29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#14319 A játék által készített videót mivel konvertálod?? -
#14318 Köszi a helpet Papa!!!
Jön ma valaki repülni egy kicsit?? -
Na itt a kép és bőven 5000 felett jártam.:) -
sakkay #14316 Aztán akkor lehet sírni, mert ha nem tetszik a realitás ne játsz' szimulátorral ugye..(persze ez itt senkire nem érvényes, csak úgy akartam már használni ezt) Nem mellesleg, sokkal kisebb lett volna a támadási felület, mert valóban néha igen csak fura változásokat hozott a folt.(ok) Ja és nem a kalibrálásról van szó, az egy dolog..alap repmodellen változtattak. -
sakkay #14315 Bekaphatják...nem értem mi olyan ku*va bonyolult azon, hogy a meglévő adatok alapján egy per egyben berakják a gépet, a hiányzó adatokat, vagy a nem egyértelmű dolgoknál (pl átesés, hajlamosság a szétesésre stb.) pedig el engedhetik az "írói szabadságot". Oszt' akkor nem lennének ilyen anomáliák. -
#14314 ha tudnátok, milyen szar volt a DXII-es amikor megjelent! kezelhetetlen, irányíthatatlan, állandóan bedugózó szar volt. vmit javítottak rajta, de még mindig nem olyan mint amilyen valójában lehetett. a sima DVII-et meg csúnyán lerontották vmikor a 3. patch környékén. azelőtt nagyon faszán fordulgatott. nekem ez a halálom, amikor utólag baszogatják a már kihozott gépek fizikáját. meg gondolom sokan sírnak a hivatalos fórumon, nekik is kedvezni akarnak... -
#14313 Jah, a sima Fokker D7- is jobb volt mint amilyen szimuban.. :) -
#14312 Roli, a képfeltöltéshez használd a "Képet..." nyomógombot, és az img-és kódot illeszd be.. :)
A Fokker-es dolgot én videóra is feltettem, íme: :)
-
#14311 Valamiért nem jeleníti meg a képet amit feltöltöttem.
Tudja valaki,hogy miért??
-
#14308 Valamiért nem jó kép amit csináltam :(
-
Zair #14305 Szerintem a valóságban a Pfalz DXII nem volt ilyen szutyok, mint a játékban. :-(
A Wiki is azt írja, hogy:
"Nagyon hasonlított a Fokker D VII-es modellhez, nemcsak megjelenésében, de kiváló repülési tulajdonságaiban is. Mégis kevésbé ismert, mint a Fokker, mivel a Pfalz repülőgépgyár egyrészt kisebb volt, másfelől kevesebb is készült belõle. A pilóták azonnal megszerették, a földi személyzet viszont nem igazán kedvelte, mivel a korábbi modelleknél több karbantartást igényelt." -
#14304 Ok Papa!
Én tesztelném a négy új gépet amit vettem ma!
Fokker DVIIF, Alba DIII, Pfalcz DXII, S.E.5a -
#14303 Nem megy a hivatalos weboldal.. Remélem, a közelgő patch jele.. :)
@Rolo: Én lehet, nem bizti.. :) -
#14302 Sziasztok!
Ma este jön valaki repülni?? -
sakkay #14301 Vissza az alap témához-a pup tesztelése során sikerült előhozni(fél óra alatt) ugyanazon eseményeket amit a videón láttam, ezek szerint valóban a pup kalibrálásában van a gond... a fizika király! -
sakkay #14300 -
Zair #14299 Vagy kecsegve ringó fecske vagy recsegve fingó kecske -
sakkay #14298 Megvettem a pup-ot. Tényleg nagyon harcos gép. Egy per egyben brutális ellenfél. De nagy tömegcsatába nem való szerintem..hamar szétesik, a sérülés után meg csak idő kérdése. Viszont csodálkoztam , hogy le van tiltva a Jastán. -
Gascan #14297 lol :D :D -
sakkay #14296 -
Solt #14295 Volt már ilyen dilemmád? :D Mesélj... :D -
sakkay #14294 Szóval nem mindegy , hogy mondja az ember. -
Lacusch69 #14293 Vagy az sem mindegy, hogy szopáskor a fax melyik végén vagy... (ha már itt tartunk) -
Solt #14292 Az sem, hogy idd ki a bilit, vagy vidd ki a bilit... :) -
sakkay #14291 Érdemes tisztázni amit mondtál..ha szar lenne a fizika, össze-vissza jönnének a bugos sérüléses tovább repülések..de..alapvetően több száz esetbe történik csak ilyen, tehát valószínű , hogy akkor nem veszi számításba valamelyik sérülést a ROF.
Nem mindegy , hogy szarba csapni, vagy csapba szarni..esetleg tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban ugye.. -
Solt #14290 Szerintem ne ragozzuk! :) -
Gascan #14289 én nem mondtam, hogy szar :D bár ha szárny nélkül is lehet repülni akkor akár ezt is mondhattam volna :) -
#14288 Kedv az van, csak először rá kell jönni, hogy működnek. :) -
#14287 jaja, majd ha lesz kedved, egy kis gépágyús légiharcot nyomhatnánk... akkor ua lenne mint a ROF, csak sugaras gépekkel... :) -
#14286 Könyvtárában. :)) -
#14285 Ott találtam meg, ahol nem is kerestem. A játék könyvtárába. :)))) -
#14284 fc2-höz van valami leírásod? Manual, vagy valami. :))) -
#14283 Igen, azaz... gondoltam az AI-is küldiket nyomja 1000-el.. :) -
#14282 Én ott 1487-et látok. :)))
Mondjuk az már acélos az én 0,8-amhoz képest. :)))))) -
#14281 Bocsi a Kill/Death-re gondoltam.. :) -
#14280 Hol látod azt a streak-et? -
#14279 Jah, azon én is felnevettem! :) Most csak a koraival fogok repülni.. :D Mondjuk a legelső, egy hülye AI-is huszár a 26-os streak-jével...
Bombázó... lassan elkezedek hinni neked... -
#14278 Ugye mondtam, hogy rögtön megjelensz a stat-ban. :))) -
#14277 Mondtam Papa. :))
Jövő hét videó, aztán rá két hét, bombázó. :)))) -
#14276 Az tuti, hogy az 1.017-el fog jönni, akárcsak a Gotha bombázó.