Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Ugyan, semmiség. Ha meglesz a betûtipus, elküldöm a PSD-t és a DDS-t is, utána azt változtatsz, amit akarsz 😊 Ha nem akkor is 😊 Hogy ha jösz este akkor használhasd 😊

Az AI elleni repkedés sajna érdekes ... nehézségtõl függetlenül vannak olyan gépek amiket az AI abszolút nem tud használni... Ilyen pl: a DR1 ... kegyetlenül forog meg pörög vele az AI, kihasználja a fordulékonyságát, de mire beülök mögé, addigra földhöz vágja magát ... már-már emberi (Én is így repülöm a Camel-t, csak kérdezd meg Papát vagy Fokkert xD)

De van olyan amivel jól repül.
Mondjuk én nem igazán repülök szövetséges gépek ellen, de a legkeményebb AI ellenfelek: Pfalz DVIII, Fokker DVIII, Fokker DVII ... a DR1 megöli magát, az Alba-k mögé pedig túl könnyû beülni ...

Anno sokat mókoltak az AI-vel, a szövetséges gépek pl: régen úgy nyomták a BnZ-t, hogy qrva szar volt ellenük repülni ... jött lecsapott, majd elrepült 2-3 kilóméterre, magasságot gyûjtött majd visszajött ... Ahogy a valóságban is tette volna ... utáltam is mert akkor mindig Alba-val repültem, és sikáig tartott õket leszedni ... cserébe még sniper-ek is voltak 😊

Most viszont leállnak fordulózni ... ezzel viszont az a baj, hogy ok, a Camel fordulózzon ... De a SeVa ne!

Szóval én alig várom, hogy egyre több multi legyen, egyre többen repüljünk, mert Single-ben nem igazán fordul elõ, hogy fél percnél tovább kergessen egy AI ... (Ez nem menõzés akar lenni, eszerûen abbanagyja, és kiválik ... érthetelen ...)
Ellenben multiban elég sokszor elõfordul ... És sajna az AI hibái maitt nem ezt nem tudom otthon gyakorolni ... Multiban emiatt sokszor leesek 😊

Sajnos mindképt oldal pilótáinak nehéz a gyakorlás ... Szóval remélem ma jön a peccs 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Dummy😊)
Köszönöm a munkádat ,és csak idézni tudom kedvenc hõsömet Eric Cartman-t.
"Istenkirály vagy😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Jól.
Észrevettem😊
Igen normális😊
Én csak evvel repülök. Mint minden gépnek úgy ennek is vannak bizonyos tulajdonságai,amire ki kell dolgoznod egy harci alkalmazást.
Jól fordul,ámde kissé gyenge a motorja,így pl én a tevét nem is üldözöm vele hiszen leemelkedik.Egy bizonyos magasságig követem majd hagyom had menjen.Folyamatosan figyelemmel kísérem majd amikor támad zuhanásban könnyûszerrel kifordulok elõle lehetõleg úgy ,hogy a fordulóm vége egybeessen az õ kiemelésének irányával.
Ott van egy pár másodperce az embernek ,hogy utána lõjön.
Na most ha ezt párszor eljátssza az ember akkor elkopik a az ellen sebessége és ott már vége is a dalnak. Humán ellen még jobb a helyzet lévén a legtöbben nem türelmesek és mindenáron le akarnak lõni, evvel siettetik az elkerülhetetlent😊 Mindennek van ellenszere és viszont.
Ettõl szép a légi harc ,folyamatosan improvizálni kell ,meg persze elõre gondolkodni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
De van, csak ... khmm ... érdekes 😊

- Vízhõfokmérõ: Ha forr a víz, akkor kicsap a gõz a radiátorból a fejed felett xD
- Van amikor mindkettõ elalkad, érdemes kézre tenni a joy-on a felhúzógombot, mert általában akkor állnak be mikor tökéletes lövéspozícióban vagy, de ez majdnem minden gépnél ilyen ... csak van amelyiknél gyakrabban, van amelyiknél kevesebbszer ...
- Nos, a Camel-es része érdekes ... a Camel AI nem valami világbajnok, de elképzelhetõ, hogy megviccel, a Camel az egyik legjobban manûverezõ gép a játékban ... Ráadásul gyorsabban emelkedik, gyorsabb és könnyebb mint az Alba DV ... Szóval ez elõforulhat ... De emelkedésben egy SeVa vagy egy Dolphon még viccesebb, úgy otthagyja az embert, hogy öröm nézni ... mintha dróton húznák 😊

De csak gyakorolni kell, nem olyan kemény ellenfél a Camel, ha jössz ma multizni, akkor majd meglátod 😊 Hiába jó gép az ha a pilóta béna xD

@RedRiot: Isten vagy!

