Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de Uraim! Itt a tavasz? Kicsit túltengenek a férfi hormonok ahogy látom... 😄 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Nem semmi.. Nem szóltál oda a kis buzicsemegének?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Igen.Még a COV-ban kezdte a pályafutását és akkora marha, hogy titokban legel.Egy utolsó mocskos szemét kis buzi aki a saját jó qrva anyját meg..á 5 forintért.Nekem szerencsére nem volt vele semmi üzletem de nagyon sokakat lehúzott.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fokker
de, pcguru-s volt. egyszer vmi gebasz volt a gépünkkel, átvittem hozzá, valami eszméletlen paraszt stílusa volt a fazonnak. megjavítani persze nem tudta. csak okoskodott az újságban.

Fokker
én is röpködök a Dr1-gyel, lehet hogy kelleni fog majd 1 plusz Dr1. egyre jobban tetszik ez a kis dög.

Papa01
Az fazon nem a PC Guruban nyomult?? 😄
Hidd el Leon, sok egyéb jó gép van... és az is igaz, hogy szerintem nálam mindenki ügyesebb a csapatban, csak a Pfalz egy kurva jó indulatú és baba kis gép.. 😊 Ezért van néha nekem is lelövésem.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Én a 486-os gépemet tuningoltam elõször.Akkor még az oldman nevü szarkupac csak elmélkedett azon, hogy hogyan is kellene tuningolni 😉

Mára már felhagytam vele.
**--**

Nekem ha minden igaz akkor a Dr1 lesz az alap a DVIIF meg a funolós.
Aztán talán majd megint rászánom magam a tevézésre.
Komolyan Dummy nekem nagyon elvette a kedvem az egész játéktól az a szar.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Csak óvatosan... az AMD nem annyira tuning barát! 😉 Viszont, ha alapról kéne gépet építenem, tuti AMD konfigot vennék... <#eljen>

Tekintettel arra, hogy a közeljövõben igazán komoly fejlõdés nem lesz cpu-k terén, asszem én elkezdek megint tuningal foglalkozni... én is szeressem... ráadásul vízhûtésem még úgysem volt.. 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
A DVIIF az nagyon jó lett 😊 Bár nem Teve ... de jó ... Ha nem akarok idegeskedni a Teve baromságai miatt, akkor repülök vele 😊 (A Teve jobban fordul xD)

Egy negatívum ... nincs középen célzó ... ez engem nagyon zavar 😞 Mindig ki kell hajolnom a szélére 😞 Asszem állítanom kell majd a TIR-en xD

Ettõl függetlenül a DVIIF jó kis gép lett ... bár néha sikerül megsütni a motorját, de azért oké xD

Asszem kell csinálnom egy koszos DVIIF skint is xD

@Solt : Megboldogult ifjúkoromban rengeteget foglalkoztam tuninggal 😊 Direkt tuningalaplapok és memek, ésatöbbi 😊 Jó drága hobbi, de imádtam ... Aztán mikor a DFI alaplapom megadta magát, úgy döntöttem, hogy nem szarakodok vele ...

Most itt vagyok egy több mint féléves gépnél szégyenszemre elõ kellett vennem a manual-t, hogy hol a CMOS clear jumper 😊

Bár a pofám leszakad éppen, sosem szerettem feszültséget emelni, de most olvasom hogy szerencsétlen Phenom milyen szinten van alulfeszelve a gépemben ...

Szóval most kapja az ívet rendesen 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ha sikerül valami jó, akkor elküldöm.... 😉

@Dummy: "Mindenesetre addig már eljutottam, hogy tudom hol a CMOS clear jumper xD"

<#ravasz1><#hehe><#hehe>

www.smart-bus.hu

Jujj, a kedd nekem csak este 1/2 8-ig jó, fontos férfiemberes gömbérzékes dolog miatt... Ellenben szerdán, 18:00 után bármeddig... 😊
LeonSilver
Aha.

DummyBoy
Nem ... azt tuti nem ... Talán az Acronis-t ... nem szeretem a ghost-ot, pedig használom rendszeresen, itthon még sosem sikerült visszarakni vele rendszert ... Persze valszeg júzer error miatt, de akkor is xD

Acronis-t is csak akkor azt csak úgy ha az összes StarForce-os cuccom aktiválva lesz 😊

Az elõzõ windows-om utolsó lehelletével még deaktiváltam a BS-t, de persze a WOP-ot elfelejtettem 😊

Papa01
A Norton Ghost-ot nem próbálod ki? 😊

DummyBoy
Nekem jó lenne, bár most hogy végre pöpec módon fut minden, nekiálltan tuningolni, meglesem mit bír a züsztem ...

