Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Várom ,várom a patc -et ,már elseje van oszt sehol semmi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Nyugalom, a hosszú élet ritka ...

Nem kell annyira túlreagálni ... ne legyen már itt is ovoda ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Ok, várom majd! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

V Domino
Kicsit hisztérikusan reagálsz,de nem érdekel.Más normálisan el tudta mondani a véleményét személyeskedés nélkül,úgy látszik neked ez nem megy.
"a padlock használók csak a padlocknak köszönhetik sikerességüket" Hol írtam én ilyet??Kérlek idézzd már,ha meg nem tudsz ilyet,akkor el lehet gondolkodni,ki az aki ködösít.
Amúgy multiztam már veletek,Sparky néven,úgyhogy ebben is tévedsz,de megígérem,nem fogom zavarni többet a köreidet.Elnézést kérek a többiektõl,nem flémelni akartam,de a hazudozást hadd ne kelljen már eltûrnöm.Ja,és gyakorolj szorgalmasan,akkor talán megérted,mirõl beszéltem.
Részemrõl befejeztem,azt írkálsz ide rólam,amit akarsz,rohadtul hidegen hagy.

R.I.P. White Europe

Papa én átküldeném holnap az enyémeket, most már 10 mp idõm sincs, mennem kell házaséletet élni,jóéjt mindenkinek!
Papa01
Természetes, akinek van saját skinje szívesen beleteszem, ha akarja.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Urak, csináltam egy skin telepítõt, ez még csak egy teszt változat.. 😊
A letöltések között van a Skin-ek mappában ROF_Skin_Install.rar néven..
Nézzétek már meg, hogy jó így? 😊
Köszönöm! 😊

Hogyne!! Csak nemtom' meddig dolgozom. De estére csak leszek....

Fokker
20.00 elõtt nem érek haza. a holnapit kihagyom.

Papa01
Köszi szépen a segítséged! 😊

@Mindenki: Holnap lehet lesz egy kis rövid röppenés munka után, ha ráértek.. 😊 Igény lenne rá? 😊

Nem része.

Fokker
már nyugodt vagyok. nem merem felírni, hogy orosz rulettben mennyi a rekordom. viszont a padlock nélküli gyakorlást komolyan gondoltam.

Papa01
Fokker, emiatt szerintem ne idegesítsd magad, mert viszont azok akikkel tényleg repülsz, õket nem zavarja a pdlock.. 😊

Urak, a Skin mappa ugye még részese az alap telepítésnek?

Fokker
nincs baj az új javaslatokkal, viszont a Domino-féle ködös utalgatásokkal, miszerint a padlock-használók csak a padlocknak köszönhetik sikerességüket; az ilyen beszólásokkal viszont baj van. engem speciel feldühített. egy olyan ember ír ilyeneket, aki életében nem multizott még RoFfal, és velünk is csak a padlock miatt nem repül. érdekes. csak abba nem gondol bele, hogy ha õ teszem azt trackIR-t meg pedált használ, az megintcsak könnyítés a mezei joyjal szemben. viszont a héten gyúrni fogok a padlock nélküli repülésre. ha padlock nélkül is kb. hozom majd az eddigi kill/death arányt, akkor nem tudom mi lesz a következõ amibe bele lehet kötni. talán a géptípus.... de biztos lesz valami.

Én bal kézre konfiguráltam be símán "pan"-ra, a W,A,S,D billentyûkre mint az fps-eknél megszokott rendszernél, plusz Q padlock (ha szem elõl téveszteném a célt) és C a normál F1 view, arra az esetre, ha a padlock behülyülne vagy ha vissza akarnék váltani.
Willenbrock
Engem a padlock kifejezetten zavar,a hat switchet szoktam meg.A padlokknál nem nézhet arra az ember amerre akar,mindíg a cél felé megy a nézet,másfele is szoktam üldözés közben egy kis pillantást vetni,vannak-e mögöttem stb.Engem ezért zavarna,szerintem van hátránya is.De tényleg nem ettõl függ hogy ki milyen sikeres.

Papa01
😊 Nekem is épp azon van, azért gondoltam, hogy a registry-nõl olvasta ki a telepítõ.. 😊)

LeonSilver
Elvileg meglehet csinálni, hogy a regisztribõl olvassa ki az útvonalat de én nem így csináltam.Nekem a E meghajtón vannak a szimek, ezt az útvonalat adtam meg és beleírtam a telepítõbe, hogy ha valakinek máshol van az adja meg a megfelelõ útvonalat 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sok sikert holnapra!

