Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlenül jó joy, Dummy elítette is de nem a rev2 hanem ez volt a nonpluszultra!A második már állítólag nem sikerült olyan jól.A joy jelenleg ~10-11 éves és tökéletesen mûködik az unokámnál.Mivel ez még gémportos w7 alatt nem lehet használni.
Az erõvisszacsatolás eszméletlen jó, egy csomó mindent lehet érezni amit a másikaknál nem.Kezdve az áteséstõl ( illetve mielõt az bekövetkezne ) egészen addig, hogy eltalálnak.Ennek viszont ára van.Mégpedig az, hogy erõforrást használ, többet mint egy mezei joy.
Az x52-rõl meg csak szuperlatviuszokban tudok nyilatkozni.Amikor vettem még qrva drága volt ( 40-45k körül) de mára már barátságosabb lett az ára.
Viszont ennek is van hátulütõje.A tömegtermelés miatt ahogy hallani lehet sok a selejt.
Ha komolyan akarsz foglalkozni aszimekkel és zseton is van rendesen, akkor esetleg a logi g940-es jó választás lehet bár én igazából "kicsit" tartok a logitech joyoktól.Kormányt, egeret, billentyût faszát tud csinálni de a joyai nem szoktak sikerülni.Asszem Sanyo kolégának van ilyenje, õ többet tud mondani róla.Meg ezt olvasgasd.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mindjárt megírom az én tapasztalatomat meg megteszik mások is és abból majd leszûröd a leszûrnivalót.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1 hónapja vettem egy x52-t hogy akkor én most játtszani fogok ilyen játékkal!Gondoltam a Rise of Flight-ra és a Flight simulator X-re!Feljöttem ide, segítõkészek voltatok,letöltöttem a játék demoját és tetszett!De ugye nem értek sokat a repüléshez,meg ehhez a játékhoz sem,sem a praktikákhoz,sem a trükkökhöz és a "szak"kifejezésekkel is bajba vagyok,mert nem játtszottam ilyen játékkal!A Flight X-s forumon pár forumozó hamar elküldött a búsba,hogyminek akarok én kérdezni a játékkal kapcsolatba,meg az irányítással,ami ott gondolom összetettebb,hogy nem sok kedvem maradt!Azért reméltem hogy itt segítékõkészebbek lesznek az emberek,és ezt köszönöm is!
Ez a játék nagyon tettszik,meg gondolom online-ba a legélvezetesebb!
Nah a joy!Van egy G25 kormányom az nagyon tettszik hogy FFB-s,és az X52-t azért adtam el,mert nem tettszett hogy nincs erõvisszcsatolás!Azért kérdezem hogy milyen joy-t ajánlatok,a g940-t azért nem szeretném megvenni,mert ha meg esetleg nem tettszik meg ez stílus nem szeretnék egy ilyen drága bútordarabot a szobába!Mert a 3D az nem annyira pontos mint az x52?De Force-os,és így (nekem) jobb választás lehet?
Nagyon türelmesen várom a segítségeket! <#wink>#wink>

Na mégis megy:-))))))))
Csak viccelek <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Amúgy a múlt héten láttam egy ilyet az I. rendelõ elõtt Szegeden, de az az okos legalább levette a nyerget:-)))))
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Pontosan... Élõben, chat-ban szólni 1x és kész. Nem tudom, a liberális gondolkodás akkor is menni fog -e. ha majd az illetõbe motor melegítés közben rálõnek....
De hát mennyire ésszerû nekünk alkalmazkodni a vulcserezõ urakhoz, mintsem fordítva..
Mindegy.
(Akinek nem inge ne vegye magára.)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Mégegyszer köszönöm,és bocsi!
Szerintem jó ez a kiegészítés, teljesen elfogadhatóak a megjelölt szankciók.
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Welcome on the server of pcpilot.hu, fellow pilot!
RULES
No1: DON'T shoot at planes during taxiing, takeoff or land!
No2: Keep the teams BALANCED!
IF you VIOLATE the RULE No1 after one warning, you risk a BAN from our server!
1st time: for 3 days
2nd time: for ever.
A többi szöveg ezután jönne.
Tegnap engem is lelõttek motorindítás közben, de szóltam, hogy ez itt nem engedélyezett. A srác elnézést kért, és nem csinálta többet.
Szerintem szóbeli figyelmeztetés elsõ alkalommal mindenkinek jár, aki ezután is folytatja, annak meg elég egy 3 napos bünti.
Visszaesõkre pedig nincs szükségünk.
Vélemények?
Felettük van (Bár annyira talán már nem ...) a Cougar és az X65F .. és majd jön a Warthog ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vagyis nem egy kategória! 😄
www.smart-bus.hu
G940 vs. X52 vs Logi Force ... Nem egy kategóriák ... Nem tudom mi nem tesztett az X-52-ben, ár/érték arányba verhetetlenül az egyik legjobb HOTAS ...
