Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kapus vagyok, és vasárnap sokat kellett kifutnom/vetõdnöm/ütköznöm. Mindkét combomra kaptam bodicseket, de a mérkõzés hevében a fájdalmat nem igazán éreztem. Csak azt, hogy furcsán elgyöngült a lábam, és nem bírom kirúgni a labdát 😊
Utána 2 nappal már elõjött egy-egy szép színes vérömleny, azokkal meg csak gyúratni, úszni, lazítani és pihizni lehet.
Papa01
Sõt, maguk a fejlesztõk is azt javasolják, hogy több magos CPU.. 😞(
@ Laca: Valamikor jössz majd ROF-ozni, Te is Laca mester? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Kollega! 4 magvas proci. Ne is töprengj a dolgon,én is no meg Leon kollega
már elvesztettük a hajunk egy részét emiatt.
Bár lehet megtalálod a megoldást,ám tudd ,hogy Dummytol Papáig mindenki próbált utánajárni a dolognak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Rolo3
Szia Papa én benne vagyok már ha nem diavetítés szerûen kell játszanom.
Az érdekes az hogy eddig nem csinálta és egyszer elkezdte.
Hiába veszem vissza a grafikát akkor is csinálja.<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

az a baj, hogy szombat, vasárnap esõt irnak a met.hu-n, de hideg az nem lesz

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Papa01
<#eljen><#nyes> Kár, hogy akinek írtad az nem tette fel ezt a kérdést!

@Rolo3: Sajnos valószínûleg csak az új CPU oldja meg a problémát... 😞
@ Fokker, Márkó: Üdv újra itt!! 😊 Jó volt a nyaralás? Márkó, mi okozza a problémát az új joy-al?

@ Urak: Háát, elsõ nyarunk után leszûrhetjük, hogy a nyár az online repülés uborka szezonja, és ebben van is valami.. 😊
De azért tényleg jó lenne egy kis közös, igazi, össznépi repülés, elõre lebeszélt idõponttal.. fõleg, hogy már nincs is az a buzi meleg.. az én gépem is úgy fût mint egy kazán, kevesebbet is vagyok elõtte...
Mi a véleményetek? 😊
Papa

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Bakker ... lehet hogy én sem jutok el repnapra ... ha mégis sikerülne, akkor priviben elküldöm majd a számomat!

Sportttal meg vigyázni ... Én fõkocka vagyok, sportoló barátaim mindig mondják, hogy a sport egészséges ...

Életemben idáig csak foci meg floorball során sérültem meg, pedig évekig Airsoft-oztam is ... szóval a "sport egészséges" paradoxont mindig feszegetem mikor valamelyik munkatársam begipszelt kézzel - lábbal jön be 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

én megyek szombaton .... és milyen poszton játszol?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Sziasztok, Urak, kicsit tényleg eltûntem az utóbbi idõben, dehát nyaralni is voltam, meg motorozni is, azonkívül új focicsapatom van, ahol most ért véget az intenzív 2 hetes felkészülés, heti 4 edzés + 2 edzõmeccs... kemény volt. Most sérüléssel bajlódom, így a héten valószínûleg nem megyek edzésre, ez pedig esténként ROF-ozást jelent... 😊 A küzdelmet a Logi Force3D-vel végképp feladtam, egyszerûen nem tudok vele repülni, így visszadugtam a bibis Extreme3D-t; komoly Deadzone-okkal, de mûködik.
Repnapra jön egyáltalán valaki? Én ott leszek szombaton, priviben kérhetitek a mobilszámomat, hogy összetelefonáljuk egymást... 😊
2Pete
Ezt a verziót erõsen megvágták, a youtube-on lévõ videókban több harc van.

Fokker
üdv Urak!

sajnálattal olvasom, hogy a repnapra többen nem tudtok eljönni, így asszem én is kihagyom. 😞

baromi rég RoFoztam, lesz mit behoznom. most 7végén fogok repkedni egy kicsit, pénteket is beleértve. ma este láttam a vörös báró c. filmet, nem volt rossz, de annyira jó sem. a repülõk mozgása elég irreális lett, a hangok még elmennek, viszont több légiharcra számítottam.

