29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • whiteskull
    Gazdaságos, és ötletes. :)

Én valami hasonlót szeretnék összeeszkábálni. Persze először csak kerékfékek nélkül. :)
  • DummyBoy
    3000 HUF összköltség meg egy délután :)

Ebből:

Ez lett:

Ha lett volna még időm, akkor megcsinálom profira, de aztán inkább vettem egy Saitek pedált :)
  • whiteskull
    Most meg valami pedált kell szerkesztenem, mert néha már begörcsöl a csuklóm. :)
  • DummyBoy
    Jaja, nem olyan bonyolult az! :)

Sok sikert hozzá!
  • whiteskull
    Egyébként meg baromi jó dolog ez a freetrack.

Már régen kinéztem magamnak a trackir-t, de rá kellett jönnöm, hogy mindig lesz valami fontosabb dolog. Aztán a ROF.hu-n olvastam a freetrack-es cikket, és számomra is meglepő módon simán sikerült legyártani. Sőt működött is egyszerre. Igaz a beállításokkal sokat kínlódtam(ok), de amikor rendesen működik, akkor hihetetlen élmény. :)
  • whiteskull
    Köszi! :)
  • DummyBoy
    Privi ment :)
  • DummyBoy
    Akkor sajna nem sok ötletem van.

Itt ha rámész a Flight Control Collective-re, akkor hiába mozgatod nem eszi meg? Próbáld meg esetleg a legördülőmenüből kiválasztani ...

• whiteskull
    Dummy!

A freetracknél létezik olyan bluetooth progi, ami nem korlátos?

Kissé idegesítő, amikor repülés alatt nyögi, be, hogy lejárt a kontóm. :))
  • sakkay
    Azthiszem jó köszönöm.
  • sakkay
    Minden műkszik kivéve ezt. Reálon van, kiválasztom ai ins collective stick-et felül, lent pedig az van , hogy axis assign, és amikor rámegyek a joy sorában a collectiv down sorra , bár behozza a beállítási lehetőséget , ha mozgatom a gázkart nem tört semmi.
  • Papa01 #11011
    Köszi szépen, bár az igazsághoz a #10964 HSZ is hozzátartozik... :))
  • DummyBoy
    Hmmm ... És BS Control Panel-ben ha rámész, hogy Collective control, ott hiába mozgatod nem érzékeli?

BS-ben mennyire vagy otthon? A többi tengelyt belőtted már, vagy működtek alapból?

Mert ha bemész a Controls-ba BS-ben, ott ki kell választani fent, hogy AXIS Commands, és akkor lehet a tengelyeket állítani ... Ott kell kiválasztani a JOY oszlopában a Collective Control - Axis Assign asszem, majd megmozgatni a gázkart.

Valamint azt is ki kell választani, hogy Ka-50 Real ... (Gondolom nem Game módban játszol :) )

Bocs, ha ezeken túlvagy már, de ki tudja ... :)
  • sakkay
    Mindenhol jó és működik is, kivéve a black sharkban.
    Ősztől remélem már én is többet tudok repülni a ROF-val. Cyborg evo force a tipus .
  • DummyBoy
    Milyen joyod van?

Tegnap este jót repültünk :)

Buch mesterrel (Remélem nem írok hülyeséget :) ) megpróbáltunk együtt maradni, megpróbáltam fedezni fentről, ami ritkán jött össze, de jó repülés volt :)
  • Gascan #11007
    a windows game controllersben látod és ott működik is feltételezem...?
  • sakkay
    Bocs , hogy ide írok. Van esetleg ötletetek miért nem működik dcs alatt a joyom gázkarja? Minden működik , de ezt nem tudom a játékon belül beállítani.
  • Fokker
    Granula! jól nyomod!
  • Papa01 #11004
    Oké, köszi ... :)
    @ Laca : Szerintem ez ilyen agypörkölő.. :)
  • Her Laca
    Mingyá veszek egy ilyet!!

