Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
De szerintem az FSX-hez van annyi repülõgéptípus mint a szemét 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Megnéztem árgépen az X52 22000ft , a pro az 34000ft!Most így azt mondom hogy nem éri meg számomra a pluszpénzt!Szeretnék játtszani a LockOn-al a ROF-al ,Il2-vel!
Olyan kérdésem lenne még hogy a Microsoft szimulátorhoz milyen gép kell?A Deluxe-ra gondolok,ami olyan 14 giga körül van,és ott milyen gépekkel lehet repülni?
Üdv!
Ez nehéz kérdés ...
Ami a legnagyobb különbség az a fém tárcsa, a dupla Hall senzorok és a programozható LED-ek - MFD ...
Namost ebbõl csak a lényeg - azaz a programozható MFD nem megy Lockon és DCS alatt ... Bár nem értem miért ... (Falcon, IL2 és FSX alatt persze tökéletesen mûködik ...)
Már sokszor nekiálltam, hogy megpróbálok vele kezdeni valamit, de mindig elsikkadt a dolog Sad
Meg egy szubjektív dolog: jobban néz ki ... Ezek után neked kell eldöntened megéri-e a dolog ...
Nekem volt sima X-52-esem, meg voltam elégedve vele ... most van Pro - ezzel is meg vagyok elégedve ...
Én nem tudom ennyi idõ távlatában van-e különbség a HALL szernzorok száma és érzékenysége között - ergo van-e különbség a kettõ között ... Szóval ebben sem tudok segíteni Smile
De nagy valószínûséggel le fognak beszélni a Pro-ról ... Én nem beszéllek le róla, de nem is ágállok mellette ... Neked kell döntened ...
Ha sikerülne mûködésre bírni az MFD-t, akkor szerintem érdemesebb lehetne a Pro ... akkor simán kijelenteném ... De kérdés hogy használnánk-e egyáltalán ...
Ha csak a ROF-hoz keresel joy-t, akkor a Hotas nem létszükséglet ... Ezek elõnye inkább mondjuk a Lockon- Falcon-DCS vonalon jön elõ ...
A ROF-ban sok extra gomb és kütyü nincsen, szóval ide egy Saitek Aviator, Evo, vagy egy TM 16000M is elég lehet ...
Csak attól függ, mennyit akarsz rákölteni ...
Ettõl függetlenül, ha teheted, és az X52-t választod, akkor nem fogod megbánni 😊
Most töröm a fejem joystick vásárlásán!Mit ajánlanátok ha most kezdenék el játtszani!Nagyon gagyit nem vennék!Én a Saitek x52 -n gondolkozom,de a láttam hogy van belõle egy pro változat is!Megér az annyival többet,vagy elég az x52?
Elõre is köszi!
Egyébként multi közben figyeltem a nagyokat, és próbáltam tanulni. Azt vettem észre, hogy nem a hirtelen, nagy belehúzások a nyerõk, - kivéve a vészhelyzetet, - hanem az energia megtartására kell koncentrálni. Sok a vertikális manõver, és az élesebb fordulók elõtt mindig kell egy kis lendületet gyûjteni. Ha fordulóharcos gépben ül az ember, és tudja, hogy fordulékonyabb a másiknál, türelmesnek kell lenni, inkább repüljünk 2 körrel többet, amíg sikerül lõhelyzetbe jutni, de ne kockáztassuk, hogy túlhúzott manõverrel teljesen elkopik a sebesség.
Az S.E.5a-val eddig úgy voltam, mint az ördög a szenteltvízzel, de tegnap ráéreztem az ízére. Fõdolog a türelem. Jó magasra emelkedtem, és "sunyi" 😊 módon csak akkor csaptam le, mikor a többiek már elfoglalták magukat. A gép remekül orsózik, és jól zuhan. Csak a felvételt fokozatosan kell csinálni, jól kiereszteni a gépet, aztán finoman emelkedni. Kit érdekel, hogy eltelik pár perc, mire újra lecsaphatok? Addig is biztonságban vagyok, senki nem emelkedik jobban 1000 m-ig. Csak a célzásomon kell javítani, de a zavaró hatás sem elhanyagolható! Viva la BnZ!
amúgy szerintem az egyik legsunyibb alak akivel találkoztam 😊 .. 1 az 1 ellen szinte nem is találkoztam vele.. csak úgy hogy kergettem valakit és ekkor lõtt rám
Mivel a töltési idõk minimálisra redukálódtak, így a hétvégén lehet rákukkantok majd ... De sajna ahány gép, annyi szopás 😞
@brendon566 : jelenleg a 2 mag 64 bit kombináció nem mûködik. Leon tesztelte Vista64-el is, úgy sem ment.
