Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
A Brasil-t nem láttam még, kíváncsi vagyok rá milyen lesz.. 😊
Let me see your war face!! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Az egyik legjobb az biztos.Még az átkosban láttam elõször, azóta is az egyik kedvenc filmem.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#nyes>Kubrick rulez<#nyes><#nyes>
Mindent szeretek tõle! A Fullmetal Jacket hatalmas!
Papa01
@Leon: Én is tervezem majd a próbát valamikor.. 😊 De hogy mi lesz belõle.. 😊
@Sanyo: Húú, köszi szépen! 😊
@Fokker: Köszönöm a linket, én is gondolkodom egy ilyen mûszeren! 😊
@Zair: Jó lenne, ha összejönne a fordítás! 😊 Igen ígéretes filmnek ígérkezik!!!
@Riot: Kubrick nekem hatalmas kedvencem!!! Nagyon sok hatalmas filmje van.
Pl: Acéllövedék (Hatalmas vietnámi film!) Dr Strangelove (Hidegháborús film) , 2001 (Egy igen jó SF). Ezeket ismeritek?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ez is jó WW1 film, "A dicsõség ösvényei":

Paths Of Glory

Hajajjj, én is nagyon gondolkodom a feliratgyártáson. A feleségem épp lebeszél róla:-)))))
Sanyo
Második találat, ha valakit érdekel.

www.pcpilot.hu

Sanyo
...Lockheed U-2 Dragon Lady, Sopwith Camel, Ka-50 Datalink, sajnos nincs több kapacitásom. 😊

www.pcpilot.hu

Igen, ez egy 2008-as film, a címe pedig Passchendeale (a híres ütközetrõl kapta). Nagyon látványosak a csatajelenetek, egy gond van, hogy szinkron vagy magyar felirat egyelõre nincs hozzá.
DummyBoy
Ok, köszi 😊

Ha kell valami speckó mission, vagy van ötletek, hogy milyen küldit szeretnétek repülni, akkor szólljatok, megpróbálom megcsinálni xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Negwar
Sikerült Hostolni végre. Rooter probléma volt. Szóval esténként Lacával gyakorlunk aki akar nézzen fel Ts-re, és beszállhat. Papa nem raktad még fel a Skinemet küldj priviben egy emil címet. Köszi.

\"This is a good day to die!\"

Fokker
Papa, Árgép.hu-n megtalálod. öcsémnek pont ilyen kell, szeretne egy jó HDD felvevõt. ajánlani fogom neki.<#eljen>

Sanyo
Megpróbálom felvenni dvd-re, csak szóljatok rám, hogy ne felejtsem el. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Képtelen vagyok felfogni, hogy ember hogyan képes repülni azzal a szarral 😄

Átülniiiiii??ÁÁáááááá, dehogy!

**--**

Az árát nem tudom mert úgy kaptam a võmtõl eccer karácsonra.
És igan, qrva elégedett vagyok vele.Lényegében úgy mûködik mint egy videómagnó, van benne tuner így sima antennát is rálehet dugni és tud digitális adást is venni ( vagy mi ).Van benne egy 500gigás vinyó ezen vannak a filmek, erre vesz fel.Rálehet dugni a hálóra, van USB bemenete, HDMI kimenete meg ilyesmik.Ha a hálóra van dugva akkor több száz! netrádió közül lehet mazsolázni, mûfajok szerint csoportosítva.

Qrva jó cucc!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ja, és Leon, milyen árban van egy ilyen masina?? 😊) Te meg vagy vele elégedve?

Papa01
@Redriot: Köszi, hátha máshonnan meglesz.. 😊
@Leon: Már kezdtem örvendezni...😄 Hogy haladsz a dr1-el? Átülsz? 😊
@Zair: Elég durva, fõleg a 2... Ez valami film lenne? Van róla egyéb infód? 😊

LeonSilver
Nekem meg egy fasza multimádiás bizbaszom ( ilyen ni ).Ez azért ( is ) fasza mert szinte midnent lejátszik ( még ha valami ISO-ban van azt sem kell rippelni ).Qrva jó cucc, felvételnél röptében tömörít is.Csak egy bibi van.
Nincs viasat history a T családi csomagjában 😞

Én felvenném Papa, de se mûködõ videónk se dvdfelvevõnk nincs. 😞

LeonSilver
We just automatically deleted "old type" profile from your game which does not supported anymore.

0 MB-ot írt az updtae méretére, valami kis apróság lehet (biztos valami elírás, stb)

Hümm. Nekem az elõbb frissített valamit a ROF updater, ti vettetek észre valami hasonlót/változást?
Offline mintha az AI nem lenne olyan hülye, de lehet, hogy csak annyira vágyom, hogy el is hiszem.<#vigyor3>

Ez is marha jó fil lehet.

