Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod használni, de nem jó úgy vezetni... ArmA-hoz, repkedéshez kiváló...

www.smart-bus.hu

No, ezt nem is néztem! 😊

Egyébként pedig bõven elég a sima TIR4-s alap csomag... az 99 ajro...

www.smart-bus.hu

JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Nekem a TIR sima gyári csomijában benne volt a sapi és a visszaverõ. A 190 E -ban a Clip aktív ledes biszbasz is benne van azért több.

Én a TDU-hoz is használom és jó 😊
A Shift nem támogatja a TIR-t asszem.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

DummyBoy
Nézd meg a programokat ... a komolyabb autós szimek és az ArmA az tuti támogatja a TIR-t ... Na most hogy a Dirt és Shift ... azt nemtom ... Talán a Dirt igen ...

naturalpoint weboldalán meg lehet nézni, mely játékok támogatottak ...

WoP is jó kis game ... Elvileg jövõ hónapban nagy meglepit kapunk tõlük ... majd kiderül ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Amit Solt belinkelt weblapot ott a sima TrackIr5 150 Euro,a gamer pack,amibe benne van a sapka meg a fényvisszaverõ,meg 190 Euro!

Akkor ha az "alapot" veszem meg ,még ne is lehet használni?

Van kint ismerõsöm Amerikába,vele szeretnék hozatni,mert itthon 48000-ért láttam a legolcsóbbat!Vagyis lehet hogy az egyetlen céget!<#hamm>

#JoeDestroy: nekem is csak a 2 mag a gond!Sajnos amíg nincs 4 mag addig nem lehet élvezhetõen Rof-t játtszani!Most a Wings of Prey-t próbáltam ki,az tettszik,úgyhogy a Rof-l sem lesz gondom!Tehát az is fog!<#nevetes1>

És a TrackIr-t tudom használni például autós játékokhoz is?Használnám ArmaII,Dirt2,Shift!Gondolom ezeket támogatja!

Üdv mindenkinek!
DummyBoy
Igen, de õ amerikát írt ... Itt is 150 papír a TIR5... csak itt ojró van ráírva nem júesdé ... 😞

JoeDestroy
Nekem teljesen jó volt a W7 64bit a Q9650 + 4GB ram + NV9800GTX konfiggal.
Azóta a W7 halt be merthogy véletlen felengedtem azt a frissítést amit nem kellett volna 😞.

A TrackIR 4 és 5 -höz a csomagolásban benne van egy passzív fényvisszaverõ csíptetõ sapihoz, sõt a sapi is. Mindkét hardvert kezeli az 5-ös illesztõszoftver, az 5-ös 120 fps képfeldolgozást tud, míg a 4-es "csak" 60 fps-t hardveresen.

@Fokker
Pénteken volt szerencsém és idõm reppenni, de a pcpilot szerver nem ment így a newbie-re mentem. Ott szívódott egy "népmûvészeti agyagedény" a felszállásos lelövéseimmel. 4. alkalommal már sikeresen kifordultam elõle, és az egyik kollégával karöltve szivacsosra lövöldöztük. De csak apránként, had égjen kicsit 😊

DummyBoy
Figyelj oda az amcsi rendelésre, mert az USA-ban olcsó a TIR, de a Naturalpoint pl: 100 USD-ért szállít hazánkba!!!

De ha van ismerõsöd aki behozza, akkor megéri. Ha komolyan akarsz foglalkozni a szimekkel, akkor érdemes beruházni rá ...

Ha meg nem biztos, akkor érdemesebb megépíteni egy FreeTrack cuccost!

LeonSilver
Igen, qrva jó a trekk ir (nekem 5-ös van), lényegesen könnyebb vele "bánni" mint a freevel (azom is volt minden féle) és a 4 magos processorral nincsen semmi gond 64bites rencccerek alatt.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fokker
nem rossz. az összes vulcser pucér seggére kéne sorozni egy ilyen cuccal. egy életre leszoknának a felszálló gépek lövésérõl<#eplus2>

whiteskull
Szeva! 😊

Hát, hogy érdemes-e ilyent venni? Igen. 😊))
Igaz nekem csak itthon megépített van, de nagyon nagy élmény ezzel repülni. A Trackir-rõl meg azt mondják még jobb. (Vagy legalább is sokkal egyszerûbb).

