29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#15400 Köszi Fokker! :) Remélem hamarosan az össz. Pfalz listában is elérem a 2. helyezést! :)
@ Relax: Engem az ilyen sorozattokkal vallatni lehetne.. Főleg amikor elkezdenek "színészkedni", és különböző érzelmeket megpróbálnak eljátszani. Egyszerre szánalmas és idegesítő.. :) -
#15399 Én az ilyen "barátok közt" és társai sorozatokban csak azt várom, hogy még lejjebb süllyedjenek és szégyenszemre behívjanak még valaki olyant aki folyton a kamerát bámulja. -
#15398 a t34 vs tiger nevezetű förmedvényt már próbáltam, szépen néz ki meg minden, csak ott a gond, hogy lejtőn lefele 40kmh körül a tigris pattog mintha papírból lenne, meg van még egypár hasonló érdekesség benne. De aki erdőt akar irtani annak ajánlom -
#15397 tankszim: a Steal Beasts az amcsi haderő hivatalos tréner-szoftvere. azt nem tudom, hogy mennyire élethűen mozognak a tankok, de a ballisztika biztos jó lehet. ha ezen tanulnak a bakák tankot vezetni, akkor annyira rossz nem lehet ;) egyébként imseritek a WWII Tank Battles: T-34 VS. Tiger című szösszenetet? oroszok követték el, egész korrektnek tűnik:
---
granula a Pfalz-Mestereknek!
---
2Pete: ez a Realflight szimu majdnem kész van, már csak egy egészen kicsit kell rajta csiszolni.
-
#15396 Milyen durva én is csak egy szűk másfél éve nyomom.. :) -
#15395 Én se voltam nagyon erőszakos, magától jött rá. :)))
No meg akkor még nem ROF-oztam. :))) -
#15394 Bááár engem azért kínozni lehet ezekkel a szarokkal, néha meg is jegyzem, hogy:
- Húúú, ez hatalmas színészi alakítás volt.. Eddig, hogy nem kapott Oscar-t?
Na erre kapom is a szúrós pillantásokat. .:D -
#15393 Ugye-ugye... :) De azért én erre nem vetemedem.. A párom, nézi azt a kórházas valamit, minden este, és ő sem csesztet, amiért én repkedem.. :) -
#15392 Én már az elején nagyon gyorsan meggyőztem a Mamit, hogy igazából nem is nagyon akarja nézni. :)))
Pedig nagy fan volt. :))) -
#15391 Köszi! :)
@ Gascan: Gondolom, Te is így vagy, ha a valaki elkezdni néz a pl Barátok közt című semmirőlnemszólóvalamit.. :)) -
Gascan #15390 :D :D .... engem itthon csak szimplán hülyének néznek, ha a játékban elért eredményekkel dicsekszek :D túl sok időm van meg ilyenek :) -
#15389 Köszi! :))) -
#15388 Simán. :)
Már csak azt kell megoldani, hogy a visszalépő sörödet, hogy juttatod el hozzánk. :))) -
sakkay #15387 Most néztem. Gratula a magyar triumvirátusnak! -
#15386 Köszi!! :) Persze, simán! :) Szerintem a G90-esed már mély depresszióba eshetett... :D -
#15385 Húúúú ... Gratula Urak!
Merjek én ide visszajönni repülni??? -
sakkay #15384 Na megnéztem ezt a szimet, nem ez volt, max a 2000 verzió.. a steal név biztos(egyszerűen nem találtam más ilyet ,de annyira kezdett idegesíteni, hogy még éjfélkor is ezzel szaroztam...a 2000 előd játszható v.), mást meg nem találtam. Az biztos , hogy oktatási célból adták ki a pro pe változatot, megemlítve a West Pointot is. -
#15383 És gondolom, [i] nem annyira [i] hangosan... -
Solt #15382 Na jó, hát én is tisztes távolságból szoktam mondani... :D -
#15381 Ilyet mondni??? :)) Áááá, nálam ez kész életveszély lenne.. Mármint nekem lenne annyi.. :) -
#15380 Az árát jól eldugták.. :) -
Solt #15379 Még mindig jobb, mintha csajoznál nem? :D Én azt szoktam mondani... "oké, elmehetek akár este bulizni is a haverokkal" :D Ez beválik... :D -
Solt #15378 Nehogy azt mond nekem, hogy az aktuális verziónak van törése!? ( meglepne... :) az egy dolog, hogy próbálkozások vannak, de, hogy működő... ) -
#15377 -
#15376 Köszi Mester! :)
@ Gascan: Óó, ez nem is kérdés!! :)) Még annál is jobban! -
#15375 [URL=http://www.proflightsimulator.com/index3.html]"The most realistic flight sim ever!"[/URL]
If You Think Microsoft Flight Sim X Is Great,
You Ain't Seen Nothing Yet!
100% Flight Freedom With Amazing Scenery
-
Gascan #15374 asszony is ennyire örül neki? :D -
brendon566 #15373 -
sakkay #15372 Ez egy tiszta oldal ugye... inkább nem írok semmit....ha érdekel kipróbálásra a progi , írd be a google-ba a megfelelő szavakat -
#15371 -
#15370 Köszönjük! :) -
#15369 -
Solt #15368 -
#15367 Milyen szép ez a decemberi Pfalz D.IIIa statisztika.. :)
-
Solt #15366 Ezt biztos nem... hardverkulcsos... nyemá warez! :))
Nálam az autószimulátorok, a repülőszimulátorok, és az fps szimulátorok a befutók... a többi nálam is csak ideig óráig birizgálja a fantáziám... :) -
sakkay #15365 -
sakkay #15364 Mintha a szakaszvezetési pozícióban lettem volna, a formáció váltás maradt meg bennem meg ,hogy milyen jól néz ki belülről..akkor..., nem ma volt.. de lehet nem ez volt. A tankszimek , mindig csak ideig-óráig kötnek le. A tengeralattjárók jobban, de leginkább a repülés.. -
sakkay #15363 Nekem gyanús , hogy valami hasonlót kipróbáltam,szerintem ezt. -
Solt #15362 Ballisztika tuti van benne szerintem. Ha komolyabban érdekel nézz utána, mert minden tank mániás erre húzogatja a bőrt a nemi szervén! :D -
sakkay #15361 Ahogy néztem,(lehet nem így van) inkább az eszközök modellezése lehet hiper realisztikus nem a fizika.