Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Domino, ha van kedved, gyere repülni bátran, mert ha megnézed a pénteket, akkor is voltunk 10-en és nagyon nagy muri volt...
Vagy 3 használták a padlock-ot. És akkor mi van?? 😊)) Van olyan, aki rosszul érezte magát emiatt? Nem hiszem, Szóval gyere csak ha szeretnél repülni, mert szuper.. <#eljen>#eljen>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
R.I.P. White Europe
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Padlokk : Én igazából leszarom ( bocsika ) , hogy ki - mivel repül, nem érdekel mert az esetek döntõ többségében az sem érdekel ha valaki lepuffant ( már ha repülök éppen ami mostanában nem fordult elõ sajna ).Viszont lehet vitatkozni meg mittudom én de azért a Trekknek vannak bizonyos korlátai jobbára az emberi tényezõ miatt.Mert míg trekkel az embernek meg kell keresnie az ellent, azonosítania kell és követni kell a búrájával ( ez kifejezetten akkor hátrány a padlokkal szemben ha nincsenek ikonok ) addig ezt a padlokk megteszi helyettem.Ez pedig azért nem kis segítség.Szerintem.
De mondom mégegyszer, felõlem mindenki úgy repül ahogy akar és ahogy tud 😉 Csak azért bátorkodtam ezt leírni mert Solt kollégának is van igaza abban amit említett.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nagyon szívesen jönnék multizni veletek,de megmondom õszintén,pont a Padlock miatt idegenkedek ettõl,szerintem jelentõs elõnyhöz jutatja a használóját azzal szemben,aki nem használja.Bocs,ha más nem így gondolja,ez az én véleményem.
R.I.P. White Europe
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Véletlenül sem neveztem csalásnak... 😞(
Ezt a mutogatósdit meg viccnek szántam... ma fedeztem fel a kézjeleket a játékban... ennyi... érdekesség... egy pillanatig sem gondoltam, hogy így játszunk egymás ellen... fõleg a kevert géphasználat mellett...
www.smart-bus.hu
- Padlock: Igen
- RS: Igen
- Friendly ikonok: Kis létszám esetén KI egyébként BE (addig amíg meg nem tanuljuk egymás skinj-eit)
A kezdetektõl kezdve így röppenünk, és szerintem ez így jó.. 😊)
Egy gondolat a Padlock-ot használók védelmében:
Ami egy TrackIR-el egy fejmozdulat, az Padlock nélkül, hosszabb (idõben) és folyamatos nyomogatás egy hat Swich-en.. 😊
Csak tényleg máshogy állnék hozzá a segítségekhez én is nagyobb monitorral az asztalon , minimum egy X52-vel a kezemben, pedállal a talpam alatt, TrackIR-el a fejemen. Így egérrel nézelõdök, billentyûzetrõl állítok hûtõt, keveréket (azért így nehezebb mint potiról, vagy mondhatnám hogy aki német géppel megy az aljasul csal, mert ott automata a keverék.)
Ha ezek mellett egy minimális padlockhasználat csalásnak számít, akkor kapcsoljuk ki sürgõsen, nem bánom.
www.smart-bus.hu
Ugyanis, engem nem zavar, ha az illetõ azzal repül jobban, és érzi jól magát, miért ne lenne? 😊
TS legyen! Ne a szimu miatt, basszus beszélgessünk már közben! 😊
www.smart-bus.hu
Urak! Nehogy félreértés legyen... senki pénztárcájában nem akartam turkálni, csak egy javaslat volt! 😊 Nekem így szimpatikusabb, de természetesen alkalmazkodom a többség döntéséhez... 😉
www.smart-bus.hu
Ritkán, de én is használom a padlockot, nem csalásból, hanem szintén hardver hiányosságok miatt. De ha úgy gondoljátok hogy túl sokszor radarozom be az ellenfeleimet padlockkal, és már rontja a játékélményt annyiszor lövök le mindenkit cheater módon, akkor ne legyen padlock.
egyébként, mivel a Padlock be van kapcsolva, mindenki használhatja. semmivel nem vagyok jobb helyzetben a trackIR-t használókkal szemben. ha jól tudom F8 az alapértelmezés.
Fokker, akkor kapcsoljam ki az ikont?
viszont akkor az ikonokat is mellõzni kéne, ami ugye mint kiderült, 10-12 gép esetén óriási káoszt tud okozni.
www.smart-bus.hu
Én kipróbáltam a padlock-t, ( szerintem ) elég durva segítség... ha nem is azonnal, de záros idõn belül jó lenne megválni tõle... szerintem...
www.smart-bus.hu
Én sokszor hosszú másodpercekre használom, mert nagyon gyakran ráfutok az ellenre... a többi ( alap ) géppel ilyet nem tudok produkálni... egyelõre még nem állt le egyszer sem... viszont a szárnyamat már párszor elhagytam! 😊 Egyébként jogos... majd multiban jobban elõjönnek a dolgok...
Viszont egy javaslat... ha nincs ellenetekre, javasolnám a padlock funkció mellõzését... jó lenne idõvel oda elérni, hogy semmi segítség ne legyen bekapcsolva...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A DVIII annyit, hogy nagyon gyorsan fordul... rendre utolérem az ellent vele... sûrûn "alá kell rúgni a kuplungnak"! 😊))
www.smart-bus.hu
A banner-nek szerintem ez a végsõ formája... 😊
@Leon: Mi volt az a kis progi amivel a skin telepítõt csináltad? TVR-nek volt egy jó ötlete, hogy csináljunk egy "mega skin" telepítõt, ami mindenkinek a skin-jét bemásolja ahova kell.. 😊
Köszi a segítséged!! 😊