Papa01
Leon, a telepítõ készítõvel hogyan oldottad meg, hogy automatikusan felismerje a ROF telepített útvonalát?

Köszönöm a segítséged! 😊

nekem 5 volt a rekord albaval aztan kifogytam ...

holnap megyek Vacra az IBMhez felvetelire.. ha megkapom a melot a legkevesebb hogy beruhazok egy D8ba 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Az igen... én még pazarlok... nekem 6 volt a legtöbb DVIII-l... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
s

Papa01
Gratula, nekem max 9 jött ösze! 😊

Her Laca
Ja albával. 11 volt vele együtt.
De leszálltam utána a mezõre gyorsan😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én egyszer az SE tetejére erõsített Lewis géppuskával szakítottam ki egy Alba alsó szárnyát. Utána egy fordulónál leszakadt neki a felsõ is.

Ezt elég szépen összefoglaltad. Megpróbálom angolra lefordítani és írok egy javaslatot a hivatalos fórumra, hogy mondjuk csak 500 méter távolság alatt legyen mód aktiválni a padlockot. Így már alkalmatlan lenne radarnak.

Albával? 😊 Mennyi cukorfalatot szedtél le a kamikáze akció elõtt? 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ruletteztem. Elfogyott a lõszer,de ott volt egy SE5 . Fél órámba telt de fegyver nélkül lekényszerítettem a földre. Lehet hogy el is találtam az elején még de nem nagyon látszott rajta. Addig csapkodtam centikre elhúzva felette amíg csak leesett😊 Ilyet még nem tapasztaltam ,igaz még nem is próbálkoztam hasonlókkal.

Úgy általánosságban írtam Leon, csak véletlenül neked ment... 😊

www.smart-bus.hu

Mivel szerencsére egyre többen vagyunk, valószínûleg egyre többféle szemlélet is lesz... ebbõl következik, hogy idõnként lesznek olyan dolgok, amikben nem értünk egyet...

Ezzel semmi gond, viszont jó lenne, ha egy sima vélemény különbség nem fajulna vitáig... szerintem, ha érkezik egy javaslat, feltevés, akkor az a legegyszerûbb, ha megbeszéljük normális hangnemben, majd döntünk... a többség szava dönt, a kisebbség alkalmazkodik... ha kicsi az eltérés, akkor egyszer így, egyszer úgy játszunk...

Mindenkinek van igazsága abban amit mond, ezért, ha tehetném mindenkinek vennék G940-t, meg TrackIr-t!!! 😄 Amíg ez nincs meg, addig alkalmazkodjunk egymáshoz, illetve a többség akaratához...

A vélemény eltérés elkerülhetetlen... az, hogy miképpen oldjuk, és beszéljük meg, az csak rajtunk múlik...

Türelem, tisztelet egymás felé... ez az alap... szerintem... 😉

www.smart-bus.hu

Egyet értek. Aki vitatkozik annak lelõjük a kutyáját.
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>
LeonSilver
Gyerekek ne veszekedjünk már ezen a szaron, nem volt divat eddig ez itt.
Az elején megegyeztünk, hogy hogyan repülünk oszt jónapot.Mivel nincs mindenkinek trekkje alap, hogy a padlokk be van kapcsolva.Ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fokker
tényleg csak a padlock miatt nem repülsz velünk? gratulálok!<#eljen>
én meg nyilván padlock nélkül soha senkit nem lõnék le.....

Her Laca
Nem mindegy😊) Úgyis lõdözi mindenki az a világító izét ,azt meg már jóval távolabbról észre lehet venni😊

Fokker
látható az a pixel, ha zoomolsz. a zoom-ra meg én azt mondanám, hogy zoom=távcsõ. magyarul amikor a padlock rááll a célra, és közben rázoomolsz, akkor egybõl látható a gép.

Srácok! A Padlock ügyben úgy érzem félreértések vannak. Alapvetõen nem maga a Padlock funkció jelent/jelenthet a problémát. Sajnos a RoF-ban szerencsétlen módon üzemel és nem pl 300m távolságon belül aktiválható (hogy a közeli légiharcban a vizuális kontakt ne vesszen el), hanem jóval a vizuális észlelhetõség határán kívül. Szemberepüléskor már kb 10 mp-el a távoli gép megjelenõ pixelje elõtt befogja az ellenséges gépet, így egyfajta "célfelderítõ" üzemmódként is használható, saját/ellenség azonosító funkcióval kiegészítve.

