29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#15320 Engem mondjuk nem borít ki ennyire ez.. (Az 1:9-es stat annál inkább.. :D)
Számomra ez még elfogadható kompromisszum a jó ár miatt... -
#15319 Este jó lenne, már megkértem a felszállási engedélyt.. :) -
#15318 Úgy érzem egy kicsit felhúztad magad. :)))
Egyszerűbb lett volna, ha csak repülsz egyet helyette. :))) -
#15317 nem! rohadt gusztustalan az egész. az elején megkérdezi hogy akarsz-e ikont az asztlara, tovább gombra elkezdi vhová letölteni. miután végzett, a steam oldalán megjelenik egy play gomb, így(csak így) lehet indítani a játékot! csak gratulálni tudok az összes ilyen idiótának.
ezt vettem meg. -
#15316 Mit vettél meg? -
#15315 Tehát még a telepítés helyét sem Te adod meg?? -
#15314 ja, és a csúcs az, hogy a megvásárolt játékhoz nem férek hozzá, miután újra beléptem! csak akkor, ha bemegyek a storeba. szarháziak. -
#15313 marha jó... az ember megveszi, ezek a köcsögök meg telebasszák a saját szarukkal. asszem maradok a dobozos verzióknál. a steam úgy néz ki, hogy csak akkor indíthatod el a játékot, ha előtte bejelentkezel a jelszavaddal. vhová a gépre felerakta a játékot, csak épp nem tudni hogy hova, és steam nélkül használhatatlan. kipróbáltam hogy archíválom a fileokat, erre vmi ismeretlen kiterjesztéssel lementi, és csak egy steambackup.exe-t rak mellé. menjen az összes ilyen online shop a kurva anyjába! még jó hogy csak 1000.- volt és nem 12000.- -
#15312 Nem, én nem használom.. de gondolkodom rajta... Sok ilyen rendszer van, pl a WoP-nál a YiPlay dumál folyton... :) -
#15311 Papa, úgy rémlik használsz Steamet. az volna a kérdésem, hogy miért nem lehet a megvett játékot normál install formában letölteni? rohadt dühítő, hogy a játék indítsához a Steamet is el kell indítani. kifizetem, erre egy ilyen meghekkelt szart kapok. -
brendon566 #15310 pontosabban a HP-s patch, mert azóta már volt egy. -
brendon566 #15309 Csak egy két ilyen szerver volt, ahová kis várakozás, próbálgatás után lehetett csak bejutni. Nem lehet, hogy a legutóbbi patch hatására változott meg valami aminek hatására lett folyamatosan "szürke" a szerver? -
#15308 Amikor van egy kis időm próbálgatom, de nagyon el vagyok veszve, nem találom, hogy mi a baja. Újrahúzom az egészet és egy korábbi mentésből megtartott konfiggal próbálom megetetni. -
#15307 Oki, megyek! :) -
RedRiot #15306 Überjó játék, majd meglátod! Óriási hangulata van!
Ha éjjel, egyedül játszod, akkor még félelmetes is tud lenni. (Metróalagutakban lesz pár instant befosás azt garantálom. :))) -
kmarkdev #15305 Beszélhetnénk TS-en? -
kmarkdev #15304 Szia, Papa! Kár, mert holnap már nem tudok jönni...:( -
#15303 Szia Márkó! :)
Jó, hogy újra itt vagy! :) A szeró jelenleg karbantartás alatt áll. Én szoktam napi szinten hostolni, de most karácsony alkalmával nem hostoltam, de holnap biztos, hogy fogok! :) -
kmarkdev #15302 Szia, Urak! Hosszú kihagyás után ma röppentem volna egyet, de sehol sem találom a szerónkat :( Tud valaki valami biztatót mondani? Sanyo, esetleg? -
#15301 Sziasztok Urak!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Valaki repülni ma?
-
#15300 Imádni fogod!! :) -
#15299 karácsonyra megkaptam öcsémtől a Fallout 3-at. tartottam tőle, hogy kevés lesz a gépem hozzá, de mindent max-ra húzva is teljesen folyamatos. -
#15298 bár nem volt Thrustmasterem, de minőségben leveri a Geniust és a Logitechet is. argep.hu -
#15297 köszi, melóztam vele egy kicsit :) -
sakkay #15296 Csak flight szimulátoros van , nem vagyok biztos benne , hogy az jó a ROF-hoz. -
sakkay #15295 Ok megvan, nem kell párhuzamosan futtatni(nem szabad) A kamera programmal.
Viszont mellékelhetnél(légyszi') kamera beállításról képet, mármint a free track programon belülire gondolok. -
#15294 No meg nekem xp alatt fut. -
#15293 Neked kamerás van, ugye? -
sakkay #15292 Sajnos így is.. -
sakkay #15291 Megint felraktam ,de most rendszergazdaként installálva..talán. -
#15290 a 2.2-őt
-
#15289 Próbáld meg a 2.1-gyel. -
sakkay #15288 Melyik verziót használod?
-
#15287 Nekem nem volt vele soha ilyen gondom.
-
sakkay #15286 Srácok állandóan fagy a free track v.2.2...kb 5 percet bír. Ez mitől lehet? -
sakkay #15285 Evo joyt még a vaterán tudsz venni, pár ezer forintért akár újat is..nagyon megéri. Itt többen (2-3) is azt használunk. -
#15284 Köszi a szurkolást! :) -
#15283 Igen, nagyon örülök neki!!! :) -
#15282 Na, meg lett a 10000. :))) -
#15281 Köszi szépen, viszont! :)