Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért a csizmi sem egyszerû. 😊 Biztos nem 1000 méteren repkedett így bebugyolálva, hanem meg sem állt 4-5k-ig. Ahogy haladt elõre a háború, úgy mentek egyre magasabbra. Állítólag McCudden saját kezûleg bütykölte meg a gépe motorját, hogy pár száz méterrel feljebb tudjon menni.

Ha ennyire jártas vagy a hivatalos fórumon, tedd már meg légy szíves, hogy kérsz valakitõl képet, aki HD58xx-l tolja... kapcsoljon be minden élsimítást, és mutassa meg milyen a kicsike... 😊) Köszi...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jó tudni😊
Igaz így fekete ,fehérben minden sötét fekete😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Én is próbálgattam a DR1-est, de nekem túl virgonc volt ... a Camel-nél ha hibáztam az elején ott legalább tuti lezuhantam ...

DR1-el nem, de ott sokkal többször pörögtem és forogtam akaratom ellenére ...

Stabilabb gép mint a Camel, de nekem annyira nem jött be 😊

Anno én is csináltam hozzá fekete skint (Egy másik srácnak ROF fórumon ...) , de abban semmi komoly nem volt.

De sajna végleges képet nem találok rólla, itt egy félkész:

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Tegnap kedvet kaptam egy kis IL-2-höz... becsüccsentem a G2-be... hát basszus... olyan érzésem volt, mintha nem mûködne a joy... csak húztam, húztam, de nem akart fordulni... nem értettem mi a kuki van!!! 😄 Kicsit fura volt a DVIII után... 😄

www.smart-bus.hu

Itt pedig a halálfejes Hantlemann gép:

Profilrajzok

Balról a második.
Jó kis masina a DRI, csak nagyon durván orrkönnyû az Alba után. Nekem szinte görcsöt kap a csuklóm egy fél óra repkedés után...
DummyBoy
Elvileg kék és vörös volt a Hantelmann gép ... De sokon volt halálfej ...

Sõõõt, német gépeken dávidcsillag, szövetségeseken meg horogkereszt 😊

Her Laca
Ahogy nézem a kollega nem kezdõ volt ,azért 25 légi gyõzelem nem semmi😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én úgy vélem😊

Papa01
Vajon ez is teljesen fekete gép volt?? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca

Az életben is divatos volt a fekete halálfejjel amint látom.

Ez jó ötlet... 😉

www.smart-bus.hu

Papa01
Urak arra gondoltam, h a skinek mellé egy minta jpg-t is beteszek majd, így egybõl meg lehet nézni.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Valamelyik nap megveszem a DR1-t, a Pfalz-t... megvárom az új Fokkert, oszt kiderítem melyik lesz a szerelmem! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Esetleg nem Szalay Gábor? 😊 Van ilyen névvel magyar RoF-os a statisztikán. 😊

DummyBoy
Én is ezt mondtam neki 😊 Elõre szóltam, hogy a fekete kapós lesz ... bár nálunk kevesen és õk is csak ritkén repülnek DR1-el ... Asszem Willenbrock volt az egyetlen aki többet repült vele ...

Esetleg meg lehet kérni arra, hogy csináljon belõle több különbözõ, névre szólót ... esetleg ...

Azt mondta, majd benéz ide, szóval akkor majd vele is meg lehet beszélni 😊

@Papa: Húúú ... Gábor 😊 azt nem tudom milyen néven reggel ide és milyen néven repül 😊 Szóval az majd kiderül 😊

Papa01
Nagyon szépek ezek a skin-ek is gratula a készítõnek, és természetesen várjuk szeretettel!! 😊
A fekete skint természetesen akkor használja õ kizárólagosan. 😊
A nevét megkérdezhetem, mert akkor beletenném a pack-ba.. 😊

Gyönyörûek... pont most akartam lecsapni a feketére! 😄

Sebaj, majd kiagyalok valami ilyesmit én is magamnak... 😉

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nos Urak, spammelem a fórumot, bocsesz ...

Beszéltem a skinek készítõjével, és szeretné ha a skinjei bekerülnének a skinpack-be ...

A Trikolor gépek szabadon repületõek, viszont szeretné a feketét õ használni online (Mármint kizárólagosan ...) 😊

Gondolom ez nem okoz problémát senkinek ... ugye?

