Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a BlipSwitch technikai supportot. Így már egyértelmû, mire is találták ki. Holnap jövök!
Papa01
😞 Kár, remélem holnap tudsz jönni! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Neghwar, majd átnevezed a dds állományodat erre: Negh_AlbaDV.dds?
Az egységes forma miatt.. 😊
Tegnap elfelejtettem, és majd ma töltök fel újabb verziót is! 😊
Köszi! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Nem, ma nem.Korán keltem és már fáj az agyvelõm.

Papa ne lottózz.Nem kedvelem az olaszokat az F1-ben.
Ott van alul a link, hogy miért piros - fekete a kedvenc színkombinációm.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Vagyok TS-en! 😊
Leon, állat a skin! 😊 Fogadok, ha szereted az F1-et, akkor a Ferrarinak szurkolsz! 😊

Jössz Te is?

LeonSilver

Készülget a Dr1-es szkin 😄 Nem változatosak a szkinjeim de azért meg van ám a magyarázata ennek a nagy piros-fekete mániának 😉

Méghozzá ez !! 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

aha
Papa01
Urak, van kedve egy kicsit repülni valakinek? 😊

Ha az elõzõ Dr-es posztban az irányok, meg a jobb/bal/fel/le kicsit zavarosnak tûnik, akkor talán tisztázza az, hogy oldalra csûrésnél (hossztengely körüli elfordulás, orsózás) 90 fokonként felcserélõdnek a magassági- és oldalkormány funkciói. Normál helyzetben ha hasra húzzuk a botot, az orr felfele mozog, ha jobbra belépjük az oldalkormányt / vagy csavarjuk a Joy-t, jobbra mozog a gép orra. Ha jobbra becsûrjük a gépet úgy, hogy a jobb szárny vége a föld felé mutat (90 fok), akkor a magassági kormányt húzva a gép orra jobbra indul el, azaz szûkítjük a fordulót. Ha az oldalkormányt balra lépjük be, akkor a gép orra felfele indul el, tehát felcserélõdtek a kormányok.
De ezt úgyis biztosan tudja mindenki, vagy a nagy elmélet nélkül is így csinálja...
Tevébõl a szárnyai alá vehetne engem is valaki, mert azzal légiharcban szinte csak átesni tudok... Az elõzõ Patch-hez képest úgy érzem, sokat rontottak a rep. modellen. Bár a hivatalos ROF oldalon azt írják: "mostantól a Camel kevésbé esik dugóhúzóba". Ehhez képest régebben jobban ment...
Pontosan. Jót tesz zuhanáskor, meg leszálláskor. Leszálláskor a motor alapjáraton is túl nagy vonóerõt ad, ezért nehéz letenni a Dr-t. A Blip-pel meg lehet szakítani a gyújtást, így a motor az alapjárati fordulatszám alá pörög, és könnyebb a leszállás. Arra azért vigyázni kell, hogy le ne álljon, szóval csak érzéssel nyomkodni. A legnagyobb szerepe bal fordulóban van. A bal forduló gyengébben megy a Dr-nek, a forgómotor miatt. A pörgettyûs (giroszkóp) hatás miatt az orr emelkedik, csökken a sebesség. Ezért bal fordulóban majdnem mindig be kell lépni az oldalkormányt balra (lefelé), hogy az orrát szinben tartsd. Ha bal fordulóban elkopik a sebesség, a Dr azonnal megbillen jobbra (ha bedöntötted balra, akkor ez a jobbra inkább jobbra fel). Ha ilyenkor tovább húzod, átesik jobbra. Mielõtt ezt megtenné, el kell venni a gyújtást, így azonnal drasztikusan csökken a motor forgatónyomatéka, és vele a pörgettyûs hatás. Így sikerülhet életben maradni, mert a Dr sok gépnél még bal kanyarban is jobban fordul. Általánosan érvényes, hogy a fordulót fokozatosan szabad szûkíteni, szóval semmi hirtelen rángatás.
LeonSilver
Miért?Nyugodtan írhattál volna oktatást is, szerintem nem szégyen vagy kellemetlen tanulni attól aki jobb.

**--**

A blip switch az egyik legjobb találmány ezeken a forgómotoros gépeken, én a Tevén marha sokat használom.

DummyBoy
"Kézifék" xD

Leveszi a gyújtást a motorról, amire az hirtelen lassulni kezd ... amíg nyomvatartod, addig nem kap gyújtást a motor ...

