Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Up The Irons! \m/
Elég egyszerû skinek 😊
Én szórakoztam velük, még mikor nem voltak Template-ek, de utána hagytam, mert a Camel megjelenése óta nem Alba-val repülök 😊
Szóval ha van kedved, akkor ess nekik nyugodtan, szivesen látjuk õket 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem tudjátok, a magyar vonatkozású monarchiás skineket megcsinálta már valaki? Találtam pár érdekes DIII Alba festésrõl terveket, szívesen elszórakozok vele a jövõ héten, csak nemtom vannak-e már ilyenek. A ROF topikokban szétnézve nem nagyon találtam.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A kockás farok meg a szárnyas halálfej az a LeonSilver "szignója" 😊
Beszéld meg vele 😊 Viszont ja, az Alba DV van a játékban alapból 😊
L betû minek? Ott a szárnyas halálfej😄DDD No meg kockás a farok eleje.Azt mindenki megismeri .
Alba V ha minden igaz az van alapból a játékban nem?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Este rittyentek egyet neked, és majd eldöntöd jó lesz-e xD
Kell az oldalára nagy "L" betû? Apropó, melyik Alba? III-as vagy V-ös?
Itt egy Alba III xD

És Herr Von Adalbert Laca a felirat😄D A többi stimmel.
Ettõl had ijedjen meg az ellenfél😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De asszem majd megkörnyékezek valakit .
Amúgy én konzervatív vagyok ,pl az IL2 ben is csak a saját skinemet használom ,úgy hogy ide is csak egy kell.
KB korom feketét képzelek el ,egy kis ez meg azzal😊)
Nem mondom amíg nem volt "kicsit" bonyibb volt de most már annyira nem.
Van egy ilyen ragdós szar amivel viszonylag könnyû körüljelölni a cuccokat onnan meg már fáklyásmenet 😉
Ne add fel!! Ha sikerül hihetetlen élményt ad!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Már csak megmaradok a gép irányítása mellett ,a gépeket meg készítse más😄
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De hétvégén megtesztelhetjük.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ki kellene próbálni ... mit szólsz Papa?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
@RedRiot: Na én nem vágom azért ennyire 😊 Ha megcsinálod akkor megköszönöm, akkor ugyanis legalább a színek egyformák lesznek, ha a minta nem is ... Arra meg ráfogjuk, hogy egyedi 😊
Én egyszerûbben bohóckodtam össze az enyémet, kerestem egy terepszinû mintát, felnagyítottam, és simán ráhúztam plusz layer-ként...
Ahol nem kellett ott meg kitörölgettem, elforgattam ...
Ami viszont idegesítõ, és ezért is nem akartalak megkérni 😊 A Camel template-ben el vannak forgatva a csûrõlapok meg a magassági kormány, ott szenvedni kell vele hogy passzoljon a minta ... mit szidtam miatta a készítõket, mikor csináltam a skinemet xD
Szóval ha nem akarsz emiatt idegösszeroppanást kapni, vagy ezzel sokat szenvedni, akkor nekem az is jó lenne, hogy ha az általad leírt metódussal csinálnál nekem 2 layert ... az egyikben a terepminta, a másikban a kosz-por- weathering ... És azt én ráküszködöm a Camelre ...
De ha megcsinálod, azt is nagyon megköszönöm! Csak elõre akarlak figyelmeztetni 😊
<#eljen>#eljen>
Oké skacok, én elkezdek írni valamit, aztán ha kész van szerintem nézzétek át ti is, és akkor lenne egy koprodukciós magyar skinning manuálunk.
1. Betöltöm photoshopba a templatet.
2. Flatten image, és mentek belõle egy jpget.
3. Corelbe jpeg beimportál. Corelben erre a jpgre kiszerkesztem az álcaminta formáit. Minden színt külön eps-be kiexportálok.
4. PSben template megnyit, szín-eps-eket beimportálom, külön layerekre a templatebe
5. Utána elkezdem baszogtatni a színeket, általában a hue-sat-light csúszkákkal állítom be. A sok szûrõ layer miatt (ami nem minden gép templatjénél egyforma!) ez általában nem sikerül elsõre, így nem is tudom a képeken látható terepszín rgb kódjait megadni.
6. a jelzéseket, számokat, feliratokat is Corelben szerkesztem ki.
7. Ha minden megvan, akkor egy kis extra kosz/por layert csinálok
8. Egy spéci ecsettel beletörölgetek a felségjelzésekbe, számokba hogy kicsit kopottabbak legyenek.
Ha gondolod este megcsinálom a Tevére is a szürke/zöld mintát, és elküldöm neked a psd-t. Rádobod a személyes jelzéseidet és kész a skin. 😊
@ Zair : Szerintem itt mindnyájan autodidakta "tanultuk" a fotóboltot 😉
Egyébként én szeretek vele elszöszmötölni pedig biztos lenne rá gyorsabb-hatékonyabb szkinezés is, simán szórakoztat a pöcsölés 😉 és ez a legfontosabb!