Rolo3
Helló Urak
Ezzel a szaggatással lehet valamit kezdeni vagy vegyek egy procit??

No f@sza... ezzel a tool-l már jó nekem is! Köszönöm Uram! 😉

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Úgy néz ki én voltam a bamba, mûködik ez ... közben találtam fasza kis toolt, ami olyan mint az nhancer, csak advanced usereknek való 😊

Itt vannak a vezérlõpultos beállítások:

ÉS 3 beállítás:

SSAA 2x - itt állóképnél látszik néha egy kis rece, game közben gyakorlatilag alig látni, ez a legkevésbé erõforrás igényes:

SSAA 4x - Ez már király 😊 De néha beröccenhet vele a game:

SSAA 8x: Ezt csak a kép miatt csináltam 😊

Köszönöm Uram! 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
😄
Ezt még akkor találtuk ki, amikor zpk nyomta a rizsát, mi meg untuk és különben is hülyeségeket beszélt.

Egyébként Húzd meg a Rudimat Pajtás 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tegnap repült velünk, nem tünt el teljesen 😊
2Pete
Márkóval repültünk tegnap este, elmaradt a fociedzése.Új csapatban játszik, minden nap késõ estig edzésre jár, de azt mondta nemsokára újra több ideje lesz.
Cocpit out of Focus- ennek mi a szerepe? Nálam ki van pipálva és nem is engedi átállítani.

Papa01
Jaja, végül is nem rossz ötlet... 😊
@ Solt : Mielõbbi jobbulást neked!! 😊
@ Leon : Mit jelent az , hogy H. R. P.??
@ Urak : Márkóról tudtok valamit? Nagyon eltûnt.. még a fórumról is.. 😞((

Igen... nehezen döntök, de, ha döntöttem, akkor azonnal kell minden! 😊)

@Dummy: Éjszaka belázasodtam, így még nem tudtam kipróbálni ezeket, de estére megpróbálok kikászálódni az ágyból... Köszönöm...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Hmm ... Az igazat vallva most gondban vagyok ...

A 1xx.xx-es drivereknél az volt a megoldás, hogy nhancer fel, és ott beállítani a következõket:

Játék beállítások:

nhancer beállítások:

A lényeg: Negative LOD BIAS: Clamp, és SuperSampling AA is kell ...

Viszont a 4x-es SSAA megzabálja a gépet, ezért 2xSSAA kell és mellé 2 vagy 4xMSAA ... Ezt csinálja a Combined AA az nhancer-ben ...

Viszont a 256-os driverekkel nem megy az nhancer még ...
Ott be kell állítani a Control Panelben ugyanezeket és 4xAA-t, valamint van egy SSAA Tool amivel be lehet állítani az SSAA mértéket ... azzal pedig be kell lõni 2 vagy 2x-es SSAA-t ...

SSAA Tool

Ami viszont érdekes, hogy a 257.xx-es driver tök fasza volt, viszont a legújabb WHQL-el mintha nem menne az SSAA tool ... valamikor lecsekkolom neked, és elküldöm a screenshotokat arról is ...

Fõleg mivel a 4-es szériához illi 25x.xx-es drivert használni!

meg is vetted a 460-at?

Dummy bácsi! Hogyan köll NV panelt belõni, hogy szépséges legyen ez a gyöngyszem? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

Sanyo
Jaja, azt mondja, hogy még az elején járnak, de néhány héten belül készen lesz.

www.pcpilot.hu

Papa01
<#eljen> Remélem, minél több légi gyõzelmet érsz el majd vele! 😊
Jól értem, már egymásnak is lehet gépet vásárolni?

Rolo3
Silver megtaláltam a megoldást erre a szaggatós problémára!

Amikor a játékot indítod tudsz állítgatni a camera fül alatt a nézet módoknál átlõttem snap view volt az alap és szaggatot átraktam pan view -ra mindkét állításí lehetõséget és folyik a játék.
Te érted ezt???

Her Laca
Dummy. Van nekem egy Format Faktori nevû progi,nagyon jól konvertál,de zenét nem tudok az istennek se alátenni. Azt hogy kell. Elvileg a progi tudja de nem sikerült.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
A Youtube-n jobban látszik.

DummyBoy
Ezer köszönet!!! Jó lett ez!

Her Laca

Dummynak! Ide tudtam egybe linkelni😊 Bocsesz érte,és nem röhögni én még nem csináltam ilyet😊))

Sanyo
Sikerült megoldanom, hogy a win7 alatt futó vmware automatikusan bebootolja az xp-t amin a dedikált szerver fut. Szóval ha úgy alakul (mint ma), hogy egy windows frissítés miatt újraindul a szerver, nem kell kézzel elindítanom az xp-t. Így a szerver gond nélkül újra felugrik a netre. 😊 Már csak az idõnkénti "futtatása leállt" hibát kellene valahogy megoldanom.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na most zenét hogy a retekbe kell alátenni?😊)

Her Laca
Megoldottam😊 De nyugodtan mondjátok azért.

Her Laca
Urak! Mibe érdemes átkonvertáni tracket? Il2 rõl van szó.

LeonSilver
Látod ez volt a legfurcsább ebben az egész mizériában.
Az ominózus peccs után nekem is tök sokáig jó volt, nem is értettem az off fórumon panaszkodókat.Aztán egyszer csak elkezdett akadozni és ezután már akármit csináltam ( win reinstall, gém reinstall, piréz esõtánclejtés, hajtépés, anyázás) nem javult meg.Windóz xp 32b alatt viszont tökéletes volt!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rolo3
Hi
Jön ma valaki röppeni??

Leonsilver: Nálam is elkezdett akadozni a játék.

Her Laca
Szólok😊

LeonSilver
Ha nem találsz egy teherautóról leesett darabot akkor szólj.Én találtam 😄

Most voltam a Árkád Mediamarktban és joy területén elég siralmasak bár igaz, hogy egy x65f ki volt rakva (95k), úgyhogy meg tudtam fogdosni. Azon kívül csak 3 béna volt még.
Nekem is sima cyborg evo-m van bár akkor még 9 ezer volt.

Rolo3
Sziasztok!
Papa vettem egy balkezes joy-t sima saitek cyborg evo 2000 huf és mind a két kézzel lehet használni.
már tesztelem eddig nagyon jó.
Médiamarkt-ból hozták nekem.

Papa01
Bennem fel sem merül az ellenkezõje.. 😊

LeonSilver
Azért remélem, hogy multizni lehet majd úgy, hogy valaki vezeti a gépet egy másik gémer meg ugyan abban a gépben lövész 😉

Szerintem ugyanúgy, mint az Il2-ben, nyomsz egy gombot (ott a "C" volt), és váltogathatsz a személyzet tagjai között. Géppuska mozgatás + célzás egérrel. Amikor nem a lövészt irányítod,a addig az AI dolgozik helyetted, ugyanígy igaz a pilótára is.

Faszán el lehet lõni majd a függõleges vezérsíkot.-)))))
Papa01
A kérdésedbõl ítélve, én ezt nem tudhattam.. 😊

Szerintem a lövészként az egérrel lehet majd ügyködni...

na igen, eddig én is eljutottam 😊 .. az irányitás érdekelne konkrétan, mármint hogy hogyan lesz megoldva

Papa01
Õ lesz a lövész.

én mondjuk nem nagyon tudom elképzelni a kétüléses gépeket, hogy fognak repülni... mondjuk van a pilóta, addig világos 😊 ... de a másik ülésben ki mit fog tudni csinálni?

Papa01
Volt, de miután beruháztam rá, azt már töröltem... 😞((

Her Laca
Papa! Van neked olyan fraps ed ami nem csak 30 másodpercet vesz fel. Ja és Win7 alá kéne.

Papa01
Bár ennek azért nem örülök.. 😞

As I said in my post, we will do another contest conerning two seaters since they are still 3+ months away.

Jason