Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No örülök, hogy sikerült! 😊

Azért ne hozz elhamarkodott döntést... egyik gyártó vga-ja sem tökéletes... jól jönne valami harmadik óriás, aki miatt újra lenne konkurencia harc... 😊

Sajna nem tudom a reklamációs topik címét! 😊 Én PH-n szoktam követni a kakliszt topikban a fejleményeket, mert ott van egy srác, aki nagyon képben van... asszem abu95, vagy valami ilyesmi a neve... 😊

www.smart-bus.hu

Papa01
Mármint az említett játékok grafjának szétesése. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Pontosabban Mindenkinek köszi 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Ez most nekem + a ROF-os cérnametélt sok volt.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Minden VGA-hoz lehet találni szarakodó játékot manapság ...

@Fokker - Solt: köszi 😊

Papa01
Még nagyon régen volt egyszer egy nv karim.. egy 9800-as... szép volt jó volt, de már ott is várni kellett az új driver-re, mert az aktuális alatt xy játék nem mûködött rendesen... 😊

Fokker
Dummy, granula a joyhoz! remélem jó sokáig leled majd benne örömöd.<#eljen> azt hiszem, ha lerohad alólam az X3D, beruházok majd egy FF-es joyra, de az saitek lesz. addig is elvagyok, az viszont igaz, ahogy Márkó írta, a Twist tengely nekem is kezd kopni.

majd ha tobb embernek lesz ATI mint nvidia akkor majd lesz 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
<#worship><#worship><#worship>
Solt, igazad volt, a 10.6-os driver okozta a problémát!! Köszönöm a tippet! Az 10.5-ös alatt szuper mindkét játék. Köszönöm a tippedet! 😊

Nem tudod esetleg, hol lehet szólni, hogy a követkzõ driver-ben ezt javítsák?

Bár úgy érzem, többet ATI karit nem veszek... Nvidia alatt soha nem volt ilyen gondom...

A 64 bites ehhez a géphez alap! 😉

www.smart-bus.hu

udvozlok mindenkit az uj szamitogeprol... mar mukodik 😄

talan meg egy 64bites Win 7-kene meg egy jo kis net kapcsolat, de a lenyeg hogy mar ma is tudok repulni 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ha nem nagyon zavaró, akkor kivárom a garancia végét... hátha a következõkben ezt orvosolják. Ha nem, akkor kicseréltetem... addig amíg nem lesz jó...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Ezt én sem várom ... Állítólag Csüntao hibája (Összeszerelés ...), van rá megoldás, de sajna szét kell hozzá szedni, és azzal ugrik a gari 😞

A legutolsót... nem tudom fejbõl mikor adtál ki... :S ( most laptopról nyomom! 😊 )

A venti szabályzást pedig érdemes lenne megpróbálni... tedd legalább 75%-ra, és játssz úgy...

www.smart-bus.hu

Papa01
Köszi a választ! 😊
Az az érdekes, hogy felraktam a kiegészítõ lemezét a Kane haragját és azzal is pont ez a szitu... az elsõ install után tökéletes, de ha kilépek és újra elindítom.. baj van...
A ventit hagytam auto-n.
Az ATI driver pedig a legújabb.
Driectx-bõl Te melyik verzióz használod?

@Papa: Dobd át a számod, és este felhívlak, mert ebbõl nem lesz TS... valószínûleg dolgozni fogok... :S

Ha fánk alatt nem hibázik, és játékok közt is csak azzal a bigyóval, akkor szerintem nem a vga-val van a gáz... ATI nagyon rágyúrt a kakalisztre, egyre jobbak a driverek még a 4xxx szériához is. Szerintem nézz be a játék topikjába, hátha másnál is ilyen... ha sokaknál gáz van, a következõ driverben tuti javítják... Ha meg egyedi a probléma, akkor válts drivert, vagy frissíts directx-t... hátha.

Egyébként a fánk futása közben manuális volt a venti vezérlés, vagy hagytad auto-n?