Hát azt is mondták, hogy 4 magos procival megszûntek a 64 bites gondok. 😊)

De majd jönnek biztos a többiek is, akiknek konkrét tapasztalatuk van. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Sziasztok!

Az a kérdésem lenne hogy használ valaki itt TrackIr-t? 4-t vagy 5-t?Érdemes e ilyet vásárolni?Illetve van e olcsóbb megoldás?Nem az itthon megépítemre gondolok! <#hamm>
És mit vegyek pontosan ,gondolom a flip az plusz hozzá!Vagy amit a sapkára teszek!Amerikából rendelek ha rendelek,vagyis meghozzák ott most 150 USD!De ez elvileg "csak" a TrackIR5!

Elõre is köszönöm!Jah és még annyi hogyha veszek egy core quad q9400 vagy q9550 procit, a jelenlegi core2dsuo e8400 helyett,akkor simán fog futni a Rof Win7 64-bit alatt? Msi hd5850 OC 4giga DDR2 ram!

Köszöntem!
whiteskull
Hát elég pihent agyúak, viszont a kivitelezés elég profi volt. 😊))))))))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

LeonSilver
Idõmillllllijomosokk...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Maradjunk annyiban,hogy panasz még nem volt:XD
Na témát lezárhatjuk😊 Van elõnye ,meg hátránya is de ez van😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Relax99
télen meg könnyen kihül

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Ó basszus... ehhez én túl vizuális típus vagyok! 😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem nem😊 Kimondottan elõnyös,de hát ti ezt egyszerû pisze népség honnan is tudnátok😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Szívószál!!! Ti hol éltek ?😊 Semmi kultúra?😄
A krigli meg pont méret😊

Nyalásnál is zavaró lehet... 😄

www.smart-bus.hu

meg a söröskorsóba is 😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Relax99
Ha megengeditek hogy egy kicsit én is beleszóljak, a bögrébe akkor is túlságosan beleér 😊

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

LeonSilver
Ááááááááááááá. Tudtam, hogy valamit elbasztam!

mármint h a levest kanállal kell enni? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

whiteskull
Ez olyan illem izé? 😊)

Majd egyszer elmesélheted, hogy vannak ezek. 😊))))))))))

Her Laca
Kanállal eszem bakker ,nem lefetyelem!😊Nahát

whiteskull
Mindenki annyit kér a portékájáért, amennyit akar. 😊))))

LeonSilver
Eszemfaszom megállt illetve széjjel röhögtem az agyamat.

Elmentem ma a familiacenterbe a kisunokámnak gördeszkát venni. Ott van a hülye azé nemvagyok bót is, be is mentem megnézni az arma2-t vagy az operáció arrovvhídet. Volt egy darab arma2 (most tessék kapaszkonni) 8000HUF-ért. Meg volt RoF 6k-ért és SzájlentHánter öt, 9k-ért. Most ezek vagy bevannak baszva vagy bevannak baszva és még hülyék is.

whiteskull
Viszont a levesbe simán beleérhet. 😊)))))))))

LeonSilver
Ráadásul az esõ sem esik be a szádba 😉

Her Laca
Ja😄 Soha nincs problemám a náthával,mindig kapok levegõt😊))

Szerintem a 2.Vh-s környezetben az eddigi legjobb, ami még kapható. Rendes szimu, egyáltalán nem árkád.
Van benne:
harckocsi elleni árok, beton- és fémakadály, aknamezõ,
lõhetõ/taposható gyalogság (kézi lõfegyver, kézigránát, géppuska, PTRD), PAK külön személyzettel, a taposás itt is mûködik
harckocsik kiugráló személyzettel,
csata- és vadászreplõgépek, akik sajna lõnek is,
rombolható/taposható környezet (házak, kerítések, fák, stb.)
whiteskull
Az orrod? :-D

Her Laca
Nekem gyárilag ekkora:XD

DummyBoy
Jaja ... az kemény arc volt xD

@Solt: Ezért jók az ilyen community-k 😊

😄

Azt szeretem bennetek, hogy itt humor is van! 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Kipróbáltam illetve ösmerkedek ezzel a sztíl fúri karkovval. Nem rossz csak van néhány "peccs" ami már nem elérhetõ...

