Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
Gépvásárral és belépéssel kapcsolatos problémák, amikben igyekeztem segítséget nyújtani, semmi extra.

www.pcpilot.hu

Részemrõl nem titkos, nekem egy bundle rendeléssel akadt némi problémám, de 1-2 napon belül megoldódott. Rendeltem, de az új gépek nem kerültek azonnal az accountomhoz, csak némi fáziskéséssel. Kicsit megijedtem, de ttõl nagyobb gond nem történt.
szabad tudni, hogy mirõl van szó?
vagy nem publikus?
9 gép!!! az orosz rulettban és még egy kis lõszerem is maradt. Csak motorerõ nem<#nyes>. Azért lehetnének kicsit ügyesebbek az AI gépei. Ja, Albatrosszal repültem.

Sanyo
Megjöttek a válaszok a neoqb-tól, mennek a privátok. 😊

www.pcpilot.hu

Fokker
reméltem hogy lesz ilyen is 😊

Papa01
Nincs mit! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sanyo
OFF
Semmi gáz. Szeressük mi a az ótókat. 😉 A múltkor meglátogatott Fokker mester, és ezzel az rFactor moddal szórakoztunk egy jót:
HistorX GT & Touring Cars

Egy ideig iRacingeztem is, de a válság miatt most egyelõre szünetel a dolog, meg azért még messze nem tökéletes az a szim. A casio-jellegû motorhangoktól pedig egyenesen rosszul vagyok, pláne mikor a fejlesztõk a fórumon bizonygatják hogy azok mennyire faszák. Andretti simán elaludt volna a Lotus79-ben, ha olyan hangja lett volna mint az iRacing verziónak. 😊))))))
ON

Papa01
Hopp, új hírek.. 😊
ROF

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Megint flood, bocs-megoldódott. A Neoqb-nél volt valami technikai probléma. Köszi mindenkinek!
Kösz Sanyo, küldtema priv.-ben. Azóta néztem, hogy a chronopay bizonylatán demo upgrade szerepel (viszont ugyanúgy a 8,7 EUR árral, szóval nem én csesztem el rendeléskor), nem pedig a Bundle B, szerintem emiatt akadhatott össze a rendszer.
Sanyo
Bundle ugyanúgy mûködik mint az egyedi gépek, fizettem már a chrono és paypallal is, mikor mi. Soha semmi gond nem volt.

A levélre általában gyorsan válaszolnak, a support elég jó ennél a cégnél. 😊 Ha mégsem, küld át az infókat nekem, továbbítom az illetékesnek.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Nekem nem volt gondom a chronoplay-el sosem, van Paypal accom is, de minden gépet így vettem, és mindig megkaptam simán ...

Bár én sosem vettem Bundle-t ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Csinálj egy PayPal accountot, használd és könnyebb lesz az életed 😉 Sokkal!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Bocs a flood miatt, szóval a pénz lement, a gépek továbbra sem repülhetõek/pipálhatóak stb. A visszaigazoló e-mail ettõl a chronopay-tõl is jött meg a banktól is. A chronopay emailje végén azért oda van biggyesztve, hogy adjunk elegendõ idõt a tranzakció lebonyolításához, csak furcsának találom, hogy mindenki másnak azonnal sikerült, nekem meg tökölnek egy csomót. Ja, a kártya OTP-s dombornyomott, Mastercardos cucc. Nekem a vásárláshoz nem is engedett mást, mint ezt a Chronopayt. Valami holland cég.
Levonták, de sajnos semmi nem történik😞
Mindegy, írtam nekik, valami majd csak lesz....
Fokker
szeressük 😊

viszont eszméletlen jó 😊
Ezt nem ide szántam. Kicsit OFF lett.

Mario Andretti a Lotus79-ben
8:17-tõl. Ez egy szép elegáns kormánykezelés. Bekormányzáskor nyoma sincs rángatásnak.

Papa01
Hááát, nem tudom... 😊 Ha szurkoló lenne, akkor azt mondom, oké. De egy riporternek szerintem tudnia kell, hogy hol a határ.. De ez csak egy vélemény.. 😊

Sanyo
Levonták a számládról a manit? Ha igen, akkor nem lehet gond, ha nem akkor valamit elírták. A gépek azonnal repülhetõek a vásárlás után.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Életemben egyszer bunyóztam ( egy haveromat kellett megvédenem ha már maga nem merte magát, qrva régen ) de én sem közvetítettem volna másképp.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ez egy hatalmas OFF, de érdekelne a véleményetek...
Engem dühít, ez a Léderert, soha nem is bírtam....

Link

Ja és nálam azonnal repülhetõk voltak a gépek.

A RoF oldalán ha bejelentkezel, és a Store-ra kattintasz, akkor kipipálhatók a megvett bundle gépei? Amit repülhetsz a játékban, amellett nincs pipa a webáruházban.
Kaptál visszaigazolást a bankodtól a vásárlásról? Egyáltalán milyen visszaigazoló e-mail az, ami még a vásárlás adatainak megadása elõtt készül?