@Dummy: Gratulálok, remélem sok örömöd lesz benne. Nekem sajnos úgy néz ki kijött egy hiba ami eddig vagy nem volt, vagy nem vettem észre... a gázkaron a kis tekerõk behülyülnek egy picit, ha mozgatom a gázkart! 😞 IL-2 alatt vettem észre mikor fókába ültem... az egyik kis tekerõ nekem a mixture, és amikor a gázkart mozdítottam, elment a mixture érték is... 😞(

Nem emlékszem, hogy az elõzõ driverel ezt csinálta volna... asszem, ha lesz egy kis idõm visszarakom és kipróbálom... :S

Egyébként én sem szoktam kihúzni a tápból...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
<#hehe>

Sanyo
Dehogynem, de már nem zavar. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Ezt majd csak akkor tudom megmondani, ha már komolyabb idõt eltöltöttünk együtt ...

Az elsõ benyomásaim viszont lényegesen jobbak mint amire számítottam 😊
Szóval lényegesen többet hozott mint vártam 😊

Remélem idõvel is megmarad ez az érzés 😊

LeonSilver
Ja.Csak kicsit régebbi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Köszi szépen a részletes leírást Dummy! 😊
Azaz érdekes, hogy felraktam minden oké volt játszottam, majd kikapcsoltam a gépet.

Majd délután be és ez a fosfürdõ lett miután elindítottam a játékot... szóval ezért nem értem.

És Dummy, elégedett vagy a joy-al?? 😊 Hozta azt, amit vártál tõle? 😊

DummyBoy
Papa mester, nem telepítettél fel valami, ami frissített DX-et vagy bármit?

Vagy Driver csere nem volt?

Bár a fánknál be lehet még tolni neki MSAA-t 8x-ast mondjuk, meg Xtreme Burning Mode-ot pl.

Ettõl függetlenül ha sem a Furmark sem az Arma nem hibázik, akkor normál esetben azt mondanám, hogy a game szarakszik, de az én VGA-mal volt hasonló gond ...pár játék alatt látványosan szar volt, pár másik alatt meg tökéletes ... Ott sajna a VGA hibája volt ...

Próbaképpen emeld meg a memóriák órajelét CCC-ben 5MHz-el ...
Ez ugyanis lehet az Ati Powerplay hibája is ... lehet hogy a C&C nem terheli meg annyira a VGA-t, hogy az komolyabb beállításkora váltson, viszont a meleg miatt a jelenlegi mód kevés neki ... (A VGA saját energiagazdálkodása ...)

Ha nagyon ufó, akkor megpróbálhatom elmagyarázni 😊

Papa01
Ez ilyen COD2 szerû multi?
@ Urak: Solt kolléga javaslatára lefuttattam a "Fánkot". 😊
Bõ negyedóráig hagytam, utána meguntam nézni.. 😊
Egy kép üzem közben:

Ilyen beállításokkal:

Akkor nem a vga ludas, nem? 😊 Jaaa és ARMA 2 alatt sem csinálta a kockázást...
Van még ötletetek esetleg? 😊

Köszönöm!
Papa

DummyBoy
Amikor beindítod a gépet, akkor nem kezd el pogózni a joy?

Sanyo
Nem, benne hagyom. Szépek a gázkar világító nyomógombjai. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Leon Mester, mi az a DOD? 😊

LeonSilver
Irigyellek Dummy 😉

**--**

Olyan 6-7 év után ma dodoztam egyet, qrvára élveztem!

Papa01
Gratula a joy-odhoz Dummy! 😊
@Solt : Mikor beszéljünk? 😊

DummyBoy
Nos igen, szerintem most hetekig finomhangolgatni fogok én is 😊

2-ik rész: A ROF után megint nekiestem a DCS-nek ... Alap dolgokat belõttem, csak ami a repkedéshez kell és góóó ...

DCS-t belõttem, fláj: Nemfláj ... Vissza opsönsz-be ... majd fél órát még bohóckodtam mire mindent rendesen beállítottam ... megint semmi ... Kezdtem ideges lenni ...

