Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oks, csak bátran, de a vulcseres majmoknak kiemelten kéne üzenni.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
* Usually we do not shoot each other at first head-on pass, -it's a kind of greeting.
Ki lehetne venni ... szerintem nem sokak tartanák be ... Meg a BnZ sokkal nehezebbé válna ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Quick Lake TDM 2vs2 - All Planes
Welcome on the server of pcpilot.hu, fellow pilot!
Team DeathMatch - There is No Historical Accuracy! - Airfields: (2 vs 2) - Lake Summer map
All planes avaliable on all airfield 😊 - Friendly Icons Enabled!
Allied Airfields: - Outines: Planes start from the Air (500m) - Champaubert: Planes start from the Ground
Central Power Airfields: - Ste Liviere: Planes start from the Air (500m) - Lac-Nuisement: Planes start from the Ground
* Despite the bloody war, the fight of the Austro-Hungarian Flying Corps was knightly. We would like to keep this tradition, so, here is a suggested „Rules of Conduct”:
* For us, the VICTORY over the enemy is important, but NOT his DESTRUCTION! That's why we don't shoot at a damaged plane which tries to land (f.e. the pilot says: "My engine is broken"), or at a plane during taxiing or takeoff.
* We don't try to seize the aerial victory from our comrade. When he is obviously succeeding with his opponent, it's better, when we provide him cover from a higher altitude.
* We don't attack treacherously a plane, which is looking for the last enemy with firing of a signal rocket. Fire a rocket too, to indicate your position!
* Usually we do not shoot each other at first head-on pass, -it's a kind of greeting.
* When you enter the server, please respect the others with a greeting. Do it the same way when you leave it.
Have a good flight and have fun!
pcpilot.hu
Quick Lake TDM 2vs2 - All Planes
Team DeathMatch
Airfields: (2 vs 2)
Lake Summer map
All planes avaliable on all airfield 😊
Allied Airfields:
Outines: Planes start from the Air (500m)
Champaubert: Planes start from the Ground
Central Power Airfields:
Ste Liviere: Planes start from the Air (500m)
Lac-Nuisement: Planes start from the Ground
Have a good flight and have fun!
DummyBoy
A lokalizációt meg lehet csinálni ...
Meg Sanyó találd ki mit szerertnél az üdvözlõ szövegbe, végülis a Te szervered lesz 😊

Ezután jöhetnek a finombeállítások. Estig tudok vele foglalkozni, a legközelebb pedig hétfõ délután...
www.pcpilot.hu
Márkó remek cikkét javaslom a GYIK-bõl... 😊
Köszöntünk a magyar ROF-közösség szerverén, bajtárs!
* A véres háború ellenére az Osztrák-Magyar Monarchia I. világháborús légicsapatainak harcát a lovagiasság jellemezte. Mi szeretnénk ezt a hagyományt megõrizni, ezért íme néhány javasolt illemszabály:
* Számunkra a gyõzelem a fontos, nem az ellenfél elpusztítása! Ez okból nem lövünk sérülten leszálló (Be is mondja az illetõ, hogy pl,"Leállt a motorom!") , vagy a földön guruló, felszálló gépre.
* Nem próbáljuk elvenni a légigyõzelmet csapattársunktól. Ha jól láthatóan boldogul ellenfelével, inkább biztosítsunk neki fedezetet a magasból.
* Ha egy gép jelzõrakéta fellövésével keresi utolsó ellenfelét, mi is jelezzünk vissza, ne támadjunk rá orvul!
* Általában elsõ szemberepüléskor nem szoktunk tüzelni egymásra, ez egyfajta köszönésnek is felfogható, de legalább tuti beazonosíthatóak a gépek.
* Ha belépsz a szerverre, tiszteld meg a többieket azzal, hogy köszönsz és kilépéskor elköszönsz!
Welcome on the server of the hungarian ROF-community, fellow pilot!
* Despite the bloody war, the fight of the Austro-Hungarian Flying Corps was knightly. We would like to keep this tradition, so, here is a suggested „Rules of Conduct”:
* For us, the VICTORY over the enemy is important, but NOT his DESTRUCTION! That's why we don't shoot at a damaged plane which tries to land (f.e. the pilot says: "My engine is broken"), or at a plane during taxiing or takeoff.
* We don't try to seize the aerial victory from our comrade. When he is obviously succeeding with his opponent, it's better, when we provide him cover from a higher altitude.
