Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
<#eljen><#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Megfogadtam, hogy a nyaralás alatt nem netezem, de ez a megjegyzésed nekem sok volt..
Tudod, ez a "felesleges rizsa szöveg", ahogyan Te titulálod, elég sok ember munkája volt, némi tiszteletet mutathatnál ez ügyben.
Bár EZ a HSZ-ed is elgondolkodtatott... "tûrhetõen". Már bocs, TE mit tettél, a közös repülésekért? Semmit.. és mégis foghegyrõl "tûrhetõen"-ezel...

Igen is bannolják ki ezt kis fingfogót, ha nem veszi a fáradságot, hol elolvassa a szabályokat.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Biztos Te is ismered az unalomig idézgetett szöveget miszerint " a törvény ( jelen esetben szabály ) nem ismerete nem mentesít a felelõsségre vonás alól ".Az, hogy szarik elolvasni mégis mit gondolsz ki a faszt érdekel?Egyébként pedig ha kell akkor majd mi fogunk fizetni a szerverért Sanyonak.Engedtessék meg, hogy megválogassuk kikkel akarunk találkozni rajta.Ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Leon, szerintem ez felesleges rizsa szoveg... lefogadom hogy a jatekosok 97 szazaleka nem olvassa el... - az emberek jatszani mennek a szerora, nem szabalyokat tanulmanyozni - amit le lehet irni ket szoval, azt nem kell osszetett mondatokba tenni!

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

lehet elsore nem ugyan arra gondoltam amire te 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

angolul attol meg tudhat hogy nem tudja mit jelent a vulching, meg a szotarakba sincs benne... ja bocs, itt megtalaltam azert 😊 link

Még valai esetleg?

Sok képet videót néztem már,azért kérdezek tapasztalatot,a nem egy kategória az az árán is látszik!Most adtam el a 3 hetes x52-t mert nagyon nem tetszett!

Üdv!
Her Laca
A G40 és a force 3D nem egy kategória. Nézz a neten képeket ,rögtön meglátod😄 De az X52 sem ,hiába nincs force neki.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Fokker
a vulcserket én is rühellem. múltkor a CoCos-on voltam, lõttek is rám szépen amíg beröffentettem a motort. elküldtem õket a k.anyjukba, majd utána olvastam hogy ott lehet. azóta sem jártam sûrûn arrafelé.

sztem ha többszöri figyelmeztetés után is lõ a felszálló gépekre, simán ki lehet bannolni. elvégre ezért van a "ban" funkció. az idióták távoltartására. az nem mentség, hogy nem tud angolul, mert az egész játék angolul van.

Köszönöm szépen a válaszokat!Amit kinéztem elsõre az a Logitech Force 3D pro!Van valakinek valami tapasztalata ezzel a joy-al?Használ itt valaki ilyet!Mennyivel jobb a G940 mint ez?És mennyivel jobb a Force 3D mint az x52?

Elõre is köszi!
Sanyo
Ha esetleg elkezd pattogni a fórumon, akkor el lehet neki magyarázni, de amúgy nem kell bele energiát feccölni.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Így indul a szerver.Azt hiszem ebben minden benne van.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Demokrácia az van, csak nem az emberek demokráciája hanem a pénzé 😊

Ez nem kedveskedés szerintem, hogy ismertessük vele a szabályokat, és csak utána járunk el ennek megfelelõen. Máshol szokták lõni a fel és leszálló gépeket, tehát ezért én nem várnám el, hogy mindenki sportszerû legyen az elsõ belépés alkalmával. Mivel a magyar szerver más, ezért elõbb ismertetni kéne a szabályokat.

A vulching szót meg ne használjátok, mert én se tudom hogy mit jelent! 😊 Szóval nem kell csodálkozni, ha ennek ellenére is lövik azt akit nem kéne. Irjátok oda hogy: "Fair play requires all players to shoot only those planes that are able to fight - that means no shooting at planes that are taking off or landing".

DummyBoy
Mondok valamit ...

Az életben nincs demokrácia - nem gyerekek vagyunk ... A múltkor valaki elindult a leszálló gép után, elkezdte lõni, szóltak neki hogy no vulching, erre jött a sorry és le is vállt ...

Aki az álló gépet lövi, annak nem kell kedveskedni ... keressen másik szervert.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Szerintetek kb. mennyi idõ alatt lehet bejárni a pesti állatkertet? 😊

figyelmeztetted abban a pillanatban, hogy most sérti a szerver szabályait meg a fair playt és ezért ban jár? ennek tudatában is tovább csinálta?

benne van a szabályzatban, hogy ha valaki ilyet csinál azért ban jár?

LeonSilver
Az off fórumon ahol a szerverrõl van szó le kellene írni az esetet.Azt, hogy ki lett banolva és azt is, hogy miért.Egyrészt azért, hogy ne legyen belõle urbánlegenda másrészt meg okulásképpen a többi fasztarisznyának.

LeonSilver
Szerintem nem ez az egyetlenszerver ahonnan banolva.Ráadásul hiába vált nicket a kis fasztarisznya 😊

Sanyo
Nah ki is dobtam. 😄 Klikk, ban.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Holnap megnézem, hogy lehetne kibannolni azt a nicket.

www.pcpilot.hu

Állandóan kivág a ROF.

