Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. kivételes emberek
2.Besenyei P. maga mondta Halálos lehetne ha valaki ülne mögötte élesben, mert bár ha még pilóta is a másik késõn kezdené el a megfelelõ izomfeszítést.
3.Igaz az ív extrém kicsi de a seb is..http://www.vampair.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=417
#RedRiot: kérnék 1-2 apróbb változtatást az eredetihez képest.
a sárga csíkos F-rész a törzsön kompletten mehetne elõrébb, addig amíg érinti az elsõ sárga csík a pilóta"kabin" szélét. a hátramaradó rész lehetne fehér, így hosszabb lenne a farok fehér része.
a szárnytartók lehetnének fehérek, a keréktartók sárgák, a kerekeket összekötõ szárny-szerû rész maradhat fekete.
a szárny alsó fele jó így fehéren.
nagyon köszönöm, kegyetlenül tetszik!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ez lehetséges ... Az hogy nekik nem szürkül-vörösödik, azt meg senki sem tudja ...
@RIOT: próbáltad amit mondtam?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mixture/radiator egyfélekép sikerült mûködésre bírnom: ha a joy vmelyik tengelyére konfigurálom. 😞 Kár, hogy nincs extra poti rajta. Szopás.
Tököm tele van, miért lesz szar valami, ami eddig tökéletesen mûködött? Törlöm le a francba mindjárt.
Csak gondolj a Red Bull Air Race-re... ha jól tudom õk sincsenek G ruhában és bizony elég komoly G manõvereket csinálnak ájulás nélkül... torzul a fejük, ennyi... 😊
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Különleges festésû Sopwith Camel F1-es történelmi skin Zair bõrüzemébõl:-)))
A felirat szerint "Dimps III" volt a neve.
A pilóta kiléte sajnos nem ismert. Forrás: Squadron Signal - Sopwith Fighters in Action
Ha tetszik, innen tudjátok tölteni:
DIMPS III
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ekkora tempónál, hogy idézed elõ, hogy tartósan kiszoruljon a vér a fejedbõl? Mire kimenne, addigra úgy lelassulsz, hogy ott marad szépen ahol van...
G erõ pedig lehet negatív is ugye, amikor a fejedbe tódul a vér... az sem kivitelezhetõ ilyen tempónál, ilyen gépekben... mire fellépne akkora G erõ, hogy bármilyen irányban komolyan hasson rád, addigra vagy belassulsz, vagy szétesik a gép...
G effekt
www.smart-bus.hu
De a HDR-t kikapcsoltam ... nem lenne rossz, de hogy egyszer deszaturált az egész fõõõd, eccer meg gyönyörû színes ... na az érdekes ...
Viszont ez az editor ez maga s Zisten xD
De azért ne feküdjön már be néhány mp .fordulótól a pilóta egy vászon szárnyú gépen.... 😊
HDR érdekes ...bejönne, de ahogy váltakozik az nem tetszik, próbálom belõni magamnak 😊
Nem értem ... Nekem nincs 5 másodpercenként G effekt ... csak ritkán ...
Most a második "Survive" küldit is kb. ugyanaddig (1000év) töltötte mint az elsõt. A grafika egyébként nekem mintha egy hangyafasznyit simább lenne, és a horizont sem olyan darabos talán. (HD3850)
Azért ez vicces szerintem.
Gondolom a hivatalos fórum nyígtak az okosok, hogy "Mér' nincs G erõ??' és betették. Sajnos.
Annak viszont örülök, h azt a sárga piros sebesülés modellt lecserélték a jelenlegire. Ez jobb.
Kiválasztom a gépeket nyomom a fly-t oszt fagy. Már másodszor!
Mi a lófa..t csináltak ezek. Mindjárt letörlöm a fenébe ,hogy ro..adnának meg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Elsõ hullámban 1 enemy ... 2-ikban 2 ... ésatöbbi xD
Ott viszont rengeteg ideig tart a betöltés ... Bekapcsoltam a HDR-t ... tényleg sötét 😊
"16. PLANE: Mixture and Radiator controlling keys are smoothed."
Mixture és Radiator állító billentyûk finomítva lettek ... megnézem, de nekem joyra vannak rakva ...
Ez idegesít.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ja ja, észrevettem, mert elsõre egy levegõben kezdõdõ fightot állítottam be. Az a gond hogy sehogy sem tudom a keveréket és a hûtõt állítani, már próbáltam hatvannyolc féleképpen. Dobtam egy hszt a hivatalos fórumra is, hátha... Minden mûxik, csak a motor-buzerálás nem.
Nekem van egy gyanúm. Írtak a patchról vmi ilyesmit:
"16. PLANE: Mixture and Radiator controlling keys are smoothed."
Ez mi a szart jelent? Talán van vmi köze az én kínomhoz is.
Az földbe crash effeket is frankó (fülcsengés miegymás) 😊
A HDR nekem is sötét. A grafika mintha kicsit optimalizálva lenne, kevesebb részlet, de szerintem nem szebb mint volt.
Az AlbaIII-at próbáltam egy rövid missönre, a repmodell más lett, lustább, olyan dróton húzós. Mintha lebutították volna 😞
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
-HDR high: gépgyilkos... 60fps-bõl csinál 6-t!!!!
-HDR med: pár % fps csökkenés, viszont nagyon sötét... gamma értékkel lehet javítani...
-Élsimítás: Bedõltem annak, hogy, ha menü alatt nincs, akkor játék alatt sincs... nem így van... sõt, a fordítottját is tapasztaltam... tehát, ha valakinek élsimítás gondja van, játék alatt teszteljen minden beállítást... elvileg a HDR már nem üti ki...
-AI: szerintem ügyesebb lett, bár nálam már 2x odavágta magát földközelben, ilyet eddig nem láttam...
-Joy: Nálam elvesztek a beállítások, sõt amikor újra akartam állítani, egyszer ki is fagyott... beraktak valami saitek profilt, rámentem, ki is fagyott...
www.smart-bus.hu
HDR-t még nem próbáltam, de HDR esetén nincs AA ...
Nekem mindenem megmaradt, a 8-adik DVIIF-bõl leszakadt egy darab, ami eltörte a propelleremet, emiatt le kellett szállnom 😊 Quick Mission Builder az bejön ... nagyon király 😊
Nálam a töltési idõ is rövidebbnek tûnik, legalábbis meglepõen gyorsan elindult a quick mission ...
G effektek ... Meg kell tápni a száját és elõjön az xD Camel-el sikerült párszor de tény hogy nem fél percenként sötétdik ... nem egy WOP ...
Ellenben qrva jól néz ki és irgalmatlan feelinges 😊 Elkezdenek eltûnni a szinek, elhalkul a gép, majd elkezd sötétedni a látótér ...
Most séta, utána letesztelem az legalsó mi lehet a QMB-ben meg egy rulett DR1 ellen, utána pedig letesztelem az új kampányt 😊
www.smart-bus.hu
Mérgemben adom el,nagyon nem hiányzik az a 3500 ft!Nem is akarom látni!De ingyen még se mehet!
Amitõl viszont lassan már egy órája agyfaszt kapok:
-billentyûzetkiosztásom megmaradt
-elvileg
-nyomom a numerikus pluszt, hogy nyisson hûtõt -> semmi
-nyomom a 2-t, hogy dúsítson a keveréken -> a kar mozdulatlan marad
Hopp. Másik profil betölt - az sem mûxik. Game újraindít. Semmi. Próbáltam joy gombokra konfigurálni õket - semmi. Kicsit sem vagyok ideges, ááá. <#falbav>#falbav>
www.smart-bus.hu