Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak valami TS-ért jöttem le.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Meg valamit beleraktak a Nieuport-ba is, ugyanis egyszercsak 203-as végsebessége lett tengerszinten, 1000 méteren olyan gyors mint a Camel tengerszinten ráadásul jobban is emelkedik mint a Camel és én úgy emléxem én azért nem szerettem mert csak 1 fegyver van rajta ...
Na tegnap nagy meglepetésemre találtam rajta egy másodikat is ... o.O
(Ettõl függetlenül én nem érzem azt a nagy sebességnövekedést ... )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
3.2.3 - 14th Jun 2010
- Added support for full-size video capture above 2560x1600
- Fixed crash when loading Fraps under WinXP with 6-core CPU
- Fixed crash when enabling monitor DWM option on some configurations
- Fixed Fraps altering error flag on calls to GL SwapBuffers
- Fixed sound input switching at startup on XP systems
- Fixed counter appearing in VS2010
Viszont nem tudom figyeltétek-e mit csináltak a gépekbõl ...
Nieuport 28 pl ... vagy a Pfalz DXII ...
Erõsen nekiálltam gyakorolni ... tegnap már Fokker mesternek és Markónak büszkén meséltem, hogy akkora irgalmatlan ûber ász lettem, hogy sikerült zsinórban 3!!! AI-t is leszednem 😞
Ezen a professzionális staton javítandó, most nekifeküdtem a gyakorlásnak megint ... hihetetlen, hogy pár hét kihagyás mennyit jelent ... 😞
Az nem járja, hogy egyedül kicsengeted mi meg élvezkedünk 😉
Köszi, még egyszer!
Remélem nem veszed sértésnek, hogy itt említem meg, de ha szerónak anyagi vonzatai voltak, csak szólj, mert anno beszéltük is emlékeim szerint! 😊
Már csak idõ kell és gyakorlás 😊 (Mármint nekem ...)
www.pcpilot.hu
Állítólag az segít ha egy Game profilt létrehozol a dedikált szerveren is 😊
No score/statistics in dedicated server
At DServer login (e-mail) shold be at least one game profile to be able to host correctly.
Valamint itt egy tool:
ROFCON Dserver tool
😊
Igen pörgõs napom volt, nem értem rá hamarabb utánanézni ... 😞
Addig nem merek netet köttetni a hûségidõ miatt, amig le nem jár a próbaidõm.. mert nem bonthatom fel szankció nélkül, ha esetleg költözni kéne
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Dummy.Amit ott írnak az volt kb. a harmadik amit kipróbáltam mert ugye FSX alatt fasza, gondoltam itt is hátha.De semmi sem történik ha használom az fps limitert.Sajnos 😞 ( ettõl függetlenül kössz Dummy )
Jól látom ( gobbi hilda jön lóháton ) elkészült a dedikált ?
www.pcpilot.hu
www.flyonline.hu -> www.pcpilot.hu (nemsokára)
Találtam egy érdekes topikot neked ... talán segít ... és mindenki másnak is akinek ezzel gondja van:
Win7 and 2-core CPU: Stuttering solution
Azért az editornak vannak még érdekes dolgai ...
Elõször is nem értem a list file-ba miért direkt elérést ment ... Azt teszi be oda ahova elmented ...
Aztán nincs benne lehetõség a planes állításnál rendezni a listát ... ergo ha a lista elejére akarsz gépet tenni akkor ki kell mindent törölni és újra bepötyögni ...
Ez azért is érdekes mert Undo sincs benne ... tegnap 1 órát állítgattam a gépeket (A saját hülyeségem oké ... de megszivatott ...) majd mentés elõtt gondoltam megnézem a nap jó helyen van-e ... És a move camera to object helyett az alatta elhelyezkedõ delete gombot nyomtam meg ... huss - 1 reptér minusz ... akkor reload és kezdeni elõrõl ...
Pill ... kijavítom ...
filename="multiplayer/quick lake tdm - all planes.eng"
ez pedig a mûködõ régiben:
filename="multiplayer/dogfight/quick lake tdm 2vs2 all planes.eng"
Beleírhatom kézzel a hiányzó "dogfight"-ot?
www.pcpilot.hu
Érdekes, nálam mûködött a cucc, de mindegy, volt benne egy texthiba, kijavítottam, lepróbáltam, remélem ez jó lesz!
Újabb próba