29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
sakkay #14399 Szóval nem egyszerű..marad a gyűjtés meg a vatera. -
#14398 Majd csinálok róla képeket. :))) -
sakkay #14397 Értem én ,hogy gőz mozdony,...de mi hajtja'? -
#14396 Az enyém is egyben van. A joy mellé lett bedugva, és a ROF-ban lett bekonfigurálva az oldalkormányra a pedál. Annyit kellett átállítani a windowsban, hogy a két pedált egy tengelyként lássa. -
#14395 A mechanikát már nagyjából megcsináltam, vettem hozzá egy game portot, amin van két analóg minijoy, és most annak az egyik potiját kell rávarázsolnom a szerkezetre. Ha nincs meló (vagy meguntam) akkor ezzel babrálok. :))) -
sakkay #14394 Hogyan csináltál???
Egy régi kormány öcsémnek is van, csak az a baj egyben van a kormánnyal. -
#14393 Pont ezért álltam neki csinálni egyet. :)))
Egyetlen hátránya, hogy nem azonnal van meg. :)) -
#14392 Pont ezért kell vigyázni rá, és ilyesmi oldalkormányzási terhet levenni róla. :))) -
sakkay #14391 Szóval jobb lett. Az a baj , hogy elég drága cucc. -
Solt #14390 No igen... a csukló mozgás egy férfi életét végig kíséri... nem lehet csak úgy a "sarokba dobni"!! :D -
#14389 Én próbáltam egy kicsit a kormány pedáljával.
Sokkal pontosabban lehet vezetni a gépet, bár a sok évi csukló-oldalkormány párosról nem egyszerű átállni. -
#14388 Annyira tetszik ez a ROF, hogy rögtön rendeltem egy másikat is. :))))
No meg mellé a DCS BS-t. Azt szinte ingyért adják. :))) -
sakkay #14387 ja a, nincsen túl jó helyen -
sakkay #14386 Gondolkozom rajta...a jövőben. Az érdekelne milyen típusban érdemes gondolkodni, és hogy, mi változott a használatával. -
Solt #14385 Elég, ha csak tompítanak... szerintem. :) -
sakkay #14384 Most gondolkodtam...nem ez volt, csak hasonló, ő (ha jól emlékszem) a vulkanikus víz alatti hőforrásoknál talált teljesen más jellegű bacikat..de nem arzén!! összetevővel.... -
Gascan #14383 most akrtam linkelni papa :D -
sakkay #14382 Na akkor ha ez lenne, tényleg lehet gyanakodni...egy hölgy, a nevét nem tudom, pár hónapja mintha valami hasonlót talált volna, bár ezek a mindenféle hírforrások ilyenkor írnak össze vissza mindent..holnap okosabbak leszünk. -
sakkay #14381 -
#14380 Leeht erről lesz szó. -
#14379 A wikileaks szerintem már eléggé nagy port kavart fel.. nem hinném, hogy e mögé lehetne bujtatni.. Szerintem. :) -
Solt #14378 Nem vagyok képben ezekkel, ez nálam már csak reakció csípőből! :) Annak akinek van "sajtósa", azt sem hiszem el amit kérdez... :) -
sakkay #14377 Nem hinném. Habár van benne némi logika, de a wiki' infók folyamatosan vannak csepegtetve,így nem sok értelme lenne. -
Solt #14376 Majd figyeld meg, hogy semmi olyat nem fognak mondani, ami hű de nagy szenzáció lenne. Ha meg igen, akkor valami "régi" történet lesz, amit előkaptak a tarsolyból... :) Bár az sem lepne meg, az egész wikileaks balhé is csak műsor lenne... :) -
#14375 Ja igen, bocsi! :)) Fáradság... igen, használok. Miért? -
sakkay #14374 Imádom a témát, a fiam 10 éves de már mindig ilyen témában (csillagászat fizika) veszi ki a könyveket. Pedig hál' Istennek a sportot is szereti.
Nem mondtad meg használsz-e lábkormányt..vagy van köztünk aki használ? -
#14373 Jaja, ezt a teóriát én is olvastam... háát mit mondjak... ahhoz legalább egy komplett csillagközi civilizációk kellenének.. :D -
Solt #14372 Megy a terelés a wikileaks botrányról... :) -
#14371 OFF:
Ma bejelentik E.T.-t?? :)
LINK.
/ON -
#14370 Miért dec 6 nemsoká' itt van.. :) Pár nap ide-oda.. :) Látom Te is kezdesz kikészülni emiatt. Jelzem én is. :D
Tegnapi eset: ááá, a délutáni szereplésem, kritikán aluli volt, csakis áldozat voltam, este már jobban ment. :) Örök tanulság, fáradtam (Főleg nekem) nem szabad repülni.. :) A mag. gépet nem is értettem.. :))) Azért maradtam úgy.. :) Jogos volt a győzelmed! :) -
sakkay #14369 És te voltál ráadásul! -
sakkay #14368 Ba**a meg a Mikulás...
Tényleg Papa te használsz lábkormányt?
Ja, és már pfalc fóbiám lett...tegnap látom a magányos gépet...közelebb megyek látom Papagép...Írom , hogy mag gép vigy...mögé megyek..nézem..és annyira féltem' , hogy netán te vagy (és leb* , hogy nem volt szép) , hogy inkább csak pögyentettem egy rövid sorozatot.. -
#14367 Én úgy gondolom a mikulás hozza.. :) -
sakkay #14366 Mondjuk nyomhatnának valami, videót vagy hírt, meg kezdek ideges lenni..holnap péntek.. -
#14365 -
#14364 Megoldottam. :)))
Az OTP-ben már ott várt az új kártya. :))) -
#14363 :)))
@ Whiteskull: Virtuális kártya? -
#14362 De mennyire ráfaragtam. Lejárt a kártyám tegnap, és nem tudtam előrendelni a bombázót. :))) -
#14361 A gyári gyakorló küldikre gondoltam. Az bent lehet a mappában.
Egy kis host sosem árthat. :)) -