Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok okoskodni de ha már beszélünk valamirõl legalább minimális szinten nézzél utána.
1. kivételes emberek
2.Besenyei P. maga mondta Halálos lehetne ha valaki ülne mögötte élesben, mert bár ha még pilóta is a másik késõn kezdené el a megfelelõ izomfeszítést.
3.Igaz az ív extrém kicsi de a seb is..http://www.vampair.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=417

Fokker
#gabor41: üdv itt minálunk! 😊

#RedRiot: kérnék 1-2 apróbb változtatást az eredetihez képest.
a sárga csíkos F-rész a törzsön kompletten mehetne elõrébb, addig amíg érinti az elsõ sárga csík a pilóta"kabin" szélét. a hátramaradó rész lehetne fehér, így hosszabb lenne a farok fehér része.
a szárnytartók lehetnének fehérek, a keréktartók sárgák, a kerekeket összekötõ szárny-szerû rész maradhat fekete.
a szárny alsó fele jó így fehéren.

nagyon köszönöm, kegyetlenül tetszik!<#eljen><#worship><#worship><#worship>

DummyBoy
Úgy hogy a centrifugális erõ elkezdi a véredet a lábadba nyomni ...

Ez lehetséges ... Az hogy nekik nem szürkül-vörösödik, azt meg senki sem tudja ...

@RIOT: próbáltad amit mondtam?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

??? Nekem semmilyen G-effekt nem jött elõ.

Mixture/radiator egyfélekép sikerült mûködésre bírnom: ha a joy vmelyik tengelyére konfigurálom. 😞 Kár, hogy nincs extra poti rajta. Szopás.

Tököm tele van, miért lesz szar valami, ami eddig tökéletesen mûködött? Törlöm le a francba mindjárt.

Pont erre szeretnék rávilágítani... nem tud olyan kicsi lenni az ív, mert ha ilyen kicsi lenne, darabjaira hullana a gép...

Csak gondolj a Red Bull Air Race-re... ha jól tudom õk sincsenek G ruhában és bizony elég komoly G manõvereket csinálnak ájulás nélkül... torzul a fejük, ennyi... 😊

www.smart-bus.hu

A negatív g sokkal nehezebb elõhozni. A csak 200km meg mint említettem lehet elég, ha nagyon kicsi az ív. Mondjuk a játékban eddig csak nekem halványan jött elõ ,nem ájulásig.

Papa01
Úristen Zair, ez nagyon szép!! 😊 Ezért voltál Te úgy eltûnve.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Sziasztok Pajtik!

Különleges festésû Sopwith Camel F1-es történelmi skin Zair bõrüzemébõl:-)))
A felirat szerint "Dimps III" volt a neve.
A pilóta kiléte sajnos nem ismert. Forrás: Squadron Signal - Sopwith Fighters in Action

Ha tetszik, innen tudjátok tölteni:
DIMPS III
Papa01
<#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Akkor egyszerûsítsük... bedöntöd oldalra és elkezded hasra húzni a botot... 200km/h a sebességed... elárulod nekem, hogy lesz ebbõl szürkülés?

Ekkora tempónál, hogy idézed elõ, hogy tartósan kiszoruljon a vér a fejedbõl? Mire kimenne, addigra úgy lelassulsz, hogy ott marad szépen ahol van...

G erõ pedig lehet negatív is ugye, amikor a fejedbe tódul a vér... az sem kivitelezhetõ ilyen tempónál, ilyen gépekben... mire fellépne akkora G erõ, hogy bármilyen irányban komolyan hasson rád, addigra vagy belassulsz, vagy szétesik a gép...

G effekt

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Kipróbálom ...

De a HDR-t kikapcsoltam ... nem lenne rossz, de hogy egyszer deszaturált az egész fõõõd, eccer meg gyönyörû színes ... na az érdekes ...

Viszont ez az editor ez maga s Zisten xD

Papa01
(borítású)

Papa01
Nem is állítottam az ellenkezõjét, de nem is ez a fontos, hogy én mikor hányok vagy mikor nem.
De azért ne feküdjön már be néhány mp .fordulótól a pilóta egy vászon szárnyú gépen.... 😊

Na most Papa, meggyõzõdésem ha a pilóta azt akarta volna , hogy dobj egy hátast , hát dobtál volna. A gond az, ha eközben beleokádik az ember a szájába, vagy lenyeli a nyelvét hát nem dicsérik meg a pilótát..meg hát ki takarít össze ugye..de persze biztosan én sem állítom, hogy elõ lehet hozni ájulást 1vh. gépeknél , csak szerintem lehetséges..

Papa01
Pfalz-al próbáltad Dummy kolléga? 😊

Papa01
Kezdek kiábrándulni ebbõl a 1.011-es pöcsbõl... A QMB király, de a többi.. 😞

DummyBoy
Riot Mester: Nállam mûködik a Mixture billentyûzetrõl ... Bár folyamatosan nyomtam ... Jobbshift +Ö és Ü ... A radiátor meg asszem JobbCTRL és Ö meg Ü ... Bár az nincs a Camel-en ...

