Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áttérek a Wings Of Preyre: azt is megvettem és egy hónapja kb. rá se néztem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Érdekes, én online repülésen kívül nem is nagyon indítom el a RoF-ot.. Veletek repülni nagyon szeretek, de az AI, ahogy Laca is írta, egy idõ után incsi... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Még a kedvem is elmegy tõle.
Max ha beállítok 4 ellent egyszerre,de azok se izzasztanak túlságosan meg.
Bután repülnek na.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Most van egy kis idõm ,gondoltam reppenek vele,hátha elmúlik a tegnapi rossz érzésem.
Beállítottam a rulettet ász aik -al. Mondjuk végtelen lõszerrel,mert ugyi itt lehet földi célokat is lövöldözni.
Na most két lehetõség van. Vagy én lettem a legjobb "pilóta" közel s távol,vagy az AI-k lettek vacakok.
Én inkább a második opcióra fogadnék.
20 at lõttem mindenféle gépbõl,úgy ,hogy még kényelmesen kipúrgáltam egy raklap teherautót,lufit,vonatot miegymást.
Ha meg nem unom még most is lövöldözöm õket. Ennél sokkal jobban repültek az AI-k.
Így lehetne igazán kemény bombázós mission-öket csinálni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Más nem igazán érdekel ... gondolkodom az új Fokker-en ... de minek ... porfogónak? Arra inkább vagyok kiváncsi, hogy közületek valaki hogy repül vele 😊 Szóval nekem inkább ellenfél lesz!
@Leon: Nekem is 73%-ról 83%-ra ugrott a vram használat...
Akoor mégsem vagyok (annyira) hülye és ez megnyugtat.Ezen agyaltam meg nézegettem a HW-t, SW-t, hogy most miért annyi az annyi.
"a következõ patchig amíg le nem nerfelik"
Semmit sem utálok jobban mint az ilyen húzásokat legyen az MMO, szim vagy bármi más játék.Lehet me sem veszem a következõ peccsig.
Engem a blackout egyáltalán nem zavar mivel megszoktam wwiionline-ban, hogy a messer egy kis rándításától már elájul a pilótám. Ott nagyon finoman kell irányítani. A grafika jobb ezzel a hdr-el igaz külsõ nézetben sötétebb. Mindent felhúztam csutkára és nem szaggatott és gyorsabban töltött be, no nem elsõre de második harmadik alkalommal már érezhetõ, hogy használja a memóriát. Sajnos a grafika felhúzásával a videókártya memória használat is megnõtt. Ami eddig 73 % volt az 1 gigás radeonnak az most már 92%. Felléptem egy amerikai szerverre ahol 20-an voltunk és igaz, hogy laggolt a szerver mivel oda rossz volt a pingem de nem szaggatott. Nagyon élveztem addig amíg egy alba neki nem jött a dr1-emnek. Nem tudom, hogy sikerült optimalizálniuk de bejött. A új fokker végre már jól húz, biztos ez lesz a favorit a következõ patchig amíg le nem nerfelik.
Abban egyetértünk, hogy közel sem voltak olyan képzettek fizikailag mint a mai pilóták, ez tény... viszont nem is voltak átlagemberek... szóval szerintem azt a 4G-t, amit említünk bírták...
Annyi még, hogy ahogy én tapasztalom, fordulóban a 200km/h nem tartható velük... ahogy döntöd, húzod, lassul... nagyon... 100 méter átmérõjû fordulóhoz, hogy kijöjjön a 6G nem tud megmaradni a 200km/h...
