Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Pár perc és megyek! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Hát qrva jó ez a szeró gyerekek.Drakulálok hozzá 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Én most voltam fent, valaki le is szedtem 😄
Csak valami TS-ért jöttem le.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fokker
én is szívesen támogatom anyagilag a szerót. ma este ráérek, akkor 20.00 után felnézek. nagyon örülök, hogy van dedikált szerónk.<#eljen><#worship>

Sanyo
Köszi, várjunk vele amíg látszódni kezd, hogy mennyire stabil. Kb. 1 hét múlva leveszem a TESTING feliratot, egy hónap múlva pedig már tudom, hogy kb. mennyibe kerül az üzemeltetése. Pár giga ram elférne még a gépben, de egyelõre a kettõ is elég. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Megvettem a DH.2-est, az lesz a videó "kamerás" gépe, mert se szárny, se légcsavar nem lóg be a képbe. 😊

www.pcpilot.hu

jönnék én is
Nekem van kedvem, 8 után rá is érek.
Sanyo
Köszi, magyarul. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Urak, ma kinek lenne kedve röppenni? És mikó'? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Nos, a Pfalz DXII megkapta a Fokker DVIIF-es BMW mocit ...

Meg valamit beleraktak a Nieuport-ba is, ugyanis egyszercsak 203-as végsebessége lett tengerszinten, 1000 méteren olyan gyors mint a Camel tengerszinten ráadásul jobban is emelkedik mint a Camel és én úgy emléxem én azért nem szerettem mert csak 1 fegyver van rajta ...

Na tegnap nagy meglepetésemre találtam rajta egy másodikat is ... o.O
(Ettõl függetlenül én nem érzem azt a nagy sebességnövekedést ... )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Van új Fraps!

3.2.3 - 14th Jun 2010
- Added support for full-size video capture above 2560x1600
- Fixed crash when loading Fraps under WinXP with 6-core CPU
- Fixed crash when enabling monitor DWM option on some configurations
- Fixed Fraps altering error flag on calls to GL SwapBuffers
- Fixed sound input switching at startup on XP systems
- Fixed counter appearing in VS2010

LeonSilver
Jééé.Van végre Fokker D.VIIF template.Nyitott is meg zárt is.El se hiszem..

LeonSilver
Mit?

DummyBoy
Jaja ... de nekem nem csak a Tevével nem ment ...

Viszont nem tudom figyeltétek-e mit csináltak a gépekbõl ...

Nieuport 28 pl ... vagy a Pfalz DXII ...

LeonSilver
Pedig én már meséltem eccer, hogy egyhét után 2 métert nem tudtam röpülni a tevével.

DummyBoy
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz! És mégegyszer köszi! <#worship>

Erõsen nekiálltam gyakorolni ... tegnap már Fokker mesternek és Markónak büszkén meséltem, hogy akkora irgalmatlan ûber ász lettem, hogy sikerült zsinórban 3!!! AI-t is leszednem 😞

Ezen a professzionális staton javítandó, most nekifeküdtem a gyakorlásnak megint ... hihetetlen, hogy pár hét kihagyás mennyit jelent ... 😞

LeonSilver
Igen-igen!Már említettük, hogy ha zsetont kell összedobni csak szólj Sanyo.
Az nem járja, hogy egyedül kicsengeted mi meg élvezkedünk 😉

Papa01
Nagyon örülök, sajnos nekem nem volt alkalmam tegnap megnézni, de majd ma!!! 😊
Köszi, még egyszer!
Remélem nem veszed sértésnek, hogy itt említem meg, de ha szerónak anyagi vonzatai voltak, csak szólj, mert anno beszéltük is emlékeim szerint! 😊

Szuper a szeró, most minden jó!
DummyBoy
Király, mostmár látszik minden 😊

Már csak idõ kell és gyakorlás 😊 (Mármint nekem ...)

Sanyo
Most lõttem be a játékosprofilt és a virtuális winxp-n is állítgattam. Kevés a szerverben a 2 giga. Már megy.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Készen van, mûködik ez is. 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Sanyo, kilõtted a szerót? 😊

Fokker
pár perc és gyüvök.

Jön valaki egy kicsit repülni? Fent vagyok TS-en
Sanyo
Ennyi elég köszi, rászakadok amint tudok. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Én is rajta vagyok ...

