Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Én se tudtam rendesen mûködésre bírni, ráadásul amikor átváltottam win7-re akkor már magát a freetracket sem tudtam beüzemelni. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Relax99
oh :/

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
Sajnos nem jó, ellenben van vele kb 15 fps-em

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

whiteskull
Hát én sehogy. Vettem egy track ir-t. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

macleody
Ennek mûködnie kell. Bin mappába kell másolni a dll-t.
Relax99
DCS-re gondolok

Relax99
Zsolti te hogy tudod használni a freetrack-et?, betettem egy headtracker.dll-t mappástól ahogy írták elõször jó is volt, de a következõ alkalommal már nem mûködött.

Steam-n tedd el a kedvencek közé, és küldenek emailt amikor akció van... ha steam-n leárazzák, akkor általában a hivatalos oldalon is... 😉

www.smart-bus.hu

PhantomAss
igen igen az jó lenne

GOOBY, pls

N3suten
a kívánságodra akár jelezhetjük neked ,hogy suttyomban akció van ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

whiteskull
Ne csüggedj! 😊

Hamarosan megint lesz szerintem. A múltkor is majdnem két hétig tartott. 😊)

PhantomAss
ja 2 napig suttyomban 😊
kb. úgy kellene csinálniuk mint a rof-nál, karácsony/tavasz/mittomén egy hétig fél áron

GOOBY, pls

Papa01
Igen, én is nagyon! 😊 Még képként a Alba 2 statot le is mentettem.. 😊
De nem is értem az egészet, az új verzióba beleöltek egy nagy csomó idõt, és néhány hónap alatt kilõtték... 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
Mindenesetre én szerettem: 😊

Papa01
Na igen.. Az egész onnan indult, h egy srác megkérdezte miért nincs stat.
Erre egy másik gyerek csak ennyit írt: Battle of Stalingrad. 😊

Jason válasza pedig ezután jött, miszerint ennek semmi köze a BoS-hoz, egyszerûen nem mûködött jól és õk lekapcsolták az egész stat rendszert, meg egyébként is nem volt túl népszerû. (Szerintem meg az volt.) Talán egyszer visszahozzák. Vagy nem... 😞(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

whiteskull
A sok "not" meg "nothing"-ból arra következtetek, hogy holnapra nem lesz kész a statisztika. 😊

Papa01
😄 😄 Ezek a mai ágyak! Nagyon kell vigyázni velük!

Jason jól elmondta a tutit a statisztikával kapcsolatban... 😞 Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy nem volt népszerû...

"Has nothing to do with BOS work. They simply weren't working well so we shut it down. It caused more problems then they solved and they weren't popular. Maybe they will return or maybe not.
Jason"

Topik link.

N3suten
most volt a leértékelés ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

PhantomAss
kár hogy dcs-bõl nem nagyon szokott lenni leárazás, én is megvenném jó áron 😊
a mustang és a minyó kifejezetten érdekel...

GOOBY, pls

whiteskull
Tévedésben vagy. 😊))

Ez nem korai kelés, hanem késõi lefekvés. 😄DDD

Nem mertem egybõl lefeküdni, mert az ágy rám akart fordulni. 😄DDD

Papa01
Köszi az invitálást, igen megvan, sõt a CA, Mustang, Huey kivételével minden más is.. 😊 Mikor repülnél Zéti úr? 😊
@Zsolti: Mi ez a korai kelés? 😊

whiteskull
Igen meg van neki. 😊)

Relax99
Na ennek örülök, Papát kéne még beszervezni ha jól tudom neki is megvan az A10

whiteskull
nem csak Rolo olvassa. 😊))

az fc-3-on kívül nekem is meg van a többi, és szívesen benne lennék egy körben. 😊))

Azt meg ne kérdezd meg, hogy ilyenkor miért ide írogatok. 😄DD

Relax99
Megvettem az UH1-et, A10c-t és a Flaming cliff 3-at.
@Rolo:Nem tudom,hogy olvasod-e még ezt az élettelen topicot, már tudok jönni DCS-zni ha játszol még. Csak majd kell egy kis "alap" kiképzés belõle.