Szerintem az pedig fix, hogy ezek a gépek atomjaikra hullanának egy 6G-s terheléstõl... 😊
www.smart-bus.hu
Hasonlítás képen, a Red Bull-os gépek képesek rövid ideg 12G-t elviselni...
www.smart-bus.hu
A komplett blackout, esetleg eszméletvesztés 3 dologtól függ:
1. G-erõ mértéke
2. Erõ fellépésének ideje
3. A tesztalany fizikai adottsága, edzettsége, az alkalmazott technikák (feszítés, légzés, stb)
Az 1. esetén nem felejtéstek el, hogy nem csak a sebességtõl függ, hanem a fordulókör sugarától is, és ezek a masinák helyben megfordultak. Persze abban igazatok van, hogy a konstrukció nem biztos, hogy ezt ki is bírta, de tegyük fel hogy igen. Egy 100km/h (27,7 m/s) forduló nem túl gyors ugye? Egy ilyen gép megfordul 50 méteres körben? Szerintem némelyik igen, ezzel a sebességgel. Akkor a sugár 25 m. Régen volt a fizika óra, de a centrifugális erõ (ugye emiatt megy ki a vér a fejbõl) F = m*v2/r (v négyzet per r), a tömeg állandó tehát 27,7*27,7/25 = 30 m/s. Azaz cirka 3 G (1G = 9,81 m/s2).
Azt olvastam valahol, hogy képzetlenek 4-5G-tõl simán elájulnak, ha nagyon hiretelen, vagy sokáig lép fel. tehát 100km/h és 50m-es fordulókör átmérõ az 3G, akkor zuhanásban ugyanezen fordulókörrel 200km/h 100m-es fordulókörrel (ami szerintem szûkebb is lehet ha a gép kibírja) az kb 6G.
Nem kell, hogy sokáig lépjen fel az erõ, elég ha nagyon hirtelen törénik 😉
www.smart-bus.hu
WOP-ban ilyenkor régen kopp fekete minden ...
Nekem csak úgy sikerült elõhoznom komolyabb sötétedést, ha direkt rágyúrtam ... Dog alatt pár kisebb volt, de az csak megdobta a fílinget ...
Engem Riot mester problémája jobban foglalkoztat ... Ugyanis nállam mûködik 😞 Gombokkal is és simán is ...
Sajnálom, hogy nektek ez így jött le, nekem kellemes meglepetés ez a peccs idáig ...
sakkay: Én sem akarok okoskodni, de a két évvel ezelõtti Air Race-n én hurcolásztam a pilótákat, és pár szót azért váltottam Besenyeivel... halálos lehetne... de ezek a gépek össze sem hasonlíthatóak egy I.VH-s géppel...
Szóval a lényeg amit már lentebb is írtam... szerintem a pilóta jobban bírja a G terhelést, mint az I.VH-s gépek...
www.smart-bus.hu
amiket írtok, az elképesztõ. ma nyugodtan szeretnék aludni, így el sem indítom a RoF-ot. a sok idióta síró szájú, okoskodó barmot a hivatalos fórumon le kéne lõni. ezek miatt kezdenek bele 1000 dologba a Neoqb-nál, aminek aztán kapkodás a vége.
Hogy érted azt , hogy delete gomb??<#wow2>#wow2> Fagyás miatt?
Szerintem ne töröld le még Laca. Én úgy saccolom 1 hét és lesz javítás ezekre a kis baromságokra.
Amúgy a "smooth" azt jelenti, hogy nem olyan gyorsan állítódik, sõt egy kis késleltetés is van benne mielõtt megmozdul. Eddig a mixture egy 1 mp-es nyomástól teljesesen átment ellenkezõ irányba, most kezelhetõbb.
www.smart-bus.hu
Ha szart sokáig csapkodják ,elõbb utóbb fos lesz belõle.
Ráértek volna kiadni ezt a patch et ,a kutya sem sürgette õket ,de mint azt tanult kollegánk megjegyezte minek nyúlnak olyanhoz ami eddig tökéletesen mûködött.
Most alszom rá egyet ,de lehet hogy holnap rátenyerelek a delete billentyûre.
Találtam nagyon részletes DVII tervrajzokat, a következõkben szerintem azok közül gyártok egyet.
Fokker: örülök hogy tetszik, a módosításokat megcsinálom.
Ott azért egy kis légzéstechnika,meg edzettség,no meg pár évtized gyakorlat is közrejátszik ,hogy nem ájuldoznak😊
De ezekkel a gépekkel ,szerintem se lehetett nagyon lekapcsolni a villanyt,ha meg igen akkor már harangoztak is a ficaknak.