Mindenesetre addig már eljutottam, hogy tudom hol a CMOS clear jumper xD

Papa01
Naa, szuper!! 😊 A DrI-re és a DVIIF-re gondolsz?? 😊 Megveszed õket? 😊

LeonSilver
Én majd csak akkor ha sikerül beszereznem az új gépeket 😉
Talán a hétvége felé.

Papa01
Nagyon jó lenne, talán holnap összejöhet! 😊 Ez hét elég kaki... Ki jönne még? 😊

Miért lenne baj? Egyébként meg MIKOR REPÜLÜNK?
Papa01

...meg kerek popsiikhoz!

😄 😄 Ehhez minden férfi embernek van érzéke..

Én fogalmazhattam rosszul.. 😊 látványos, megkapó képeket csinálj már párat, olyat ami neked nagyon tetszik, ha kedved, idõd van! 😊

nekem is azt ajánlották.. bár én wirelesses dolgokat nem preferálom.. mindig lehet valami, lemerül az elem stb.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Azt hittem valami teszthez kell... mûvészi hajlamom nincs ilyen téren... verseket írogatok, de szépérzékem nem sok van... max gömbérzékem... focihoz, meg kerek popsiikhoz! 😄

www.smart-bus.hu

Relax99
Aha, köszi, lehet hogy beinvesztálok, csak joyt is vennem kéne a régi sidewinder kezdi beadni a kulcsot, saitek evo wirelessrõl van valakinek valamiféle tapasztalata? mondták már még a logitechet, de azt nem akarok, nem túl jó dolgokat hallottam róla hosszú távon?

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
@ Márkó: Az nem baj, ha a vidit a saját Youtube acc.-om alatt töltöm fel?

DummyBoy
Sorry, egyelõre ennyit tudtam segíteni 😞

Remélem rendberakják ezeket a szarokat a következõ peccsel, mert hogy minden új peccsnél az egyik szemünk sír a másik meg nevet, ez unalmas ...

A fél ROF társadalom örül minden peccs után, hogy ez jobb lett meg az jobb lett ... a másik fele meg nem tud játszani ...

Anno csak azért váltottam XP-rõl Vista-ra majd Win 7-re mert a DCS Black Shark látványosan jobban ment az új wineken ...

Most meg itt van ... valami jobban fut az új winek alatt, valami meg nem 😞

Her Laca
Köszi mindent Dummy😊 Hagyd a fenébe ,elegem lett a nyûglõdésbõl.
Lehet visszateszem az XP-t. De lehet ,hogy hagyom aztán lehet ha valóban több embert érint kilyavítják egy patc al.
Mégegyszer köszi mindenkinek😊)) De inkább repüljetek ,mint ezzel a szarsággal foglalkozzatok😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Itt a link a FUSION-höz ...

Az AERO az a Vista és a Win 7 csilli - villi kezelõfelülete ... nem kevés erõforrásigénnyel 😊

Az FSX pl: élbõl lekapcsolja induláskor 😊

Ha lekapcsolod, akkor visszavált normál színsémára, és elvileg kevesebbet zabál...

Her Laca
Na megvan minden bemásoltam,a másik részben már nulla volt az érték.
Most kipróbálom.
Az AERO az mi a bánat?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

DummyBoy
Elvileg abban a xx.map file-ban kell lennie, amit használsz ...

Milyen néven mentetted el a ROF-on belül a billentyûzet és joy beállításokat? Abban a fileban kellene lennie ... ha nincs, akkor rakd bele 😊

AMD procid van? Az még jobb 😊 Töltsd le az AMD oldaláról a Fusion nevû programot, egy kerek Fusion gomb jelenik meg telepítés és indítás után ...

De jobboldalon fent van egy fogaskerék ... Akkor elõhozza a beállításokat, ott van egy olyan hogy "Online gaming" ... Arra nyomsz egy editet, és alul van egy olyan pipa, hogy "Make this for my default profile" vagy micsoda ... pipáld be és save ...

Utána csak annyi hogy ha legközelebb indítod, akkor nem kell bemenni a menübe, csak megnyomod a gombot, és lelõ mindent ...

Játék/próba után megint megnyomod, akkor meg visszaállít mindent ...

Egy próbát megér ...

Her Laca
Nem AMD
De nem találom az inputban az FFB -s dolgokat😞

DummyBoy
Intel procid vagy ugye jól emlékszem?

Próbáld ki ezt a Game Booster nevû programot, hátha ... Fõleg az Aero-t és olyan dolgokat érdemes kikapcsolni, amit tudod hogy tuti nem használ az adott game ...

Nekem mákom van, a Fusion-ben van olyan profil, hogy "online gaming" az mindent lelõ, de a netet nem bántja 😊

Her Laca
Kikapcsoltam az FFB -t, Erre a markolaton elõl alul levõ gomb is használható lett ,de nem csak itt hanem az IL2 ben is! Mert elõtte ott sem volt jó. Hoppá!😊
De szaggat továbbra is.

