Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hidd el Leon, sok egyéb jó gép van... és az is igaz, hogy szerintem nálam mindenki ügyesebb a csapatban, csak a Pfalz egy kurva jó indulatú és baba kis gép.. 😊 Ezért van néha nekem is lelövésem.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mára már felhagytam vele.
**--**
Nekem ha minden igaz akkor a Dr1 lesz az alap a DVIIF meg a funolós.
Aztán talán majd megint rászánom magam a tevézésre.
Komolyan Dummy nekem nagyon elvette a kedvem az egész játéktól az a szar.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tekintettel arra, hogy a közeljövõben igazán komoly fejlõdés nem lesz cpu-k terén, asszem én elkezdek megint tuningal foglalkozni... én is szeressem... ráadásul vízhûtésem még úgysem volt.. 😄
www.smart-bus.hu
Egy negatívum ... nincs középen célzó ... ez engem nagyon zavar 😞 Mindig ki kell hajolnom a szélére 😞 Asszem állítanom kell majd a TIR-en xD
Ettõl függetlenül a DVIIF jó kis gép lett ... bár néha sikerül megsütni a motorját, de azért oké xD
Asszem kell csinálnom egy koszos DVIIF skint is xD
@Solt : Megboldogult ifjúkoromban rengeteget foglalkoztam tuninggal 😊 Direkt tuningalaplapok és memek, ésatöbbi 😊 Jó drága hobbi, de imádtam ... Aztán mikor a DFI alaplapom megadta magát, úgy döntöttem, hogy nem szarakodok vele ...
Most itt vagyok egy több mint féléves gépnél szégyenszemre elõ kellett vennem a manual-t, hogy hol a CMOS clear jumper 😊
Bár a pofám leszakad éppen, sosem szerettem feszültséget emelni, de most olvasom hogy szerencsétlen Phenom milyen szinten van alulfeszelve a gépemben ...
Szóval most kapja az ívet rendesen 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
@Dummy: "Mindenesetre addig már eljutottam, hogy tudom hol a CMOS clear jumper xD"
<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
www.smart-bus.hu
Acronis-t is csak akkor azt csak úgy ha az összes StarForce-os cuccom aktiválva lesz 😊
Az elõzõ windows-om utolsó lehelletével még deaktiváltam a BS-t, de persze a WOP-ot elfelejtettem 😊
Mindenesetre addig már eljutottam, hogy tudom hol a CMOS clear jumper xD
Talán a hétvége felé.
...meg kerek popsiikhoz!
😄 😄 Ehhez minden férfi embernek van érzéke..
Én fogalmazhattam rosszul.. 😊 látványos, megkapó képeket csinálj már párat, olyat ami neked nagyon tetszik, ha kedved, idõd van! 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Remélem rendberakják ezeket a szarokat a következõ peccsel, mert hogy minden új peccsnél az egyik szemünk sír a másik meg nevet, ez unalmas ...
A fél ROF társadalom örül minden peccs után, hogy ez jobb lett meg az jobb lett ... a másik fele meg nem tud játszani ...
Anno csak azért váltottam XP-rõl Vista-ra majd Win 7-re mert a DCS Black Shark látványosan jobban ment az új wineken ...
Most meg itt van ... valami jobban fut az új winek alatt, valami meg nem 😞
Lehet visszateszem az XP-t. De lehet ,hogy hagyom aztán lehet ha valóban több embert érint kilyavítják egy patc al.
Mégegyszer köszi mindenkinek😊)) De inkább repüljetek ,mint ezzel a szarsággal foglalkozzatok😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az AERO az a Vista és a Win 7 csilli - villi kezelõfelülete ... nem kevés erõforrásigénnyel 😊
Az FSX pl: élbõl lekapcsolja induláskor 😊
Ha lekapcsolod, akkor visszavált normál színsémára, és elvileg kevesebbet zabál...
Most kipróbálom.
Az AERO az mi a bánat?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Milyen néven mentetted el a ROF-on belül a billentyûzet és joy beállításokat? Abban a fileban kellene lennie ... ha nincs, akkor rakd bele 😊
AMD procid van? Az még jobb 😊 Töltsd le az AMD oldaláról a Fusion nevû programot, egy kerek Fusion gomb jelenik meg telepítés és indítás után ...
