Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
@Gábor: Welkám in dö klább xD
Péntekkel kapcsolatban ... Akár késõbb is be tudsz csatlakozni hozzánk, ha lesz kedved, a kezdés az csak aféle iránymutatás 😊
----
Na, asszem hazamegyek, amíg megfürdök addig lejön a peccs ... remélem ... és akkor ma sem lesz kész a Camel skinem xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Annyit ha még talán javasolhatok a banner alatt lévõ nyomógombra kattintva, sok hasznos infót találsz a TOF-al és a multizással kapcsolatban.
Ha van egy kis idõd, majd olvasd át! 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE
i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE
Üdv a fórumon!
A skinek nagyon szépek, küldd el nekem,és beleteszem a telepítõbe.. 😊
Privátban küldöm az email címet!
TS2 kell a multihoz, és persze várunk szeretettel! 😊
Papa01
Én készítettem a skineket amiket Dummyboy linkelt. Õ hívott meg ide. Jó lenne pénteken repülni veletek, de még nem biztos hogy haza érek fél nyolcra. Addig is hogy tudom a skineket feltölteni hozzátok? A TS 3 is jó, vagy a TS 2 kell? A feketét szeretném én használni ha az nem baj (csak multiban) egyébként offline akár ki használhatja. Ha valaki szeretne valamilyen skint nagyon szívesen segítek. Például valamelyik másik gépre tudnék csinálni ugyan ilyen fekete skint. Bár ahogy elnézem sok tehetséges skinelõ van köztetek.
Ja. Elég defenzíven repül ezzel a géppel. Egyébként érdekes ellenfél, ha az SE5a ellen harcol. Hiába lassabb, de ugyanolyan jól emelkedik mint az erõsebb antant gépek, ha nem jobban. Ezért mikor visszafordulnék nincs magassági elõnyöm! Így könnyen szemberepülések sorozatává alakul a Dr.1 és egy erõsebb gép harca.
A DR1 a legfordulékonyabb, legmozgékonyabb gép a játékban, de olyan szinten érvényesül benne a giroszkóp hatás, hogy emiatt nehézkes vele a manõverezés (Bár itt is gyakorlás kérdése az egész ...)
Amikor nekem meglett a DR1 2 nap alatt eltört a hómméd pedálom bal oldala, annyit tapostam miatta 😊
Irgalmatlan manõverekre képes, de sajnos meg kell tanulni kezelni ... Viszont lényegesen "engedékenyebb" mint a Camel, jószerivel magától kijön a dugóból, stb ...
Az AI viszont elég gáz vele, földközelben 80%-os biztossággal csapja magát a földhöz mielõtt lelõnéd ...
Willenbrock mester repült DR1-el anno, meg néha Fokker mester ...
A ROF-ról is elmondható, hogy ki kell választani a számodra legszimpatikusabb gépet, és megpróbálni annak a kezelését tökélyre fejleszteni, megtanulni a végletekig kihasználni a benne rejlõ lehetõségeket, és megtanulni a gép által használható harcmodort rákélnyszeríteni az ellenfélre ...
Nekem bejönne a DR1 ... (Mint ahogy a Pfalz, DVIII és a SeVa is ...) de gyökeresen eltér a stílusuk a Camel-étõl, és az nem tenne jót az így sem fényes teljesítményemnek, ha több gépre kezdenék koncentrálni ...
Kipróbáltam ... Camel esetén nagyon finoman kell bánni a magassági kormánnyal, ha belerántok forduló közben akkor ott tuti a dugó ... (Emiatt nem is tudok normálisan fordulni vele, még nem érzem a végét 😊 ) ...
Pfalz esetében pl: pont fordítva, annak lehet húzni keményen ... de ha az ember hozzáészokik, hogy NEM SZABAD, akkor azt nehéz leküzdeni ... ésatöbbi 😊
orosz rulettben mentem ellene és egész jól forog a kicsike 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van beépítve valami vagy külsõ progi kell hozzá.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én 3-ik napja gyúrok a szkineden, cserélgetem a szineket (kicsit zöldebbre ...), de valahogy a végére sosem olyan amilyet szeretnék 😞
Egyre jobb skinjeink lesznek 😊
Nagyon kényelmessé teszi a skinek telepítését!
Ha kész lesz a módosított skined, cseréljük majd azt is! 😊
@Riot: Nagyon szép ez a skined is, gratulálok! 😊
Nekem valószínû, hogy ez a fekete lesz amit beraktál csak kicsit átdolgozom.
Fasza lett a cucc Papa 😉

Ebben már:
-Egységesítettem a skineket, tulajdonosa nevével is elláttam.
-Makrókkal tagoltam és színekkel láttam el a szöveget.
-Skinek kerültek ki és be. 😊
Ha valaki kipróbálná, meg köszönném! 😊
Mivel átnevezés történt a dds fájlokat illetõen, ezért a próba elõtt mindenki mentse le a saját skin mappáját, nehogy gond legyen!! 😊
Köszönöm a segítséget!
A Checked_DVII.dds kinek a skin-je?
www.smart-bus.hu
De ezek csak tippek!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
#Solt: a PfalzD.IIIa leginkább a DV-ös albára hasonlít, csak jobban fordul meg emelkedik. a Dr.1. eleinte nagyon fura lesz, de meg lehet szokni. aki igazán megtanulja repülni, annak a kezében halálos fegyver. Willenbrock repült zömmel Dr1-gyel, nagyon profin kezelte a gépet.<#worship>#worship>
a Pfalz XII viszont eléggé harmatos, azt csak akkor vedd meg, ha gyûjtöd a gépeket.
#Zair: a barbie-skin ütõs lett <#nyes>#nyes> esetleg még hasonló színvilággal Hello-Kitty?<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Zavaró, de elviselhetõ... csak kíváncsi lennék, hogy az új szériás ati vga-k hogy boldogulnak vele látványra, és teljesítményre... 😊
www.smart-bus.hu
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Igaz, ott a Wingspalette meg egy pár hasonló oldal, de pl: Voss gépének a szinezésérõl 4 különbözõ teória kering a neten 😊
Szóval érdekes dolog ez 😊
Ha jól láttam ,csak négyszeres élsimítást preferál a játék.
Magas felbontásnál az elvileg tökéletesen elég.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de olyan orr védõje is van ,pont úgy néz ki mint pinokkió.
Ha megtalálom ,beteszem.