Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
@ RedRiot: Nekem is eléggé szarok a napjaim.. én talán még saját magamra is veszélyes lennék, annyira.. 😄
@ Fokker: Oké, köszi hogy szóltál, remélem tudsz majd jönni.. 😊
Minimum 45 FPS, de ez max 2x fordult elõ akkor is vagy 1-2 sec-re
Átlag 60-65 FPS
Max: >90 FPS
Beállításaim:
Dummy folymatban.. 😊 A Fraps ,nem tud valahogyan naplózni?
Csak én Ati-val sosem néztem ... most az érdekelne, hogy mennyi lehet ...
Neked tuti több, mint nekem volt, ezért jó 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A min/max értékeket, elég ha csak szemre nézem? 😊
Megtennétek nekem hogy bekapcsolt FRAPS mellett repültök a QMB-vel egy 5vs5 Skirmisht Reims felett?
Az érdekelne mennyi a minimum - max FPS ... De inkább a minimum xD
Elõre is köszi! (Drivereket tesztelgetek épp 😊 )
i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE

i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Asszem rá is kérdezek 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mit szólnátok 18:30-hoz?? 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem akarom tovább húzni a VGA vitát, de mekkora királyság lenne, ha az olyan szintû szimeknél mint a ROF vagy a BOB, Physx-el is lehetne számoltatni a fizikai dolgokat. (törés és sérülésmodell, szél, idõjárás és turbulenciák modellezése, ésatöbbi ...)
Bár Ati-n nincs Physx, de asszem csak be kell mellé tenni egy pici kártyát ami tudja és voila (régen ezt nem lehetett, olvastam valami ilyesmit, de lehet azóta megoldottátk az okos emberek ezt is 😊 Leveszi a prociról a terhet 😊
Apropó beállítások ... Mivel Full-on párszor leesett az FPS 35 (5vs5-ben) köré, ezért elkezdtem tegnap szórakozni a beállításokkal, hogy hogyan tudnám ezt fentebbrakni ...
23.20-kor végre meg is voltak azok a beállítások, amire azt hittem, hogy faszák ... Majd egy huszáros vágással visszanyomtam mindent max-re és talán 5FPS a különbés min és max FPS esetén ...
Amit viszont észrevettem, bár ezt holnap még tesztelnem kell, hogy elkezdtem egy harcot majd pause ... és amikor a harcoló gépek felé néz a kamera, akkor esik egy picit az FPS ... mikor viszont az erdõ felé ... akkor nagyot xD
Mindenesetre alig várom a multit ... majd akkor kiderül 😊
Mégvalami: ugye elkövettem azt a hibát, hogy FRAPS-al játszottam és figyeltem az FPS értéket ... és akkor látszik mikor lassul a játék, érezhetõ hogy akad ...
Lópikulát ... qrva placebó az egész ... Amikor láttam hogy 60-ról 45-re esik az FPS, akkor láttam hogy akad ... Bezzeg stabil 35FPS-nél nem ...
Aztán kikapcsoltam a FRAPS-ot és repültem még egy kört ... és ment minden szépen ... Szóval szépen elbasztam egy estémet a semmire 😊
Este letesztelem élesben ...
@Dummy: A felvetés jó... én is kíváncsi lennék! 😊 Egyébként nagyon jót tenne ennek az egész katyvasznak, ha megjelenne még egy GPU gyártó csapat...
Utolsó mondat természetesen vga kérdésben azon kivételek közé tartozik, amik erõsítik a szabályt! 😄
www.smart-bus.hu
De sajnos mikor kerestem akkor 75-80 alatt nem volt új 5850 ... Ki is esett a listáról, az már túl drága nekem jelenleg 😞 Sajnos ...
Eléggé hullámzik a VGA-k ára ...
Valamire mondjuk kiváncsi lennék: Egy utópisztikus jövõben mondjuk lenne egy profi programozó csoport, aki kiad egy unified drivert, amint mind a piros, mind a zöld VGA-kat egyaránt maxon kihajtja és kihasználja, de mindemellett ugyanazokat a beállításokat engedi (Persze nem a Physx-re vagy a HD hangra gondolok, hanem AA-AF és társai ...) ...
Na és egy ilyen driverrel letesztelni a két gyártó kártyáit 😊 Nagyon kiváncsi lennék az eredményekre 😊 De ilyen sosem lesz, mert ezzel csak a hozzánk hasonló ecceri júzerek nyerhetnének 😊
Mivel a 2 VGA gyártó kártyái alapvetõen teljesen más architektúrára épülnek, így nem csoda hogy az egyik az egyikben jobb, míg a másik a másikban ...
