Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.pcpilot.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
CIKK
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Azt sem kötik az orrunkra, ha esetleg vettek az oroszoktól pár darabot. (Hordozóeszköz megvan hozzá)
Ha jól tudom, eltûnt kb. egy tucat "táskabomba" az orosz arzenálból.
Lehet, hogy Tel-Avivban csücsül 3-4 öngyilkos merénylõ mini-atommal...
Errõl beszélünk és nem az atomháborúról.
Valamint ahogyan én innen látom a mentalitásuk is valami olyan, hogy addig bátrak meg erõsek amíg valaki seggbe nem rúgja õket.Amikor látják, hogy Allah nagy ívben leszarja õket akkor elfutnak.Afganisztánt is nagyon hamar tálibmentes övezetté lehetne tenni csak akkor még több lenne a civil és a katonai áldozat, nem beszélve arról, hogy sokkal több ember és sokkal összetettebb hadmûveletek kellenének a hegyvidék miatt.A gerillaharc ellen nagyon nehéz és hosszantartó lényeges eredményt elérni.
Az atomháború alapszabálya: aki elsõnek támad, másodiknak hal meg.
De én bízom abban, hogy az üzlet, az olaj bevételek miatt, inkább törekszenek a békére.. szerintem a háború az senkinek sem jó hosszútávon...
Ha az USA beavatkozik, márpedig be fog akkor 99.9%, hogy a NATO-t is belehúzza márpedig NATO tagok vagyunk.De lesznek jurópban is konfliktusok egyrészt a "hippik" részérõl (a háborút ellenzõkre gondolok) és nem szabad elfelejteni az egyre gyarapodó, jurópot is ellepõ muzulmánokról.Meg hát ott vannak a feltehetõen jelenlévõ alvó terrorista sejtek.Szóval lesz itt kurva világ!
Szerintem a hadseregek sem bánnák, ha mindenkit csak nyugdíjazni kellene, nem pedig hõsi halottá nyilvánítani ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A terv: Legyen egyszercsak qrva nagy wördpísz, mindenki szeressen mindenkit, szûnjönek meg a vallási ellentétek, legyen utópia - ilyen ugye sose lesz ... Nem akarok senkit megbántani de minden szarság a vallási fanatizmus miatt, meg a nézetek különbsége miatt van ...
B terv: Qrva gyorsan irtsa ki egymást a sok idióta, és akkor talán utána rend lesz ... zsidó - muszlim - keresztény - nemérdekelmégmicsoda ...
Tiltsák be az összes vallást, lõjék a boszporuszba vagy nemérdekelmibe az összes vallási fanatikust - nemre - korra- vallásra való tekintet nélkül ...
És akkor talán az unokáinknak már nem az lesz a gondjuk, hogy "Nézd Józsika - gombafelhõõõõ" hanem hogy tudják élvezni az életet ...
Egyszerûen vicc, hogy itt élünk a 3-ik évezredben és attól tart a világ hogy a sok balfasznak, aki Heripotterben hisz nem teccik hogy a másik sok balfasznak meg Óz a szimpatikus, és ezért világméretû katasztrófát képesek okozni ...
OFF:Urak, szerintetek ennek a cikknek van realitása? /ON
Sajnos ROF-ban limitálva vagyunk vadászokra, ott is Alba DIII, de ez legyen a legnagyobb gond ... Õszintén szólva azért említettem meg a Mi-24-est is, hogy nem csak a vadászokat kellene megjeleníteni, ahogy te mondtad, hanem Mindent, amit meg tudunk ... ROF alatt csak skin különbségek lesznek, de IL-2 alatt majdhogynem határtalanok a lehetõségek ...
Lonci alatt van Mig29 és Gripen is, de lehet még 21-es is (FC alá tuti van, asszem Beczl mester munkája ...)
Csak össze kell gyûjteni a dolgokat, kitalálni mi legyen a fõ koncepció, megírni alá egy pár mondatos üdvözlõszöveget és utána már csak rajtunk múlik ... lehet kötelékeket felvenni, lehet külön csak gépeket (A ROF-os pilóták tudnak integetni is 😊 ) ésatöbbi ...
Szóval semmi konkrét ötletem nincs, csak az alap 😊 Aztán majd kiforrja magát ... végülis még van idõnk 😊 Január 10-éig beleférünk 😊
Egy cikk
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Il2 alá nem is kell skint gyártani,lévén kb minden ismertebb,no meg kevésbé ismert pilótának legyártották már a hiteles skin jét.
De ha lúd ,legyen kövér!
Ne csak a vadászokat jelenítsük,hanem a bombázó,felderítõ ,csata pilótákról se feledkezzünk meg.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aug 20. utáni héten lesz idõm repülni is végre.
Március óta nem tudtam leülni egy normális repülésre a gép elé...
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A videóhoz én sem értek, de rajzolni tudok kézzel "igaziból" és digitálisan is :-)
www.smart-bus.hu
elsore egesz jo bar kicsit bonyolut
koszi a segitsegeket<#eljen>#eljen>
Idén 100 éves a magyar katonai repülés ... Nos van nekünk egy Zairunk egy valag magyar skinnel meg van egy ROF-unk ... Meg vannak komoly Il-2-es századaink ... meg Lockonos századunk is ...
Lehetne csinálni egy videót, ahol szépen sorban elrepülnek kötelékben az 1-vh híresebb magyar pilótái ... Mehetnek alul nevek, légigyõzelmek ... Majd idõrendben lehetne folytatni ... Mehetne ugyanez Il-2 alatt ... Majd Lockon alatt ... (Esetleg a balesetben elhunyt pilóták neveivel pl ...)
Biztos vagyok benne, hogy mind az Il-2es Urak, mind a vmh59-es Urak között lenne olyan aki benne lenne ...
Ha Hungaro-t megkérjük akkor szerintem fél másodperc alatt megcsinálja, hogy a Mi-24 repülhetõ legyen BS-ben, Gripen meg van FC2 alá ...
Videót csinálni nem tudok, de skinezésben meg repkedésben vagy adatgyûjtésben segítenék ...
Mit gondoltok?
de amikor vasarolok keri a key-t, pedig jobb felul kiirja:" Nickname majonur"
tehat be vagyok jelentkezve.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Na, ujra visszatertem egy kicsit a Rof-hoz, a sok Black Shark es IL 2 utan.
Azt kell, hogy mondjam hogy a TrackIr ebben a jatekban van a legjobban
tamogatva, szerintem zsenialis ahogy kihajolsz es lenezel.
AZ volna a kerdesem, hogy szerettem volna meglepni magam egy repcsivel a storebol, de keri a License key-t, beirtam a jatek dobozaban levo szamot, amivel a acountot is csinaltam, de valamiert "invalid key" lett.
AZ az eredekes, hogy annak idejen mikor megjelent vasaroltam tobb gepet is, akkor mukodott. Irtam emailt is, ([email protected]) de meg nem valaszoltak.
Hatha van itt valaki, aki tudja mi a problema.
www.pcpilot.hu
Nekem mondjuk nem lenne olyan bonyolult a "Dummyz Dirty Camel"-t lefordíttatni urdu-ra 😊
Kár. azért köszi!
Én gondolkodom rajta, hogy nekiállok és csinálok magamnak egy valag egyenskint ... (Valszeg a koszos terepszínûbõl ...)