Nos a Profiler itt mutatta meg a foga fehérjét, ugyanis nem aktiválódott a profil ... Na kisakkoztam a megoldást, végre mehet a móka ...

Na, az FFB trim az tényleg táp ... AutoHover nélkül 2 méter magasan pörögtem mint ahogy a Frezer-es videóban meg minden ... Szuper ... A pedálozós részt még szoknom kell, de tuti nagyon ... sajna sok idõm már nem maradt a repkedésre, de nagy feeling volt ez is ... Az hogy Trim után nem kell középre visszaállítani a joy-t, az nagy segítség ...

A legnagyobb móka az a Minijoy beállítása volt a Skhval-hoz meg a Zoom 😊

Bár a Skhval-t még finomítani kell 😊 De biztos, hogy elsõre mindent pont rossz irányba állítottam ...

Lövöldözni nem nagyon lövöldöztem, azt nem állítottam még be, csak repkedtem egy kicsit ... De ez tuti nagy meló lesz ...

Ez hozott is problémát magával: BS vagy ROF legyen a menü ha hazamegyek? Nagy dilemma 😊

És a végére: A bugok:

Az elsõ részben említettem, hogy ROF-nál csak minimálisan tudtam mozgatni a botot, többet nem ment ... Ez volt a híres-hírhedt "Center Slop" nevû hiba ... Lehet hogy én nem vagyok elég Pro, hogy zavarjon, de ennél a sima X52-es centerplay is nagyobb 😊 Szóval a hiba létezik, de qrvára nem zavaró ... Majd egy hónap múlva újra nyilatkozok róla 😊

Reversal Bug: Ezt is sikerült megtalálnom .. Viszont vgy én vagyok vak, vagy mákom van, de nekem csak a trimmereknél van ilyen, throttle-nél és irányoknál nem vettem ezt észre ... Ráadásul a Control Panel-nél látható, de játékban szinte észrevehetetlen ... (Mixture - Radiator - Zoom ... ezeknél használtam ...) Egy hónap múlva ha eleget használtam majd megint nyilatkozok róla, jelenleg nem tûnik akkora irgalmatlan problémának 😊

Minijoy Center: Na igen ... õ nem szeret középre visszaállni ... Ezt egy 5-ös Deadzone a BS-ben megoldotta ... Lehet majd bekopik, lehet meg kell majd kenni ... majd kiderül, éles harci helyzetben kell tesztelnem, de a 20-20%-os kitéréstõl amiket írtak, attól azért messze van 😊 Remélem nem is lesz annyi...

Hála istennek egyik poti sem "ugrál" mint ahogyan azt sokan reklamálták (még ...) valamint nem melegszik a cucc, még a jelenlegi jó idõben sem ...

A Profiler-t szoknom kell még, meg rájönni valahogy, hogy a DCS alatt is mûködjön az autómatikus profilválasztás, de jelenleg kibírom, hogy váltogassak ...

Tetszik, hogy az érzékenység mind pozitív és negatív irányba lehet állítani, játékoknként külön testreszabható minden, a rugóerõt is belõhetem magamnak, ha akarom (BS-ben belõttem egy 20%-ot, de még finomhangolni kell ...) Kicsit furcsállom, hogy kalibrálgatni kell, de ez van 😊

Elsõ körben azt mondom, hogy eddig királyság van ... féltem nagyon, hogy csalódni fogok, de hála istennek, eddig semmi ilyesmirõl nincs szó 😊

Remélem ez így is marad most nagyon-nagyon hosszú ideig 😊

Ettõl függetlenül az új SW-t várom 😊

G940 tulajok: Ti ki szoktátok húzni az adaptert, mikor nem használjátok a joyt?

