Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1500 láb? Vagy 1500 méter 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Az 1500 nem sok. Fokker mesterrel az elsõ összecsapás gyakran 4-5000láb magasan történt -> az más kérdés hogy utána nagyon ügyesen lecsalogat földközelbe. 😊 Teljesen igazad van, jellemzõen alacsonyan folyik a harc, de kezdõmagasságnak szerintem jó lesz az 1500.
Esetleg lehet egy-két ellenség kezdhet alacsonyabban, de elsõsorban azt szeretném gyakorolni hogyan tudom a magasságot megõrizni harc közben.
St. Quentin felett jó lesz, igen.
Kösz mégegyszer! <#eljen>#eljen>
Bár nem egy nagy meló 😊 Mindegy, hogy helyileg hol van, vagy tegyem be St Quentin felé? Ja és 1500 nem lesz sok? (Tudom, hogy a SeVa-nak nem, de a mi csatáink általában lentebb vannak 😊 )
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az újabb emberkéknek mondom, hogy a legtöbbet talán az orosz rulettekben lehet tapasztalni ... Nem csak a beépítettben, hanem vannak mások által készített ilyen missionok is ...
Én pl: csináltam magamnak egyet, ami St. Quentin felett van, és csak Alba DIII-DV, Fokker DVII - DVIII és Pfalzt DIII jön szembe ... Mindez persze olyan magasságon, amilyenen csak akarom 😊
Ha valakit érdekel ilyen akkor szóljon, szívesen megcsinálom bármilyen gépre, gyakorlatilag pár perc az egész ...
Küldi-topikok amiket érdemes megnézni:
Practice, practice, practice - Ez elég komoly, van benne sima rulett egyre erõsödõ ellenfelekkel, random erõsségû ellenfelekkel és 2 új tipus is ...
Laser's Dogfight generátora - ezzel bármilyen dog mission-t le lehet generálni
Unofficial kampány generátor - ez egy 3rd party kampány generátor, nem próbáltam még, de állítólag jó
Entente & German Contest - Ez egyfajta fun contest lenne, de a hozzá való mission qrva jó, gyakorlatilag minden benne van, lépésrõl lépésre kell vele haladni 😊
Roulette Russe - Single és Multi - Pörgõs orosz rulett, egyik kedvnecem.
Ezekkel rengeteget lehet bohóckodni úgy, hogy ne unja meg az ember ... és közben persze gyakorol 😊
Természetesen mint mindenhol, ez arra van, hogy a gépet megismerje az ember, ugyanis az AI sajna nem használja ki a gépekben rejlõ lehetõségeket, pl: az ACE és Veteran DR1 rendszeresen földhöz csapja magát 😊
Jó szórakozást!
Már qrvára hiányzik ( nem is annyira a repülés ) a hangotok meg a beszélgetés!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Dettó ugyanez van nálam is.Nekem is szinte újra kell tanulnom repülni az IL-2 után,a gépek szinte sarkon fordulnak,más elõretartást kivánnak meg az alacsonyabb sebesség miatt stb.Másrészt nem nagyon érzem még zuhanásban meddig bírják ezek a vasak,ezt gyakran a szárnyam bánja.-)Szvsz ide is kell jópár óra,míg ráérez az ember,gyúrok én is.
R.I.P. White Europe
Annyit lehetne módisítani rajta, hogy a szárnya is zöld legyen? Olyan mit a törzsé.. 😊 Meg majd még holnap agyalok, rajta, oks? 😊
Sakkay, Richtofen: Remélem köv. alkalommal, jó sokan leszünk!
Még sokat kell fejlõdnöm. Il-2-ben már van pár(száz) órám, de itt még csak másodszor multiztam, 20 percet 😉 Nem megy még a gépek azonosítása, és nem specializáltam még, minden gépet csak próbálgatok, úgyhogy egyiket sem repülöm valami jól. De majd idõvel... 😄
Sajnos az oldalon a TS IP címe rosszul volt megadva! Javítva!
Szeró, TS-megy!
jahh 10et akartam írni
Azért jó a 4 alapgép, mert gyakorlatilag az összes "nagy" kategóriát összefogják, így ki lehet tapasztalni, mi fekszik neked leginkább, és abba az irányba elindulni ...
Az Alba a legfordulékonyabb - Turn and Burn, a SPAD a leggyorsabb, kifejezetten Boom and Zoom gép, a Nieuport az forgómotoros, a DVII ... az meg fordulékony is meg jó zuhanó is (Ezt olvastam valahol ...) ...
Meg az itteni tapasztalatokra is lehet hagyatkozni, kinek mi jön be ...
Én singleben ritkán kampányolok, ugyanis "érdekesek" a kampányküldik ...
pl: 5 gépes kötelék ellen jön 2 enemy ... ésatöbbi ...
Viszont vannak nagyon jó missionok a neten, azokat érdemes repülni!
Meg ott az orosz rulett, azt képtelen vagyok megunni 😊
Van Quick dogfight generátor meg kampánygenerátor is a neten, meg vannak randomizált küldik is ...
Apropó rulett ... bénáztam ma Rulettben, 2-3 gépnél nem jutottam tovább, volt olyan hogy az elsõ szembejövõ DVIII-as 2 lövésbõl felgyújtotta a motoromat ... Na mondom egy utolsót repülök, 2-3 gép még belefér ...
