Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem kell annyira túlreagálni ... ne legyen már itt is ovoda ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"a padlock használók csak a padlocknak köszönhetik sikerességüket" Hol írtam én ilyet??Kérlek idézzd már,ha meg nem tudsz ilyet,akkor el lehet gondolkodni,ki az aki ködösít.
Amúgy multiztam már veletek,Sparky néven,úgyhogy ebben is tévedsz,de megígérem,nem fogom zavarni többet a köreidet.Elnézést kérek a többiektõl,nem flémelni akartam,de a hazudozást hadd ne kelljen már eltûrnöm.Ja,és gyakorolj szorgalmasan,akkor talán megérted,mirõl beszéltem.
Részemrõl befejeztem,azt írkálsz ide rólam,amit akarsz,rohadtul hidegen hagy.
R.I.P. White Europe
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A letöltések között van a Skin-ek mappában ROF_Skin_Install.rar néven..
Nézzétek már meg, hogy jó így? 😊
Köszönöm! 😊
@Mindenki: Holnap lehet lesz egy kis rövid röppenés munka után, ha ráértek.. 😊 Igény lenne rá? 😊
Urak, a Skin mappa ugye még részese az alap telepítésnek?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Köszönöm a segítséged! 😊
holnap megyek Vacra az IBMhez felvetelire.. ha megkapom a melot a legkevesebb hogy beruhazok egy D8ba 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
De leszálltam utána a mezõre gyorsan😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ezzel semmi gond, viszont jó lenne, ha egy sima vélemény különbség nem fajulna vitáig... szerintem, ha érkezik egy javaslat, feltevés, akkor az a legegyszerûbb, ha megbeszéljük normális hangnemben, majd döntünk... a többség szava dönt, a kisebbség alkalmazkodik... ha kicsi az eltérés, akkor egyszer így, egyszer úgy játszunk...
Mindenkinek van igazsága abban amit mond, ezért, ha tehetném mindenkinek vennék G940-t, meg TrackIr-t!!! 😄 Amíg ez nincs meg, addig alkalmazkodjunk egymáshoz, illetve a többség akaratához...
A vélemény eltérés elkerülhetetlen... az, hogy miképpen oldjuk, és beszéljük meg, az csak rajtunk múlik...
Türelem, tisztelet egymás felé... ez az alap... szerintem... 😉
www.smart-bus.hu
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
<#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
Az elején megegyeztünk, hogy hogyan repülünk oszt jónapot.Mivel nincs mindenkinek trekkje alap, hogy a padlokk be van kapcsolva.Ennyi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
én meg nyilván padlock nélkül soha senkit nem lõnék le.....
Pfalz
Fokker mester, ha Te padlock-al repülsz szívesen, akkor használd nyugodtan.. 😊)
Ha nem megy, akkor nem repülök ... Camel-t pl: pedál nélkül kipróbálnám, valszeg esnék le vele mint a huzat, ésatöbbi ...
De azért nézzétek meg ,be sza be hu😊)
Engem abszolút nem zavar, mindenki azt használ ami jólesik neki.
Magam soha nem használtam ilyesmiket,azt se tudom hogy kell bekapcsolni,
mi több tr em sincs de soha nem éreztem hátrányát ennek.
Szerintem nincs is jelentõsége,sõt inkább zavaró lehet ,hogy nem arra nézek ahova akarok ,hanem a gép mondja meg. Úgy hogy vita helyett inkább menjünk hentelni 😊)
Itt nincs kill-vadászat, álló légcsavarú gépre szerintem még nem lõtt senki. Ritka az is, hogy ketten ülnek be valaki mögé. Mi itt így játszunk, ezt fogadtuk el, ezek a szabályok. Ha valakinek jó így jöjjön, szívesen látjuk. Kipróbálhatja hogy milyen. Ha ezután sem tetszik neki, még mindig ott a lehetõsége hogy indít egy saját szerót, és olyan opciókat ikszel ami neki jó.
De lehet ma még eltudom indítani a szerót.. 😊 Ha a hadügy miniszter asszony megengedi.. 😄
egyébként, mondhatnám azt is, ha már ennyire egyformák legyenek az esélyek, hogy akkor mostantól senki nem használhat Tracket, sem pedált, mert mindkettõ használatával könnyebb repülni, mint nélkülük. ezt gondolom te sem cáfolod. akkor mindenki nézelõdjön egérrel, meg HAT switchel, és senkinek ne legyen pedálja, mert nekem sincs. sõt, senki ne használjon x52-õt, mert 3x annyi a gomb rajta, mint az én joyomon. és még sorolhatnám. ezek a hardveres segítségek is könnyítések.
Addig addig erõltessük a realisztikát, hogy a szórakozás rovására ne menjen!
Mindenkinek igaza van egy oldalról, de ha a legrealisztikusabbak akarunk lenni, akkor nemhogy a respawn miatt nem lehetne hisztizni ... hanem minden halál után lehetne új játékot venni xD
Elég gyakoran elõlkerül a padlock téma, és igen, tudjuk mekkora segítség ... De mindenki használhatja, ergo ezt az elõnyt bárki kihasználhatja ...
Talán TVR és Riot kolléga szólhatna miatta, ugyanis nekik okozza a legnagyobb gondot, hogy nem tudnak meglepetésszerûen támadni ...
De a jelenlegi játékok menetében gyakorlatilag abszolút nem oszt nem szoroz ...