Sanyo
Nekem tovább tartott rájönni, hogy miért fáradok el annyira egy óra repülés után. 😊 Az FFB-vel birkózni lehet, de nem érdemes. Az erõt lejjebb véve az életem is könnyebbé vállt. A pedálokat elõször maxierõsre tekertem, de aztán rájöttem, hogy akkor nem tudok olyan finomakat lépni, mert mindig túltapostam, hogy kimozduljon végre. A Simped vario pro usb után még mindig szokatlan, de már egyre kevésbé.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Üdv Urak!

Déj Van: Nagyon kvik és nagyon mini rivjú:

Elõre bocsájtom, hogy Õ az elsõ FFB-s cucc, amit kipróbáltam, szóval lehet triviális dolgoknak fogok nagyon örülni 😊

Tegnap volt a D-déj ... Megjött a G940 ... Volt vele egy kis Zalán futása, ugyanis direkt felhívtam a UPS-t, hogy a cuccot ugyan a munkahelyemre rendeltem, de BE NE VIGYÉK, hívjonak fel ha ideértek vele, majd átveszem ... Ok, megértették, 11 és dél között ér majd ide ... Délig nem hívtak, gondoltam ránézek a követésre ... KISZÁLLíTVA ... fasza ...

Hogy ez miért is gond? Mert a belsõ raktárból csomaggal kisétálni annyira egyszerû, mint egy banki pénztárosnak beugrani a trezorba, hogy "Hé srácok, bent hagytam egy kis pénzt, összeszedem és már megyek is ..."

Hála istennek megoldódott a gond, szóval este jöhetett is a beiktatási ceremónia :

Unboxing: Na az X52 sem pici cucc ... De ez qrva nagy ... a Joy és a Throttle talapzata majd másfélszer akkora ... Ebben az a szép, hogy az X52 is éppen hogy elfért az asztalomon ... De végülis mákom lett, pont elfért 😊

Pedál: Na ez kb 5 centivel keskenyebb mint a Saitek, és tényleg kevesebbet mozog, viszont kényelmes és precíz ... meg is lepõdtem rajta ... Ettõl féltem a legjobban ... De semmi gond a pedállal 😊 Sõõt: A pedál kialakítása olyan, hogy hiába fekszik be elé a kutya, nem akadályozza a mozgást, ergo nem tudka bojkottálni a repülésemet 😊 Ezek a Logiteches fiúk mindenre gondoltak 😊 A pedált keménységét nem lehet olyan erõsre állítani mint a Saitek-ét, de én azt is majdnem a leggyengébben használtam, szóval ez nem gond nekem 😊

Ami nem tetszik - a kábeldzsungel - ezzel valamit kezdenem kell még ...
Valamint még egy gond ... Az X52-nek állítható a kéztartója ... ennek meg nem ... nekem meg kicsi a kezem ... Szóval a felsõ sort nem érem el rendesen ... fel kell kicsit emelnem a kezem ... késõbb majd kiderül mennyire nagy gond is ez ... Valamint a throttle "keménységét" vagy mit ha nehézre állítom, akkor van egy kis hangja ... Belõttem magamnak, ott semmi hang, szóval a probléma megoldódott ...

Akkor töltsünk le hozzá drivert és góóóóóó ... ménemménanet?
Hmmm ... nincs internet ... Fél óra szarakodás a géppel (Közben a drivert leszedtem a telefonommal ...) erre kiderült hogy örülhetek, mert nálam csak a net nem megy ... a városban viszont áramszünet is van! (Ezért nem ment a net ...)

Driver fentvan, megjött a net is, akkor Profiler ... Kalibráljunk ... ez is megvan ... elsõ 2 meglepi: A trimmerek és a potik nem sima fordulok egyet oszt jóvan potik, hanem olyan 180+°-ot tudnak forogni ... Ez meglepõ volt ...
Meg tényleg ráférne a trimmerekre a detent középre, de annyi baj legyen ... majd megszokom ...