* We don't attack treacherously a plane, which is looking for the last enemy with firing of a signal rocket. Fire a rocket too, to indicate your position!
* When you enter the server, please respect the others with a greeting. Do it the same way when you leave it.
Wilkommen auf dem Server der ungarischen ROF-Gemeinschaft, Kamerad!
* Trotz des blutigen Krieges, war der Luftkampf des Fliegerkorps von Österreichisch-Ungarischen Monarchie ritterlich. Wir wollen diese Tradition behalten, deshalb schlagen wir die folgende Etikett vor:
* Für uns ist der Sieg wichtig, und nicht die Vernichtung des Gegners. Darum schiessen wir nicht auf die Flugzeuge, die beschädigt landen wollen (z.b. der Pilot sagt: "Mein Motor ist kaputt"), weder auf die Flugzeuge, die auf dem Boden rollen noch auf die, die abfliegen.
* Wir versuchen nicht den Luftkampfsieg von unserem Kameraden zu erobern. Wenn unser Kamerad mit seinem Gegner zurechtkommt , sollen wir ihn eher von Oben decken.
* Wenn eine Maschine ihren letzten Gegner mit dem Starten einer Signalrakete sucht, zeigen wir ihr auch uns selbst, überfallen wir nicht heimtückisch!
* Im allgemeinen, wenn wir zum ersten mal gegenüber fliegen, schiessen wir aufeinander nicht,- das ist eine Art von Gruss.
* Wenn du ins Server tritts, bitte die Andere mit einen Gruss respektieren. Bitte mach du das ebenso beim Austritt.
Egyebek
* Érdemes a feldobható nyomjelzõket figyelni (Alapértelmezésben F) 😊
* Valamint mindkét oldalon megtalálhatóak mindkét oldal gépei, ez fõként azért van mert a többség német típusokkal repül, szóval kicsit szokni kell ...
* Ikonok nincsenek (Max, ha sokan vagyunk, akkor a baráti ikonokat bekapcsoljuk.) és a motorvezérlés sem automatikus.
Köszönet Márkó, Dummyboy és Fokker kollégának a segítségért! 😊
Szerintem a Fun lehet, hogy elijesztené a mépeket, szerintem elég lenne a There is NO historical accuracy jelölés... 😊
Talán még a tuti repülési napot is: péntek: 19:30-tól..
Én köszi.
Én kiraknám a FUN szerver kifejezést (There is NO historical accuracy) és azt hogy Friendly Icons van ... valamint pár dolgot még ...
Mi legyen?
Más: Legközelebb megnézem, hogyan nyomjátok a BnZ-t ... 😊 Lehetne olyat kérni, hogy vegyétek fel a tracket, és töltsétek fel valahová?
Elõre is köszi!
3. a szervelista ping kijelzése a windows felhasználó beállításaitól (hozzáférési jogaitól) függetlenül is mûködik
www.pcpilot.hu
ezt a 3 mondatot hogyan fordítanátok le?
1. "Out of Bones buffer" situation possibility was reduced for high-loaded game servers.
2. Server list ping indication now works for all servers which are able to connect.
3. Server list ping indication now works independently to user permissions in Windows.
Köszönöm a válaszokat! 😊
Papa
- A szabályozásoknál figyelembe is van véve, hogy a kamion bizony veszélyes üzem. Csak két példát mondanék. Az egyik a km/h szabályozás, ami elméletileg 85km/h-nál ( gyakorlatban ez kb 88-90 ) leszabályozza a sebességet, tehát egyenes úton ennél a tempónál a kamion nem tud többet menni, hiába a több száz lóerõ... ( Ezért van az, hogy két kamion a pályán kilométereket megy egymás mellett, mire befejezik az elõzést... )
A másik példa a vezetési idõ. Napi 2x4,5 óra a max, ami egy héten kétszer +1 órával toldható meg. Sajnos sokan szarnak ez utóbbira még annak ellenére is, hogy milliós tételû bírságok vannak...
A biciklis témához csak annyi, hogy mint szinte minden területen, itt is érvényes az, hogy mindenki csak a jogait ismeri, a kötelezettségeit nem... Eddig is erõszakos és pökhendi volt a városban biciklizõk jó része, az új kresz óta ez még rosszabb... Kiváló ötlet a jogosítvány felvetése! Azoknak minden képen, akiknek semmilyen jogsija nincs! Alapvetõ dolgokkal nincsenek tisztában...
www.smart-bus.hu
Jó volt a tömeg, és úgy láttam a népeknek is tetszik nagyon a szeró.. én nem is értem, hogy emberek miért hanyagolják a ROF-ot.. szerintem az egyik legjobb..