Állítólag az segít ha egy Game profilt létrehozol a dedikált szerveren is 😊

No score/statistics in dedicated server

At DServer login (e-mail) shold be at least one game profile to be able to host correctly.

Valamint itt egy tool:

ROFCON Dserver tool

😊

Igen pörgõs napom volt, nem értem rá hamarabb utánanézni ... 😞

Sanyo
Próbáltam, de semmi. Utánaolvasok, de most le kell lépnem.

www.pcpilot.hu

TS-en fent vagyok.

Nem tudom mit csináljak ezzel az internet elõfizettéssel.. már alig várom, hogy én is kipróbálhassam a szerót 😊

Addig nem merek netet köttetni a hûségidõ miatt, amig le nem jár a próbaidõm.. mert nem bonthatom fel szankció nélkül, ha esetleg költözni kéne

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Sanyo Mester, a Tab-ot nyomva még nem látom a nevemet... Ezzel kapcsolatban nincs ötleted? 😊

Papa01
Urak, valaki nem tud feljönni tesztelni egy kicsit? 😊

LeonSilver
Helyesbítek.Most mintha tényleg jobb lenne, bár még mindig nem wxp.

Üdv, Urak! Újra frissítve lett a statisztika (Leaderboard).
LeonSilver
Némi akadályoztatás miatt nem voltam néhány napig 😊

Dummy.Amit ott írnak az volt kb. a harmadik amit kipróbáltam mert ugye FSX alatt fasza, gondoltam itt is hátha.De semmi sem történik ha használom az fps limitert.Sajnos 😞 ( ettõl függetlenül kössz Dummy )

Jól látom ( gobbi hilda jön lóháton ) elkészült a dedikált ?

Sanyo
Felraktam a Dummy féle legutolsó bevetést, mentem egy kört, minden oké. Szóljatok ha laggol, mert a routerre még nem volt idõm.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Kiraktam egy üres oldalt, addigis amíg a flyut átköltöztetem rá.

www.pcpilot.hu

Papa01
Sanyo nevénél olvasható szöveg, itt az SG-én: 😊
www.flyonline.hu -> www.pcpilot.hu (nemsokára)

A mission-ben olvasható www.pcpilot.hu micsoda? Nincs mögötte elérhetõ tartalom.

Papa01
Hátha, hátha... eléggé örvendeznek akik eddig kipróbálták.

DummyBoy
Leon Papa!

Találtam egy érdekes topikot neked ... talán segít ... és mindenki másnak is akinek ezzel gondja van:

Win7 and 2-core CPU: Stuttering solution

DummyBoy
Na itt is van ...

Azért az editornak vannak még érdekes dolgai ...

Elõször is nem értem a list file-ba miért direkt elérést ment ... Azt teszi be oda ahova elmented ...

Aztán nincs benne lehetõség a planes állításnál rendezni a listát ... ergo ha a lista elejére akarsz gépet tenni akkor ki kell mindent törölni és újra bepötyögni ...

Ez azért is érdekes mert Undo sincs benne ... tegnap 1 órát állítgattam a gépeket (A saját hülyeségem oké ... de megszivatott ...) majd mentés elõtt gondoltam megnézem a nap jó helyen van-e ... És a move camera to object helyett az alatta elhelyezkedõ delete gombot nyomtam meg ... huss - 1 reptér minusz ... akkor reload és kezdeni elõrõl ...

Ha géppározunk, eléggé nagyokat laggolgat.

DummyBoy
Ezt a bénát ... Mármint a szerkesztõt ...

Pill ... kijavítom ...

Sanyo
Most használják a szervert, ha kiürült akkor átrakom az újat. Az elérési útvonalak még mindig nem jók, ez van az újban:

filename="multiplayer/quick lake tdm - all planes.eng"

ez pedig a mûködõ régiben:
filename="multiplayer/dogfight/quick lake tdm 2vs2 all planes.eng"

Beleírhatom kézzel a hiányzó "dogfight"-ot?

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Ugyan már 😊 Sanyonak jár fõleg 😊

Érdekes, nálam mûködött a cucc, de mindegy, volt benne egy texthiba, kijavítottam, lepróbáltam, remélem ez jó lesz!

Újabb próba

Fokker
nagyon köszi mindkettõtöknek!<#worship>

DummyBoy
Hmmm... kimászok az ágyból és meglesem xD

Papa01
Nagyok vagytok!! 😊 <#eljen>