Apropó detent ... a thorttle Afterburner detent-je hála istennek annyira nem észrevehetõ és zavaró mint az X52-é volt, szóval nem olyan idegesítõ, ezt is megszokom majd 😊

Kellemes csalódás ... Van komplett DCS és FC profil, ami jó, mert nem kell begépelgetnem 😊 Csak testre kell szabnom ... Viszont ezek nem tököltek, az ÖSSZES BS billenytûkombinációt beleírták a profilba (Aki látta már, az tudja mire gondolok ...) ... Azt hittem a szemöldököm befonom amíg legörgettem a Trimmer-ig ... (Persze ha megnyomom a T betût a listában akkor azonnal odaugrik, szóval ezt 10 billentyû után kitapasztaltam ...)

Itt meg is untam a DCS-es profiloztást: Óriási negatívum: A Profiler nem megy a joy nélkül ... Rég kész lenne a profilom, de így csak otthon, repülõidõben tudok vele bohóckodni 😞

Legyen inkább ROF - Na a ROF és a maga irgalmatlan bonyolult billenytûkiosztása megvolt 10 perc alatt, be a Tevébe és induljon a banzáj ...

Hmmm ... nem megy a joy ... ménemmén? Egy minimális mozgás volt és kész ... sehova tovább ... itt kezdtem ronyózni ... WTF ... Aztán egy hirtelen ötlettõl vezérelve elkezdtem erõltetni a dolgot ... És voliá ... Mûködik az ... Csak gyenge vagyok ... Gyorsan menü - FFB erõt levenni 1-rõl 0.3-ra ... És mindjárt mûködött is a dolog ... Van benne bika rendesen 😊

Ez kész ... Nagyon kemény ... szoknom kell még, és a finomhangolás biztos sokáig fog tartani ... Az elsõ meglepetés az volt, hogy míg a pitch könnyen járt, a csûréshez kellett egy kis erõ ... Sõt ... helyzettõl függõen változik ...
Nyomjuk neki ... Berántom, erre elkezd picit remegni a joy, ahogy húzom egyre jobban ... visszaengedem, hopp - 1 dugót elkerültünk ... Jó lesz ez 😊

Már most qrva nagy feeling, hogy azonnal tudom mikor kopik a sebesség, vagy elõre tudom hogy dugó lesz, mi lesz akkor ha sikerül belõnöm majd 😊

Akkor ugorjunk át egy Alba-ba ... Azzal is teljesen más élmény volt ... ott nem kellett a dugótól tartani, viszont a mindig jelezte ha túlhúztam vagy ilyesmi, szépeket fordulóztam vele 😊

Az már csak hab a tortán hogy lövéskor szépen megremeg az egész 😊 (Nesze neked precíz célzás ...)

Apropó lövés: Megint egy negatívum - remélem sikerül majd megszokni - a Trigger-nek lényegesen nagyobb útja van a tényleges kapcsolás elõtt, mint az X52-nek volt ... egy csomószor volt az hogy mire elérte a kapcsolást, addigra késõ volt ... Ezt meg kell szoknom, Az X52 majdnemhogy azonnal kapcsolt ...

Jöjjön a SeVa 😊 Itt jött a meglepi, ugyanis a joy szépen elõre mozdul, és majdhogy elengedett joy-al lehet egyenesen repülni a SeVa-val 😊 (Ettõl még béna vagyok vele ... De király 😊 )

Minden gépnél máshogy jöttek az erõk, szóval ROF alatt hihetetlen módon meg voltam elégedve vele 😊

Vége az elsõ résznek 😊

Nos, Urak, én is megtapasztaltam a Logi ügyfélszolgálatát. X3D Pro-m oldalkormány-vezérlése lett lötyögõs, hibát csak deadzone-okkal lehetett tompítani. Garanciaidõ alatt hiba? Ne mááá, az elõzõ modell 3 évig hibátlan volt. Felhívtam az ÜfSz-ot, megbeszéltük a problémát, kértek fényképeket a gar.levélrõl, számláról, meg a joy-ról. Ezután abban maradtunk, hogy csalódtam a modellben, és nem szeretnék ilyent még egyszer, de szívesen kipróbálnám helyette a FF-es változatot. Már úton van az új örömrudim, ráadásul a következõ vásárlásomból kaptam 10%-os kedvezményt is. Le a kalappal elõttük, tényleg megtesznek mindent a márka jó híréért, és a vásárlóik elégedettségéért. 5 pont az 5-bõl.
LeonSilver
Csak abban, hogy a 4GB RAModat rendesen kezeli.Ugyan is a 32 bites képtelen rá.

miben lenne más, ha 64 bites Win 7-em lenne?