@ Gascan : Nekem nagyon tetszik, de természetesen a komoly gépek ellen esélye nincs... de kis aranyos.. és nagyon hól fel van mûszerezve...
Tettem fel képeket a weboldalra:
riseofflight.hu -DH2
És egy videót is a YT-ra:
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.pcpilot.hu
Na most nem zuhantam le olyan gyarkan, viszont sem a fordulás, sem a célzás nem ment ...
Ez van, gyakorolni kell ...
Viszont várom a G940-es élményeket 😊
Elõször elkezdtem kergetni a piros karikában levõ célkeresztet, utána azért rájöttem, hogy ki a barát és ki az ellenség. Ezután már csak a trackirrel kellett megküzdenem. 😊 1% találati aránnyal nem voltam tûl jó, de valahol el kell kezdeni. 😊
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Minden gép benne van, Pflaz DXII, sima DVII, Nieuportok, öreg Alba-k és a DH II is 😊
Remélem jó lesz ...
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nekem is a túramocik jönnek be 😊 Meg a csopperek ... de azokhoz kicsi vagyok ... (Na meg a szupermoto, de azzal nem lehetne hosszú túrákat megtenni "kényelmesen" ezért az kiesik 😊 )
@Gascan: Szõny végében 😊 Pont Füzítõ - alsó után 😊
Ezzel szemben a kamionok... Többen vannak mint a motorosok. Rengetegen. Gyakorlatilag feltartják a normál közlekedést. Autópályán sokszor esélytelen kisorolni a jobb sávba. A szerény 10-20-30 tonnás TÚLTERHELÉSSEL(!) kizárólagosan õk teszik tönkre az utakat. Balesetkor õk kiszállnak és rágyújtanak...
Szóval a motorosok letiltásával egyidõben a kamionokat is fel lehetne vezényelni a vasútra. Fõleg a nemzetközi és átmenõ szállítmányozást.
Ha én egyszer motor vásárlásra adom a fejem, akkor csak valami csopper jöhet szóba!Tisztára elérzékenyülök ha meglátok egyet valahol. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hol lax te komiba, hogy 20km a nokia oda-vissza? 😊
- Az eslõ dolog aimt fõvesztés terhe mellett betiltanék, az a motoros bicikli ... Nó komment ...
- A második, hogy a kerékpározást is jogosítványhoz kötném!
Ezekhez kis magyarázat: Imádok tekerni, jobb idõben ha tehetem dolgozni (20km oda-vissza) is bicóval járok ... De az hihetetlen amit az emberek biciklizés címszó alatt mûvelnek ... Tudnék mesélni ...
- Motorosok: Imádom a motorokat, de sajnos nekem nincs és egy darabig sajna nem is lesz ... Van jópár motoros ismerõsöm, nemegy nagy dögökön ... Viszon hála istennek õk az IGAZI motoros felfogást követik ... ésszel közlekednek, ha versenyezni támad kedvük, megvárják a hétvégét és elmennek valamelyik pályára ... a többiek meg túrázni szeretnek ...
Õk gyûlölik legjobban azokat a tipusú "hülyegyerekeket" akik városban 100-al egykerekezve elõzik a kocsisort ...
Ahol tehetem figyelek mind a bicajosokra, motorosokra ... elengedem õket, 90%-ban meg is köszönik például ... De a városban rallizó majmokra szivem szerint kiterjeszeteném a vadászengedélyeket ... és ez vonatkozik autósokra is természetesen, csak azok nem olyan látványosak, mert kénytelenek bevárni míg elfogy a szembeforgalom ...
Ezt csak azért írom, hogy elkerüljük az általánosítást 😊
És ez nem olyan, hogy valaki tök váratlanul szívrohamot vagy agyvérzést kap és úgy okoz balesetet.Itt szándékosan veszélyeztette a többi ember életét aki akkor és ott közlekedett.Nem véletlenül baszott be és szedett rá nyugtatót.Éppen akkor mehetett volna ott a lányom, võm meg az unokám és õket is elbaszhatta volna ez a setét paraszt.Az ilyenektõl örökre el kellene venni a jogosítványt.Rohagggyyon meg.