Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Na, két hét gyakorlás után felmentem a szeróra, hogy majd a Pd3-mal sokkal jobb lesz. 😊

Hát izé. Szóval vissza kellett ülnöm a DVa-ba mert abban legalább volt esélyem egy kicsi. Pedig az AI ellen már király voltam. 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

DummyBoy
Kezdõként bõven elég a sima ... (Sõõt ...) ráadásul ha nem jön be akkor eladni is könnyebb ... Ráadásul egyre olcsóbb.

A pro-ban van pár plusz, de pl: a programozható kijelzõhöz az csak FSX és Falcon alá van mûködõ proggi ... (Bár asszem IL2-jez is ...)

Ami a kezelést könnyíti az a dupla rugó, meg a pontosságot a dupla hall sensor, de ezek kezdõként nem játszanak 😊

Én anno azért vettem Pro-t, mert sikerült jó áron hozzájutni.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Hááát az elég necces lehet.. eddig csak egy akció volt a ROF történetében.. 😞
Egy gép kb 1600 HUF jelenlegi árfolyamon.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Akkor Dummy!Most veszem a joy-t ,de kezdõ vagyok!A kérdésem x52 vagy x52 pro?Tud e annyival többet a rofba és wopba?

13k van köztük!kell e vagy nem kell e!
Köszi..akkor már csak egy akciót kell megvárni.<#smile>

Relax99
Igen de, ha ki kell cserélni egy kábelt azt a semmihez nem tudja kötni az ember és mivel az alaplapja a házban tartózkodik így szükséges szétbontani sajnos, de az biztos, hogy nem egyszerû, de vannak rosszabb készülékek is pl az lcd tv-k, sok kis kínai jól össze tudja õket sûríteni

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Az X52 botjában egyetlen poti van, a twist. Amiatt meg kár szétszedni az egészet, elég csak a kart. (Mondjuk az sem egyszerû...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Nos, nekem volt Cyborgom, X52, X52 Pro, és most G940 ...

Nem vagyok krõzus, nem keresek sokmilliót, de hidd el nekem megéri ... Ha már mechanika: Az X52 Pro is jobb volt mint a sima, az elkektronikát nem is említve (Hall sensorok ...)

Vitathatatlanul többet tudnak ezek a joyok minden téren mint az olcsóbbak, a kérdés hogy NEKED szükséged van-e rá ...

Én építettem FT-t is pedált is, vettem is pedált és megérte bõven.

Hidd el nekem, hogy óriási különbség. Az X65F az egyik legprecízebb szériajoy ami csak van jelenleg ... de van akinek nem jön be, mert nem mozgatható ...

Azt a kényelmet, meg hogy a BS és FC lényeges billentyûit rá tudod programozni a joyra és a bill csak csetelni kell, azt meg kell fizetni mint mindenhol.

Látványosan jobb pilóta nem leszel tõlük, ez tény. De elõnyöre válhatnak ...

FFB-n pedig én magam is meglepõdtem milyen jó ... fõleg BS és ROF esetén.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Peti bácsi, nincs kedved valamikor gyakorolni? 😊 Tegnap nagyon elkented a csöpp kis számat.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Relax99
és mielõtt még megkérdõjeleztek hogy mint, kb annyi a történet hogy szomszédoméba volt kábel szakadás az egyik potinál és mivel én elektrót...

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Papa01
<#vigyor> Ez jó volt!
Szerintem mindkettõt megveheted, sokan használják az F-et is a szerón... Mondjuk szerintem a Pfalz zuhanásban verhetetlen. Ha megteheted a kis Alba d2-õt is megveheted, meglepõen jó gépek, az újabb Albákat, és a sima Fokkert is veri... Arról nem is beszélve, hogy egy gép áráért mindkét Alba d2-est megkapod.

NA igen, a sima hetes szerintem is alul van modellezve...

Relax99
a logitech cuccosról nem tudok mit mondani, de x52-t volt már szerencsém szétszedni és minimális módosítással de ugyanaz a mechanikája mint a cyborg evo-jé, hotasnál csak a dobozolást nehéz kicsit megoldani

Mármint elég sok jót írnak róla a volt pilóták, de a ROF-ban azért nem tûnik annak.És nem az f-rõl írják, hogy jó(az egyértelmû) hanem az alapról.<#nemtudom>

<#vigyor> az a Papa gép..
Camel , és dr1..ezért voltam kicsit meglõve a tónál, de aztán elkezdtem használni a f7 és ez a bz dolog nem is ment olyan szarul. De azért szerintem még mindig kicsit gyenge az alap fokker.

Papa01
Én a Pfalz-ot mindenféleképpen javaslom! 😊

Papa01
Mármint, milyen gépet vegyél, úgy érted? Eddig milyen gépek vannak meg neked? 😊

Gondolkodom, hogy papa gépet vegyek, vagy d7f következõre. Szerintetek?