HDR érdekes ...bejönne, de ahogy váltakozik az nem tetszik, próbálom belõni magamnak 😊

Nem értem ... Nekem nincs 5 másodpercenként G effekt ... csak ritkán ...

Nézd én nem errõl beszélek. A g effekt úgy jön létre ha a vér kimegy a fejedbõl a lábad irányába. Pontosabban a vérkeringés, a megnövekedett gravit. miatt nem tudja ellátni a feladatát. Ahhoz hogy egy kocsiban, a fejedbõl ki menjen a vér,elég fura szögben kéne állni, nem gondolod? Van egy másik lehetõség az autóban arra , hogy kimenjen a vér az ember fejébõl, de akkor már nem is megy vissza.<#eplus2>

Ja, baromi sokáig tölt. Nekem eddig a peccsig mindig úgy volt, hogy az elsõ küldetést sokáig töltötte, a következõket valamivel gyorsabban.

Most a második "Survive" küldit is kb. ugyanaddig (1000év) töltötte mint az elsõt. A grafika egyébként nekem mintha egy hangyafasznyit simább lenne, és a horizont sem olyan darabos talán. (HD3850)

Papa01
Volt lehetõségem mûrepülni Jak-52-es géppel (Jobban mondva hiénázni.. 😄) . Hát eléggé tekerte a pilóta 😊 , volt minden ami belefért, kb 15-20 perces volt. Tény, hogy nem bírtam felemelni a kezem, csak egy kicsit, és nyúlt a képemen a bõr, és a fejemet is nehezen mozgattam... de semmi több.. RoF-ban meg belehúzok a Pfalz-ba, és 5 mp múlva szürkül minden.. És a Jak-52-es szerintem izmosabb gép, mint a korabeli masinák voltak... 😊
Azért ez vicces szerintem.

Gondolom a hivatalos fórum nyígtak az okosok, hogy "Mér' nincs G erõ??' és betették. Sajnos.

Annak viszont örülök, h azt a sárga piros sebesülés modellt lecserélték a jelenlegire. Ez jobb.

Her Laca
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSS fagy!

Kiválasztom a gépeket nyomom a fly-t oszt fagy. Már másodszor!
Mi a lófa..t csináltak ezek. Mindjárt letörlöm a fenébe ,hogy ro..adnának meg.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez egy autóban is eljátszható... van olyan jó pár, ami akkorát indul, hogy nem bírsz elõredõlni... szerintem egy olyan gépen, ami 200km/h körül megy, nem igazán produkálható akkora G erõ, hogy elsötétedés legyen a vége... ezek a masinák szerintem kevésbé viselték a G terhelést, mint a pilóták...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Kipróbáltam a Survive módot is xD Az kemény ...
Elsõ hullámban 1 enemy ... 2-ikban 2 ... ésatöbbi xD

Ott viszont rengeteg ideig tart a betöltés ... Bekapcsoltam a HDR-t ... tényleg sötét 😊

"16. PLANE: Mixture and Radiator controlling keys are smoothed."
Mixture és Radiator állító billentyûk finomítva lettek ... megnézem, de nekem joyra vannak rakva ...

A g effekt nem sebesség (nem csak) függõ. De ezt mindenki tudja, nem okoskodni akarok. Amikor ejtõernyõztem, és szopattak a pilóták, éles forduló stb, úgy beleszorultunk az ükökébe , hogy hihetetlen. Mindenem elnehezedett pedig nem hiszem , hogy egy Ancsát össze lehetne hasonlítani ezekkel a gépekkel és a fordulóikkal. Örültem ,ha kiugorhattam végre. Mellesleg a G teszt gép(nemtom' a nevét) sem megy nagyon gyorsan , csak igen kis ívben..

Papa01
Igen, én is így érzem , hosszabb lett a töltési idõ.

Her Laca
Nekem csak egy bajom van vele. A betöltés percekig ,hosszú percekig tart.
Ez idegesít.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

"A hûtõ alapból mostmár nyitva van ha levegõben kezdesz!!!Nálam asszem megmaradtak a beállítások."

Ja ja, észrevettem, mert elsõre egy levegõben kezdõdõ fightot állítottam be. Az a gond hogy sehogy sem tudom a keveréket és a hûtõt állítani, már próbáltam hatvannyolc féleképpen. Dobtam egy hszt a hivatalos fórumra is, hátha... Minden mûxik, csak a motor-buzerálás nem.

Nekem van egy gyanúm. Írtak a patchról vmi ilyesmit:
"16. PLANE: Mixture and Radiator controlling keys are smoothed."

Ez mi a szart jelent? Talán van vmi köze az én kínomhoz is.

Van egy két grafikai bénaság. Pl a propeller lassan forgó effektje (az optikai csalódást imitálandó) a fényt villogtatja a szárnyakon (fõleg az ellenfélen és külsõ nézeten idegesítõ).