Most kaptam 32bites Win 7-et... szerintetek nekem ez elég lesz az alábbi konfighoz?

ACE mod kedvcsináló

HUNTIR

Tempi (tpM91) összes videóját érdemes megnézni, ha érdekel az ArmA2 😉

Task sem jó... 😊 Abban a pillanatban ahogy megszûnik a terhelés, rengeteget esik a hõmérséklet. Szedd le a furmark ( szõrös fánk ) nevezetû kis programot, és azzal izzaszd meg a vga-t... ott minden kiderül! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Háát inkább kóklerkedem, de tetszik.. 😊)
@ Solt: Task-ot váltottam, úgysem jó? 😊

Ha az ilyen stílusú alatt az ArmA-t érted, akkor igeeeeeeeeeeeeeeeen! 😄

A vga melegedést meg így nem tudod nézni, mert mire kilépsz, már sokat hûl. Én azt javaslom, hogy a komolyabb játékokhoz készíts profilt, ahol beállítod fixre a ventit, hogy állandóan azon az értéken pörögjön. Nálam a ROF alatt pl fixen 45%... ez még nem hangos, de kellõképpen hûti is. Az automata ventiszabályzás nem biztos, hogy jó ötlet ilyen melegben!

Mindenesetre állítsd fixen 75%-ra, és játssz úgy vele jó sokat... ha így nem jön elõ a hiba, akkor a melegedés a gondja...

www.smart-bus.hu

na ... nem is tudtam hogy armázol is... lehet olyat is összehozhatnánk ... én is nagy arma fan vagyok... már csak az arrowheadet várom

Papa01
Jaja. Mindjárt megnézem Arma2 alatt is.
Gondoltam talán porcicás a venti, de ilyen hõfokokkal az se baj.. 😊
Lehet a driver-buzult be.

@ Urak : Ti szeretitek az ilyen stílusú játékokat?

az nem sok pedig ... 80 felett kéne aggódni

Papa01
Köszi a választ! 😊

Tudjatok az az érdekes, hogy terhelés alatt is nézem a hõfokokat...
GPU dióda (DispIO) 58 °C (136 °F)
GPU dióda (MemIO) 65 °C (149 °F)
GPU dióda (árnyaló) 60 °C (140 °F)

Nem is pörög fel a venti.. 😊 Bezzeg a Rofocska alatt, csak úgy süvít.. 😊

Fokker
ha lehet szoftverbõl állítani, állítsd a VGA hûtõt 100%-ra.

Papa01
Remélem.. Tudtok valamit, hogyan lehetne hûteni ezt a vackot? 😊

a meleg lehet ok szerintem is

Papa01
Most nézem Evereste-el..
Nem fut semmi, ilyen hõfokaim vannak:
GPU dióda (DispIO) 57 °C (135 °F)
GPU dióda (MemIO) 64 °C (147 °F)
GPU dióda (árnyaló) 58 °C (136 °F)

Ez sztem nem vészes... ja a vga egy 4890-es.

Papa01
Köszi a választ.
😞( Basszus, ez azt jelenti megmakkant a vga? Más játékoknál nincs ilyen.
Mondjuk ebben a szar fekvésû 8. emeleti panelban tényleg baromi meleg van.. de levettem az oldal lapot.

Nem nincs húzva, csak a cpu.

Hibázik a vga ram... meleg van szerintem! Húzva nincs ugye?

www.smart-bus.hu

Papa01

Uploaded with ImageShack.us