Papa01
Gyerekek, micsoda élményem volt! 😊
Felmentem a szeróra, ,és harcoltam a J99 Hunne-val.. (csak ketten voltunk és mindetten Pd3-al) Függõlegesben egész ügyes volt, na mondom tegnap gyakoroltam a lassú körözést, nézzük ellene hogy megy...
Ejjj, olyan élmény volt látni, ahogy szép lassan beúszik elém, majd ratatatatatata ratatatatata, és leesik, és ezt egymás után, vagy négyszer!
Utána próbálta erõltetni újra a függõlegest, de én csak körözgettem, és igyekeztem kitérni a lecsapásai elõl, majd mikor már nem volt se sebessége se magassága, kénytelen volt fordulózni... 😊)

Egyébként a szeró, nagyon népszerû, többen is kérdezték miért nem ment! 😊

Na ilyen sem volt még, 2.0 k\d arány a multiban, 10 gyõzelemmel ja és csak kétszer lõttek le, a többit a gravitáció megoldotta.<#vigyor>
Csak gyerekek lehettek,elvégre vasárnap délután...<#nyes>

Fokker
mechanikailag a legfõbb kérdés, hogy mennyire érzékeny, és ezt az érzékenységét hány üzemórán át tudja tartani. az X3D egy kalap szar ebbõl a szempontból, fõleg a Z tengely gané. állítólag a Saitek joyok nagyon jó mechanikával bírnak. viszont abba a hibába sem szabad esni, hogy ami drága az biztos a legjobb. pl: Logitech Momo kormány. jó drága, jó szar is egyben. a DFP/DFGT olcsóbb nála és sokkal tartósabb is.

Her Laca
Akkor nosza csinálj egyet. Mellesleg,hogy írhatsz ilyen marhaságokat,hogy nincs különbség mechanikailag?
Az ,hogy neked nem ér meg annyi pénzt,vagy nincs rá kereted az egy dolog,evvel nincs is semmi baj ,de hülyeségeket írni az egy másik.
Eszem megáll.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Azért a BS-ben pl, az FFB nagyon sokat segít a repülésben. Dummy-nak nagyon bejött! 😊 Szerintem mechanikailag is vannak különbségek...
@ Fokker: Köszi szépen! 😊

Relax99
Egyébként hotas-t lehet csinálni egy egyszerû analóg karos gamepadból ha valaki picit jártas az elektronikában 😊

Relax99
Il2-höz azért nem mondanám black shark-hoz már igen, én csak azt mondom, hogy annyival azért nem tudnak többet, hogy 5x annyit fizessen az ember érte, azt írtam, hogy a gombok mennyisége, a ketté osztott gázkar az pozitívum, de igazából válaszidõben,mechanikailag sem tudnak többet. A track ir is hasznos dolog tud lenni. Én csak Freetacket használok, én nagyon szeretem, ad egy plusz hatást a játékhoz, legalább is amikor nem kapok agyf*szt az állítgatásától. Force feedback biztos jó, eddig csak ilbe próbáltam ott túlságosan nem nyûgözött le.

Fokker
fasza lett! <#eljen> minnyá regisztrálok.

Fokker
@Papa : jó lett a videó!<#eljen>

joy-témához: csak a RoF miatt tök fölösleges ilyen kategóriájú joyt venni. ott van pl. Márkó, aki közülünk a legjobb, egy sima LogiX3D-vel nyomja. a pedál azért biztos sokat javítana, de a RoF alatti összes funkció ráfér 12 gombra. nekem is X3D-m van, és van rajta 1 gomb, ami még nincs kihasználva. egyedül a pedál az, ami pluszt jelenthet. meg talán a TrackIR, bár annak is vannak hátrányai(pl. holttér, néha meghülyül stb...). IL-2, LockOn, Black Shark; ezekhez már tényleg KELL egy komolyabb cucc.

Sanyo
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, végül repülõklub néven indult be az új rendszer. Képek feltöltése, videók, fórum, események, minden egy helyen. Két hétig nyúztam és lefordítottam magyarra.

www.pcpilot.hu

Her Laca
Nem ,nem dehogy tudnak😊 Az a sok gomb,meg tekerentyû meg csúszka ,meg izék csak viccbõl vannak rájuk téve😊) Amíg te keresed a billentyûn a gombot addig az aki ilyennel rendelkezik csak pöccint egyet. Az idõ amit jelen esetben megspórol az nem pénzben hanem gyõzelemben realizálódik. Mondjuk a ROF -hoz fölösleges ,lévén nem sok funkció van tehát egy egyszerûbb joy is tökéletes rá.
Már egy Il cvo nál is de Lonci nál meg pláne elõjönnek ezek a pici különbségek. Ettõl függetlenül ,nem ezektõl leszel eredményes azt aláírom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Vagy akár az FFB jótékony hatását is említhetnénk... vagy a pedálét, ami magában 2k körül van, ha jól tudom. 😊