Relax99
30-60%-os leárazás a DCS termékekre steamen

Ment privát.
grebber
Azaz mégsem az egyik delikvens 15-e óta nem ad életjelet magáról így nem várok tovább rá.
Tehát akit érdekel még van 1 db!

Next PC upgrade: 2022

<#eljen>

www.smart-bus.hu

grebber
Mindkettõnek meglett a tulajdonosa!

Írtam privátot.
Urak, ennyiért ez ajándék! Steam-n aktiválható,

Rise of Flight: Channel Battles Edition + Furious Wings DLC + Legendary Bombers DLC!!

Jelenleg ez cirka 80 ajró steam-n... 😊

www.smart-bus.hu

grebber
2 db Rise of Flight bundlem maradt a Happy Hourból! 495 ft/db akit érdekel jelezze!

(Csere is érdekel hasonló értékû kis indie game vagy akármi ami esetleg engem érdekel))

Azért nem lehet a DVD verziót a steam-n aktiválni, mert nem tudnák megoldani, hogy az össze-vissza megvásárolt modifikációkat, gépeket, hogy írja jóvá, mivel a steam-n nem lehet ezeket egyesével megvenni, hanem csak csomagban, DLC formájában.

GTL esetében nem gond, ugyanaz a játék, nincs semmi extra. Itt azért más a helyzet... ahány júzer, annyiféle gép + kiegészítõ. 😊

www.smart-bus.hu

bardocz
Annak is külön kulcsa volt szerintem, ha akarnák, meg tudnák oldani. Max pár plusz megvehetõ tartalom kéne még, hogy passzoljanak a dolgok. Bár én még csak a demoval játszottam, meg hónapok óta semmi repülõset nem mentem.
Relax99
Vannak kivételek tudom, ut3-at pl tudtam aktiválni de nagyon soknak külön kulcsa van

bardocz
GTL-nél megoldották, hogy az ahhoz tartozó kulcsot használd steam-ben, és ne kelljen a dvd-vel szenvedni.
Relax99
Steam rendszernek egyedi cd-kulcs algoritmusa van. Ezért nem tudod aktiválni a dobozost steam-en, vagy fordítva. Akármelyik másik játéknál ugyanez van, ami nem kifejezetten steam aktiválós

Két külön történet mesterem... 😊 Akinek DVD verzió van, az a hivatalos shopban vásárolhat. A steam verzió azoknak jó, akiknek még nem volt meg a DVD-s... 😉

www.smart-bus.hu

Her Laca
De mi az már,hogy van egy dobozos verziód és ahhoz nem használható amit megveszel? Szarszemét egy társaság.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A steam-s Channel Battles verzió, plusz egy DLC. Steam-n meg tudod nézni, hogy mit tartalmaz pontosan... A DVD verzióval nem tudod használni, de ennyiért akkor is megéri szerintem. A teljes ára ennek a kettõnek steam-n több mint 60 ajró...

www.smart-bus.hu

PhantomAss
nem egészen értem hogy mi az a két kiegészítõ? milyen gépek vannak benne?
akinek nem steames az alap játék annak is mûködik?

GOOBY, pls

Még mindig semmi... kezdek befeszülni...

www.smart-bus.hu

No meg is vettem 1169.-Forintért... lóvét levonta, de email még nem jött. :S Mennyi idõbe telik általában?

www.smart-bus.hu

grebber
Azok is inkább az idõ második felében jelennek meg!
Aki most az átlagot fizeti az megkapja igen!

Inkább megveszem most... nem akarok lecsúszni róla.

A másik két játékról mikor derül ki, hogy mi az? Ha meg kiderül, akkor gondolom a 3.99-s minimum befizetõ is felkúszik nem?

www.smart-bus.hu

grebber
Sajnos csak a bundle vége felé!

Persze, hogy megéri!!! 😊)

És mikor van happy hour?

www.smart-bus.hu

grebber
Kevés olyan ember van akinek pont ez ne kéne ,szinte mindenki csak ezért veszi meg!

Happy Hourba 4xx ft lesz a teljes pakk a többit meg elszórod/elcseréled a 4xxft-ot nagyon megéri!

bardocz
Ez megfontolandó, bár már azon gondolkoztam eladom a joystickom annyira nem használom.