De jobboldalon fent van egy fogaskerék ... Akkor elõhozza a beállításokat, ott van egy olyan hogy "Online gaming" ... Arra nyomsz egy editet, és alul van egy olyan pipa, hogy "Make this for my default profile" vagy micsoda ... pipáld be és save ...
Utána csak annyi hogy ha legközelebb indítod, akkor nem kell bemenni a menübe, csak megnyomod a gombot, és lelõ mindent ...
Játék/próba után megint megnyomod, akkor meg visszaállít mindent ...
Egy próbát megér ...
De nem találom az inputban az FFB -s dolgokat😞
Próbáld ki ezt a Game Booster nevû programot, hátha ... Fõleg az Aero-t és olyan dolgokat érdemes kikapcsolni, amit tudod hogy tuti nem használ az adott game ...
Nekem mákom van, a Fusion-ben van olyan profil, hogy "online gaming" az mindent lelõ, de a netet nem bántja 😊
De szaggat továbbra is.
A menet közbeni kihúzás nem segít ...
Az inputnál is van egy Force Feedback rész, ugyanúgy az enabled = 0-t kell beállítani ...
Pill ...
Ezt beilleszteni a startup.cfg-be:
amplitude = 1.00000
enabled = 0
force = 1.00000
Valamint megkeresni:
x:\xxx\Rise of Flight\data\input\xx.map -en belül ugyanezt és ott is enabled = 0-ra kell állítani ezt rész 😊
enabled = 0;
force = 1.000000;
amplitude = 1.000000;
Remélem segíteni fog ...
Esetleg kipróbálhatom este, hogy lekapcsolok 2 magot, meg kitörlöm ezeket a részeket és akkor jelentkezik-e nálam is ez a gond ...
A ROF-al van a gond ... Valami okból kifolyólag az új peccs óta egy csomó emberkének diavetítés lett a ROF ... ami közös: 2 magos proci, és 64 bites oprendszer ... 2-nél több magos rendszereknél nem jelentkezett ez a gond ...
A proci 100%-os kihasználtságot mutat sokaknál, és ami a meglepi, hogy ha kihúzod a joyt és úgy indítod a ROF-ot akkor viszont szépen megy ...
Mindegy milyen joy, Saitek, Logitech, Microsoft, TM ... mindegyikkel szopás van ... Nem mindenkinél, de sokaknál gond ez ... az emberkék nagy részének segített az FFB kikapcsolása a startup.cfg-ben és/vagy az input.map-ban ... Van akinek az Aero lekapcsolása javított ... ésatöbbi ...
Egy rakás topik errõl szól (többek között egy 9 oldalas is ...) a ROF fórumon ...
Még amit olvastam, hogy van akinek az Aero kikapcsolása segített (Ezt is ki lehet kapcsolni a kompatibilitás fül alatt valahogy ...) a játék alatt ...
Mellékesen, az AMD kiadott egy programot a procijaioz, aminek az a neve, hogy FUSION ... Ez arra jó, hogy ki tudja lõni a szolgáltatásokat és visszaindítani ... Profilozható és személyre szabható, kipróbáltam és tényleg ... mintha jobban menne a ROF így ...
De ez intel tulajoknak nem nagy segítség, de le lehet szedni a netrõl egy hasonló proggit, aminek az a neve, hogy Game Booster ...
Egy próbát megér ... Nekem a Fusion pl: lelõtte az Aerot is meg mindent ...
Mindegy, utánaolvasgatok, hátha 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

@ Gascan: Köszi, nem sokára lesznek változások! 😊
Pár jó képet Te is tudnál csinálni? 😊

www.smart-bus.hu
Lehet felhõk feletti, lezuhant roncs,harc közbeni, több gép együtt.. 😊
A segítséget elõre is köszönöm! 😊
Papa
Ha úgy döntesz felrakod, arra figyelj, hogy elõbb xp, aztán w7... ha fordítva csinálod, elbassza az xp a boot-ot... 😄
www.smart-bus.hu