A G940 mellé van pedál és FFB ... Õ egy kategória az X-52-vel ... Csak drágább ..
De használd a google-t és mielõtt hiszti van, hogy miért nem válastolunk és miért máson vitatkozunk, egy kérdés gozzád:
Ugye elolvastad a majdnem 10k hsz-t mielõtt feltetted a kérdést?
Egyvalamit azért megemlítenék: Ha valaki követ egy leszálló gépet és elkezdi lõni, annak mindig szóltunk idáig ... Ezt azért csinálják, az emberek mert tutira akarnak menni, hogy "megkapják a kill-t" ...
Ha valaki a földön álló gépeket akarja lõni, ahhoz nem kell Multiplayer, nem kell mások játékát elcseszni. Ez simán görénység ... Keressen más szervert, vagy szórakozzon single-ben ... Ennyi ...
Én a zéró tolerancia elvét vallom ... Ettõl függetlenül tök mindegy, ki mit mond, a Sanyó a fõnök, majd õ dönt 😊
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Maci23: Türelem! Ha valamire nem kapsz választ, annak oka van! Az elsõ számú ok nem az, hogy nem figyelnek rád!
A ban témához annyit, hogy ma már bárhova regisztrálsz, bárhova belépsz, az úgy kezdõdik, hogy elfogadtatnak veled egy szabályzatot! Ha valaki nem olvassa el a szerver szabályzatot, majd olyat tesz amit tilos, azt szívem szerint minden indok és felszólítás nélkül kivágnám 1 hónapra... De! Tekintettel arra, hogy kivételes szervert, és közösséget szeretnénk alkotni, úgy gondolom, hogy játék közben még egy utolsó figyelmeztetés, illetve a szerver szabályok betartására való felhívás belefér...
Ha pedig valakit bannoltok, azt mindenképpen nyilvánosan elérhetõ indoklással kell tenni, hogy mind az érintett evolúciós zsákutca, mind pedig a még halvány reménysugárt mutató emberkék okulhassanak a történetekbõl...
Így a véleményem szerint elejét lehet venni a felesleges vitáknak, illetve az ilyen-olyan pletyka terjedéseknek... 😊
www.smart-bus.hu
Elsõ alkalom : ban - 5 nap
Második alakolm - 10 nap ban
Harmadik akalom - végleges ban
Ezt ki kell írni a szerver ismertetõnél ( ha nem olvasse el valaki továbbra is egyéni szoc probléma ) és kell valaki aki vezeti a "statisztikát", hogy tudjuk mi-merre-hányméter.A napokon lehet variálni az elv a lényeg.
Nehogy azt gondold már, hogy itt mindenki téged ugrál körbe 3dn HSZ után...
Egyébként meg segítettek a többiek, ebben a HSZ-ben: #9297, meg is köszönted..
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nekem x52 van elõtte meg MS FFB pro volt.Ennyi.
Üdv mindenkinek!
www.pcpilot.hu
... a gond az, hogy más oldalról közelitjük meg a kérdést... én inkább azt próbálnám elérni, hogy sokan szeressenek a magyar szerón játszani
Creative Commons
Ha megittad kellõen lelassulnak a mozdulataid és nem lesz olyan érzékeny a joy a kezedben.<#mf1>#mf1>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ezek után, mirõl beszélünk?
De természetesen ez csak egy vélemény közülünk!
Gascan, nem forgatom ki a szavaidat, nekem így jöttek le, persze nem veszekedni akarok, csak a post-odra reagáltam. És abban is Leon-nal értek egyet hogy bármikor gyere repülni, mert jó légiharcolni, beszélgetni veled, egyszerûen nem esett jól amit írtál... 😞
Van, a szerver indulásánál el lehet olvasni.Ha nem teszi meg és nem tartja be a benne foglaltakat akkor egyszerûen nincs mirõl beszélni.
Nem arról van szó, hogy aki nem fizet majd esetleg érte az nem játszhat vagy mittudom én.Semmi ilyenrõl nincs szó, Téged meg egyébként is szívesen látunk lévén tagja vagy a kis közösségnek.De tényleg engedtessék meg, hogy a szabály alapján megválogassuk, hogy kivel szeretnénk játszani és kivel nem.A lentebb említett fasztalicska az utóbbiak közé tartozik.Ha azt akarja csinálni amit csinált menjen a coca szerverre és csinálja ott.
ennek ellenére, úgy gondolom, hogy mindent egy ember nem tudhat.. még ha nem is én fizetek érte, talán gondolatban hozzá tudok járulni - és szeretnék is - hogy közkedveltebb legyen..
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...