Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de aki megtudta ,szerintem már nem mondta el a többieknek😄
De ne a G erõkrõl,meg az effektekrõl írjatok a fórumukba ,hanem ,hogy rövidítsék le drasztikusan a töltési idõt és csináljanak normális multit.
A többivel ráérnek molyolni .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Állítólag már nem üvegbõl van az SeVa motorja ... legalábbis a peccs óta több SeVa pilóta is tapasztalta ...
Valamint majd mindenkinek gyorsabb lett a betöltés ... De van akinek meg pont fordítva ... meg kell próbálni defragmentálni a meghajtót ... Én is megteszem ha hazamegyek ...
Valamint a reload idõk drasztikusan lecsökkentek állítólag!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Valaki azt írta, hogy ezek a gépek talán 4G-t bírnak elviselni, ami az embernek annyira nem árt ... de majdnem mindenkinek bejönnek az új effektek ...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Valaki rendelt már a zavviról? Rendeltem egy progit, de (múlt hét szerdán jeleztek vissza , hogy feladták) még mindig nem jött meg.
Egyszer kivárom ,oszt utána játszom e1-2 órát.
De így ? Ha elmegyünk multizni akkor a ráfordított idõ jelentõs részét a töltõ képernyõ és hasonlók nézegetésével töltjük el.
Na mind1 nem idegesítem magam tovább. Megyek beülök egy Fókába oszt legyalulok pár arcot.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én már azzal is próbálkoztam hogy minden grafikai beállítást lebutítottam, a textúrákat is lowra tettem, de akkor is ugyanolyan sokáig töltött. Az is alap, hogy RoF indítás elõtt mindent pucolok a memóriából: kb. 280-300MB foglalt mikor indítom a játékot. Az is mind1 neki.
Nem fogom újra rakni Papa, így marad.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A ROF nem válaszol! Hogy rohadna meg.
Mi a retekért kell elcseszni ami jó. ÉS!!! Fizettem érte!
Na ez bosszant nagyon.
Il2 õm 6-8 év alatt egyszer nem fagyott le.
Pedig az is szimulátor. De a Lock-On se.
Én nagyon nem vagyok toleráns az ilyen dolgok miatt.
le sz...om ,hogy kicsit szebb a grafika,meg hogy sötétedik vagy sem de mûködjön rendesen.Ne töltsön hosszú percekig stb.
Remélem kijavítják,mert ha ez így marad én feladom.
Jelzem inkább a multi részét csinálták volna meg,mert akkor talán ha lenne dog rendesen esténként beugranánk egy kis csihi puhira.
Ai val nem szeressünk repkedni na. Ezt kell megírni nekik.
Érdekes, nekem nem fagyott, de egyszer ilyen focipálya szerû csíkozást lehetett látni... 😄
@Riot:Talán a vidin is lehet hallani a pilcsit, ahogy nyöszörög.. 😊 Igen, valószínüleg a RoF reinstall lesz a gyógyszer.. 😊 Reméljük.
Leon: Szép találat! 😊
😮 Nekem ilyet tegnap egyáltalán nem csinált. Pedig megküldtem az SE-t, teszteltem hogy piszkáltak-e valamit a repülési modellen. Elég durván megrángattam, de semmi sötétedés és nyögdécselés nem volt. :/ Vmi nagyon elbaszódott a gépemen, érik a RoF újrarakás.
Ha jól megfigyelitek látni, hogy az elsõ bomba a feldélzetre esik.
És Teljes elsötétedésrõl beszélek, nem pedig szürkülésrõl ...
Szerintem egyáltalán nem durva a videó amit linkeltél ... ilyen manõvereknél nem csoda, ha elõjön valami hasonló ...
Hogy ez mennyire realisztikus, azt sosem tudjuk meg ... De nekem kifejezetten bejön ...
Multiban leszek rá kiváncsi, mert singleben elég ritkán jön elõ nekem, annyira nem pörög az AI ...
Megjátjuk ...
Ez gáz ... lehet elkérem majd este a config file.odat ... Bár ha gondolod most is elküldheted, csak mosst csak megnézni tudom, kipróbálni nem ...
És a végére: Tényleg nem kötekedésképpen, de miért annyira zavaróak a G hatások? Én nagyon örülök nekik ... tegnap 6-tól éjfélig próbálgattam a dolgokat, repkedtem, és párszor kezdett el csak szürkülni a kép ... akkor is - szigorúan SZVSZ - indokolt esetekben ...
Engem speciel baromira zavar, sztem ki is nyomom majd.. 😄
Szerintem egyszerûen nem ide való... Komolyan, mintha Lock On-oznék. 😊
És úgy nyögdécsel a gyerek, mint akinek szorulása van. .😄
Ha megnézted a vidit, amit a YouTube-ra felnyomtam, ott a Pfalz-nál, 1-2 keményebb forduló után már sötétül.. Szerintem ez vicces. 😊
Papa: "ÉS amikor újra megnézed a setup-ban továbbra is az általad megadott billentyû szerepel?"
Igen, frankón megjegyzi a beállítást. Sõt, visszaállítottam a default kiosztást, (vmi RCTRL+=) és az sem mûködött.