DummyBoy

<#eljen> Bár állítólag Fake xD

Her Laca

Her Laca

Her Laca

DummyBoy
Wow ... Köszi a linket 😊

Her Laca
Rengeteg jó kép van . Érdemes át böngészni.

DummyBoy
Jó reggelt Urak!

Érdekes dolgokkal találkozik az ember a hivatalos fórumon 😊

Álljon itt pár skin pl.

Utólagos engedelmetekkel jeleztem a készítõnek, és egy másik magyar srácnak, hogy ugorjanak be ide, ha gondolják, és esetleg repüljenek velünk ha gondolják 😊

Papa01
Vannak benne nagyon kemény képek....

Papa01
@RedRiot: Rendben, ez még úgyis képlékeny este átírom a verziószámot 'Teszt'-re.. 😊
@Leon, oks, szólj majd ha megvagy! 😊
@Laca: Nem, köszi be is tesszük a linkek közé 😊

Her Laca

LeonSilver
Semmi probléma.Igazából még vacillálok a terep színû és a black camel között.De még az is elõfordulhat, hogy csinálok egy tök újat 😉 Majd elküldöm ha döntöttem, hogy melyik legyen vagy ha kreálok egyet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sanyo
Dedikált szerver infók:
- az Athlon XP procin hibát dob, nem indul el
- a saját gépemen megy, de az egyik procimagot teljesen leterheli
- most próbálom megoldani, hogy látszódjon a szerverek között
- portok megnyitva, login és jelszó stimmel

Most itt tartok.

www.pcpilot.hu

Igen, ez jó ötlet.
Annál is inkább, mert a DV skinem nem saját gyártmány az egyéni jelzéseim kivételével, szóval akkor hegesztenék egy teljesen egyedit.
Persze Papa, az nem árt ha egységes a skinek neve, de szerintem várjuk meg a végleges pakkal a hétvégét, addig még barkácsolok néhány skint. (Fokker mesteré + allied németek)

Papa01
Oks, köszi , holnap kiteszem! 😊

Hová küldjem?

Willenbrock
Az ajánlott irodalom közé még be lehetne tenni a Császári sasok karmai közt c. könyvet.Nekem megvan,nagyon jó 4 német ász és ellenfeleinek története.A gyõzelmek története mellett rövid életrajzi ismertetõk vannak minden pilótáról.Kár hogy töb része még nem jelent meg.
Császári sasok karmai közt

<#eljen><#wink>

www.smart-bus.hu

Papa01
Oks, szólj bátran, ha meglesz! 😊

Papa01
Fokker, most rakom inkább rendbe a letöltéseket, holnap a TS-es leírást! 😊

Nekem egyelõre nincs... még azt a gépet sem találtam meg ami a nagy kedvenc lesz... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Oks, köszi! 😊 Többiek?

Papa01
Zair, Neked van saját Skin-ed? 😊

Fokker
OK, jó ötlet.

Papa01
Még annyi talán, hogy a skineket (a dds állományokat) el kéne látni a használója nevével, az egyértelmû azonosítás miatt. Abban benne lennétek, hogy megcsinálom az átnevezéseket, és Ti pedig telepítenétek a pack-ot?

Papa01
<#eljen> De ezt már ma nem bizti, h megcsinálom, mert holnap 4:40 csörög az ébresztõ.. 😊

Fokker
még vmi: a Letöltéseknél a Skin-ek mappában létre lehetne hozni egy új mappát pl. Régiek néven, oda áthelyezni az összes eddigi fájlt, ami különbözik a ROF_skinpack_install.exe-tõl, és akkor a Skinek mappában ez az egy installer látszódna. a gépenkénti skinek meg a Régiek mappában lennének.

Papa01
Oké, köszi a tippet, mindjárt megcsinálom! 😊

Papa01
Nemsokára ott is lesz egy nagy takarítás... 😊
@Sakkay, most frissítettem:
Jó tudni menüpont: 7.Skin Pack telepítése RoF-ban.
@Fokker: Oks, bent van! 😊

Fokker
még egy javaslat Papa: így, hogy mindenki személyre szóló TS nevet és jelszót kap, az oldalon jelezni kéne, hogy az ott látható beállítás csak példa, az éles adatokat privátban kapja meg mindenki.