Annyi még a sztori, hogy ha a linux PAE kernellel van fordítva akkor mind 4 gigát képes használni.De a 32 bites windózok nem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Semmi sem volt fent ( friss install ) csak a RoF meg a driverek.
És ugyan ez a helyzet a friss 64bites vistával is.Azon se mvolt semmi más csak az SP1 + driverek és RoF.64 bites XP-vel már egyszerûen nincs kedvem kipróbálni.
A 64-es xp meg sajna maximum sp 2-es :/.
A jelenlegi 7-esem pedig még szerintem beállítási gondokkal küszködik, mert az összes ramot látja (4) , csak annyit használ mint az elõd. Mindegy, majdcsak lesz valahogy...kösz a segítséget skacok.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de úgy tûnik a 2 mag és a 64 bites rendszerek együtt okozzák a problémát..
Valószínûleg csak az segíthet ha:
- 32 bites OS-t használsz (Memóriaveszteséggel ha 4GB+ RAM-od van..)
- A CPU-t lecseréled 4 magosra.
Az XP max 4GB memet kezel, ebben benne van mindenféle memória ami a gépedben található (cache, GPU mem, RAM, stb ...) ...
Ez a 32 bites winek fizikai korlátja ... A 64 bitesek nem limitáltak ennyire ...
Viszont maga a ROF igen, szóval asszem mindegy mennyi memed van, ebbõl a ROF max 2GB-ot fog használni, a maradék megmarad a winnek, amibõl minél több annál jobb ...
Ha dual core procid van akkor a probléma nem a memória, hanem a szálkezelés ... Ezen próbálunk agyalni éppen 😊
Ha visszaolvasol, akkor találsz pár ötletet, van akinél bevállnak, sajna van akinél nem 😞
A napokban határoztam el, hogy kicsit alkalmasabbá varázsolom a gépet a RoF számára, de 2 giga ram vásárlása után kellett rájönnöm,hogy korántsem lesz olyan egyszerû történet , mint ahogy azt elképzeltem.
Miután találtam egy ígéretesnek tûnõ win 7-est (64 bit), felraktam, és azt még lenyelem, hogy ez sem hajlandó többet kezelni a ram-ból, mint az xp. De még a játék is úgy fut mintha ram vétel helyett az erdeti 2 gigán is túladtam volna.... látom ez itt rendszeresen visszatérõ téma, de jó lenne ha valaki tudna tippet adni, hogy oldhatnám meg mégis ezt, ha nem is teljesen, de legalább játszható lenne...<#circling>#circling>
(Buccs vagyok amugy, a hétvégén repültem a csapattal)
Az új peccs óta sokan örülnek, hogy ez lentebb esett olyan 95% köré, és nem akad a ROF ... Viszont van aki nem ilyen szerencsés ... Mint ahogy kedves Leon barátunk sem ... Vagy megpróbálni a ROF-ot force-olni, hogy
El tudom képzelni, hogy a ROF megosztja a feladatokat a threadok között, majd ha az egyiket több dolog is használja, és azok leterhelnék, akkor átdobja a másik szálra ... De a win7 nem engedi ...
Ebben van logika, de lehet hogy a programozásban jártas emberkék visítva fognak fetrengeni olvasgatva amit itt kiókumláltam ...
Amit meg lehetne próbálni: megnézni milyen folyamatok futnak párhuzamosan a ROF-al és ami nem kell azok köüzül párat kilõni ... (Esetleg kipróbálni az AMD fusion-t, az mindent kilõ, ami nem kell ...)
Nézni valamilyen thread optimizer programot, hátha az tud ezen segíteni ... Prifinitty és társai ... Nem biztos, hogy a ROF-al kell játszani, lehet hogy a többi szolgáltatást - programot kellene kipróbálni átmozgatni egy szálra, vagy valami ... hátha ...
Ott azt csinálták a majmok, hogy beléptek egy szerverre, 2 oldalra, elmentek valami eldugott sarkába a pályának és az egyik lelõtte a másikat, a másik meg újraélesztette ... és így tovább ...
Úristen, a buzicsemegék... milyen kretének vannak... Na, én most szüntetném meg a pontokat, igazad van Dummy.
Valahogy úgy szól, hogy: "xy légi gyõzelemmel rendelkezem ... tudja hogy sikerült ezt elérnem uram? Sosem kezdek olyan harcba amit nem tudok megnyerni ..."
