Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem jó, mert bármelyik oldalt választod, magadat mindig kéknek látod!!!
12-en voltatok? Wow, ott már komoly akciók lehettek!

LeonSilver
Vagy KÉKEK és PIROSAK, ahogy ez a IRL harci szimulációkban szokás.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Most nézem. Az elsõ 1000-ben nem vagyok benne... <#wink>

Az Észak és Dél nekem tetszik...
Ja, és nem is akármilyen nevek érkeztek:
=DED= 10. (Leaderboard)
Henri12F 15.
Cherburator 26.
=ARTIST= 27.
Von Helvete 37
Flash=75= 46.
lexa_ryb 70.
Úgy tûnik, terjed a híre a LEGJOBB SZERVER-nek! 😊 Érdekes módon, itt mindenki viszonylag tisztességesen viselkedik, ritka a vulching, általában véletlen. Igaz Máté ma nyomta a "LEAVEEE MEEEEEEE!"-t 😊
Néha elõfordulhat egy kis gond az ikonokkal, egy csapattárs makacsul lõtt rám egy DrI-bõl. De az is lehet, hogy a Camel-t automatikusan ellenfélnek nézte.
Néha akad egy kis lag, de egyébként mindenki szerint "great server". Ez a mai nagggyon faszányos volt, 12-13 gép az már valami, tud jó kis kavarodás lenni.
Ma 12-en vagyunk, és mindenki elégedett. Néha értetlenkednek az elején, hogy akkor most minden gép van mindkét oldalon, de majd belejönnek 😊 Szerintem nem kell friendly fire.
Nem indítja újra, csak 7 körös, és ha az egyik oldal 4-et nyer, akkor vége a bulinak. Ez a 13-as peccsel jött, írták is...
Sanyo
Friendly fire penalty azt hiszem nincs, legyen? A többi rád van bízva. Holnap kiszedem a "testing" feliratot, pár napig "beta" lesz. 😊 Mennyire elégedettek a népek?

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Nem, a Mission-ben van idõlimit, lehet kiszedem vagy megnövelem majd ...

Apropó, egy kérdés: Be van állítva a Friendly fire penalty?

Valamint jött egy olyan javaslat, hogy mivel minden gép elérhetõ mindenhol ... Mi lenne ha átneveznénk a koalíciókat ... Valami másra ?

Pl: Észak és dél, vagy akármi?

Valamint kérdezgetem az embereket mikor felnézek, és alapjában tetszik az embereknek ... Ami meg nekem tetszik, hogy alapból balance van ... 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Látom, hogy a szerver néha újraindítja a bevetést. Legalább 10-en voltatok az elõbb, nem volt szép látvány ahogy mindenki eltûnt. 😞 Kikapcsoljam a jelenlegi egyetlen bevetés rotálását?

www.pcpilot.hu

én a szerón vagyok, próbáld újra 😉
Én még mindig nem tudok belépni

i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE

már megvan 😊)).
De az ROF weboldal se jön be. Mi lehet?

i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE

Jelenleg a bejelentkezéssel is gondok vannak, de bizakodom.
Sziasztok. Van ma repülés? Lehet hogy tudok jönni. A TS hogy mûködik mostanában? Már elég régen voltam...

Jönnék szívesen ma este is, de sajnos még a melóhelyemen vagyok és leszek is egy jó darabig. 😞

Remélem, a mai repülést a tegnapi otthoni teljesítmény alapján jóváhagyta a Légtérvédelmi Fõparancsnokság?! 😄
Sanyo
Vihar miatt áramszünet volt, a szerver újra megy.

www.pcpilot.hu

mit mûveltél? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
Elnézést Urak, tegnap sajnos nem kaptam meg a felszállási engedélyt. vagy is inkább letiltottak.. 😞 (Még a gépet is kinyomatta velem az asszonykám.. 😊 )

Szóval bocsika! 😊
Riot, örülök, hogy újra repültél! 😊 Sokan voltatok tegnap?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Köszi a tegnapi röppenést! <#eljen>
Fokker mester, tök jó hogy te is átültél az SE-be. 😊 Tegnap életemben talán elõször végre leszedtem Márkót, így volt egy kis sikerélményem, és jó volt a Dr.1-el meg a D.VIII-al fogócskázni is. 😊

Sanyo
Kötelékrepülés mennyire megy nektek? Legalább egy szép 3-4 gépes köteléket szeretnék a videóba, lehetõleg nem AI által repülve, mert az azért látszik...

www.pcpilot.hu

Papa01
Köszönöm szépen, kicsit késõbb megyek én is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fokker
pár perc és felnézek. köszi Sanyo!<#eljen>

Sanyo
Pont ránéztem, hibával elszállt a dserver.exe. A windows hibabejelentésre várva nem indult újra, már megy. 😊 Megnézem, hogy hol lehet kikapcsolni a hibabejelentést, hogy késõbb ez se okozzon problémát.

www.pcpilot.hu

Fokker
én is csatlakoznék. meg ha minden igaz, RedRiot is.

