29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#11302 Engem se, nem az volt a lényeg akkor még.
-
#11301 De most tényleg.Milyen jó filmek ezek bakker!
Nem tudom olvastátok e Zsoldos Péter: A feladat című könyvét, esetleg láttátok e.Az is mekkora jó már!Én nagyon-nagyon sokat jártam könyvtárba és faltam a sci-fi irodalmat.
Mondjuk Körmenden a gyerek könyvtárban egy olyan könyvtáros volt ( a Piri néni) akinek szintén örök hálával tartozok én is és a korombeli, kormendi gyerekek!Így, 46 éves fejjel is sokat gondolok rá, olyan hét nincs is, hogy eszembe ne jutna.Bocs, hogy kicsit elkalandoztam. -
#11300 Engem sose zavart a teáskanna űrhajó. Akkoriban nem nézhetett az ember minden nap sci-fi-t. Faltunk mindent, amit adtak. :))) -
#11299 Akkoriban sokkal optimistábbak voltak a világűr kutatásának fejlődésével kapcsolatban.
Az Űrodüsszeiá-t is kb. ebben az időben játszódik, és ott már a Jupiterig mentek. :)) -
#11298 Az Orion??Óóóóó anyám!Gyermekkorom kedvence!Amíg volt nálunk fimmúzeum mindig néztem.A Pirx meg meg is volt dvd-n az összes!
A Pirx pilótát előbb csináltuk meg mint az oroszok és tiszta kult film volt nyugaton!A díszletessel beszélgettek egyszer és mesélte, hogy fillérekbőúl kellett megoldania a díszeltet.Ezért lehet látni benne citromfacsaró antennát, meg szifonból készült űrhajót.De amúgy qrva nagy film szerintem, még ma is.
Az Alfa is a SASokkal!Marha jó filmek!Kár, hogy ma már ritkák az ilyenek.
-
#11297 Azért elgondolkoztató,hogy az Alfa holdbázist a készítők 1999 re álmodták meg. Oszt hol vagyunk még ettől.
Mondjuk asszem 75 ben kezdték készíteni. -
#11296 Ezeket meg mindmáig szívesen nézem még mindig. :)) -
#11295 Szerintem alapmű. :)) -
#11294 És az örök kedvenc:)
-
#11293 De ha már itt tartok:))
-
#11292 :D Hogyne:) Tiszta Pirx kapitány kalandjai,ha mond ez neked valamit:DD
-
#11291 OFF
Ismeritek?Nagyon jó!
ON -
sakkay #11290 A patch óta most repültem először...a camel motorját mindig leégetem, ez mi ez?! Tisztára mint az alap fokker.. -
#11289 Köszi szépen! :) Bizony ott van, be is teszem a linkek közé.. :) -
Solt #11288 Vasból van az öreg... azóta túl van egy prosztata rákon is... :D ( hála az Égnek! )
Nekem nagyon elment a bizalmam az orvosoktól... annak ellenére sugárkezelték az öreget, hogy 4 hónap alatt negatív leletet produkát természetes módszerekkel!
Később kiderült, hogy a kórház a TB bevételekből él, a sugárkezelés meg alkalmanként x millió... :S -
#11287 Kiváló gyűjtemény, nem tudok leakadni róla. -
#11286 Itt:
Drakegoodman képei -
#11285 Ahh, hogy mennyire megszokott volt akkoriban egy halott látványa. De legalább letakarták az arcát. -
Gascan #11284 ennyien kellettek ahhoz, hogy a gépet földre kényszeritsék? :) -
#11283 Azok max tejeskávénak mennének el.De ezen tök felesleges agyalni mert nem arabvíz, hottentottavíz vagy pápuavíz volt a neve hanem négervíz.Nahát. -
#11282 Hol találtad a képet? -
#11281 Ez is egy Sopwith Pup...
...volt. -
#11280 Persze, ez oké, de az arabok is barnák.. :D -
#11279 A színe miatt négervíz teeee ;)
-
#11278 Ők nyomták a kávét ipari szinten, nem? :) -
#11277 arabvíz?Memé? -
#11276 Vagy Lúúnyál! :D -
#11275 Igeen... a 7up pedig a Tup kóla, vagy Zup kóla! :) Bár az arabvíz jobb lenne, nem? :) -
#11274 Nem kóla az hanem kaula. :D -
#11273 A kóla az a barnakóla :D a narancs meg a szőkekóla ;) -
#11272 kávé ;) -
Gascan #11271 erre én is kiváncsi vaok:) -
#11270 Mi az négervíz? Cola? :) -
#11269 Annak idején a kantinba jártunk vásárolni ( cigit, üccsit, négervizet, borotvát, borotvahabot, stb..) és a korcsmahivatalba beszélgetni, sztorizgatni. -
Ezen már jobban látszanak a különbségek a Fokkerhez képest. -
#11267 A vállalat korábban Morane-Saulnier repülőgépek licensz alapján történő gyártásával foglalkozott. Ezek a repülőgépek Pfalz A-E jelöléssel álltak szolgálatba.
@ Sanyo: A kantinról mi a véleményed? :) -
#11266 Ööö...tudom hogy Fokker van odaírva de a kép eredeti gazdája azt mondta hogy az hibás. -
Ez egy Pfalz E.I -es, hihetetlen még sosem hallottam róla. -
#11264 pilótakocsára = pilótakocsmára -
#11263 Én teljes mértékben támogatom fater!Tudod, hogy többször is javasoltam, de valamiért mindig mindenki ittragad a zesgén.
Én a pilótakocsára szavazok ;)