De hasonló lehetõségek mellett azért megnéznék egy 260 vs 4870 csatát ... 😊 Azért mindig ezt a két kártyát hozom, mert mindkettõ qrva jól sikerült, hasonló az áruk és a teljesítményük is ...
Ezen az oldalon jól láthatóak az eltérések 😊
És a végére egy olyan mondat, amit nem bírok ki, hogy ne lõjek el 😊 (Persze poén ...)
Az meg ugye jelent valamit hogy a szimbolikában akárhol is találkozunk vele, a piros a rossz szine a zöld meg a jóé <#eplus2>#eplus2>
Hétvégente együtt kosarazunk, meg már részegedtünk is le jó párszor.
Beszélgettünk ,és szóba került a szimulátor,meg a kálváriám videó kártya ügyben.
Akkor mondta ,hogy mennyek be hozzájuk nyugodtan. Mindig mondom,hogy a sport hasznos tud lenni. <#mf1>#mf1>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Jó barátom az egyik nagyker tulajdonosa. Ami a vicc ,hogy mostanáig én se tudtam. De többet nem árulhatok el ,mert akkor mindenkit likvidálnom kéne😊)
A titkárnõje az fergeteges😊)
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Újonnan 55ezer a GTX285? Hol? Ez valami kiskapu... 😊))
www.smart-bus.hu
Ettõl függetlenül az én gépemben elõbb lesz Vargáné és Társa videó kártya mint ATI.
Öreg vagyok már én a küzdelemhez ammá biztos.
Vannak fiatal életerõs ,a kihívásokat kedvelõ emberek ,én szivesen meghagyom nekik eme élvezetet.
Még mindig GTX285 55 ezerért újonnan 100 év garral és továbbra sincs problema😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csak realista.
Idézek Dummy -tól mivel én sem tudnám jobban megfogalmazni.
""Ja hogy az 5-ös széria kevesebbet fogyaszt ... Elhiszem, de nem is megy úgy mint a 4-es ... Kivétel persze a nagytestvérek ... de azok meg nem olyan olcsók ám ... Ha gyorsabb (érezhetõen ...) Ati kártyát akarok venni mint a 4870, akkor az a 5850 ... több mint dupla áron ... Vagy veszek nvidiát ... pár ezressel drágábban ""
Itten van a háziállat elhantolva.
Egyik cég sem jobb a másiknál,maximum van hogy neked ,nekem bizonyos idõben kedvezõbb dolgokat csinál. AMD levitte az árakat ,hogy versenyben maradhasson,a juzerek megszokták,most meg vakarózik mindenki ,hogy drágák a valamire való hardverek😊)
Jelzem régen is 100 ezer volt egy jó videó kártya,csak annyi volt a különbség ,hogy 2-3 évet vígan (ha nem többet) kiszolgált.
Na mind 1 nem akarok én ebbe belefolyni.
GTX285 és nincs problema😊))
Nem sötét oldal, csak számomra nem alternatíva a vázoltak miatt! 😉
Majd akkor lesz megint az, ha normálisan állnak megint a dolgokhoz, vagy, ha az ATI is ilyen húzásokra vetemedik... egyelõre nálam több érv szól mellettük, mint ellenük... 😉
www.smart-bus.hu
Tény, hogy az NV ingyen ad át a fejlesztéshez szükséges programokat, cserébe kéri a logót, illetve a kis sumákságokat... Egy ilyen példát személyesen tapasztaltam, ez pedig az ArmA. NV alatt 6, 8 ATI alatt 4 féle képen lehet állítani az élsimítást... mindezt úgy, hogy az azonos, tehát például a high beállítás mellett az NV élsimítása, az ATI normal élsimításának felel meg... ezzel ezt érik el, hogy egy teszt alkalmával, azonos beállítások mellett igencsak több fps-t kapnak... azt persze nem teszik hozzá, hogy a több fps-hez csúnyább kép párosul...
Ezek, és az ilyen egyéb kis piszkos húzásokkal már tele a hócipõm... 8800GT volt az utolsó NV kártyám... az kiváló volt... de amit azóta mûvelnek, az kritikán aluli...
A RoF-n igaz, hogy nincs logó, viszont az is igaz, hogy programozásban sem egy remekmû... elég, ha csak a 4xAA és 8xAF támogatásra gondolok...
Neked lehet jó választás egy NV kártya, mivel 90%-ban ezzel játszol... ezért is írtam, hogy a felhasználás nagyban befolyásolja döntést a többi pont mellett...