Én megvettem 3 bundlet is PayPalon keresztül, de errõl a chronopayrõl nem hallottam.

Sziasztok, rendeltem a ROF oldalról egy bundle pack-et, ami a DR-I Fokkert és a Camel-t tartalmazza. Ez volt ma kb. 19:00-kor, de még nem tudok játszani egyik új géppel sem. Kaptam egy visszaigazoló emailt, ahol rámentem a http://www.chronopay.com/cs linkre, ahol megadtam a vásárláshoz szükséges adatokat, de nem történik semmi. Mit rontottam el? Vagy ez normális, hogy ilyenkor várni kell? Ha igen, mennyit?
Köszi.

de hogy értsd is hogy ez miért jó:
(és bocsánat az OFF-ért)

a wiimote orrában egy infra kamera van, így nem zavarja a külsõ fény, csak a IR ledek fényét látja. Ennek köszönhetõen meg hogy a cucc 100fps -t tud sokkal jobban használható a freetrack ezzel mint webcamerával.
ON
LeonSilver
http://en.wikipedia.org/wiki/Wii_Remote

Leírnátok röviden mi az a wiimote?

LeonSilver
Igazából a wiimote egy ragyogó alternatíva.Én (is) csak azért váltottam mert régóta terveztem, meglett rá a zseton és meguntam az ilyen szöszmötöléseket.

elhiszem 😊

de egyenlõre még elégedett vagyok vele, és a track árát most nem is áldoznám be
LeonSilver
Vagyunk itt egyen-ketten akik webkamerával kezdtük, wiimote-al folytattuk és most a gyári trekknél tartunk 😉

én wiimote -al használom és azzal tökéletes minden. Részben az erõforrás igénye is kisebb, + 100fps -t tud a webcamok 20-30fps helyett
Gyõzelem! megy a freetrack mint az álom!
ez alapján: http://www.free-track.net/forum/index.php?showtopic=2206
fogtam töröltem a freetracket, felraktam a trackir progit (mondjuk nem tudom hogy ez tényleg kell -e) újra raktam a freetracket és csont nélkül megy!

thx!
f24sg
Heló!

Komolyan ez van, hogy 8 szervert látok összesen, globálisan, azokon is úgy pang az élet, mint a pocsolyavíz?!<#schmoll2>
Szomorú vagyok.
MÁS: nálam a Freetrack durván szaggat játék alatt, úgy tûnik, a 3,1 GHz-s 2 magos Phenom II nem elég, hogy röccenésmentesen szimezzek. MS VX-1000-et használok, iI-2-n nincs gond vele. tapasztalt még valaki hasonló akadást? (4 GB RAM, x64 win7)
x52 megvan még?
LeonSilver
Nincs semmi beállítás ami a trekkhez tartozna.

DummyBoy
Hmm ... ROF-ban én nem állítottam semmit, mûködött alapból és kész ...

Majd otthon megnézem, igaz már nem FreeTrack-ezek, de a beállításokat nem változtattam meg ...

Köszönöm, de így van (és volt) alapból minden!

ami nem egészen tiszta: Rof configban a head részben hogy mondod meg neki, hogy ezt használja? nálam alapból az egér volt! vissza raktam mindent defaultba újra de így se ment.

Kérlek, a Rof config-ról dobja egy képet. Köszi!
Papa01
Én is örülök, jó lenne majd röppenni egyet mostanság.. 😊

DummyBoy
FreeTrack-et simán elindítod, megkeresed az output részt és ott nem a ppjoy outputot kell kiválasztani, hanem FreeTrack Interface és TrackIR Interface ...

Ennyi:

hmm, ppjoy nélkül semmi se történik és configban se tudom hozzá adni
trackir -re semmi utalást nem látok
ppjoy már menne, viszont azt nem bírok kalbirálni és nincs középen az alap nézet, ha nyomok reset view -t akkor meg teljesen elmászik

il2, dcs megy azzal nincs bajom
DummyBoy
😊

IL-2-ben, DCS-ben és ROF-ban is megy... Ide ne PPJoy-t válassz, hanem TrackIR és FreeTrack Interface outputot ... Menni fog simán ...

IL-2-vel is megy így, csak ott el kell indítani a játékot és utánna az FT-t 😊

DCS-hez pedig "peccs" kell 😊

beállításával szívok

már úgy ahogy megye, de nagyon nem jó még

Condorban, il2-ben, KA-50-ben simán megy csak ezzel szívok

ppjoy-on át próbálom
DummyBoy
Én sokáig használtam ROF-hoz ... mi a gond?

freetracket sikerült valakinek belõnie?
Fokker
Papa, örülök hogy újra itt! reméltem hogy nincs nagy baj.