Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
vagy nem publikus?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Semmi gáz. Szeressük mi a az ótókat. 😉 A múltkor meglátogatott Fokker mester, és ezzel az rFactor moddal szórakoztunk egy jót:
HistorX GT & Touring Cars
Egy ideig iRacingeztem is, de a válság miatt most egyelõre szünetel a dolog, meg azért még messze nem tökéletes az a szim. A casio-jellegû motorhangoktól pedig egyenesen rosszul vagyok, pláne mikor a fejlesztõk a fórumon bizonygatják hogy azok mennyire faszák. Andretti simán elaludt volna a Lotus79-ben, ha olyan hangja lett volna mint az iRacing verziónak. 😊))))))
ON
ROF
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A levélre általában gyorsan válaszolnak, a support elég jó ennél a cégnél. 😊 Ha mégsem, küld át az infókat nekem, továbbítom az illetékesnek.
www.pcpilot.hu
Bár én sosem vettem Bundle-t ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindegy, írtam nekik, valami majd csak lesz....
8:17-tõl. Ez egy szép elegáns kormánykezelés. Bekormányzáskor nyoma sincs rángatásnak.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Engem dühít, ez a Léderert, soha nem is bírtam....
Link
Kaptál visszaigazolást a bankodtól a vásárlásról? Egyáltalán milyen visszaigazoló e-mail az, ami még a vásárlás adatainak megadása elõtt készül?
Én megvettem 3 bundlet is PayPalon keresztül, de errõl a chronopayrõl nem hallottam.
(és bocsánat az OFF-ért)
a wiimote orrában egy infra kamera van, így nem zavarja a külsõ fény, csak a IR ledek fényét látja. Ennek köszönhetõen meg hogy a cucc 100fps -t tud sokkal jobban használható a freetrack ezzel mint webcamerával.
ON
de egyenlõre még elégedett vagyok vele, és a track árát most nem is áldoznám be
ez alapján: http://www.free-track.net/forum/index.php?showtopic=2206
fogtam töröltem a freetracket, felraktam a trackir progit (mondjuk nem tudom hogy ez tényleg kell -e) újra raktam a freetracket és csont nélkül megy!
thx!
Komolyan ez van, hogy 8 szervert látok összesen, globálisan, azokon is úgy pang az élet, mint a pocsolyavíz?!<#schmoll2>#schmoll2>
Szomorú vagyok.
MÁS: nálam a Freetrack durván szaggat játék alatt, úgy tûnik, a 3,1 GHz-s 2 magos Phenom II nem elég, hogy röccenésmentesen szimezzek. MS VX-1000-et használok, iI-2-n nincs gond vele. tapasztalt még valaki hasonló akadást? (4 GB RAM, x64 win7)
Majd otthon megnézem, igaz már nem FreeTrack-ezek, de a beállításokat nem változtattam meg ...
ami nem egészen tiszta: Rof configban a head részben hogy mondod meg neki, hogy ezt használja? nálam alapból az egér volt! vissza raktam mindent defaultba újra de így se ment.
Kérlek, a Rof config-ról dobja egy képet. Köszi!
Ennyi:

trackir -re semmi utalást nem látok
ppjoy már menne, viszont azt nem bírok kalbirálni és nincs középen az alap nézet, ha nyomok reset view -t akkor meg teljesen elmászik
il2, dcs megy azzal nincs bajom
IL-2-ben, DCS-ben és ROF-ban is megy... Ide ne PPJoy-t válassz, hanem TrackIR és FreeTrack Interface outputot ... Menni fog simán ...
IL-2-vel is megy így, csak ott el kell indítani a játékot és utánna az FT-t 😊
DCS-hez pedig "peccs" kell 😊
már úgy ahogy megye, de nagyon nem jó még
Condorban, il2-ben, KA-50-ben simán megy csak ezzel szívok
ppjoy-on át próbálom