Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Onnan, gondolom, mert nem tudok, igazán mögé fordulni, illetve könnyen le is ráz... 😊
Domino, ha van kedved, gyere repülni bátran, mert ha megnézed a pénteket, akkor is voltunk 10-en és nagyon nagy muri volt...
Vagy 3 használták a padlock-ot. És akkor mi van?? 😊)) Van olyan, aki rosszul érezte magát emiatt? Nem hiszem, Szóval gyere csak ha szeretnél repülni, mert szuper.. <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
No, azt hittem kijött a peccs ... Erre megint a padlock ... xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

V Domino
Honnan tudod?Lehet Padlock nélkül már rég elvesztett volna,és akkor fordul a kocka.Én azt a tévhitet akartam eloszlatni,hogy a TrackIr jobb pilótává tesz,ami marhaság,viszont az élvezeti faktort igencsak emeli,míg a Padlock kifejezetten könnyítés.

R.I.P. White Europe

Papa01
Jó én nem vagyok egy nagy szám, de amikor lelõ valaki aki Padlock-os soha nem éreztem azt, h a Padlovk miatt lõtt le... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Hehe, micsoda parázs kis vita alakult ki 😉

Padlokk : Én igazából leszarom ( bocsika ) , hogy ki - mivel repül, nem érdekel mert az esetek döntõ többségében az sem érdekel ha valaki lepuffant ( már ha repülök éppen ami mostanában nem fordult elõ sajna ).Viszont lehet vitatkozni meg mittudom én de azért a Trekknek vannak bizonyos korlátai jobbára az emberi tényezõ miatt.Mert míg trekkel az embernek meg kell keresnie az ellent, azonosítania kell és követni kell a búrájával ( ez kifejezetten akkor hátrány a padlokkal szemben ha nincsenek ikonok ) addig ezt a padlokk megteszi helyettem.Ez pedig azért nem kis segítség.Szerintem.
De mondom mégegyszer, felõlem mindenki úgy repül ahogy akar és ahogy tud 😉 Csak azért bátorkodtam ezt leírni mert Solt kollégának is van igaza abban amit említett.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

V Domino
Azért a TrackIr-t a Padlock-kal összevetni erõsen kérdéses dolog.Én használom,elismerem nagyon jó dolog(mármint a TrackIr),de korántsem csodaszer,ugyanúgy el tudod veszíteni az ellent,míg Padlock-kal ugye ez lehetetlen.Én az Il2-ben egérrel nézelõdtem régebben,eszembe nem jutott Padlock-ot használni,aránytalan segítségnek tartottam.
Nagyon szívesen jönnék multizni veletek,de megmondom õszintén,pont a Padlock miatt idegenkedek ettõl,szerintem jelentõs elõnyhöz jutatja a használóját azzal szemben,aki nem használja.Bocs,ha más nem így gondolja,ez az én véleményem.

R.I.P. White Europe

Papa01
Van Padlock és Használjuk a TrackIr-t, mert így okoz örömet a játék... 😊)

szerintem ha nem akarunk használni Padlockot akkor egységesitük ezt és senki se használhasson TrackIR-t... csakhogy fair legyen a játék 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Már megy a szeró is! 😊

Papa01
nem még a régin vagyunk.. 😊

Hmmm... én már a Laca által írt címre mentem! 😊)

www.smart-bus.hu

Papa01
Persze, vagyunk! 😊

Fent vagytok már TS-n?

www.smart-bus.hu

Már bánom, hogy szóba hoztam... csak egy javaslat volt... fogalmam nem volt róla, ki mivel repül, nézelõdik...

Véletlenül sem neveztem csalásnak... 😞(

Ezt a mutogatósdit meg viccnek szántam... ma fedeztem fel a kézjeleket a játékban... ennyi... érdekesség... egy pillanatig sem gondoltam, hogy így játszunk egymás ellen... fõleg a kevert géphasználat mellett...

www.smart-bus.hu

Papa01
TS: Igen

Papa01
Szóval srácok, a további viták elkerülése miatt a szeró így megy:

- Padlock: Igen
- RS: Igen
- Friendly ikonok: Kis létszám esetén KI egyébként BE (addig amíg meg nem tanuljuk egymás skinj-eit)

A kezdetektõl kezdve így röppenünk, és szerintem ez így jó.. 😊)

Egy gondolat a Padlock-ot használók védelmében:
Ami egy TrackIR-el egy fejmozdulat, az Padlock nélkül, hosszabb (idõben) és folyamatos nyomogatás egy hat Swich-en.. 😊

Fokker
persze, mutogathatunk egymásnak. de ahhoz nagyon szoros kötelék kell, hogy lássuk is a másikat. akkor van gubanc, amikor széterebbenünk, mindenki elvan vkivel. olyankor hogy szólok a másiknak, hogy te, menj rá XY-ra, vagy van rajtad vki?

