Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
=DED= 10. (Leaderboard)
Henri12F 15.
Cherburator 26.
=ARTIST= 27.
Von Helvete 37
Flash=75= 46.
lexa_ryb 70.
Úgy tûnik, terjed a híre a LEGJOBB SZERVER-nek! 😊 Érdekes módon, itt mindenki viszonylag tisztességesen viselkedik, ritka a vulching, általában véletlen. Igaz Máté ma nyomta a "LEAVEEE MEEEEEEE!"-t 😊
Néha elõfordulhat egy kis gond az ikonokkal, egy csapattárs makacsul lõtt rám egy DrI-bõl. De az is lehet, hogy a Camel-t automatikusan ellenfélnek nézte.
www.pcpilot.hu
Apropó, egy kérdés: Be van állítva a Friendly fire penalty?
Valamint jött egy olyan javaslat, hogy mivel minden gép elérhetõ mindenhol ... Mi lenne ha átneveznénk a koalíciókat ... Valami másra ?
Pl: Észak és dél, vagy akármi?
Valamint kérdezgetem az embereket mikor felnézek, és alapjában tetszik az embereknek ... Ami meg nekem tetszik, hogy alapból balance van ... 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.pcpilot.hu
i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE
i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Szóval bocsika! 😊
Riot, örülök, hogy újra repültél! 😊 Sokan voltatok tegnap?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Fokker mester, tök jó hogy te is átültél az SE-be. 😊 Tegnap életemben talán elõször végre leszedtem Márkót, így volt egy kis sikerélményem, és jó volt a Dr.1-el meg a D.VIII-al fogócskázni is. 😊
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
Karbantartás van most? Ugyanis nem látom a szerót.. 😞
Miszerint lehet valamikor tesztelni kellene a szervert minél többen - MINÉL TÖBB géptípussal ... (Ahol MINÉL TÖBB >= 8)
Most olvasgatom a ROF fórumot, és eszembe jutott a jó öreg Out of Memory error ... Szóval lehet le kellene majd ezt valahogy próbálni, nehogy az legyen, hogy emiatt nem járnak majd az emberek ...
Apropó, valaki nem akarja ezt megírni a ROF fórumon?
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
A hivatalos fórumon bármelyikõtök bejelentheti ha gondolja, ritkán olvasom õket, talán egy hozzászólásom van...
www.pcpilot.hu
Mivel jelenleg sima quick dogfight van, ezért nincs semmi földi stuff ...
Ha kell persze késõbb lehet CTF-et, vagy esetleg Coop missionöket is csinálni, csak le kell beszélni Sanyoval ... Én megpróbálom megcsinálni, ha tetszik, akkor pedig mehet fel 😊
Asszem rászokom a ROF-ra tetszik így ,hogy nem kell órákat várni.
Nagyon tüzetesen nem néztem meg ugyan ,de pl földi célok vannak?
Vagy csak sima dog szerver a dolog.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://riseofflight.hu
Illetve tettem ki hírt a dedikált szerverrõl is.. 😊
Sanyo, a hivatalos fórumon nem jelented be a dedi szervert? 😊
Urak, minél többen gyertek repülni, nagyon baba a szerver!!
Az az érdekes, hogy amikor elõször próbáltam nem volt jó.
**--**
A szerveren nem kellene kikapcsolni a külsõnézetet ?
www.pcpilot.hu
Mondjuk havonta egy ... ha meglesz a pcpilot.hu akkor ott, ha nem akkor a ROF fórumon lehetne neki topkot nyitni, szavazásokkal, stb, és pl: lehetne nagy egygépes estéket csinálni (mindenki csak Alba pl ...) vagy kitalálni valami coop dolgot, ha benne vannak az emberkék, stb ...
Lehetne valami kis internésönel kommjuniti-t összeröffenteni 😊
@Leon Papa: Úgy látom akkor kezd mûködni a ROF nálad elviselhetõ szinten?