Keményebben lehet vele szabályozni a sebességet mint a "Throttle"-el ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kmarkdev, én is DRI fan vagyok, segítenél nekem mire való az a Blip Switch kapcsoló, amit említettél? Egyáltalán hogy kell használni?
Papa01
Estefelé, mindenféleképpen, sajnos otthonra is vinnem kell munkát, ha azzal megvagyok, mehet! 😊
Van valaki, aki jönne repülni? 😊

Tegnap majdnem beregeltem a ROF Challenge-re, de aztán észrevettem, hogy nemcsak küzdeni kell, de bíráskodni is... erre azért már tényleg nem lenne elég idõm...
Szuper!!! Mikor? Egyébként a múltkori magánszámunk során annyira megtetszett a Pfalz D.III fordulékonysága, hogy kis tûnõdés után invesztáltam... 😊 legközelebb jó lenne kipróbálni egy könnyelmû Dr1 ellen bal kanyarban...
😊 persze, hogy lefordulja, de én azt akartam ezzel mondani, hogy ugyanolyan = ugyanannyira fordulékony, mint a sima VII 😊. Próbálja ki a sima VII-est, és adjon hozzá nagyobb kraftot, emelkedést, állásszöget, meg mindent, és megvan a D.VIIF 😊
Papa01
Persze, sõt! 😊

Papa01

D.VIIF, ugyanolyan kezelhetõ és fordulékony....

Azért szerintem nem egy fordulóbajnok, az Albák és a Pfalz is lefordulja különösebb erõlködés nélkül.. 😊
De kraft van benne az tuti! 😊

😊 direkt nem oktatást írtam... csak segíteni szeretnénk, mint a sportszeletes csávó 😊 Milyen "oktató" videóra gondoltál? Milyen manõverekre vagy kíváncsi?
LeonSilver
Ha megvásárolom majd a Dr1-et akkor tuti igénybeveszem az oktatást 😉 De addig is igazán készíthetnél egy pöpec kis oktató videót.Mitgondolsz ?

ja, és a D.VII/D.VIIF tudja fordulóban a negatív G-t rakoncátlankodás nélkül... lehet vele alkalmazni Erich Hartmann (Bubi) negatív G-s lelépését: gyûjts mindent egy sarokba (valamelyik felsõ), bármennyire fáj is...
a D.VIIF neoqb-os reklámembere is csatlakozhat <#vigyor3>?
D.VIIF, ugyanolyan kezelhetõ és fordulékony, mint a D.VII, csak sokkal erõsebb, így jobban gyorsul és emelkedik, megfogja a S.E.Va-t is. 2000 m felett 1000 méterenként kapcsolhatsz Höhengas következõ fokozatot, így ott is van erõ, ahol a többié fogyni kezd.
Dr1: mi lenne, ha repülnénk egyet mindketten Dr1-gyel gyakorlási célzattal? Repülés közben megbeszélhetnénk és szemléltethetnénk, mit csinálunk másképpen.
Apró trükk: nálam a fejmozgatás és gázvezérlés az egérre lett beállítva. Az egér középsõ gombja tekerve a gáz, nyomva a Blip Switch (gyújtás elvétel). Ha a Dr bal húzott kanyarban megbillen jobbra fel (kezd átesni), azonnal gyújtás le, és kopp bal oldalkormány...
Túldöntött jobb fordulóban (alacsony seb.), ha az orr a föld felé mutat, nem szabad az oldalkormányt erõsen jobbra belépni, mert átesik...
LeonSilver
Olyan szar, hogy vásárlás elõtt nemtudja az ember kipróbálni az adott gépet.
Igazán lehetne valami 60 perces promó az új gépekre.Kíváncsi lennék erre a D.VIIF-re de így, látatlanba...

LeonSilver
Igazából annyi csak, hogy többet kellene repülni vele.Két gép között vacillálok ( D.VIIF vs. DR1 ) bár még az sem biztos, hogy veszek újat ( alapvetõen minek ? ).

A Dr1 elõnye a Tevével szemben az, hogy ha véletlenül valami dugó szerû bizbaszba esik, akkor abból magától ki is jön míg a Tevével nem egyszer elõfordult már velem, hogy 1000-1500 méterrõl sem tudtam kivenni dugóból pedig maga a módszer nem bonyolult.Egész egyszerûen van amikor lehetetlen kivenni és kész.