DummyBoy
Tééék xD Viccet félretéve ..

A menet közbeni kihúzás nem segít ...

Az inputnál is van egy Force Feedback rész, ugyanúgy az enabled = 0-t kell beállítani ...

Pill ...
Ezt beilleszteni a startup.cfg-be:

amplitude = 1.00000
enabled = 0
force = 1.00000

Valamint megkeresni:

x:\xxx\Rise of Flight\data\input\xx.map -en belül ugyanezt és ott is enabled = 0-ra kell állítani ezt rész 😊

enabled = 0;
force = 1.000000;
amplitude = 1.000000;

Remélem segíteni fog ...

Esetleg kipróbálhatom este, hogy lekapcsolok 2 magot, meg kitörlöm ezeket a részeket és akkor jelentkezik-e nálam is ez a gond ...

Her Laca
Az input nál mit kell kikapcsolni. ?

Her Laca
Ja ja! Néztem a procii kihasználtságot és 100 % on volt.

Papa01
Ez lehet baromság, de ha menet közben dugja be a joy-t, akkor is szaggatna?

LeonSilver
Fasza.

DummyBoy
Semmi gond sincs az X52-vel ...

A ROF-al van a gond ... Valami okból kifolyólag az új peccs óta egy csomó emberkének diavetítés lett a ROF ... ami közös: 2 magos proci, és 64 bites oprendszer ... 2-nél több magos rendszereknél nem jelentkezett ez a gond ...

A proci 100%-os kihasználtságot mutat sokaknál, és ami a meglepi, hogy ha kihúzod a joyt és úgy indítod a ROF-ot akkor viszont szépen megy ...

Mindegy milyen joy, Saitek, Logitech, Microsoft, TM ... mindegyikkel szopás van ... Nem mindenkinél, de sokaknál gond ez ... az emberkék nagy részének segített az FFB kikapcsolása a startup.cfg-ben és/vagy az input.map-ban ... Van akinek az Aero lekapcsolása javított ... ésatöbbi ...

Egy rakás topik errõl szól (többek között egy 9 oldalas is ...) a ROF fórumon ...

Papa01
Igaz én Vista-t, de 64-est használok, és ott nincs gond az x-52-vel...

DummyBoy
Tényleg Laca, az FFB disable sem segített?

Még amit olvastam, hogy van akinek az Aero kikapcsolása segített (Ezt is ki lehet kapcsolni a kompatibilitás fül alatt valahogy ...) a játék alatt ...

Mellékesen, az AMD kiadott egy programot a procijaioz, aminek az a neve, hogy FUSION ... Ez arra jó, hogy ki tudja lõni a szolgáltatásokat és visszaindítani ... Profilozható és személyre szabható, kipróbáltam és tényleg ... mintha jobban menne a ROF így ...

De ez intel tulajoknak nem nagy segítség, de le lehet szedni a netrõl egy hasonló proggit, aminek az a neve, hogy Game Booster ...

Egy próbát megér ... Nekem a Fusion pl: lelõtte az Aerot is meg mindent ...

DummyBoy
Nemtom, akkor lehet a 64 bitet nem szeresse ...

Mindegy, utánaolvasgatok, hátha 😊

persze... amint hazaérek megpróbálok összehozni valami mûvészit 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Köszönöm!! 😊

LeonSilver
Nekem csak ez a kettõ maradt asszem.

Papa01
Köszi szépen, ha tudsz, néhány festõibbet is, az szuper lenne!
@ Gascan: Köszi, nem sokára lesznek változások! 😊
Pár jó képet Te is tudnál csinálni? 😊

egyre jobb lesz a FAQ... már csak az a baj, hogy csupán a kétharmadát lehet olvasni.. az egyharmad reklám meg képek nekem túl nagy a 17" monitoromon

Lõttem pár képet gyorsan neked... 😊

www.smart-bus.hu

Majd este körülnézek, csináltam több képet is, jellemzõen harci fotók, két géppel.

Papa01
Urak, azt megtennétek nekem, ha nem gond, hogy 3-4 nagyméretû képet kitennétek, amit játékon belül csináltok, és szerintetek szép?
Lehet felhõk feletti, lezuhant roncs,harc közbeni, több gép együtt.. 😊

A segítséget elõre is köszönöm! 😊

Papa

No igen, ez az egy hátránya van! 😊 Viszont sok esetben arra is jó, hogy az ember kiszûrje mivel van a gond... lehet tesztelgetni, ha kell... 😊

Ha úgy döntesz felrakod, arra figyelj, hogy elõbb xp, aztán w7... ha fordítva csinálod, elbassza az xp a boot-ot... 😄

www.smart-bus.hu