A QMB tényleg jó lett, és végre megmaradnak a Fuel, és fegyver layout beállítások <#eljen>

Az földbe crash effeket is frankó (fülcsengés miegymás) 😊

Papa01
A Pfalz-al simán feketedik a képernyõ.. akár egy F-16-osban.. 😞

A hûtõ alapból mostmár nyitva van ha levegõben kezdesz!!!Nálam asszem megmaradtak a beállítások.

A HDR nekem is sötét. A grafika mintha kicsit optimalizálva lenne, kevesebb részlet, de szerintem nem szebb mint volt.

Az AlbaIII-at próbáltam egy rövid missönre, a repmodell más lett, lustább, olyan dróton húzós. Mintha lebutították volna 😞

Papa01
<#eljen><#eljen><#nevetes1>

LeonSilver
😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01

Csak kattints elsõként a fórum menüpontra.

Semmi már megvan!
Ja még valami... orosz rulett alatt miért nem látom a DVIII-t? 😞(

www.smart-bus.hu

Hülye kérdés...hol tudom megnézni a privátot?
Pár tapasztalat így hirtelen:

-HDR high: gépgyilkos... 60fps-bõl csinál 6-t!!!!
-HDR med: pár % fps csökkenés, viszont nagyon sötét... gamma értékkel lehet javítani...
-Élsimítás: Bedõltem annak, hogy, ha menü alatt nincs, akkor játék alatt sincs... nem így van... sõt, a fordítottját is tapasztaltam... tehát, ha valakinek élsimítás gondja van, játék alatt teszteljen minden beállítást... elvileg a HDR már nem üti ki...
-AI: szerintem ügyesebb lett, bár nálam már 2x odavágta magát földközelben, ilyet eddig nem láttam...
-Joy: Nálam elvesztek a beállítások, sõt amikor újra akartam állítani, egyszer ki is fagyott... beraktak valami saitek profilt, rámentem, ki is fagyott...

www.smart-bus.hu

Nem halgatok Soltra...<#nevetes1>Én rájöttem,hogy ez nem nekem való!De amúgy nagyon vágytam már egy ilyesfajta szimre.De sajnos ez nem az(számomra)!
DummyBoy
Grafika - Én hagytam a régi beállításaimat, de véletlenül bennmaradt a Bloom ... Minden ugyanolyan, kicsit érzésre gyorsabb a játék ... A hullámzás - shimmering ugyanolyan szar 😞

HDR-t még nem próbáltam, de HDR esetén nincs AA ...

Nekem mindenem megmaradt, a 8-adik DVIIF-bõl leszakadt egy darab, ami eltörte a propelleremet, emiatt le kellett szállnom 😊 Quick Mission Builder az bejön ... nagyon király 😊

Nálam a töltési idõ is rövidebbnek tûnik, legalábbis meglepõen gyorsan elindult a quick mission ...

G effektek ... Meg kell tápni a száját és elõjön az xD Camel-el sikerült párszor de tény hogy nem fél percenként sötétdik ... nem egy WOP ...

Ellenben qrva jól néz ki és irgalmatlan feelinges 😊 Elkezdenek eltûnni a szinek, elhalkul a gép, majd elkezd sötétedni a látótér ...

Most séta, utána letesztelem az legalsó mi lehet a QMB-ben meg egy rulett DR1 ellen, utána pedig letesztelem az új kampányt 😊

Megvan a számla is!
Papa01
De ha Solt-ra hallgatsz az sem baj.. 😊

Papa01
Oks, küldök privit!

Szerintem jegeld egy darabig... aztán, ha megnyugszol vedd elõ megint...

www.smart-bus.hu

Papa01
Nekem a mission generátoron kívül más EDDIG, annyira nem annyira jön be... Pl, szerintem a töltési idõ is több lett... 😊

Én arra gondoltam elküldöm postán utánvétellel.3500 ft írok rá annyit kifizet valaki,és a postás meg visszahozza a pénz!Megadom a telefonszámomat,egyeztetés céljából!
Mérgemben adom el,nagyon nem hiányzik az a 3500 ft!Nem is akarom látni!De ingyen még se mehet!
Hát urak, egyik szemem sír a másik nevet. A Quick Mission menü nagyon igényes lett, és mintha a grafika is szebb lenne egy picit, mintha a színek jobbak lennének. (HDR/Bloom nálam off, nem szeressem).

Amitõl viszont lassan már egy órája agyfaszt kapok:
-billentyûzetkiosztásom megmaradt
-elvileg
-nyomom a numerikus pluszt, hogy nyisson hûtõt -> semmi
-nyomom a 2-t, hogy dúsítson a keveréken -> a kar mozdulatlan marad

Hopp. Másik profil betölt - az sem mûxik. Game újraindít. Semmi. Próbáltam joy gombokra konfigurálni õket - semmi. Kicsit sem vagyok ideges, ááá. <#falbav>

Ferdén van nyírva a fû! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Pontosan...