Sanyo
Lehet, hogy utána ekkora lesz. 😄

www.pcpilot.hu

LeonSilver

😉

Sanyo
Engem csak az orromon belül - orrmandulák.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Az nem mama2 volt ? Meg a csodaláma 😄 Azon mondjuk qrvára felbasztam magam.

Téged is metélnek Sanyo ? Keresztben vagy hosszában ? 😉
Papa vajon egyben van vagy kapunk két Petit ?

Sanyo
lol

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Jaja, kiváncsi vagyok meddig tartana a modiknak átírni:

Házigazda: Mama01

<#idiota>

Sanyo
Az enyém jövõ szerdán lesz. 😞 A legjobbakat Papa, szorítunk neked. 😊

www.pcpilot.hu

Ja ja... csak nehogy rossz helyen metsszék! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Papa úr már biztos túl van a metszésen.

Akkor az lesz, hogy majd megnézem szerintem, de köszönöm urak.
Fokker
megnéztem a kérdõjeles gépeket. az eddigi forgómotoros leírás csak a Dr1-re, és DVIII-ra igaz; EIII, N11 és DH2 nincs még meg; Camel, N17, N28 mind különbözõ. muszály lesz a forgómotorosokat típusonként szétszedni, a mostani változat csak a 2 német géphez jó. Eindeckerrel nincs tapasztalatom, de mintha ott még gázkar sem lenne, indítás után egybõl max. fordulatra pörög a motor.

Nieuport 17
- gázkar: teljesen vissza
- hûtõ: nincs
- keverék: maximumig növelni
- motorindítás: E
- gázkar: marad alapjáraton
- keverék: addig csökkenteni, amíg feljebb nem ugrik a ford.mérõ(3-4 kattintásnyi)
- melegítés: alapjáraton, amíg a fordulatszám el nem éri a 600-as értéket(kb. 4 perc)
- gázkar: fokozatosan maximumra növelni, gurulás közben lábkormánnyal korrigálni
- felszállás

Nieuport 28
- gázkar: marad alapjáraton
- keverék: felszálláskor visszább venni
- melegítés: nem szükséges!
- gázkar: fokozatosan maximumra növelni, gurulás közben lábkormánnyal korrigálni; a keveréket addig csökkenteni, amíg a ford.mérõ remegése megszûnik
- felszállás

Sopwith Camel
- gázkar: kb. 800-as fordulatig növelni
- keverék: addig csökkenteni, amíg feljebb nem ugrik a ford.mérõ(3-4 kattintásnyi)
- melegítés: kb. 800-as fordulaton 2 percig
- gázkar: fokozatosan maximumra növelni, gurulás közben oldalkormánnyal korrigálni
- felszállás

a Delfinnél az a helyzet, hogy nincs vízhõfokmérõje, így ott csak az idõt tudjuk megadni. azon kívül hamarabb bemelegszik mint a másik kettõ. összesen elég csak ennyit módosítani:

V8-as motorral szerelt gépek (SeVa; SPAD; Dolphin)
...
7. melegítés: kb. 1000-es fordulaton, amíg a hûtõvíz fel nem melegszik 60 C-fokig (kb. 7-8 perc; Dolphin esetén nincs vízhõfokmérõ, viszont 5 perc alatt bemelegszik)
...

tömören ennyi, még a FAQ-kal kapcsolatban: lehetne sima link is, mert sztem sokan a gomb kivitel miatt nem fognak rákattintani. viszont a betûmérete pont jó. a RoF.hu linkje is lehetne nagyobb betûmérettel, így nagyon apróbetûs, amit ugye sokan nem szeretnek elolvasni.

egy nagy lavórral ama bizonyos fekáliából, hamar túl leszel rajta, csak a következõ repülésre koncentrálj!