És teljesen igaza van 😊 Tegnap este én is csak azért mentem neki a 2 DR1-nek, mert úgyis le akartam feküdni, de egyszerûen nem volt szivem otthagyni a szervert 😊
@online game 😊 Én anno MUD-okkal kezdtem ... azaz Multiple user dungeon - olyan mint a WOW, csa terminálablakban és szöveges felülettel 😊 Szöveges parancsokkal ... Utána Enemy Territory, Battlefield-ek közül mind - kivéve az ufósat 😊
Számomra minden online játékot amivel sokat játszottam, a társaság tette érdekessé ... mindig utáltam a pontokat és a leaderboardokat ... ezek megléte miatt vannak csíterek ...
A "statmonkey" és a "statpadding" azaz a pontok hajszolása és generálása a BF2-vel indult be nagyon, ahol pl: Medic-ként kellett x újraélesztést csinálni a következõ ranghoz meg plecsnihez ....
Ott azt csinálták a majmok, hogy beléptek egy szerverre, 2 oldalra, elmentek valami eldugott sarkába a pályának és az egyik lelõtte a másikat, a másik meg újraélesztette ... és így tovább ...
Amikor végtelenül undorítóvá vált a dolog, az az volt, hogy egymást ölték a helikopterekért és a repülõkért ...
Én mindig gyalogkakukk voltam ... Ha repülni vagy kopterezni akarok, akkor ott a lockon vagy a DCS 😊
Sajnos ezek ellen nagyon nehé akármt is tenni ... biztos hogy a repülést szeretõ szimesek között is vannak ilyenek ... egyszerûen nem tudnak veszteni, de ahhoz meg nem elég jók, hogy gyõzzenek ...
"Odahívunk egy pár keményen bepipázott niggert, hogy dolgozzák meg ... Feszítõvassal, hegesztõpisztollyal!."<#hehe>#hehe>
Papa, nemhogy bannoljuk, hanem este a tesókkal megvárjuk a háza elõtt:-)))))
Voltak kivételek persze mint Voss ,vagy a 2.vh ban Marseil de õk a ritka fenoménok közé tartoztak. Bocs hogy belevakkantottam😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez a "statmonkey" hatalmas! 😊
A szerót én is nagyon várom már!Azért mégis csak más egy "saját" szerver.
Juteszembe.Sanyo kollégát azért majd meg kell kérdezni, hogy mibe került ez neki és azt, hogy mivel tartozunk Neki.
szvsz
A csítereket szerettem én is, általában Il2-t toltam multiban. Tényleg voltak nagyon tehetséges arcok, de volt egy kettõ akinél nem értettem, hogy sosincs blackout vagy engine overheat meg effélék. A kedvencem a hangsebesség közelében zuhanórepülõ szétesni nem akaró Mustang volt, ami földközelben blackout nélkül felhúzásból lefordulta a Messzert. Én meg elájulva fúródtam bele a földbe.
Sosem értettem, hogy lehet ezekbe a progikba bele buzerálni, de igazándiból azt még kevésbé, hogy ez miért jó. Én nem érezném magam jól, ha valamelyikõtök felett valami hülye hack vagy tréner vagy nemtoménmi segítségével aratnék gyõzelmet. Oda az egész lényege.
Mindegy, reméljük az Online ROF közösséget talán nem fertõzik le túlságosan, csak ez a néhány vérpistike meg statmonkey. Pont leszarom, hogy én hányadik helyen vagyok azon a listán.:-))))))))
Tök jó lenne egy állandó magyar szeró, ahol zavartalanul lehetne gyakorolni. Aztán ha mi, ifjú padavanok felkészültünk, hirtelen jól odabäsznánk 😄
Egyébként még régen Richthofenrõl olvastam, hogy általában viszonylag nagy kötelékben repült, megvárta, míg kialakul a légiharc, aztán le-lecsapott a csellengõkre, bambulókra. Nem tom, mennyi igaz ebbõl, mert a történelem mindig a gyõztesek propagandája...
Kb. így csináltuk anno a CS-ben meg a DoD-ban is pedig mi azért nem is voltunk vérprofik.
Én az online gémelést anno még CS-vel és DoD-al kezdtem.Szerettem is meg qrva jó társaság volt ( elõször a majd a klán, ma már mindekettõ legenda ) de néhány év után megcsömörlöttem a sok szarfaszú csitertõl.Pedig ott még PB ( jó, szarok de legalább valami volt ) meg mittudom én mi is volt.
Volt egy saját szerverünk, debian futott alatta meg a CS ment rajta.
A Spider barátommal felügyeltük és tûzzel-vassal irtottuk a csitereket.Ha kijött valami új akkor a spider feltette magának, lejelszavaztuk a szervert és teszteltük, hogy hogyan lehet észrevenni illetve mivel lehet megfogni.
@ #8200
WTF?