Papa01
Mindent elkövetek annak érdekében! 😊

online?
Leon, mi a baj a Dr1-gyel? Talán tudok segíteni... számomra sokkal kezelhetõbb, mint a Camel...
LeonSilver
😄 Persze, hogy nem gond.Kb. 15 perc alatt felbasz a DR1 és hagyom is a francba 😉

Papa01
Igen arra! 😊
Pedig nekem a Teve veszélyesebbnek tûnk mid a Dr1...
Leon, ha nem gond, ma kb 19-ig tudnál röppenni, mert este lehet én is röppenek egy kicsit! 😊

LeonSilver
A D.VIIF-re gondolsz ? Én is vacillálok rajta.
Ez a DR1 nem fehér embernek való, buznyákabb mint a teve. SZERINTEM <--- ezt a DR1 fanoknak 😉

Papa01
Én az új Fokker-re izgattam fel magam! 😊

LeonSilver
Áá.Ma még nem volt idõm kínozni magam vele 😄

Papa01
Leon kolléga, sikerült haladást elérned a francos dr1-el? 😊

Papa01
Nincs mit, kipróbáltad, látszik játék alatt? 😊

na, az még odébb lesz... tegnap másfél órát dolgoztam Dr1-es skinen, de csak egy szárny készült el... aztán kipróbáltam a játékban, és azt vettem észre, hogy a többi szín is megváltozott... valószínûleg rossz ECC-profil van beállítva a Corel-ben... amúgy az az egy szárny király lett, úgy színeztem át feketére, hogy az eredeti vászon textúra is megmaradt alatta...
Negwar
Az-az köszi szépen😊

\"This is a good day to die!\"

Papa01
Oké, jelezz ha meg van/ 😊

bocsi, kicsit eltûntem... hagyjuk a D8-as skinemet egyelõre, ma megyek egy profihoz grafikai gyorstalpalóra, és talán hamarosan én is képes leszek skint elõállítani... a D8-cal még nem sikerült teljesen megbarátkozni, és nincs pofám további 5 skint kérni LeonSilver-tõl 😊
Vannak itt durva dolgok:

1:3 Albatros DIII - 5250USD 😮

Papa01
Köszi! 😊

1. Ahol begépeled a szöveget. alatta kék nyomógomb: URL beszúrása: Ide beilleszted a linket.
2. Ok, majd a megjelenõ ablakban megadod, milyen szöveg jelenjen meg pl:Makett, és ok.

Makett

tetszik ahogy a zenével játszanak az ilyen és ehhez hasonló trailerekben

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

http://www.arizonamodels.com/

Ezt is nézzétek meg. Nem enged még linket beszúrni mert új tag vagyok 😊

i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE

Makettezõ és skinner paradicsom.

Jó kis oldal, nagyon tetszenek a színes fotók az apróbb részletekrõl.
Papa01
Urak! : Skin_Pack_Install_v1.4.exe telepítõ feltötlése folyamatban!

Papa01
NeghWar, erre a skinre gondoltál? Az SG privik között volt, elkerülte a figyelmem, sorry..
- AlbatrosD5Negh.dds
Ezt most beleraktam, és töltöm felfelé.. 😊

@Mindenki: Telepítse fel az 1.3-as installt!! 😊 Köszike!
@Márkó: A Te skinedet is várom! 😊

Papa01
Én ezeket az animált valamiket nem is nevezem filmek. (Bocsánat, senki ízlését nem akarom megbántani..) Lassan nem jó színészekre van szükség, hanem jó programozókra, grafikusokra, stb.. 😞
A Strangelove-ot, feltétlen nézd meg, nagyon fog tetszeni! 😊
A Gépnarancs c. filmet láttátok?

Az Acéllövedéket ismerem, az tényleg nagyon jó, a Strangelove-ot még nem láttam de úgy hallottam alapmû. A Dicsõség ösvényeiben az a durva, hogy '57-ben készült, mégsem érzed egy másodpercig sem hogy valami régi filmet nézel. Erre mondják hogy klasszikus? 😊

Ha egy filmben jó a színészi játék, jól van megrendezve, jól fényképezték, és jó a története, akkor maradandó alkotás lesz belõle. Egy animált 3D objektum sosem helyettesítheti az igazi színész jelenlétét a kamera elõtt.