29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#10217 Nagyon jó ez a videó ... igaz ez a csata kicsit másképp volt a Dogfights-on, de nagyon tetszik! -
#10216 Jó lenne, de az egyeztetése elég komoly kihívás lenne.. :), de persze, én nagyon örülnék neki. :) -
#10215 Werner Woss utolsó repülése A Rise of Flight-al megcsinálva. Nagyon jó lett!
A videó:
-
sakkay #10214 Ha én csinálok ebédet, mindig fogy a vörösbor. Unikummal nem merném. -
Gascan #10213 :D -
#10212 off
Hogyan készítsük el a pulykát?
1. Vegyünk egy pulykát!
2. Egy pohár unicum.
3. Tegyük a pulykát a sütőbe!
4. Még két unicum.
5. Állítsuk a hőfokot 190 sütőre!
6. 3 unicum további.
7. Süssük a kapcsot be!
8. Most még tovum 4 univáb.
9. Pulykázzuk meg a zsírt!
10. Unicumot a másik palackot még.
11. Dugjunk pulykákat a homérumba!
12. Poharazzunk még egy unicumot az öntbe!
13. Süssük az unicumot még egy óráig!
13+1. "Gyöngyvirágos kék ibolya-a-a-a!..."
14. Pulykáljuk meg az puha unicumját!
15. Vegyük ki a pulyákot az unicumból!
16. "Édes anyám, sirhalmomra-a-a-a!..."
17. "Kiskút, kerekes kút..."
18. Szeletum a pulyák darabbal többe!
19. Pusztuljunk tásztátum
20. Palackoljunk még egy unicum vevétet!
21. "Nyílára uccásik a krocsmrasumity!..."
22. Állítsuk meg a teritumot és pulykoljunk még egy terítéket!
23. Leterít az unipulyák, és fogyjunk el!
on ;) -
Zair #10211 Az ötlet klassz, én szegedi (eredetileg Kisbér, dehát az a fránya fősuli+a nősülés...) vagyok szóval minden messze van:-) De támogatom a találkozót, bárhol is legyen. -
#10210 Röppen most valaki?
-
#10209 Papa miért nem csinálunk egy rof talit?
Aki számít az mindenképp eljönne.
Én vinnék sok sört! :D:D:D -
#10208 Én azzal is vigasztalom ilyenkor magam, hogy van akinek nincs munkája, és a napi betevője is kérdéses... :( -
#10207 Üdv mindenkinek no para meghatároztok egy helyet ami mindenkinek azonos távolságban van és összeültök egy jó pofa sör mellet és már teljesült is a várt helyzet.
:D
bocs de én is mennék egy ösznépi dumálásra veletek mert szerintem akik itt fórumoznak azok jó arcok és szívesen taliznék veletek.
üdv
Rolo3
pl : én Szekszárd -
Zair #10206 Hát Papa, nem űberelni akarlak de engem közel nyolcvanezerrel b*sztak át a palánkon egy "beruházással", én most nagyon pedálozok, hogy összejöjjön kecsó-de én sem nagyon tudom mi lesz...Sajnálom, hogy nálad is beütött a fene, ez mindig így és ilyenkor szokott történni. -
Gascan #10205 :) -
#10204 Szomorúan hallom Urak!
Erre gyúrok hónapok óta, ez lett volna a fő attrakció a repnapon :(
De az tény, hogy néha tudni kell mérlegelni ... ejj ... onnan látszik, hogy öregszem, hogy ilyeneket írkálok :) -
#10203 Nem, nem még.. de lottó szelvényt veszek hátha... -
#10202 Én sem fogok menni.Mivel a fiam egyetemi indulását kell finanszírozni a nej választás elé állított.CPU vs. röpüllőnap. -
Gascan #10201 és már megvetted a jegyeket? -
#10200 Urak, sajna van egy szomorú hírem.. :( Ki kell hagyjam a repnapot.. sajnos jött egy negyvenezres csekk.. :( Elnézést mindenkitől, jó lett volna találkozni.. :( -
Zair #10199 Bazzeeeeeeeeg.... -
#10198 off
Este apu jön ki a fürdőből egy szál semmiben és már messziről látszik, hogy akar valamit.
Anyu egyből:
- Jaj szivem, úgy fáj a fejem.
- Pompás! most kentem be a farkamat aszpirinnel, már csak az a kérdés, hogy tablettába, vagy kúpban veszed e be...?
on
;) -
Zair #10197 Nekem sajnos nem vált be a Nieu 17, a 11-ről nem tudok sajnos nyilatkozni, azt még nem volt alkalmam kipróbálni. A 17-essel nagyon kell tudni repülni, ellenkező esetben a gyengébb teljesítménye miatt esélye sincs a központi hatalmak gépei ellen. Általában véve szerintem gyengébb a motorja, és viszonylag könnyen le lehet fordulózni is. Nehezen nyer sebességet, viszont fordulózáskor könnyen elveszíti azt, párszor szétkenődtem emiatt a pitypangok között...
Esztétikum szempontjából nekem is nagyon tetszik, makettezem már egy ideje és a közeljövőben tervezem egy Nieu 17 vagy egy 28-cas megépítését. -
Zair #10196 Sufnituning :-)
Bár a szarvkormányt elfogadnám. -
brendon566 #10195 Ideje lenne vennem egy "régi" gépet, de kis segítség kéne azoktól akiknek megvan a 17-es és 11-es neu.
Elvileg a 17-es korszerűbb, de azt hallottam mégis a 11 a jobb...
Papa típus ismertetőjében szerepel, hogy "jól manőverezhető".
Gondolom ez a korábbi és későbbi típusra egyaránt jellemző.
Tehát ez a két gép akkor konkrétan közelharcra termett?
Azt hiszem ezekből választanék, szerintem a legszebbek az I. VH-ban, csak még nem tudom melyiket... -
#10194 Joe Mester egy szép keretet adott az oldalnak! :) -
#10193 #10114 :P -
#10192 Egy szép replika :)
650 ccm fűnyírómotorral!!!
-
#10191 :D -
#10190 http://www.chproducts.com/retail/index.html
Nézzétek meg ezeket ipari joyokat gyártó cég csinált pár dolgot pc-hez is. :D
Szerintem nem rossz cumók. -
#10189 Semmi extra most készülök joy-t venni csak azért.
De logitech g940 az király csak nincs belőle balkezes sajna
-
#10188 Jelenleg? xD Habzsi-dőzsi van :)
De lényegében Logitech G940 ... Miért? -
#10187 Dummy milyen joy-od van?? -
brendon566 #10186 -
#10185 Az a kurva tűzfal... -
#10184 Köszi, neked is jó pihit! :) -
#10183 Szivesen :)
Jó éjt! -
#10182 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Köszi, hogy megnézted. :) -
#10181 Fel :)
Bent vagyok a szobában :) -
#10180 :))) Csaknem...
Dummy mester.. ha esetleg fent van a gépeden a TS, megnéznéd, hogy felenged -e? Vagy csak év vagyok szopóágon? :( -
#10179 Eddig? Abszolút nem ... Sőt :)
Többet nyújt és többet hozott mint amit vártam :)
A Profiler-el még harcolok ugyan, nem akarja az igazságot, de úgyis én leszek az erősebb :)
Remélem ez így is marad egy darabig :)
Bár most a Saitek kihozott egy új pedált, szvsz a következő valami FFB-s istenkirályság lesz, akkor tuti a falnak megyek :) -
#10178 Amennyire olvastam, ott még nagyobb a tolongás.. :((, De nem bántad meg ugye a joy-t?