Picit repkedtem az alap albával... pár kérdés:

- Jól látom, hogy nincs rajta vízhõfok mérõ?
- Azt észrevettétek, hogy a két géppuska közül az egyik rendszeresen elakad?
- Nem vagyok valami jó pilóta, de az normális, hogy alig bírtam a teve mögé beülni vele? Ha elkezdett emelkedni, akkor csak sasoltam... 😄

www.smart-bus.hu

Oké Sanyo, a holnapi nap folyamán kijavítom a többi "bõrdíszmûves" javaslatai, ötletei alapján, és továbbítom neked. Most amúgy is lötyög a sör a pocimban, szóval nem merek nekiállni...:-)))))
LeonSilver
Megpróbálom megkeresni fater, valami old english vagy germán izé volt a neve kb.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Isten vagy😊

Papa01
Én innen vettem:
Condor

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Akkor holnap keresek neked ilyen fontot ... Leon mester mi a Te fontodnak a neve?

Her Laca
Csak a lapátok.
Herr Von Adalbert Laca😊))
Ja kereszt az jöhet.
Jó ez a skin ,nem kell mosni😄

Willenbrock
Azt a Condor vitorlázós szimet lehet itthon kapni vagy okosan kell beszerezni?Kedvet kaptam a kipróbálásához😊

Willenbrock
Ez amolyan huszáros megközelítés volt,biztos jól felnyomta az adrenalinját.

DummyBoy
Akkor feladom mára xD Az otthoni gépemen nincs ilyen font ...

Azt döntsd még el, hogy hol legyen a név, mi legyen az (Herr Laca, vagy amit lentebb említettél xD) és hogy csak az oldalkormány lapátok legyenek piros fehér zöldek (Vízszintesen csinálom itt hülyén néz ki a függõleges ...) vagy az egész vezérsík 😊 Ja, és hogy kell-e bele a kereszt ...

Mostmár tényleg repülök egyet 😊

Papa01
soltész rizsa: <#nevetes1><#nevetes1>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Annak idején amikor elõadták az István a királyt ( bakeliten megvan )sokat beszélgettünk róla.
Akkor is felmerült, milyen érdekes, hogy Koppányt nem Szikora énekli vagy hogy a táltos Bill és nem mondjuk a soltész rizsa ... 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ettõl a skin-tõl, már most kandikál a barna maci..]<#guluszem1>
Szép munka!! 😊
#Riot: Holnapra lesz kész a kép, remélhetõleg.. 😊

Her Laca
Király😊) Fehér betû ,olyan jó mint Leonnak😄 Nagyon köszi! jövök egyel neked😄
Talán ha az oldalkormány piros ,fehér ,zöld lenne ?

DummyBoy
Ne is mondd ... ezért utálok pl: István a királyt nézni 😊

Koppány vezér dalainál mindig könny szökik a szemembe xD

DummyBoy
@Laca:

Nemtom ilyesmire gondoltál-e, de ha megfelel, akkor hova kéred a neved és milyen színnel/betûtipussal? (Jelzem, ez tényleg csak össze lett dobva, pár perc alatt, ha kell elküldöm a PSD file-t és azt változtatsz rajta amit csak akarsz 😊 )

@Papa: Huhh ... hajszál híja volt 😊

@All: Nagyon jók ezek a zenék xD

Asszem megyek, reppenek egyet lassan 😊

LeonSilver
Pontosan!

Papa01

Nem tudom hogy ez-e a legjobb magyar szám, de hogy az öt legjobb között ott van az biztos. Az eredeti Vikidál verzió is nagyon ott van. Lehet akármit mondani Vikidálra, de ahogy 25 éve énekelt, úgy nagyon kevesen tudtak.

Én ezt az egy számot ismerem ww1 légiharc témában:

Iced Earth - Red Baron / Blue Max

Ez pedig egy Bruce Dickinson szám, ami Németország bombázásáról szól (pilóta szemszögbõl 😊))
Silver Wings

Sanyo
Engedélyeddel szívesen kitenném a flyhura, a doc tökéletes, csak tedd ki valahova, hogy le tudjam tölteni.

www.pcpilot.hu

Papa01
Nincs. Általában mindig a hónap utolsó napjain jelenik meg. Már ahogy kifigyeltem. 😊

Hali! Pár napig nem voltam itthon,van valami konkrét hír a patch-rõl ??

LeonSilver
@ Zair : Qrva jó a cucc, én csak néhány elütést találtam benne ( leegyzserüsítik ) de egyébként fasza.Ha tudod ( ménetudnád ) majd konvertáld pdf-be és ha még nemtetted meg akkor küld el Sanyo kollégának is légyszi.Kiteszi a flyonline.hu-ra.