Néha szoktam nézni a Simmers Paintshopot, elõfordult, hogy a fejemet verem a falba, milyen kézenfekvõ dolgokat nem vettem észre-két órahosszás munkát spóroltam volna, ha tudom, hogy van +plugin, template stb., esetleg az adott munkafolyamat egyszerûbben kivihetõ lett volna....
Igazából az elsõ világháborúban még nem igazán gyúrtak a rejtõszínre ... Inkább az volt a lényeg, hogy az ellenség (ellenfél talán jobb szó lenne ...) tudja ki ellen harcol. Nem véletlen az a rengeteg rikító festés ...
A Red Baron címû filmben is van errõl szó, amikor Pirosra festeti a báró a gépét, megkérdezik tõle, hogy miért, így elveszti a meglepetés erejét!
Erre az a válasz, hogy nem meglepni akarja az ellenfelet, hanem megfélemlíteni 😊
Én mondjuk csak poénból festegetem a gépeket, hogy ténylegesen "egyediek" legyenek. A megkülönböztetés itt majdnem felesleges, ugyanis rajtam kívül csak Leon papa repül Camel-el, õ viszont sajnos ritkán 😊
Az általam készítettek között kevés a történelmileg hiteles, ami pedig anno készült azok még template-ek nélkül készült, emiatt nem is olyan komoly mint a tieid, de ha gondolod, a galériámban van pár kép 😊
@Herr Laca: Ha elakadsz, vagy valami nem kerek, akkor kérdezz nyugodtan, ha tudunk segítünk!
ROF Templates here
Az MFCViewer-el tudod majd az elkészült skineket megnézni 😊
A 1706-ban nagyjából benne van minden, az elkészült dds file-okat pedig be kell másolni ide:
x:\xxx\Rise of Flight\data\graphics\skins\_gép_neve_\textures\_skin_neve_.dds
És utána látod ... Nem mindegy a "_gép_neve_" ugyanis csak úgy találja meg, ha a megfelelõ, játék által is keresett név alá másolod:
Ez a Camel-nél pl: "sopcamel" ... De a template-ek asszem úgy vannak elnevezve, ahova be kell õket rakni ...
hivatalos oldal
Arra kell majd figyelni, hogy a Rise of Flight\data\graphics\Skins\ mappában manuálisan kell majd létre hozni a gépek mappáit. A fenti linkrõl letölthetõ pdf.-es anyagban azonban benne lesz minden. Többek között az is, hogy a DDS pluginnal mentéskor milyen beállításokat kell preferálni, egyéb esetben átlátszó vagy foltos vagy éppen rózsaszín lesz a textúra:-)))))))
Sanyo, az ötlet klassz, megtisztelõ volna, ha kiraknád.
Redriot+Dummy, álltakirály skinek, nagyon szépen beleolvadnak a táj színébe (ami ugye a lényeg volna...), végre nem azok a dögunalmas gyári sötét khaki vagy olive drab színek, amiket a brit gépektõl megszoktunk.😊)))))
De tényleg, ha nem gond, és van kedve ideje, energiája a készítõnek.. 😊
Az eredeti template-eket a játék könyvtárában találom?
De nekifutok még egyszer😄
Nos, az eredeti template-ek, kell egy Photoshop vagy Gimp vagy Paint.NET és egy nvidia DDS plugin.
Valahol már pár mondatban összefoglaltuk, hogyan is lehet legegyszerûbben megcsinálni, ha nem gond, nem pötyögöm be mégegyszer, de ha nem találja a keresõ, akkor leírom neked tõmondatokban.
Nem bonyolult, játszani kell vele egy picit 😊
RedRiot, nincs meg véletlenül ugyanez a Terepminta 2048x2048-ban neked?
Mert akkor ráapplikálnám a Camel-emre, és akkor egyforma festésük lehetne 😊
Lecserélném a mintát errõl ... vagy ha esetleg egyszerûbbnek gondolod, akkor megcsinálhatnád nekem ... De nem akarlak ezzel terhelni, mert én is meg tudom csinálni ha kell 😊

Mik kellenek ahhoz ,hogy skint tudjak készíteni?
Sajnos nem érkezett meg a tervezet, vmi gubanc van. (szar citromailról talán váltanom kellene) Esetleg dobd fel a tinypicre vagy a mediafire-re a vázlatot, a linket meg küldd el priviben, jobb nem jut eszembe így hajnalban.
Ezzel a festéssel röppennék:
Zöld-szürke Se5a
A zip tartalmaz egy személyes jelzések nélküli verziót is: