Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána 2 nappal már elõjött egy-egy szép színes vérömleny, azokkal meg csak gyúratni, úszni, lazítani és pihizni lehet.
@ Laca: Valamikor jössz majd ROF-ozni, Te is Laca mester? 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
már elvesztettük a hajunk egy részét emiatt.
Bár lehet megtalálod a megoldást,ám tudd ,hogy Dummytol Papáig mindenki próbált utánajárni a dolognak.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az érdekes az hogy eddig nem csinálta és egyszer elkezdte.
Hiába veszem vissza a grafikát akkor is csinálja.<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
@Rolo3: Sajnos valószínûleg csak az új CPU oldja meg a problémát... 😞
@ Fokker, Márkó: Üdv újra itt!! 😊 Jó volt a nyaralás? Márkó, mi okozza a problémát az új joy-al?
@ Urak: Háát, elsõ nyarunk után leszûrhetjük, hogy a nyár az online repülés uborka szezonja, és ebben van is valami.. 😊
De azért tényleg jó lenne egy kis közös, igazi, össznépi repülés, elõre lebeszélt idõponttal.. fõleg, hogy már nincs is az a buzi meleg.. az én gépem is úgy fût mint egy kazán, kevesebbet is vagyok elõtte...
Mi a véleményetek? 😊
Papa
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Sportttal meg vigyázni ... Én fõkocka vagyok, sportoló barátaim mindig mondják, hogy a sport egészséges ...
Életemben idáig csak foci meg floorball során sérültem meg, pedig évekig Airsoft-oztam is ... szóval a "sport egészséges" paradoxont mindig feszegetem mikor valamelyik munkatársam begipszelt kézzel - lábbal jön be 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Repnapra jön egyáltalán valaki? Én ott leszek szombaton, priviben kérhetitek a mobilszámomat, hogy összetelefonáljuk egymást... 😊
sajnálattal olvasom, hogy a repnapra többen nem tudtok eljönni, így asszem én is kihagyom. 😞
baromi rég RoFoztam, lesz mit behoznom. most 7végén fogok repkedni egy kicsit, pénteket is beleértve. ma este láttam a vörös báró c. filmet, nem volt rossz, de annyira jó sem. a repülõk mozgása elég irreális lett, a hangok még elmennek, viszont több légiharcra számítottam.
www.smart-bus.hu
Itt vannak a vezérlõpultos beállítások:
ÉS 3 beállítás:
SSAA 2x - itt állóképnél látszik néha egy kis rece, game közben gyakorlatilag alig látni, ez a legkevésbé erõforrás igényes:
SSAA 4x - Ez már király 😊 De néha beröccenhet vele a game:
SSAA 8x: Ezt csak a kép miatt csináltam 😊

www.smart-bus.hu
Ezt még akkor találtuk ki, amikor zpk nyomta a rizsát, mi meg untuk és különben is hülyeségeket beszélt.
Egyébként Húzd meg a Rudimat Pajtás 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Cocpit out of Focus- ennek mi a szerepe? Nálam ki van pipálva és nem is engedi átállítani.
@ Solt : Mielõbbi jobbulást neked!! 😊
@ Leon : Mit jelent az , hogy H. R. P.??
@ Urak : Márkóról tudtok valamit? Nagyon eltûnt.. még a fórumról is.. 😞((
@Dummy: Éjszaka belázasodtam, így még nem tudtam kipróbálni ezeket, de estére megpróbálok kikászálódni az ágyból... Köszönöm...
www.smart-bus.hu
A 1xx.xx-es drivereknél az volt a megoldás, hogy nhancer fel, és ott beállítani a következõket:
Játék beállítások:
nhancer beállítások:
A lényeg: Negative LOD BIAS: Clamp, és SuperSampling AA is kell ...
Viszont a 4x-es SSAA megzabálja a gépet, ezért 2xSSAA kell és mellé 2 vagy 4xMSAA ... Ezt csinálja a Combined AA az nhancer-ben ...
Viszont a 256-os driverekkel nem megy az nhancer még ...
Ott be kell állítani a Control Panelben ugyanezeket és 4xAA-t, valamint van egy SSAA Tool amivel be lehet állítani az SSAA mértéket ... azzal pedig be kell lõni 2 vagy 2x-es SSAA-t ...
SSAA Tool
Ami viszont érdekes, hogy a 257.xx-es driver tök fasza volt, viszont a legújabb WHQL-el mintha nem menne az SSAA tool ... valamikor lecsekkolom neked, és elküldöm a screenshotokat arról is ...
Fõleg mivel a 4-es szériához illi 25x.xx-es drivert használni!
www.smart-bus.hu
Jól értem, már egymásnak is lehet gépet vásárolni?
Amikor a játékot indítod tudsz állítgatni a camera fül alatt a nézet módoknál átlõttem snap view volt az alap és szaggatot átraktam pan view -ra mindkét állításí lehetõséget és folyik a játék.
Te érted ezt???
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Dummynak! Ide tudtam egybe linkelni😊 Bocsesz érte,és nem röhögni én még nem csináltam ilyet😊))
www.pcpilot.hu
Az ominózus peccs után nekem is tök sokáig jó volt, nem is értettem az off fórumon panaszkodókat.Aztán egyszer csak elkezdett akadozni és ezután már akármit csináltam ( win reinstall, gém reinstall, piréz esõtánclejtés, hajtépés, anyázás) nem javult meg.Windóz xp 32b alatt viszont tökéletes volt!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem is sima cyborg evo-m van bár akkor még 9 ezer volt.
Papa vettem egy balkezes joy-t sima saitek cyborg evo 2000 huf és mind a két kézzel lehet használni.
már tesztelem eddig nagyon jó.
Médiamarkt-ból hozták nekem.
Faszán el lehet lõni majd a függõleges vezérsíkot.-)))))
Szerintem a lövészként az egérrel lehet majd ügyködni...