Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Egyébként pedig bõven elég a sima TIR4-s alap csomag... az 99 ajro...
www.smart-bus.hu
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Én a TDU-hoz is használom és jó 😊
A Shift nem támogatja a TIR-t asszem.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
naturalpoint weboldalán meg lehet nézni, mely játékok támogatottak ...
WoP is jó kis game ... Elvileg jövõ hónapban nagy meglepit kapunk tõlük ... majd kiderül ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Akkor ha az "alapot" veszem meg ,még ne is lehet használni?
Van kint ismerõsöm Amerikába,vele szeretnék hozatni,mert itthon 48000-ért láttam a legolcsóbbat!Vagyis lehet hogy az egyetlen céget!<#hamm>#hamm>
#JoeDestroy: nekem is csak a 2 mag a gond!Sajnos amíg nincs 4 mag addig nem lehet élvezhetõen Rof-t játtszani!Most a Wings of Prey-t próbáltam ki,az tettszik,úgyhogy a Rof-l sem lesz gondom!Tehát az is fog!<#nevetes1>#nevetes1>
És a TrackIr-t tudom használni például autós játékokhoz is?Használnám ArmaII,Dirt2,Shift!Gondolom ezeket támogatja!
Üdv mindenkinek!
Azóta a W7 halt be merthogy véletlen felengedtem azt a frissítést amit nem kellett volna 😞.
A TrackIR 4 és 5 -höz a csomagolásban benne van egy passzív fényvisszaverõ csíptetõ sapihoz, sõt a sapi is. Mindkét hardvert kezeli az 5-ös illesztõszoftver, az 5-ös 120 fps képfeldolgozást tud, míg a 4-es "csak" 60 fps-t hardveresen.
@Fokker
Pénteken volt szerencsém és idõm reppenni, de a pcpilot szerver nem ment így a newbie-re mentem. Ott szívódott egy "népmûvészeti agyagedény" a felszállásos lelövéseimmel. 4. alkalommal már sikeresen kifordultam elõle, és az egyik kollégával karöltve szivacsosra lövöldöztük. De csak apránként, had égjen kicsit 😊
www.smart-bus.hu
De ha van ismerõsöd aki behozza, akkor megéri. Ha komolyan akarsz foglalkozni a szimekkel, akkor érdemes beruházni rá ...
Ha meg nem biztos, akkor érdemesebb megépíteni egy FreeTrack cuccost!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hát, hogy érdemes-e ilyent venni? Igen. 😊))
Igaz nekem csak itthon megépített van, de nagyon nagy élmény ezzel repülni. A Trackir-rõl meg azt mondják még jobb. (Vagy legalább is sokkal egyszerûbb).
Hát azt is mondták, hogy 4 magos procival megszûntek a 64 bites gondok. 😊)
De majd jönnek biztos a többiek is, akiknek konkrét tapasztalatuk van. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Az a kérdésem lenne hogy használ valaki itt TrackIr-t? 4-t vagy 5-t?Érdemes e ilyet vásárolni?Illetve van e olcsóbb megoldás?Nem az itthon megépítemre gondolok! <#hamm>#hamm>
És mit vegyek pontosan ,gondolom a flip az plusz hozzá!Vagy amit a sapkára teszek!Amerikából rendelek ha rendelek,vagyis meghozzák ott most 150 USD!De ez elvileg "csak" a TrackIR5!
Elõre is köszönöm!Jah és még annyi hogyha veszek egy core quad q9400 vagy q9550 procit, a jelenlegi core2dsuo e8400 helyett,akkor simán fog futni a Rof Win7 64-bit alatt? Msi hd5850 OC 4giga DDR2 ram!
Köszöntem!
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na témát lezárhatjuk😊 Van elõnye ,meg hátránya is de ez van😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A krigli meg pont méret😊
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Majd egyszer elmesélheted, hogy vannak ezek. 😊))))))))))
Elmentem ma a familiacenterbe a kisunokámnak gördeszkát venni. Ott van a hülye azé nemvagyok bót is, be is mentem megnézni az arma2-t vagy az operáció arrovvhídet. Volt egy darab arma2 (most tessék kapaszkonni) 8000HUF-ért. Meg volt RoF 6k-ért és SzájlentHánter öt, 9k-ért. Most ezek vagy bevannak baszva vagy bevannak baszva és még hülyék is.
Van benne:
harckocsi elleni árok, beton- és fémakadály, aknamezõ,
lõhetõ/taposható gyalogság (kézi lõfegyver, kézigránát, géppuska, PTRD), PAK külön személyzettel, a taposás itt is mûködik
harckocsik kiugráló személyzettel,
csata- és vadászreplõgépek, akik sajna lõnek is,
rombolható/taposható környezet (házak, kerítések, fák, stb.)
@Solt: Ezért jók az ilyen community-k 😊
Azt szeretem bennetek, hogy itt humor is van! 😉
www.smart-bus.hu
😉
Téged is metélnek Sanyo ? Keresztben vagy hosszában ? 😉
Papa vajon egyben van vagy kapunk két Petit ?
Házigazda: Mama01
<#idiota>#idiota>
www.smart-bus.hu
Nieuport 17
- gázkar: teljesen vissza
- hûtõ: nincs
- keverék: maximumig növelni
- motorindítás: E
- gázkar: marad alapjáraton
- keverék: addig csökkenteni, amíg feljebb nem ugrik a ford.mérõ(3-4 kattintásnyi)
- melegítés: alapjáraton, amíg a fordulatszám el nem éri a 600-as értéket(kb. 4 perc)
- gázkar: fokozatosan maximumra növelni, gurulás közben lábkormánnyal korrigálni
- felszállás
Nieuport 28
- gázkar: marad alapjáraton
- keverék: felszálláskor visszább venni
- melegítés: nem szükséges!
- gázkar: fokozatosan maximumra növelni, gurulás közben lábkormánnyal korrigálni; a keveréket addig csökkenteni, amíg a ford.mérõ remegése megszûnik
- felszállás
Sopwith Camel
- gázkar: kb. 800-as fordulatig növelni
- keverék: addig csökkenteni, amíg feljebb nem ugrik a ford.mérõ(3-4 kattintásnyi)
- melegítés: kb. 800-as fordulaton 2 percig
- gázkar: fokozatosan maximumra növelni, gurulás közben oldalkormánnyal korrigálni
- felszállás
a Delfinnél az a helyzet, hogy nincs vízhõfokmérõje, így ott csak az idõt tudjuk megadni. azon kívül hamarabb bemelegszik mint a másik kettõ. összesen elég csak ennyit módosítani:
V8-as motorral szerelt gépek (SeVa; SPAD; Dolphin)
...
7. melegítés: kb. 1000-es fordulaton, amíg a hûtõvíz fel nem melegszik 60 C-fokig (kb. 7-8 perc; Dolphin esetén nincs vízhõfokmérõ, viszont 5 perc alatt bemelegszik)
...
tömören ennyi, még a FAQ-kal kapcsolatban: lehetne sima link is, mert sztem sokan a gomb kivitel miatt nem fognak rákattintani. viszont a betûmérete pont jó. a RoF.hu linkje is lehetne nagyobb betûmérettel, így nagyon apróbetûs, amit ugye sokan nem szeretnek elolvasni.
egy nagy lavórral ama bizonyos fekáliából, hamar túl leszel rajta, csak a következõ repülésre koncentrálj!