Leon, Redriot, küldtem a privit. Fellõttem a mediafire-ra.
Ha átnéztétek, beleírtatok, kitöröltetek stb. szépen kipofásítom Indesign-ban, aztán pdf.-be szerkesztem. Abban a képek is jobban mutatnak. (És nem fagy ki tõlük minden második alkalommal mint a word.)
Papa01
A Középeurópai Hobo Blues nekem is bakelit hanglemezen van meg.. 😊

Papa01
Bocs bambulok.. 😊

Papa01
Ezt használd, tök jó erre:
File megosztás
Nagyon várom a leírást! 😊

LeonSilver
Még annyit, hogy ha Bill nem ide születik akkor most kb. akkora fétis mint Hendrix.Ez tuti! Mondjuk szerintem a Vikidál is ide sorolható.

LeonSilver
Az egész Hobo-t szeretem úgy ahogy van.
Annak idején augusztus 22.-én vonultam a suliba de 20.-án még HBB koncerten tomboltam a haverokkal 😉
Valahol a szekrényben még megvan a farmermellényem amit Földes dedikált 😛

Monjuk nekem a Középeurópai Hobo Blues meg az Oly sokáig voltunk lenn a kedvenceim ( bakeliten! )
Meg volt ez a kislemez is de valakinek kölcsönadtam vagy 30 éve és azóta hozza vissza.A boríton szereplõ "fityiszt" annak idején kivágtam és iylen kitûzõt csináltam belõle ! 😄

Papa01
Húúú, Leon, akkor mi nagyon egy húron pendülünk!! 😊
Nekem a Vadászat a kedvenc albumom Hobo-t illetõen. 😊 Szereted?

Robert Cray
Ez a videó egy 2 DVD-s koncert felvételrõl való Crossroads címmel és hatalmas zenék vannak rajta!!!!

Én a basszus gitárt is nagyon szeretem... 😊 Pl, ez nagyon tetszik:
Gitár

Érdekes, nekem nem ágyazta be a youtube-os videót, pedig jól adtam meg a makrót...

RedRiot, Leon, elkészítettem a skining manual magyar bétáját, de nem tudom nektek priviben elküldeni, mert feltallózás után nem megy át sehogy. egy piros karika jelenik meg a csatolt állomány mellett fehér x-szel.
Hiába zip-elem, rar-olom. Bocs, hogy bénázok de nincs ötletem.
Egy két megás doc. fájl, szóval nem is nagy.
Vagy tegyem ki mediafire-re? Félkészen nem tenném közzé szívesen.
Én a gitárszólókba, és azokba a mindent elsöprõ ritmusokba vagyok szerelmes IM esetén! 😊

Mondjuk a zenei ízlésem elég széleskörû... Vivaldi-tól az IM-ig sok mindent szeretek... 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Mondjuk a kemény nem a megfelelõ jelzõ de jobbat nemleltem.

LeonSilver
OFF

Nekem ez az egyik legnagyobb kedvencem ( Radics Béla emlékére ).

Az IM nekem már kicsit kemény 😉 nekem alapvetõen a Hobo és a hasonló zenék tetszenek.Persze kiegészítve azért egy kis Metallicával, Nightwishel .

Elõadók meg iylenek nálam a favoritok, hogy Eric Clapton, Chris Rea, Marley,Hendrix, Joplin, stb ..

Her Laca
Jelzem megvan eredetiben😊) Úgy kaptam a készítõtõl😄

Her Laca
Én pár vadász pilótát ismerek csak de még a nyugdíjasok is eme zenéket kedvelik😊
Ezt imádom,érdemes megnéznetek.

Fokker
OFF

nohát én is csipázom a fémzenéket. májusi MetallicA koncertre meg is vannak a jegyek. mivel az
eredeti nem elég gyors, itt egy gyorsabb 😊

ON

DummyBoy
Ja, de reppenéshez ez lenne stilszerû xD

Mondjuk ez WWII ...

http://www.youtube.com/watch?v=GghCs_C65v0

Nem bizony... az Iron Maiden nekem is fél Isten! 😄

A megtestesült, tökéletes zene!!!!!!!

www.smart-bus.hu

Papa01
Elvileg a most megjelenõ patch-ben.. 😊

Her Laca
Mit tudtok arról,hogy mikor lesz olyan dogfight mint az IL2 ben?

Her Laca
Kérlek szépen ez csak természetes. Jelzem próbáljatok zenére repülni!!
Baromi jó ,én sokszor ha gyakorlok így csinálom. Egy kis maiden,egy kis AC villám,no meg metalica,és hasonlók. 😄

Tudtam én hogy ide kultúremberek járnak! 😄DDD

na.. most vettem átt a játékot.. már instalálom is a peccset 😊 kösz Dummy 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DummyBoy
Én is szeressem xD