Papa01
Sanyo Mester! 😊

Karbantartás van most? Ugyanis nem látom a szerót.. 😞

Fokker
egy kis OFF: szerintetek a Python nyelv mennyire alkalmas egy olyan feladat leprogramozására, amiben egy szövegfájlban megadott instrukciók alapján rajzolok a képernyõre? tetszik hogy tömör, meg hogy hajaz a C-re, illetve hogy állítólag szöveges feldolgozásra írták eredetileg. a kérdésem, hogy van-e vkinek tapasztalata vele?

DummyBoy
Akkor jó ... csak biztos akartam lenni benne ...

Fokker
Out of memory errorom a legutóbbi patch óta nincs. külföldi szerókon - pl. CoCos - ahol 30-an repkedünk, szintén nem volt. nem akarom elkiabálni, de sztem ezt javították a fiúk.

DummyBoy
Hopsz Urak ... Van egy félelmem ...

Miszerint lehet valamikor tesztelni kellene a szervert minél többen - MINÉL TÖBB géptípussal ... (Ahol MINÉL TÖBB >= 8)

Most olvasgatom a ROF fórumot, és eszembe jutott a jó öreg Out of Memory error ... Szóval lehet le kellene majd ezt valahogy próbálni, nehogy az legyen, hogy emiatt nem járnak majd az emberek ...

Apropó, valaki nem akarja ezt megírni a ROF fórumon?

Sanyo

www.pcpilot.hu

Papa01
Ez az A10-es cucc? 😊

LeonSilver
Már néztem az 59-esek oldalán is, és akkor is a throttle bizbasz tetszett a legjobban.Faszányosan tele van kapcsolóval.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Uhhh... anyám borogass... 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Egy kis nyálcsorgatás:

Sanyo
Csináltam egy rövid videó tesztet, a várt 720p felbontásban (1280x720), majdnem mindent maxra húzva 54-60 fps-t tud a masina, felvétel közben pedig stabilan megvan a 30. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Lehet rotálni a bevetéseket, szóval nem probléma a dolog. Mivel a szerkesztés nem az erõsségem, meghagynám Dummynak a dicsõséget. 😊

A hivatalos fórumon bármelyikõtök bejelentheti ha gondolja, ritkán olvasom õket, talán egy hozzászólásom van...

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Nincsennek, de ez csak Tõletek függ ...

Mivel jelenleg sima quick dogfight van, ezért nincs semmi földi stuff ...

Ha kell persze késõbb lehet CTF-et, vagy esetleg Coop missionöket is csinálni, csak le kell beszélni Sanyoval ... Én megpróbálom megcsinálni, ha tetszik, akkor pedig mehet fel 😊

Her Laca
Sanyó! Grat a szerverhez. Kipróbáltam ,baba a dolog.
Asszem rászokom a ROF-ra tetszik így ,hogy nem kell órákat várni.
Nagyon tüzetesen nem néztem meg ugyan ,de pl földi célok vannak?
Vagy csak sima dog szerver a dolog.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Szóismétlésért sry.. 😊 és a multipost-ért is! 😄

Papa01
Urak, frissítettem a GYIK-et!! 😊 Ha van kedvetek, olvassátok már, illetve, ha van javaslatotok, megköszönném! 😊

http://riseofflight.hu
Illetve tettem ki hírt a dedikált szerverrõl is.. 😊

Papa01
<#eljen><#eljen>
Sanyo, a hivatalos fórumon nem jelented be a dedi szervert? 😊
Urak, minél többen gyertek repülni, nagyon baba a szerver!!

LeonSilver
Igen.Meglepõen fasza bár FSX-en is qrva sokat segít az fps limiter.
Az az érdekes, hogy amikor elõször próbáltam nem volt jó.

**--**

A szerveren nem kellene kikapcsolni a külsõnézetet ?

Sanyo
A hétvégére tervezem az átállást, max a jövõ hét elejére. Hétfõtõl szabadságon leszek, az oldal költöztetése után nekiugrok a videónak.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Az az igazság, hogy ha esetleg beindul (legyen úgy ...) a szeró, és permanensen ideszokik pár emberke, akkor ha Sanyo is úgy gondolja akkor nekem van pár elvadult ötletem ... ilyen event szerûségek ...

Mondjuk havonta egy ... ha meglesz a pcpilot.hu akkor ott, ha nem akkor a ROF fórumon lehetne neki topkot nyitni, szavazásokkal, stb, és pl: lehetne nagy egygépes estéket csinálni (mindenki csak Alba pl ...) vagy kitalálni valami coop dolgot, ha benne vannak az emberkék, stb ...

Lehetne valami kis internésönel kommjuniti-t összeröffenteni 😊

@Leon Papa: Úgy látom akkor kezd mûködni a ROF nálad elviselhetõ szinten?

Papa01
Oks, szólj majd feltétlen, ha szükség van valamire! 😊