Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont most hogy hazaértem (újra ...), elolvastam mit is tartalmaz az új update ...
Nos az utolsó mondatok úgy hangzanak: És most folytatjuk a munkát az új multiplayer módon ... Ebbem sem lesz dogfight ...
Mindegy, inkébb mégegy hónap minthogy összecsapják 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Más:
Dummy... ahogy látom, te elég jól böszélsz ezen a csúnya új latin nyelven... a problémánknak nyithatnál egy totyikot a hivatalos ATI fórumon... ha sokan reagálnának rá, hátha történne valami...
www.smart-bus.hu
a) elakadt valamelyik fegyver
b) kivégeztem az ellent és jön a következõ
😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Íme a javított pdf. változat
Javított skin készítés Magyarul
Itt is igaz ez a megállapítás. Finomabb ,nagyobb ívû de a sebességet megtartó manõverek szerintem kifizetõdõbbek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Majd megszokom melyik mit tud... illetve én mit tudok... 😊)
www.smart-bus.hu
És mégegy 😊 Földközelben, kis sebességen a Camel stabilabb mint a német gépek 😊 Csak balfasz az AI xD A német gépeknek könnyebben elkopik a sebessége alacson magasságon fordulózáskor ... Akkor van gáz, ha kapkod a pilóta, és túltapossa a ruddert ... mert akkor mindig lezuhanok xD
Talán egy,két gépet veszek az is a Pfalz lesz meg a másik Alba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Az elakadást már úgy próbálom kivédeni, hogy minden sorozat után egybõl rárántok... 😄
Végül azért csak levakartam a tevét az égrõl, csak kellett hozzá jó pár perc... van hova fejlõdnöm, ez tuti... 😊)
@Laca:
Nekem is az alba a legszimpatikusabb az alap gépek közül... én úgy tudtam picit eredményes lenni vele, hogy lecsalogattam földközelbe a tevét, meg a delfint is, és ott átesés körüli sebességen lefordulgattam õket... amikor nem bírja a fordulót, mindig felhúzza egy kicsit, és próbál lendületet venni... persze mindig ugyanabba az irányba így szépen oda lehet érni, és van pár másodperc megsorozni... 4-5 ilyen sorozat után már igencsak romlanak a repülési képességei... utána már sikerül beülni mögéjük...
Egy dolog biztos... kokárdás gépbe tuti nem ülök... inkább küzdök mint malac a jégen... 😄
www.smart-bus.hu
Link
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
tudja valaki mit alithattam at amit nem kellett volna?
a padlocknal ha az ellenseges gepet akarom beallitani egy masik billre, akkor melyik kell nekem... a dangerous enemy aircraft vagy csak a sima enemy aircraft?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@VO101 tvr: Fokker megvette, neki nem jött be, ha jól emlékszem...
@Zair: Köszii! 😊
@TVR: Nekem megvan a DXII ... nagyon kevesen dicsérik a ROF fórumon, de õk szeretik ... de majdnem mindegyikük aláírásában szerepel, hogy javítsák ki a FM-jét ...
Hogy milyen a DVII-hez képest? Kb mint a SPAD 😊 Az alapján lett csinálva ... gyorsabb mint az átlag gépek, de nem fordul 😞 Ráadásul könnyen dugózik is ...
Nekem megvan ... de kár volt megvenni ...
Skining manual HUN
RedRiotnak külön köszönet a korrektúráért és a végére írt jótanácsokért! Mivel én magyar PS-t használok, az angol kifejezések feltüntetésére õt kértem meg.
Sanyo, a zip. fájlban benne hagytam az eredeti Word állományt, a pdf.-et azonban pofásabbra csináltam, a képek is szebbek, meg a félregépelések is alaposabban át lettek nézve.
Bármelyik is szimpatikusabb, köszi, ha kirakod!
A leírtaknál légyszi vegyétek figyelembe, hogy jobbára autodidakta módon tanultuk a Photoshop alkalmazást, így szakmai merevebb szabályok, megoldások helyett az adott munkafolyamathoz illõ, kipróbált, általunk kikísérletezett módszereket használjuk, illetve javasoljuk. Ezek nem feltétlenül úgy néznek ki, mint ami a nagy könyvben le vagyon írva...:-)))))
Remélem mindezeken túl egy használható anyaggal lettünk gazdagabbak, és sokan kedvet kapnak majd az egyedi textúrák, esteleg történelmi skinek elkészítésére.
Várom a visszajelzéseket!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Talán még annyi, hogy a Dolphin szárnyai elég könnyen leszakadnak.
Ellenben a Szöveséges gépek gyorsabbak, jobbak a zuhanásban (SPAD, SeVa, Dolphin ...) BnZ gépek leginkább, viszont nem szabad fordulóharcba keveredni a német gépekkel, mert megesznek reggelire ...
Raádásul a Szövetséges gépek instabilabbak kis sebességnél ... emiatt sem olyan egyszerû a Loop velük 😊
Itt is van kivétel, a Camel, az ûberfordulékony, gyors is meg minden ... De mint mindennek ennek is van negatívuma ... Nem véletlenül hívták a Camel-t kadétgyilkosnak ... Az Elsõ világháború egyik legjobb vadászgépe több pilótát ölt meg mint amennyit az ellenséges pilóták lelõttek.
