Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Este egy kis reppenés? Addig összevagdalom azt, amit az AI-val repültem az elõbb, legalább látni fogjátok, hogy én mit szeretnék. 😊
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Rubicom volt eddig, de azt vissza már nem kapcsolják, mert átveszi a Digi. A Diginél viszont még fogalmuk sincs, hogy mikortól lehet szerzõdni... :S
T-Online lenne még, de azok nem normálisak! Hûség nélkül 10000 + 26000 jó magyar forint a net, és a kábel tv bekötése!!! 😞(
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nem lakik közületek valaki a III.-kerületben? Valami értelmes kábelszolgáltató kéne.... :S
www.smart-bus.hu
Kicsit eltûntem. Ennek az az oka, hogy váltottam Vista-ról W7-re. 😊 Azt kell mondjam le a kalappal a fejlesztõk elõtt, ugyanis évek óta ez az elsõ program amit nem kellett újratelepíteni az új operációs rendszer miatt. Eddig fanyalogtam az állandó bejelentkezések miatt de most már úgy gondolom, hogy nagyon kényelmes ez a fajta user ellenõrzés.
Azt megnéznétek, hogy a 'Rise of Flight' nálatok most hányadik a Google-ben?
Köszönöm! 😊

Próbáltam ilyen jelszóemlékeztetõt kérni de úgy sem 😞
www.pcpilot.hu
- lehet folyó és város is, variálhatod a fordulópontokat kedvedre
- tavasz vagy nyár, felhõs de szép idõ
- délelõtt
- bomba nem kell, skin teljesen mindegy
www.pcpilot.hu
Ma lesz repülés?
- területileg hol repüljenek? (vagy ha mindegy, akkor erdõ , folyó vagy város felett? Esetleg milyen irányból merre menjenek ?
- milyen évszak, napszak, idõjárás (tél vagy nyár, kb hány órakor, legyen-e felhõzet, vagy esõ... felhõzet mértéke és magassága, szél legyen-e, stb ...)
- bombák legyenek-e az SeVa-kon, valamint milyen skinek legyenek rajtuk ?
Egyebek most nem jutnak az eszembe... de majd írok 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
- egy S.E.5.a géppár bal vagy jobb lépcsõben, 1000 méterrõl indulva. A harmadik gép legyen egy DH.2, ebben ülök majd én. 2-3km után a gépek csökkentsék a magasságot mondjuk 100m-ell. A repülési sebesség pedig ne legyen több 150-nél, de mivel a DH.2 csúcssebessége ennyi, a két S.E repüljön 120-al, így lesz egy kis tartalék.
Holnap költöztetem a flyhut, az egész nap erre van szánva. Remélem, hogy a belépési gondok megszûnnek, mivel újrahúzom az oldalt, csak a tartalmat költöztetem át.
www.pcpilot.hu
De ez nem jelent semmit és tök lényegtelen mivel adott a választék.
Egyébként ismerem a NATO-s, meg a VSZ-es színkódokat, de a probléma a ROF-ban a pirossal meg kékkel, hogy kiválasztasz egy repteret, és ezután a kiválasztott, és az összes szövetséges reptér kékre vált, az ellenséges meg pirosra. Ha 5 perc múlva piros repteret választasz, akkor a pirosból lesz kék, az addigi kékbõl meg piros. Ezért gondoltam, hogy kavarodás lesz belõle.
A zsoldosok és kalózok nekem is tetszik.
Ahhoz, hogy 10 gyõztes mission után érjen véget a küldetés, 19 körös kell hogy legyen, mert azonnal vége, ha az egyik csapat a felénél többet nyer.
Ja ja. Sokan utálják az ikonokat és kapásból kapcsolják kifelé, utána meg TKznak mintha minden a legnagyobb rendben volna. 😊))
annyit javasolnék még, hogy a friendly icons szöveget nagybetûvel kéne kiemelni, mindig vannak páran, akik a történelmi hûségnél ragadtak le, és szétlövik a baráti oldalt is. hiába írom be neki harmadjára, csak azért is lõ tovább. illetve akkor legyen vége a missönnek, ha vmelyik oldal megnyer 10 menetet. vagy többet.
i920/ASUS P6T Deluxe V2/OCZ DDR-3 6Gb/1600 Gold Tri Channel/GTX-280 1Gb GIGABYTE
Ugyanis csak azokból lehet válaszatni, amik benne vannak az editorban 😊
War Dogs (Háborús kutyák)
Mercenaries (Zsoldosok)
Knights (Lovagok)
Corsairs (Kalózok)
Mercenaries vs Corsairs talán ... mert itt nincs jó és rossz oldal 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hol látsz Te tõlem olyant, hogy az I.VH-ban NATO volt ? Semmi ilyent nem mondtam.Sõt, igazából engem az se nagyon érdekel, hogy észak / dél vagy pina / fasz lesz az oldalak elnevezése.Nekem a piros / kék sem okozna gondot vagy káoszt de ez lényegtelen.
- Melyik csapatnál vagy, nagymama?
- A kékeknél, Piroskám!
- Akkor jó, mert én is, de nagymama, miért nincs friendly ikon feletted?
- Hehehe <#violent>#violent>!
Jobb az észak és dél, egyértelmûbb.