@otiq: Jaja, erre érdemes figyelni 😊 A játék nekem is azt írja, hogy a deefault mixture az RCTRL+ = és RCTRL + - ... miközben Ö és Ü-re reagál ...
Más: Töltési idõ ... Az elsõ töltési idõk tényleg nõttek ... de ha ugyanazt a missiont újratöltöd, akkor pikk-pakk betölti ... legalábbis én ilyet is láttam (És olvastam is a fórumon ...)
HDR: Játszani kell a Gamma beállításokkal ... Én olyan 90%-on már normálisnak éreztem a dolgot, de még voltak anomáliák, ezt ma letesztelem ... Ja és a Gamma-t csak Full Screen pipa mellett lehet állítani! (Ezt is többen jelezték már a fórumon ...)
AI: Hááát ... Az AI agresszívebben kezd, jobban manõverezget, de egyszercsak abbahagyja és elkezd valamilyen irányba szép nagy ívben fordulni ... az pedig nem jó neki 😊
De pl: Mikor tegnap próbáltam a Pflaz-ot ... Nekem a SeVa alig akart lejönni ... aztán lecsapott, de eltaláltam és utána már mindegy volt neki 😊
Én annak tudtam be az AI gyengülését, hogy eltalálhattam ... de akkor lehet hogy tényleg gyengült? Mondjuk ez már nem olyan nagy gáz, mert állítólag külön config file van nekik, azt kell megmókolni ... csak találjam meg õket 😊
Még azt akarom kinyomozni, hogy az elõnézeti képeket hogyan lehet a skinek mellé betenni, mert az pl. qrva jó ötlet volt 😊
És a végére: Tényleg nem kötekedésképpen, de miért annyira zavaróak a G hatások? Én nagyon örülök nekik ... tegnap 6-tól éjfélig próbálgattam a dolgokat, repkedtem, és párszor kezdett el csak szürkülni a kép ... akkor is - szigorúan SZVSZ - indokolt esetekben ...
Blackout-al nem is találkoztam ... pedig gyúrtam is rá ... És a Camel-t meg lehet tépni rendesen, ha akarja az ember ...
Semmi valós viszonyítási alapom nincs a dologgal kapcsolatban, de ismerve a ROF-ot, tuti, hogy ennek is utánanéztek rendesen ... Szerintem érzésre ez az egyik legjobban leszimulált G cucc, amivel eddig találkoztam ...
És mégvalamit megfigyeltem ... erõsebbek - strapabíróbbak lettek a gépek ... Le tudtam szállni törött szárnymerevítõvel ... Eddig ez azonnali bukta volt ...
Valamint egy megtépázott DVII-esnek megtört a szárnya ... megpróbált menekülni, és le is tudott volna szállni, ha be nem segítek neki mégjobban ...
Konkrétan a hûtõ és a keverék állítását csak a joystick valamelyik tengelyére, vagy az egér mozgatására tudom beállítani. Ha billenytûzetre vagy bármilyen nyomógombra teszem ezeket a funkciókat nem mûködik. Elfogadja, elmentem, aztán nem mûködik.
Mikor megadom a kiosztás során a billentyûket, felismeri, elfogadja õket, el tudom menteni a profilt, aztán a szimulációban nem mûködik.
Mindent végigzongoráztam már, asszem csak a játék reinstall van hátra. Azt azért halogatom, mert ha az sem javítja meg akkor hótziher hogy még a telepítõjét is letakarítom ennek a szarnak.
Remélem azért péntekre megjön a kedved! 😊
Hátha ki tudunk valamit okoskodni.
Szeretnék, néhány észrevételt tenni az új javítással kapcsolatban. A QMB nagyon tetszik és köszönöm a munkátokat, de úgy gondolom, hogy a javítás többi része nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket... Mire gondolok?
- Nagyon hosszúnak tûnik a betöltési idõ.
-A G Lock szerintem túlzás, úgy gondolom nem volt jellemzõje az akkori repülésnek az ilyen jellegû gyorsulás.
-Az AI ellenfelek könnyebb lelõni, korábban elég jól repültek, most kicsit úgy érzem, mintha butábbak lettek volna. (Ezt több fórumozó társam is megerõsítette.)
Ha HDR-t bekapcsolom, nagyon sötét minden külsõ nézetben, ha kikapcsolom akkor OK. De akkor miért van benne?
-Billentyûzet kiosztási problémák jelentkeztek.
De a legsúlyosabb szerintem a hosszúra nyúlt betöltési idõ... ez sokszor elveszi a kedvemet a repüléstõl, nem öröm nézni percekig a monitort.
Ha valaki esetleg van ideje és kedve, és lefordítja, elpostolnám a hivatalos fórumba. 😊
Természetesen a hivatalos fórumra és a fejlesztõkre gondoltam, ne rátok urak.
WOP-nél meg a pilótafülkében vagyok két perc alatt, onnantól kezdve hogy az asztalról elindítom a játékot. Ennyi.
Riot, multizni se jössz?? 😞(((((
Laca, engem is idegesít a töltés. Nagyon... És a sok júzer meg úgy örül ennek az új "javításnak" ami inkább ront szerintem a hivatalos fórumon, hogy ihaj..
Kár, hogy nem tudok angolul, szívesen leírnám a véleményem.
Minden esetre vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban.