*szott kíváncsi lennék, hogy akiknek sír a szájuk azok egy héten mennyit költenek sörre, borra, füvescigire.. Idióta barmok.

"Egy szimpla RESPAWN hihetetlenül meg tudja dobni a játékot ..."

Senki sem szeret öt-tíz perceket várakozni két repülés közt. Ezt valahogy meg kell oldani. Mint korábban is említettem, ha lennének kifejezetten multi-mapok, amik kevés memóriát foglalnak, akkor talán nem lenne annyi töltögetés, pörgõsebb lenne az egész.

DummyBoy
Egy kicsit visszatérnék az online dolgokhoz ...

Bár mostanában nem repkedek, BF:BC2 béta van xD azért egy dolgot látok ...

HA a ROF olyan multit tudna csinálni mint a WOP, akkor sokkal többen lennének a neten ... Egy szimpla RESPAWN hihetetlenül meg tudja dobni a játékot ...

Nem sokat multiztam WOP-al, mert csirke vagyok, és ott SIM mód alatt nem érdemes multizni (Ugyanis Realistic-on a radar miatt egyértelmû Spit fölény van ...) én meg nem merek még SIM-es játékokba becsatlakozni, mert nem ismerem meg gépeket, de ettõl függetlenül ott nagyon élvezetesek és pörgõsek a csaták!

HA valaki coop-ot akar arra is megvan a lehetõsége, ha valaki dogolni akar, akkor arra is ...

Ezt remélem gyorsan helyrehozzák a neoqb-s fiúk, mert a WOP-ot irgalmatlan ütemben fejlesztik ... amint komolyabb szimmé válik, egyre potenciálisabb ellenfele lesz a ROF-nak ...

DummyBoy
Én is kérdeztem, javul-e, de nem jött válasz ...Remélem semmi komoly gond nincs!

Ugye Papa!

LeonSilver
Valahol olvastam, hogy a Teve méltó ellenfele volt a bömös motorral szerelt D.VII

Nemtudom mi lehet Papa kollégával.Már kezdem hiányolni én is.

Papa mesterrõl semmi hír? Kezdem aggódni miatta, már vagy tíz napja nem írt ide...

Ok.<#alien> soha nem is utaltam ilyesmire.Ha kijön a patch, és nem olvad el a processzorom, csatlakoznék hozzátok multiban ha lehetséges. Remélem megoldják a kisebb dogfight térképeket is.

Érdekes adatok a DVIIF-rõl a hivatalos fórumon találtam:

"This, coupled with a butterfly throttled, altitude compensated carburation system, enabled it to develop it's maximum HP at 2000 meters, rather than at ground level, where the air has maximum density. At 2000 meters, the BMW IIIa developed 200HP. The 180HP Mercedes IIIa developed @ 120HP at that altitude, reflecting it's rapid falling off of power as altitude increased. Without altitude compensation, and a carburator tuned to develop max HP at Ground Level, the BMW developed 240 HP.

Climb Rates with the BMW were MUCH faster. Take a look:

Climb to 5000 Meters (16,400 Feet): Mercedes IIIa 180 HP, in 31.5 Minutes.
Climb to 5000 Meters (16,400 Feet): BMW IIIa 185 HP, 16.0 Minutes."

Ha jól lesz lemodellezve, ez a gép nagyon kemény ellenfél lesz.

LeonSilver
Február végét "jósolják" a fejlesztõk.
VAn oylan gép amivel hamarabb lelehet lõni a másikat és van oylan amivel kicsit el kell játszadozni de ez a szoftver vagy a pilóta hibája.Egyébként van oylan, hogy a Tevével is 3-4-5 percet kergeti az ember az ellent mire letudja szedni.Nincs ezzel semmi baj szerintem.Viszont a motor tönkretételét továbbra sem értem.Vagy hagyod tulpörögni sokat és sokszor vagy nem nyitod ki megfelelõen a hûtõt, esetleg eltalálnak és nem veszed észre.
Olyan jellegû hiba nincs a D.VII-el, hogy bugos lenne vagy ilyesmi.Ez 100%

Ja igen. Valaki olvasott megjelenési dátumot a patchre..?

Hi-hi. Csak arra utaltam,hogy nem azt mondtam -annyira nem megy a DVII , hogy képtelen vagyok lelõni vele akár egy gépet is-...a gondom csak az volt , míg a dVII 2-3 gépet lövök le 10 perc alatt, (és kinyírom a motoromat is) addig az Albával gyakorlatilag az elsõ négy gép 4-5 perc. És ezt tartottam furának. De ígérem nem hozom elõ többet ezt a dolgot<#nevetes1>

LeonSilver
Nem egészen értem a kérdést <#kacsint>
Szóval Fokker D.VII -el mentem én és Tevét is és S.E.5a-t is leszedtem vele.
Ha mégsem ez volt a kérdés akkor izé 😊

Leon! A második ellen a teve a fokkernál?!<#vigyor> Vagy én néztem el?

Bízzunk benne hogy pár hónapon belül feljavítják az online részt. Biztosan õk is látják hogy üresek a szerverek.

Szerintem egyelõre sokan elvannak az offline résszel (jómagam is), de ez egy idõ után lecseng, és ha az online játék nem fog meg jóval több embert, akkor behalhat a project. (Ne legyen így!) 50 fanatikus kedvéért nyilván nem fogják ontani az új gépeket, tartalmakat.

Ezzel az a baj, hogy most szombat este f9-kor is csak 17-en vannak fenn a játékban online...
Valahogy nagyon fogni kellene az embereket... Mert jó kis játék ez...

Sanyo
Ahogy ott olvasom, a népek nagy részét abszolút nem zavarja, ha pénzes gép lesz. Van 1-2 nóóórmálisMargit? akinek semmi sem elég jó és a kakán is bogyót keres. 😄

www.pcpilot.hu