Papa01
Ja, meg amikor szólt Fokker, mert nem vettem észre, és addig nem támadt rám!! 😊

Papa01
Szigorú.. 😄
Pfalz

Papa01
Én sem értem (Padlock), ezen miért kell ennyire kiakadni. Csak ismételni tudom magam.. A péntek annyira jó volt!! A fene gondolt arra a nyomorult padlock-ra, jól éreztük magunkat!
Fokker mester, ha Te padlock-al repülsz szívesen, akkor használd nyugodtan.. 😊)

DummyBoy
No igen, én anno 2 hétig nem repültem mikor meghalt a FreeTrack-em, mert annyira idegen volt hatswitch-el meg egérrel nézelõdni ...

Ha nem megy, akkor nem repülök ... Camel-t pl: pedál nélkül kipróbálnám, valszeg esnék le vele mint a huzat, ésatöbbi ...

Her Laca
Ez már annyi szar ,hogy tuti világsiker lesz😊)

Her Laca

Her Laca
Én meg elõszoba szekrény gyártottam ,az asszony már hetek óta gyötört vele. No de kész van ,most már annyit repkedek amennyit akarok ,szava sem lehet😊)

Her Laca
Én is beleszólok.
Engem abszolút nem zavar, mindenki azt használ ami jólesik neki.
Magam soha nem használtam ilyesmiket,azt se tudom hogy kell bekapcsolni,
mi több tr em sincs de soha nem éreztem hátrányát ennek.
Szerintem nincs is jelentõsége,sõt inkább zavaró lehet ,hogy nem arra nézek ahova akarok ,hanem a gép mondja meg. Úgy hogy vita helyett inkább menjünk hentelni 😊)

Véleményem. Mikor Papa elõször indította a szervert, valamikor õsszel, megegyeztünk az opciókban, segítségekben. Dummy kiváló küldetéseket szerkesztett, aminek a paramétereit szintén közösen egyeztettük hogy mindenkinek jó legyen. Már több órát repültünk közösen, és egy pillanatig nem volt olyan érzésünk, hogy valamelyikünk ne tartaná be a fairplay szabályait. Hónapok óta nem volt semmi vita, sõt szó sem esett a témáról.

Itt nincs kill-vadászat, álló légcsavarú gépre szerintem még nem lõtt senki. Ritka az is, hogy ketten ülnek be valaki mögé. Mi itt így játszunk, ezt fogadtuk el, ezek a szabályok. Ha valakinek jó így jöjjön, szívesen látjuk. Kipróbálhatja hogy milyen. Ha ezután sem tetszik neki, még mindig ott a lehetõsége hogy indít egy saját szerót, és olyan opciókat ikszel ami neki jó.

Papa01
Most fejeztük be , vagy 10 perce.. 😞((
De lehet ma még eltudom indítani a szerót.. 😊 Ha a hadügy miniszter asszony megengedi.. 😄

Fokker
OK, rágyúrok a padlock nélküli nézelõdésre.
egyébként, mondhatnám azt is, ha már ennyire egyformák legyenek az esélyek, hogy akkor mostantól senki nem használhat Tracket, sem pedált, mert mindkettõ használatával könnyebb repülni, mint nélkülük. ezt gondolom te sem cáfolod. akkor mindenki nézelõdjön egérrel, meg HAT switchel, és senkinek ne legyen pedálja, mert nekem sincs. sõt, senki ne használjon x52-õt, mert 3x annyi a gomb rajta, mint az én joyomon. és még sorolhatnám. ezek a hardveres segítségek is könnyítések.

DummyBoy
Kicsúsztam az idõbõl ... Szóval egy valamit azért szeretnék az egész vitához hozzáfûzni ...

Addig addig erõltessük a realisztikát, hogy a szórakozás rovására ne menjen!

Mindenkinek igaza van egy oldalról, de ha a legrealisztikusabbak akarunk lenni, akkor nemhogy a respawn miatt nem lehetne hisztizni ... hanem minden halál után lehetne új játékot venni xD

Elég gyakoran elõlkerül a padlock téma, és igen, tudjuk mekkora segítség ... De mindenki használhatja, ergo ezt az elõnyt bárki kihasználhatja ...

Talán TVR és Riot kolléga szólhatna miatta, ugyanis nekik okozza a legnagyobb gondot, hogy nem tudnak meglepetésszerûen támadni ...

De a jelenlegi játékok menetében gyakorlatilag abszolút nem oszt nem szoroz ...

Her Laca
Lesz ma repkedés?