A Camel a forgómotor miatt irgalmatlan fordulékony (Csak a DR1 fordulékonyabb nála ...) gyors, viszont a magassági kormány nagyon érzékeny, a felsõ szárny sokat takar (Ez rengeteget számít harcban ... bár engem jobban idegesít a SPAD vagy a Fokker DVIII ...) valamint nem tolerálja a hibákat, egy rossz mozdulatra dugózik, és nehéz belõle kihozni, nagyobb magasságon nem olyan gáz, de földközelben instant halál ...
Mondjuk nekem sikerült már 1500 méterrõl is földhözvernem magam vele ...
Olyan gépet válassz, ami jobban fekszik ... Ha a fordulózás, a horizontális energiaharc jobban bejön, akkor német gépek ... Fokker DVII, Albák, Pflaz DIII ... Ha a vertikális energiaharc, akkor SPAD, SeVa, Dolphin ...
Ha bátor vagy és elég idegzeted van akkor pedig Camel vagy DR1 😊
ha lehet este jönnék én is... sok gyakorlatom még nincs, szóval ha ezt elnézitek akkor 😊
Beteszem majd bill. kombinációt a leírásba is! 😊
Tûzerõben gyakorlatilag minden gép ugyanazt tudja. Két géppuska a fegyverzet.
Az alap gépeken túl, én a fenti két típust javasolnám kipróbálni/megvenni.
A forgómotoros "szörnyek" (Camel, DrI., F DVIII.) csak rengeteg gyakorlással repülhetõk eredményesen és biztosan. Az intenzív pedálhasználat miatt sajátos repülési technikát követelnek.
most vettem észre, hogy hol van... tök kis betûkkel van átkarolva a shift + F7, F8 és oda van irva hogy padlock cameras 😄
Csak mondom😊))
Ezt hogy érted?
Miért nem elég a sebességed?
Mert ki van pipálva csak fogalmam sincs defaultra melyik bill-re van beállitvan 😊
Laca: Ezt a mondatot mondta: "kis sebesség halálos ,nagy sebesség hatásos" 😊
Meg ilyet is: Csûrõ, láb, együtt jár! 😊
Milyen gépet ajánlanátok, ha nekem agilis, erõs fegyverzetûre lenne szükségem? 😊
Bár én Spad -al nem repültem még de az elmondásokból azt szûrtem le,hogy kevésbé fordul,mint a német vetélytársai ellenben sokkal gyorsabb.
Már,már köz hely de olyn harcmodort kell választanod amiben a te géped elõnyeit tudod kihasználni. A légi harc alapvetõ törvénye "kis sebesség halálos ,nagy sebesség hatásos"
Ha belassítod a géped egy forduló harcban jobb gép mögé akkor neked már sanyi. Hacsak rögtön le nem lövöd.
Rácsapásokkal kell operálnod,kihasználva a sebesség illetve magassági fölényedet,vigyázva arra ,hogy ne adj esélyt az ellenfeleidnek.
Szeretném megkérdezni, hogy az normális, hogy a SPAD-dal semmi esélyem olyan éles fordulatokat venni mint a fokkerek vagy az albatros? Vagy ez csak az én bénaságom miatt van?
Valaki elmondhatná nekem, hogy kell... mert eddig a sebbesség csökkentés, + yaw-val próbálkoztam de az albatros ennyi idõ alatt kétszer is megfordult 😊
az ucccsó trainin missziót is úgy sikerült befejeznem, hogy az albatroszt lelõttem, az egyik fokkernek meg letörött valahogy a szárnya.. vagy a másik találta el vagy ügyesen manõverezett 😊

Azóta folyamatosan bütykölgetem a különbözõ ruletteket, hogy ne váljon unalmassá 😊 Én szeretem, fõleg mivel a Camel elég vehemens egy dög, és nehéz vele célozni, a hirtelen manõverek miatt is sokat kell gyakorolni ...
Bár most ez a Fun Contest-es mission ami bejön, van benne minden 😊
Amint végre meglesz a respawn (remélem a single részben is meglesz!) már esek is neki a durvább rulett misszióknak ... több enemy, több irányból ... Sajnos állandó reload mellett ez nem olyan "izgalmas", ezért eddig neki sem álltam 😊
AI az kiszámítható és bizony egy idõ után unalmassá válik.
Én már nem is orosz rulettezem,mert meguntam. Inkább küldiket megyegetek,tetszik a kötelék repülés,és ott egyszerre több enemi is van.
De az sem az igazi. Humán ellen tanul meg az ember jól repkedni,de persze ez is egyén függõ,mert lássuk be nem vagyunk egyformák.
Sok gyakorlás szükségeltetik ahhoz,hogy valaki magas szinten tudjon harcolni ,véleményem szerint a legfontosabb ,hogy a lõkészséget kell tökélyre fejleszteni. Itt is mint az IL2 ben egy meg sebzett gépnek már jóval kisebb az esélye,tehát ha hamar betalál az ember akkor elõnyre tehet szert.
A sik nagyon tetszik, remélem ha majd megismer az only társaság akkor csak elég lesz ha meglátják és nyomban megremeg a kezük.😄
Avagy ! Csak azért is le akarnak lõni.😞 Ez mondjuk nem annyira nekem tetszõ gondolat😄