Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát izé. Szóval vissza kellett ülnöm a DVa-ba mert abban legalább volt esélyem egy kicsi. Pedig az AI ellen már király voltam. 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
A pro-ban van pár plusz, de pl: a programozható kijelzõhöz az csak FSX és Falcon alá van mûködõ proggi ... (Bár asszem IL2-jez is ...)
Ami a kezelést könnyíti az a dupla rugó, meg a pontosságot a dupla hall sensor, de ezek kezdõként nem játszanak 😊
Én anno azért vettem Pro-t, mert sikerült jó áron hozzájutni.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egy gép kb 1600 HUF jelenlegi árfolyamon.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
13k van köztük!kell e vagy nem kell e!
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nem vagyok krõzus, nem keresek sokmilliót, de hidd el nekem megéri ... Ha már mechanika: Az X52 Pro is jobb volt mint a sima, az elkektronikát nem is említve (Hall sensorok ...)
Vitathatatlanul többet tudnak ezek a joyok minden téren mint az olcsóbbak, a kérdés hogy NEKED szükséged van-e rá ...
Én építettem FT-t is pedált is, vettem is pedált és megérte bõven.
Hidd el nekem, hogy óriási különbség. Az X65F az egyik legprecízebb szériajoy ami csak van jelenleg ... de van akinek nem jön be, mert nem mozgatható ...
Azt a kényelmet, meg hogy a BS és FC lényeges billentyûit rá tudod programozni a joyra és a bill csak csetelni kell, azt meg kell fizetni mint mindenhol.
Látványosan jobb pilóta nem leszel tõlük, ez tény. De elõnyöre válhatnak ...
FFB-n pedig én magam is meglepõdtem milyen jó ... fõleg BS és ROF esetén.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.
Szerintem mindkettõt megveheted, sokan használják az F-et is a szerón... Mondjuk szerintem a Pfalz zuhanásban verhetetlen. Ha megteheted a kis Alba d2-õt is megveheted, meglepõen jó gépek, az újabb Albákat, és a sima Fokkert is veri... Arról nem is beszélve, hogy egy gép áráért mindkét Alba d2-est megkapod.
NA igen, a sima hetes szerintem is alul van modellezve...
Camel , és dr1..ezért voltam kicsit meglõve a tónál, de aztán elkezdtem használni a f7 és ez a bz dolog nem is ment olyan szarul. De azért szerintem még mindig kicsit gyenge az alap fokker.
Felmentem a szeróra, ,és harcoltam a J99 Hunne-val.. (csak ketten voltunk és mindetten Pd3-al) Függõlegesben egész ügyes volt, na mondom tegnap gyakoroltam a lassú körözést, nézzük ellene hogy megy...
Ejjj, olyan élmény volt látni, ahogy szép lassan beúszik elém, majd ratatatatatata ratatatatata, és leesik, és ezt egymás után, vagy négyszer!
Utána próbálta erõltetni újra a függõlegest, de én csak körözgettem, és igyekeztem kitérni a lecsapásai elõl, majd mikor már nem volt se sebessége se magassága, kénytelen volt fordulózni... 😊)
Egyébként a szeró, nagyon népszerû, többen is kérdezték miért nem ment! 😊
Csak gyerekek lehettek,elvégre vasárnap délután...<#nyes>#nyes>
Az ,hogy neked nem ér meg annyi pénzt,vagy nincs rá kereted az egy dolog,evvel nincs is semmi baj ,de hülyeségeket írni az egy másik.
Eszem megáll.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@ Fokker: Köszi szépen! 😊
joy-témához: csak a RoF miatt tök fölösleges ilyen kategóriájú joyt venni. ott van pl. Márkó, aki közülünk a legjobb, egy sima LogiX3D-vel nyomja. a pedál azért biztos sokat javítana, de a RoF alatti összes funkció ráfér 12 gombra. nekem is X3D-m van, és van rajta 1 gomb, ami még nincs kihasználva. egyedül a pedál az, ami pluszt jelenthet. meg talán a TrackIR, bár annak is vannak hátrányai(pl. holttér, néha meghülyül stb...). IL-2, LockOn, Black Shark; ezekhez már tényleg KELL egy komolyabb cucc.
www.pcpilot.hu
Már egy Il cvo nál is de Lonci nál meg pláne elõjönnek ezek a pici különbségek. Ettõl függetlenül ,nem ezektõl leszel eredményes azt aláírom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Nézzétek, már meg, hogy jó-e így... 😊
Köszönöm!
V8-as motorral szerelt gépek (SeVa; SPAD; Dolphin)
Ez olyan ha nem túl fárasztók a hasonlataim, mintha Talma alá a MOTO2 ben egy Rigát tennének. Ott sem a motor teszi az ügyes pilotát?
Itt egy kicsit fogalomzavarban vagy. Hiszen te a gépek között teszel különbséget, nem pedig a vezérlõk között!!!! A kettõ nem ugyanaz!
Ez kell neked plusz egy pedál. Ezekkel "verhetetlen" leszel,meg kicsit szegényebb.<#eplus2>#eplus2>
http://www.youtube.com/watch?v=EVDFMMdBOI8&feature=related
Mint tudjuk, a MS joyok lassan már tinédzser korúak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez olyan ha nem túl fárasztók a hasonlataim, mintha Talma alá a MOTO2 ben egy Rigát tennének. Ott sem a motor teszi az ügyes pilotát? Hát nem csak, de egy igen fontos része.
Bár hozzá teszem én csak ugatom ezt a szimulátorosdi dolgot, lehet ti ezt jobban tudjátok. <#worship>#worship><#worship>#worship>
Amugy a galaxisban, a kedvezményes ár akkor érvényes ha neten rendeled meg, de kérheted személyes átvételre és akkor 5390 píz.
Off: ilyenkor laptopon vagyok,azért nem vagyok ts!
Vagy akár INNEN is rendelhetõ, szükség esetén.
Most azt hiszem itt kapod meg a játékot a legolcsóbban Magyarországon:
cd galaxis
Néztem külföldi oldalakon is, de ez most a legolcsóbb. Ha tévedek, majd a törzs topik lakók kijavítanak.
Üdv a Pilotáknak! 😄