Vicceltem.

Csak tényleg máshogy állnék hozzá a segítségekhez én is nagyobb monitorral az asztalon , minimum egy X52-vel a kezemben, pedállal a talpam alatt, TrackIR-el a fejemen. Így egérrel nézelõdök, billentyûzetrõl állítok hûtõt, keveréket (azért így nehezebb mint potiról, vagy mondhatnám hogy aki német géppel megy az aljasul csal, mert ott automata a keverék.)

Ha ezek mellett egy minimális padlockhasználat csalásnak számít, akkor kapcsoljuk ki sürgõsen, nem bánom.

Kötelék! Együtt kell maradni... 😄 😄 Mint írtam, a poén kedvéért... 😉

www.smart-bus.hu

Fokker
és azt szerinted hogy látom 10 méterrõl messzebbrõl??

Csak hülyéskedtem. 😊

Papa01
Szerintem padlock is lehet!
Ugyanis, engem nem zavar, ha az illetõ azzal repül jobban, és érzi jól magát, miért ne lenne? 😊

Fokker
értem én az ötlet hátterét, hogy minél élethûbb legyen a dolog, csak képzeld el azt, hogy 3 órát repülünk teljes kommunikáció mentességben, ikonok nélkül. az újabbak hogy döntik el a dogfight közepén, hogy kit kell lõniük? mert ez most pénteken elég nagy kavarodást okozott, hogy a német gép lõje-e a német másikat. skineket kéne váltogatni, mi van, ha vki véletlenül kokárdás helyett keresztes skint tesz fel? a gyakorlatban elég nehezen kivitelezhetõek ezek a dolgok. és mint mondottam, padlockot bárki használhat, ha akar. de most újra kipróbálom, milyen joyról nézelõdni(régen próbáltam, rossz emlékeim vannak róla).

Papa01
Neeeeeeeee már!!!! 😊

TS legyen! Ne a szimu miatt, basszus beszélgessünk már közben! 😊

Vannak kézjelek... alap kommunikációt elmutogatja a pilóta... be lehet állítani! 😄 A poén kedvéért egyszer kipróbálhatnánk! 😄 😄

www.smart-bus.hu

kb 10 perc és megyek én is...

Urak! Nehogy félreértés legyen... senki pénztárcájában nem akartam turkálni, csak egy javaslat volt! 😊 Nekem így szimpatikusabb, de természetesen alkalmazkodom a többség döntéséhez... 😉

www.smart-bus.hu

Basszus, akkor ne legyen se TS, se chat. Az elsõ világháborúban sem volt rádió...

Papa01
Urak szeró megyen, Ts-en leledzem.. 😊

Fokker
egyébként én vállalom, ha vkit meglátok padlockkal, egybõl jelentem TS-en, és lövök egy rakétát. így a többiek is talán látni fognak.

Fokker
azért megpróbálom most hogy milyen ha nélküle megyek.

+1
Ritkán, de én is használom a padlockot, nem csalásból, hanem szintén hardver hiányosságok miatt. De ha úgy gondoljátok hogy túl sokszor radarozom be az ellenfeleimet padlockkal, és már rontja a játékélményt annyiszor lövök le mindenkit cheater módon, akkor ne legyen padlock.

Fokker
engem nem zavar, csak ha már a teljesen segítségmentes irányba megyünk, akkor azt is mellõzni kéne. utána meg multiban véletlenül elkezdik lõni az emberek a baráti oldalt. vagy végig megy az egyeztetés TS-en, hogy most ki kivel van. de szóba került a TS mellõzése is, az végképp érdekes lenne, hogy ki hány szót tud leírni forduló közben.

egyébként, mivel a Padlock be van kapcsolva, mindenki használhatja. semmivel nem vagyok jobb helyzetben a trackIR-t használókkal szemben. ha jól tudom F8 az alapértelmezés.