Az ideg szétvert, 14 gép után kellett abbahagynom, bár már így is késésben voltam, csak azért hagytam abba, mert az uccsó DVIII-as szétlõtte a bal szárnymerevítésemet és szétjöttek a szárnyak (De még így is leszedtem a Fokkert és "letettem" a gépet 😊 )
Bezzeg tegnap este nem ment így xD
Valamint nézzétek meg a Fun Contest-et amit linkeltem, tök jó mission van hozzá ... Felszállás után követni kell a waypointokat és különbözõ feladatokat végrehajtani ... dogfight - bombázás (német gépekhez is van, gondolom ott géppuskázás van csak 😊 ) - konvoj vadászat (Itt pl nem szabad kilõni a mentõt ...) ésatöbbi 😊
Nem olyan pörgõs mint a rulett, de jó nagyon ... bombáztam egy olyan mákosat, majd ha sikerül felteszem jutubra 😊
Nem azzal van a gond, hogy meg kell venni a gépeket.. .nagyon szivesen fizetnék érte, mert a jó munkát én is becsülöm... csak ha nincs mibõl akkor nehéz 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
OFF:
Apropó Shitfire: ma olvastam az új Haditechnikában egy 109E - Spit MkI-II. összehasonlítást. A szerzõ a mûszaki adatok alapján (felületi terhelés, motordinamika, szárnyprofilok elemzése) kihozta, hogy nem igaz hogy a Spit minden körülmények között jobban manõverezõ gép volt mint a 109-es, egyenlõ ellenfelek voltak. Érdekes olvasmány.
ON
(Azért ez a körmönfont fogalmazás, mert fingom sincs mi volt, csak hogy figyelni kell majd rá 2000 alatt xD)
Ezt a filmet ajánlottam, igen.
ON
Attól én is. A D.VII jobban fordul mint a Spad és az SE. Ha még gyorsabb is lesz, akkor kész az übergép. Talán kis magasságban annyira nem jelentkeznek majd a nagy kompressziójú motor elõnyei, ezért lombkorona szinten egy Camel elkaphatja a tökét. Persze majd meglátjuk hogy lesz lemodellezve.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elég jó a balansz a játékban, szóval ezekkel is simán lehet jó eredményeket elérni, csak meg kell tanulni használni õket ...
Nincs olyan (jelenleg ... bár én félek egy picit az új Fokkertõl ...) hogy ûbergép ...
És az 1500 forint nem sok, ha azt nézzük, hogy az IL-2 kivételével minden szimben fizetni kell az új gépekért ... FSX-ben pedig nem 1500-at ...
Ennyit szerintem megér, hogy komolyan foglalkoznak vele, nem pedig összecsapják!
Az üzlet politikával kapcsolatban szerintem a mai világba 1500 pénz nem nagy valami, nem sok lemondással jár.. 😊
És persze nem mindet kell megvenned, nyugodtan kérdezgess majd a típusokkal kapcsoltban, ha tudunk segítünk.
Annyit talán el lehet mondani, hogy a német gépek a forduló harcot preferálják inkább, az Antant gépek pedig az energia harcot, bár ezekkel a gépekkel szerintem elég jó pilótának kell lenni ahhoz, hogy alkalmazni tudd.
Errõl VO101 tvr kollégát faggasd majd, õ eléggé jól alkalmazza ezt a taktikát . 😊
azért az alap négy géppel is lehet repülni.. vagy úgy van kitalálva a rendszer, hogy azzal lószarra se megyek a vásárolt gépek ellen?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
a demó missziót asszem 25x próbálkozás után tudtam fél sikerrel befejezni 😊 4 ellenséges gépbõl az elsõt meg az utlsót tudtam lelõni ... a másik kettõnél meg annyit forogtam a föld fölött, hogy besokaltak és fûbe haraptak 😊
Lehet jövõ héten meg is rendelem a galaxisnetrõl... kiváncsi vagyok ez a pickpak pointos izéjük, hogy mûxik...
...remélem a szolgáltatás ára alatt nem azt értik, hogy 5400ft a játék, + 990 a kiszállitás + 790 a pickpak point szolgáltatás ... szal remélem a pickpack helyettesiti a házhozszállitást nem hozzáadódik
Mindenkinek megvan a lehetõsége hogy használja ... ezért túl nagy elõnyt nem okoz ...
Azután mindenki maga dönti el ... ha nem tetszik, akkor ne használd 😊
megmondaná valaki, hogy ehhez mit kell még tenni azon kivul, hogy bekapcsolom a nehézségi szinteknél?
Akkor, bocsi én emlékeztem rosszul, RedRiot kolléga mondta! 😊
Lehet nem realisztikus, de amennyi lovagias történetet olvastam a WWI történetében, az itt simán megvan xD
Nemegyszer fordult elõ pl: hogy bedugóztam, és a addig nem támadtak meg amíg ki nem hoztam ... vagy pl: 2 vs 1 esetén az egyik támadó kiszállt, és megvárta a végeredményt ...
Vagy pl: hogy elsõ találkozáskor nincs szembelövés ... és még sorolhatnám.
Szóval az itteni multik nem 100%-ig realisztikusak ... Inkább arról szólnak, hogy jót szórakozzunk, beszélgessünk közben ...
Sokkal inkább így játszom mint hajszolva a gyõzelmeket 😊