Sanyo
Nem mondanád ezt, ha már próbáltad volna. Elég sok terhelést levesz az emberrõl, ha nem kell egyfolytában a billentyûzetre nyúlni egy kis finomhangolás miatt. Egy útvonalrepülés közben nem olyan nagy probléma, de próbálj egy légiharc közepén keveréket és hûtõzsalukat állítani, miközben a gázkarral machinálsz, nyomod a lõgombokat és még az elakadt géppuskát is rendbe kell tenni.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
loál!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Attól tartok ez a kijelentés azért egy picit elhamarkodott! 😊

www.smart-bus.hu

Relax99
Szerintem csak parasztvakítás annyival nem tudnak többet mint mondjuk a 10k körüli kategória, azt aláírom, hogy nem kell mindíg a billentyûzetre nyúlkálni a sok gomb miatt, de igazából csak eye candy

Papa01
Urak, megcsináltam a V8 motorhoz a gyakorlati bemutatót SE5a-val.

Nézzétek, már meg, hogy jó-e így... 😊
Köszönöm!
V8-as motorral szerelt gépek (SeVa; SPAD; Dolphin)

Papa01

Ez olyan ha nem túl fárasztók a hasonlataim, mintha Talma alá a MOTO2 ben egy Rigát tennének. Ott sem a motor teszi az ügyes pilotát?

Itt egy kicsit fogalomzavarban vagy. Hiszen te a gépek között teszel különbséget, nem pedig a vezérlõk között!!!! A kettõ nem ugyanaz!

Her Laca
X65

Ez kell neked plusz egy pedál. Ezekkel "verhetetlen" leszel,meg kicsit szegényebb.<#eplus2>

2Pete
OFF:
Tényleg ilyen hullámos a ferihegyi beton?

/ON

Papa01
Most mondjam azt, hogy nekem van x-52,pedál, trackir, és pl Máté egy sima cyborg evo-val (Asszem az van neki), akkor lõ le amikor csak akar. A drágább joy és más extrák pusztán plusz kényelmi funkciókkal bírnak. 😊

Relax99

Relax99
egyébként meg ha van egy iphonod is mellé:
http://www.youtube.com/watch?v=EVDFMMdBOI8&feature=related

Relax99
Sidewinder precision pro-nál nem kell jobb, 😊, bár most én is egy saitek cyborg evo-t használok

Ha jól mûködik, szinte mindegy milyen idõs a joy. Én most alakítottam át az X52 + pedál kombót úgy, hogy a botot feltettem a szekrény tetejére és helyette egy MS Sidewindert használok (gázkar + pedál maradt).
Mint tudjuk, a MS joyok lassan már tinédzser korúak...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Husimoto
Ebben teljesen egyetértek veled. De azért nem mindegy szerintem, hogy kaviccsal dobálok egy tankot vagy RPG-7 el. Lehet ügyes kavics dobáló vagyok, de ugy valogba durrantanak, hogy 1 hétig oda is becsengetek ahol csak az alap van kész. 😄

Ez olyan ha nem túl fárasztók a hasonlataim, mintha Talma alá a MOTO2 ben egy Rigát tennének. Ott sem a motor teszi az ügyes pilotát? Hát nem csak, de egy igen fontos része.

Bár hozzá teszem én csak ugatom ezt a szimulátorosdi dolgot, lehet ti ezt jobban tudjátok. <#worship><#worship>

Papa01
Nem a joy teszi a pilótát... 😊

Husimoto
Macikám. 😄 Sajna botcsinálta IL-2 s vagyok. A ROF-t csak Demo szinten probáltam ki. Egy 8 éves wigman Attack 2 joy ehez a játékhoz is kevés. Csak kacsingatok vele egyenlõre.

Amugy a galaxisban, a kedvezményes ár akkor érvényes ha neten rendeled meg, de kérheted személyes átvételre és akkor 5390 píz.

Hé te Husi!Hát te mit keresel itt?:-) Te is szimulátorozol vagy szimulátoroznál?Vagy hogy is van ez?Felveszem ezt a cod mellé!:-) vagy még nem tudom vagyis megpróbálkozom vele!Kössz a tippet,azt hittem az a bolt csak online webshop!De akkor ha bemegyek akkor is van 10% kedvezmény?

Off: ilyenkor laptopon vagyok,azért nem vagyok ts!
Papa01
Szia, üdv a topikban! 😊
Vagy akár INNEN is rendelhetõ, szükség esetén.

Husimoto
Mint rendszeres olvasólya a topiknak, eddig csak olvasólya engedd meg Macikám (bocs majd ts-n megbeszáljük, hogy csak úgy letegeztelek 😄)

Most azt hiszem itt kapod meg a játékot a legolcsóbban Magyarországon:
cd galaxis
Néztem külföldi oldalakon is, de ez most a legolcsóbb. Ha tévedek, majd a törzs topik lakók kijavítanak.

Üdv a Pilotáknak! 😄

Akkor megveszem a dobozost a saturnba azt hiszem 6000 ft!
Papa01
Oki, köszi! 😊