Ez meg egy battle ugyanebbõl.
Papa01
Nem tudná ezt valaki felvenni esetleg? 😊

Nekem nincs viasat history, csak sima history channel, és viasat explorer 😞

i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE

Ezt kötelezõ lesz megnéznem! Köszi hogy beírtad ide, már milliószor maradtam le jó mûsorokról a tévében.

Papa01
Köszi Laca! 😊 Remélem, nálunk fogható az adó.. 😊

Her Laca
Itt a leírása

"A Brit Királyi Légierõ, a RAF és a Vörös Nyilak két volt pilótája (akik ma a The Blades légibemutató-csapat polgári pilótái) útra kelnek, hogy felderítsék a légi hadviselés kezdeteit az I. világháborúban. Felfedezik, hogy mindössze négy év alatt hogyan alakultak át a repülõgépek törékeny repülõ masinákból a ma is ismert harci gépekké; rájönnek, hogy a mai modern légi hadviselés összes aspektusa - a felderítéstõl a nagy magasságú bombázásig - már csaknem száz évvel ezelõtt is megfigyelhetõ volt úttörõ ellenfeleik munkájában. Pilótáink eredeti repülõkkel és másolatokkal repülve hasonló kihívásokkal szembesülnek, mint az I. világháborús pilóták; szimulált I. világháborús felderítésben, éleslövészeten és bombázásokban vesznek részt, majd legvégül korhû repülõgépben ülve közelharcot vívnak - kamerapuskákkal.""

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Március 18 . án Harc a vörös Báróval premier a Viasat Historin.
Az elõzetest néztem, igazi gépekkel (gondolom replikák) repkednek😊 Csemege lesz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Leon, írtam neked e-mailt!! 😊

Papa01
Urak picit változtattam a banner-en: Lecseréltem a fehér keret színét az sg kékes hátterére, így a kép már "beleolvad".
Illetve a "Rise of Flight - I. világháborús repülõgép szimulátor" szöveg már link, így egybõl el lehet jutni a hivatalos oldalra, 😊

Igen, aztán néhány óra fáziskésés után jóváírták hála az égnek.
én vettem 2 szinglit, meg 2 bundle-t is, de fizetés után mindent azonnal jóváírtak...
Papa01
Azt hiszem, én többször... 😊

Ez jól esett! Igaz, én is leestem párszor...
Köszi az invitációt Papa, de én ma még kihagynám. Egyelõre örülök hogy a hallásom 100% visszajött, és hogy már csak egész halkan sípol a bal fülem. Nem semmi rakenroll attaknak volt kitéve szombat este, ezért hagyom rendesen regenerálódni. (Az SE5a berregése a fülesben talán nem a legjobb gyógymód 😊))

Jó röppenést urak!

LeonSilver
Vóni vót de ezt kapom akármit csinálok:

Connecting to www.twilek.hu
Bad Login (name and/or password wrong)

Papa01
Oks, beszélek Lacával! 😊
Abban a priviben nem voltak Acc. adatok? 😊

LeonSilver
Ja.És akkor most mi van a TS-el ?ANno Laca küldött egy PM-et amire válaszoltam is de mail nemkaptam.

LeonSilver
Mennék de a kisunokám itt ücsörög az ölemben 😊 és nem tudok röppenni.

Papa01
Riot, Leon, Ti jönnétek repülni most? 😊)

Fokker
OK, 2 perc...

Papa01
Jertek Ti is!! 😊

Papa01
Urak megyek a TS-re.. 😊

Eddig nem voltak ott?

LeonSilver
Ááá nem, már régen is benne volt csak eddig nem töltöttem le 😞 Azthittem pedig, hogy ..

Jah, a vaskereszt a koponyekkel nagyon bejövõs. Basszus, lehet hogy mondott valamit Papa: le kéne szednem az SE-m oldaláról a kokárdát, és teszek a helyére vmi félelmetesebbet. 😊)))

LeonSilver
Hoppáka.A tempek közé bekerült a DFW és a Breguet.Cak nem ..?

Papa01
Pár perc és kezdhetünk!! 😊

Papa01
... a péntek ...
😊 nem vagyok ma formában...

LeonSilver
Örülök, hogy tetszik!

RoF Wiki

Papa01
Oks, ha nem jó írj és kitalálunk valamit! 😊
Nekem is eszembe jut a dr1... 😊 Meg kéne tanulni repülni vele.. 😊