29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#27618 A másik pilótát meg lehet sebezni .. nekem az elmúlt 4 évben sikerült vagy 4x. :) Ebből 3x magamat! :D -
asolyom #27617 Ezt el is feljetettem említeni, pedig halál frankón látszik, ahogy mozog a csiga a pilóta orra előtt forduláskor. :-) -
#27616 Egyébként a rakétapisztolynak a jelzésen kívül nemigen lehet semmi hasznát venni. :) -
#27615 És ráadásul a szárnyat csavargatod, ha csűrni akarsz. :))) -
asolyom #27614 Sok-sok flight szimulátorozás után mekkora élmény egy Eindeckerrel repülni, aminek nemhogy trimje, de még gázkarja sincs. :-P -
asolyom #27613 No, akkor majd idővel beszerzem.
Így a multizás előtt, gyakorlás gyanánt csináltam egy karriert, és beléptem a Fokker Eindeckerekkel felszerelt Jasta 6 kötelékébe. Az első nap két ballon vadász bevetést repült a század. Az első kötelék, amelybe engem újoncként beosztottak, sikeresen végrehajtotta a bevetést. Én lelőttem egy ballont, a kötelék másik gépe pedig leszedett egy Nieuport-ot, a többiek pedig néhány járművet pusztítottak el. A bevetés után megkaptam a pilóta jelvényt, és a másodosztályú vaskeresztet. :-) A második őrjárat semmi eredményt nem ért el, az egyik pilótája akció közben megsebesült.
Amúgy a személyes fegyverek (pl. Luger pisztoly) mire jók? A rakéta pisztolyokkal nem lehet ballonra vadászni, vagy idővel nem lesznek gyújtó lövedékek, mikkel könnyebb leszedni a ballonokat? -
#27612 Igen én is csak ajánlani tudom, olcsó és 75 fps fixen, jobb nem is kell -
#27611 Persze. Legjobb cam erre a célra : Sony PSEye -
asolyom #27610 Azt olvastam valahol, hogy a head trackinget egy jobbfajta webcamerával is meg lehet oldani. Ez a RoF-ban is működne? -
asolyom #27609 No, kicsit sikerült belenézni a játékba. Egészen jónak tűnik. :-)
A joy hat switch-csel tudok is körbe körbe nézni, csak éppen ha elkezdek az egérrel mozogni, akkor utána már a hat switch nem megy. Hogy lehet visszacsinálni?
Reppentem egy Eindeckerrel, és hát azért ez nem egy csúcs gép már 1916 szeptemberében :-); úgy leszedett egy Nieuport féleség, mint egy legyet. :-) Majd nézek egy olyan időpontot, ahol nem nálam van a szarabb gép. :-) -
asolyom #27608 Rendben, és köszi. -
#27607 Hát ha kedved van, csak szóljál! :))) Bár Papa is kell hozzá, mert valamiért csak ő tud szervert csinálni. :)
Mindenesetre online lehet a legtöbbet tanulni, és nem utolsó sorban, sokkal nagyobb élmény is. :)))) -
asolyom #27606 Meg lehet majd ejteni, de még cska most ismerkedem. Amúgy jó marketing ez az ingyen játék. Ahhoz, hogy normális karriert lehessen játszani, úgyis bővíteni kell, és fizetni. ;-)
Ezt ismeritek?
www.theaerodrome.com -
#27605 Egy kis reppenés? -
asolyom #27604 No, a fent van a RoF, most tölti az update-et. -
#27603 Igen. Plusz, sokkal könnyebb képfájlt készíteni a kisebb Win-ből. -
Solt #27602 Nekem soha nem volt emiatt gondom... :) -
#27601 Én alapból nem telepítek játékot arra a meghajtóra ahol a win van. Abból mindig csak a gond van. -
#27600 Nem tudom, én mindig külön meghajtóra rakom a szimulátorokat. Már csak amiatt is, amit írtál. :) -
asolyom #27599 Win7 alatt telepíthető a progi a Program Files mappába? Vannak progik, amik ezt nem szeretik. Azt tudom, hogy telepítés előtt a UAC kikapcsolandó. -
#27598 Igen. De szerintem a légigyőzelmek többsége nem fordulóharcból született, hanem alulról/hátulról történő lelövésből. -
asolyom #27597 Hawker mégis csak ász lett vele. Jó pilóta lehetett. :-) -
#27596 A DH.2-ben nem sok jóindulat van... :))) -
asolyom #27595 No, hát akkor kelleni fog az Eindecker és a DH2. :-) -
sakkay #27594 Igen. -
asolyom #27593 És ha csak mondjuk az Albatros DV van meg, ami 1915-ben nem is létezett, akkor a karriert is csak akkor kezdhetem, amikortól ez a típus szolgálatba lépett? -
#27592 Szerintem az ICE verziót vedd meg.. :) HA tetszik, úgyis tudod bővíteni akciók alkalmával.. Az az 52 dollár pedig nem kevés... :) -
asolyom #27591 Az jó. Melyik demo upgradet érdemes megvenni? ICE vagy Ultra? -
#27590 Szerintem alapból az van be állítva.. :) -
asolyom #27589 Az sajnos nincs, és soha nem is haszáltam. Máskülönben a RoF joy konfigurátorban be lehet állítani, hogy a hat switch-csel körbe tudjak nézni, mint pl. a Microsoft Flight Simulatorban? -
#27588 Ezen tökéletesen fut majd! :) TrackIR-ed van? :) -
asolyom #27587 Meg lehet majd próbálni, de nekem még az egész RoF tök új. A megjelenése táján szemeztem vele, de eddig nem volt hozzá megfelelő PC-m. A helyzet megváltozik, pár nap múlva összeáll egy normális konfig (3,3 GHz-es i5 proci, 8 GB RAM, 2 GB-os GeForce GTX760), de a játékba még bele kell tanulnom. -
#27586 Ha van kedved, a jövőhéten multizhatunk is! :) -
asolyom #27585 Tényleg szép ez a BoS, nincs benne semmi hiba, azonban engem személy szerint jobban megfog az 1. VH világa, környezete, repülői. Jó 20 évvel ezelőtt vakulásig nyomtam az alább idézett Red Baron PC játékkal. :-) Ízlések és pofonok. -
#27584 Hozzáférés. :))) -
#27583 kösz, miben kéne segítség? trackir, modolás, konfigolás? -
#27582 Köszi, nem rossz, kicsit fura, mert eléggé anti szoc vagyok. Amellett nincs különösebben gond, egyébként az egyik hálózati port megy csak a szobámban, de routert nem használhatsz szóval fuck logic. GTX850m 4GB van benne :)
-
#27581 Gratulálok én is. :)))
Ja, a FSX-ben tudnál segíteni? -
#27580 Még a G940-el együtt vettem kéz alatt. :)) -
#27579 Naaa, grat a géphez! :) Remélem, valami jó kis dedikált vga is van benne a rofhoz! :) Milyen a kolis lét? :)