Hát üres is a tó most néztem.

Szintén zenész, elõtted néhány perccel engem szedett le kétszer ugyanígy, elõször szóltam neki a bézkemp, utána a vulcsing miatt, ami ugye egyértelmûen le van írva a szerver szabályok között de szerintem szart nem tud angolul vagy ennyire nem érdekli a dolog. Ez a szép az egészben, hogy a többi gyökérszerver meg a sajátos pontozási rendszer miatt kitermelõdött egy ilyen virtuális-pilóta nemzedék, akiknek az a furcsa, ha nem lõhetnek le valakit a földön és nem fordítva.
Azért én mindig meglepõdök ha valaki ennyire buta. Ez a hagyományos szó a legjobb talán.

LeonSilver
Ki kell banolni a szerverrõl az ilyent oszt jónapot.

Van a szerveren egy LOMCEVAK nevû gyökér...kénytelen voltam levegõbõl indulni, mert a bázis fölött élvezkedett...Próba képen meg sem mozdultam a földön, úgy is lõtt..amúgy ügyes is a f*sz.

LeonSilver
Mennyit bír a szerver ? Az mondjuk majd marha érdekes lesz mikor mi nem tudunk felmenni hentelni.

Sanyo
Már 24-en... 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
Jól látom hogy most 17-en vannak fent a szerveren? wow

www.pcpilot.hu

9 Alba d5a lõttem le a tevével(egymás után)! Hihetetlen jó ez a gép. Ászra volt állítva az ellen, de azért nagyon kell még figyelnem a hirtelen man. Ha az elején megfogom az átesést mindig sikerül,(majdnem) de ha már bepörgök 50-50.De inkább 80-20.<#bdead>

LeonSilver
Éppen írni akartam, hogy WTF ?! 😄

Sanyo
Jajj de hülye vagyok, azt hittem Il-2. <#idiota>

www.pcpilot.hu

Sanyo
Repülés közben bizonyos idõközönként megakad? A conf.ini-ben keresd meg ezt a részt:

ProcessAffinityMask=1

Ha van elõtte pontosvesszõ, vedd ki. Ezzel a beállítással az Il-2 csak az egyik procimagot fogja használni. Ha ezzel megjavult, akkor lehet örülni. 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
G940, nagyon jó, de sajnos nagyon drága is.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Saitek Evo force! Azt vedd meg ,nem drága megbízható jó.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Köszönöm Laca úr. Szóval valaki használ force feedback-et?

DummyBoy
Naturalpoint Trackir

FreeTrack

TrackIR 4 és 5 összehasonlítás

FFB: Sajnos nekem nincs ilyen joyom, de amit mostanában lehet kapni:

Logitech Force3D Pro

Logitech G940

Saitek Evo Force

Esetleg ha használtan találsz MicroSoft FFB 2-est, állítólag az minden idõk legjobb FFB-s joya 😊

De a google segíthet ...

VAlaki rendbe tehetné nekem akkor a Track IR-t!Milyenek vannak!Mert egyre többet olvasok,és megkevernek!Pro meg sima, 4 meg 5!MEg van hozzá valami Track Clip pro!
És még azt is szeretném megtudakolni,hogy Track Ir4 és 5 között mi a különbség,és hol lehet megvenni,a legjobb áron persze,vagy kik forgalmazzák,vagy van-e olcsóbb megoldás,ami nem "barkácsolás",ugyanis ahhoz nem értek <#wink>

Köszöntem!
32 bites Win7
LeonSilver
Milyen oprenccer ? Ha 64 bites akkor azért.Ez egyik patch óta szarakodik a kétmagos procikkal.32 bites XP alatt viszont tökéletes.

Jahm és mondanátok force-os joy-okat,mert volt egy x52-m,de az nem tetszett!

Köszi!

Üdv!
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem!Miért van az hogy laggol egy picit a játék ha felrakom full grafikára?

A gépem: Core2duo e8400 3.0 ghz
4 giga DDR2
Msi hd5850 OC 1ghz
Asus p5q deluxe

Ti mozogtok otthonosabban ebben a témában!Mi kell ennek a játéknak hogy simán fusson?

Elõre is köszi!

Üdv!
Her Laca
18 ért láttam a prohardveren X52 õt ujjat. Galiba mondta hogy a srác nagyban csinálja van neki bõven.

Visszanézve úgy látom írhatnékom van <#vigyor2>. Tehát a következõ kérdésem..milyen joyt ajánlotok 10-15.ft körül.

Használ valaki force feeback-et? Valamikor kellene joyt is vennem,és azon agyalok megéri-e a plusz pénzt.

DummyBoy
Nekem könnyen elérhetõ helyen van a gépem, ellenben baromi lusta vagyok 😊 2 USB és a hangkábelek mind ki vannak hosszabbítva az asztalra, elérhetõ közelségbe 😊

Én is erre gondoltam, tényleg szar gépelni.

Fokker
a megoldás pofonegyszerû: vegyél egy hosszabbító kábelt(300.-) és abba dugd a mikrofont. jó a sztereó is, nem kell monót keresni. TS nélkül baromi szar kommunikálni, fõleg amikor épp harc közben vagyunk, elég nehézkes a gépelés.