Nekem sincs TrackIR-em. Joy-ról nézelõdöm. <#eljen>

Papa01
Oké, akkor 10 perc és kezdjünk! 😊
Fokker, akkor kapcsoljam ki az ikont?

Fokker
megyek én is.

viszont akkor az ikonokat is mellõzni kéne, ami ugye mint kiderült, 10-12 gép esetén óriási káoszt tud okozni.

Iszom egy kávét, és én vagyok egy kicsit... 😊

www.smart-bus.hu

Sokszor TrackIr-l is... 😄 FreeTrack-n nem gondolkoztál?

Én kipróbáltam a padlock-t, ( szerintem ) elég durva segítség... ha nem is azonnal, de záros idõn belül jó lenne megválni tõle... szerintem...

www.smart-bus.hu

Papa01
Urak, van kedve valakinek röppenni egy kicsit? 😊

Fokker
viszont TrackIR nélkül, a joy hat switchével eléggé nehézkes(lehetetlen) végig követni az ellent. én speciel a joyt egyik kézzel fogom, a másik kezemmel kezelem a gázkart és a gombokat. így az egeres nézelõdés is kilõve. de ha bárki átutalja a TrackIR összegét a számlámra, azonnal elhagyhatjuk a Padlockot<#vigyor>

Hát igen, a padlock érdekes szituációt tud hozni. A lopakodás ellen nagyon jó. Még nem látszik a gép, csak a rakétája, de a padlock már látótávolságon kívül befogja.

Papa01
Köszönöm, javítottam.. 😊

A kuplung alárúgás nálam a blip-switch... 😊) A 4 kerék még közelebb áll hozzám... 😊

Én sokszor hosszú másodpercekre használom, mert nagyon gyakran ráfutok az ellenre... a többi ( alap ) géppel ilyet nem tudok produkálni... egyelõre még nem állt le egyszer sem... viszont a szárnyamat már párszor elhagytam! 😊 Egyébként jogos... majd multiban jobban elõjönnek a dolgok...

Viszont egy javaslat... ha nincs ellenetekre, javasolnám a padlock funkció mellõzését... jó lenne idõvel oda elérni, hogy semmi segítség ne legyen bekapcsolva...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az én szkinjeim az említett szoftverrel készültek, teljesen fasza.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Install Creator pro ( valaki ígért iylen teherautóról leesett darabot de azóta nem jelentkezett <#szomoru1> )

Fokker
ez egy nagyon jó ötlet<#eljen>

Fokker
jól fordul, de a Pfalz meg a Camel jobban fordul. ez majd multiban derül ki igazán. a szárny a gyenge pontja, arra vigyázni kell nagyon. a Blip-switchet érdemes kitenni a joyra, amikor megnyomod, elveszi a gyújtást, és lassul a motor. viszont ha túl sokáig tartod nyomva, és sokáig 0 közelében van a fordulatszám, a levegõben már nem tudod újraindítani a motort.

Egy .exe kiterjesztésû állományba be lehetne csomagolni az aktuális skineket. Aminek a RoF fõkönyvtárát megadva szépen telepíti a megfelelõ helyükre a skineket. A bannerban szerepelhetne, hogy éppen melyik az aktuális verziószámú skinpack. Bizonyos idõközönként frissítve mindenki gépfestése benne lehetne.

Fokker
jó a banner. egy kis sajtóhiba van csak benne: hozzászólást

Jó lesz ez... de egy banner soha nincs teljesen kész... tuti nem ez a végsõ forma! 😄

A DVIII annyit, hogy nagyon gyorsan fordul... rendre utolérem az ellent vele... sûrûn "alá kell rúgni a kuplungnak"! 😊))

www.smart-bus.hu

Papa01
Köszi Dummy! 😊

A banner-nek szerintem ez a végsõ formája... 😊
@Leon: Mi volt az a kis progi amivel a skin telepítõt csináltad? TVR-nek volt egy jó ötlete, hogy csináljunk egy "mega skin" telepítõt, ami mindenkinek a skin-jét bemásolja ahova kell.. 😊
Köszi a segítséged!! 😊