Evvel vajon milyen lehet?
  • LeonSilver
    Előtte én is mókoltam vele de meguntam.Persze nem vitás, hogy kurva sokat kérnek érte, de azért tavaly nem volt ilyen magas az ojró.Akkor 50k körül volt az a 210€ emlékeim szerint.
  • DummyBoy
    Ebben igazad lehet, de itt a célhardver 2x annyiba kerül mint egy normális HOTAS, és gyakorlatilag a POV-hat-ot váltja ki, így én (Dummy szeret bütykölni :) ) inkább mókoltam előtte :)

Természetesen szerintem maradéktalanul megéri FT-t vagy TIR-t használni, minden szimben, hihetetlenül megdobja a játékélményt, de ettől függetlenül azt mai napig vallom, hogy 50k qrva sok érte! (210 ojróval az már 60k ... )

Ráadásul nem mindenkinek jön be ... (Olvastam már ilyet is ..)
  • Her Laca
    Köszönöm, sikerült DE MINEK!!!! Bakker ez hol lát engem hol nem:)
    Leonnak van igaza. Célhardver kell ,ha lusta meg ideges az ember. Inkább ideges )
  • DummyBoy
    Jaja, meg van egy SW is erre, meg hekkelés is ... Mindjárt megkeresem őket ...

Unsigned driver hekkelés (Hopp ... Leon gyorsabb volt :) )

Driver Signature Enforcement Overrider SW

Ez meg parancssoros mókolás :)

Én a programot (DSOE) használtam anno ...
  • LeonSilver
    ITT is van megoldás
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Nyomsz egy F8-at bootoláskor és kiválasztod az adott opciót ( az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének tiltása vagy valami hasonló szarság)
  • Her Laca
    Mesélj?:) Egyet mondj és hálám üldözni fog.
  • DummyBoy
    Ahhoz, hogy kipróbálja az ember, ahhoz jók ezek a projektek ...

Én is emiatt csináltam meg az FT-t ... Azt olcsón meg lehetett úszni ...
    Ez még olcsóbb, csak molyolni kell vele ...

Unsigned driver telepítésére több mód is van win7 alatt ...
  • brendon566
    írj, ha van kedv
    nemrég értem haza, úgyhogy ráérem...
  • Her Laca
    Na most adtam fel:) Letöltöm ezt a PP joy nevű szart telepítem a win 7 em meg nem engedi a drivert használni mert nincs digitálisan aláírva:))
    Nos itt töröltem a projektet mindenestől:)
  • LeonSilver
    Én is az ilyen szüttyögést untam meg tavaly és inkább vettem egy trekket oszt jónapot.Igaz nem volt óccsó (210€) de megszűnt a szarakodás.
  • Her Laca
    Te hogy mit kell molyolni egy ilyennel:) Csak ki szeretném próbálni erre fél napom rámegy:)
    Most gondolkodom egy tr en ,mert a bob hoz már jó lenne asszem.
    De nekem nincs most kedvem ledekkel vacakolni.
  • DummyBoy
    Jaja, az egy külön SW, amivel virtuális joy-t lehet emulálni.

Fel kell telepíteni, majd "generálni" egy vitruális Joy-t, ami megjelenik az eszközkezelőben és utána be tudod állítani játékokban fejmozgás érzékeléshez, vagy bármihez ...
  • Her Laca
    Valami PP joyt kell kreálnom aszongya .
  • DummyBoy
    Nemtom, nincs webkamerám ...
  • Her Laca
    Na most van hozzá update abban van Il2 is.
    Követi a fejem meg minden de a játékban hogy a viharban kell ezt beindítani?:)
  • DummyBoy
  • Her Laca
    Rájöttem:) épp most tettem fel és műkszik:))
    Öregszem ,annyit kell molyolnom mire az egyértelműre rájövök:)) de köszi:)
  • DummyBoy
    Várj ... FaceAPI-t felraktad? Vagy csak a FaceTrackNOIR-t?

FaceAPI kell neki, anélkül nem megy az egész!