Egyébként meg 2010 a Catalyst éve ( ennek mondják! 😄 ), remélem lesz elõre lépés driverek terén... bár egyre inkább nem vagyok meggyõzve arról, hogy csak az ATI a hibás egyes játékok "hibáiért"...
www.smart-bus.hu
Egy a lényeg! A ""SÖTÉT"" oldalon vagy😊)
Ezt te már le nem vakarod magadról,a fórumos közösség nagy része mély megvetéssel vegyes csodálkozással néz majd rád.<#mf1>#mf1>
És magyarázhatsz amit akarsz<#taps>#taps>
De a kilóra megvett fejlesztõk és a logó nélküli játékok miatt ...
A ROF-on sincs logó, mégis szebb nVidia karikon ...
Mint írtam a végén nekem GF karikkal sem volt gondom mikor Ati logós játékokal játszottam és fordítva ... Talán a ROF az elsõ olyan komolyabban játszott játékom, amiben különbség van ... És az sem a HW hanem a SW miatt ...
A többivel kb(!) egyetértek...
www.smart-bus.hu
Az 1-es és a 3-as ponttal nem foglalkozok, ne haragudj, az szimpla "fanboj" mondat ...
A 4870 kurva jó kis kártya volt, én szerettem, nem cseréltem volna, ha nem lett volna bugos (Nem csak ez, van egy kis baja a kártyámnak, megy gariba vissza ...)
Nekem is van fent egy rakat játék, bár 95%-ban ROF-ozok ... De pl: Mass Effect-ek alatt AA-t csiholni Ati-val elég gáz ...
A 4870-es teljesítménye elég volt majdnem mindenhez, egy szavam sem lehet, én szerettem azt a kártyát ... Nekem jobban fájnak a driverbalfaszságok ...
Namost pár dolog viszont hibázik ... egy GTX 260+ kevesebbet fogyaszt mint egy 4870 ... drágább pár ezressel ugyan, de ugyanannyit tud ... Valahol ez gyorsabb, valahol az ... és az nvidiának több mindent tudnak a kártyái ... (az más kérdés, hogy kihasználja-e ezt valami ...)
Az nvidia driverek finomhangolhatósága messze az Ati elõtt jár, ez megkérdõjelezhetetlen ... Viszont az is tény hogy win7 alát mindkét gyártó drájverei szarok még 😞
Több éves hw-hez drivert írni könnyebb mint pár hónaposhoz? Ez oké, de az Atinak ez se megy ... a 4870 nem éppen brendnyú kártya ... És hamarabb vannak kint a hotfixek mint a driverek ... Cserébe az nvidia drivereknél az egyikkel tuningolni nem lehet, a másikban a ventiszabályzás nem megy 😊 Szóval mind a két oldalon van szar ...
A lényeg: Adott 2 kártya: GTX 260+ és 4870 ... hasonló ár, hasonló teljesítmény teljesen eltérõ szolgáltatásokal ...
Az egyik Physix-et és 3D-t tud, a másikban hangkártya van ... Nos, ebbõl a 3-ból én speciel egyiket sem használom. (Bár a 3D-t ki fogom próbálni poénból xD)
Engem az zavar az Atiban amit az új kártyáival mûvel ... anno az nvidiánál beindult a fikázás, hogy átnevezik a kártyákat ...
Most mit csinál az Ati? Kiadja a brend nyú szériát, ami lassabb mint az elõdje, de elvileg többet tud, de amivel többet tud, ahhoz meg bika teljesítmény kellene ... Mindezt persze drágábban ...
Ja hogy az 5-ös széria kevesebbet fogyaszt ... Elhiszem, de nem is megy úgy mint a 4-es ... Kivétel persze a nagytestvérek ... de azok meg nem olyan olcsók ám ... Ha gyorsabb (érezhetõen ...) Ati kártyát akarok venni mint a 4870, akkor az a 5850 ... több mint dupla áron ... Vagy veszek nvidiát ... pár ezressel drágábban ...
Nem vagyok fanboj. Mindig ár/teljesítmény alapján veszek HW-t ... ezért vettem Phenom II X2-t I7 helyett ... unlockoltam a 2 magot és voila ... Mire nem elég? De a VGA-val most megjártam ...
Egy a lényeg, mindenki azt vesz amit akar ... Ahhoz amire épp használni szeretné.
DX11 nem téma, mire lesz normális DX11-es cucc, addigra az 5970-esen is csak a passziánsz fog rendesen menni.
És a végére egy szubjektív vélemény a logós játékokról - programokról és a HW-rõl: Nekem az elmúlt tizeniksz évben sosem volt gondom a különbözõ logó - különbözõ hw párosítással ...