29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
brendon566 #15521 Amit te elmítesz a csak a csűrőkön állít, a rudderé az amelyik akkor mozog ha a joyt tekered, azon sajna vagy nem lehet állítani, vagy csak én vagyok sügér hozzá.
Ha az a gond, hogy akkor is mozog amikor nem akarod, akkor kis holtjáték kell neki, csak egy 2-5% ez még abszolút észrevehetetlen, de máris nem érzékel amikor nem kéne. -
Zair #15520 BUÉK!
Nekem is azonnal ott volt, viszont nekem minden 777-től kapott levelet (többek között ezt is, illetve a news-okat szintén) a spamek közé hajigál a levelezőprogram. Nem lehet, hogy véletlenül neked is ott landolt? -
brendon566 #15519 BUÉK.
Kipróbáltam, és nekem azonal ott volt az e-mail. -
#15518 BUÉK! -
#15517 Urak, egy cimborának szerettem volna felrakni a ROF demót, de nem jön össze.. ugyanis letöltöttem a demót. felraktam és be is regisztráltam... de a megerősítő mailt nem kapom meg... Ti milyen hamar kaptátok meg az e-mailt?
Köszi a válaszokat! :) -
#15516 Buék Mindenkinek! -
#15515 BUÉK Mindenkinek! :) -
Solt #15514 BUÉK Uraim! :) -
#15513 -
sakkay #15512 Ha kíváncsi vagy mit jelent. Ja, és nyomj a meghallgatás gombra. -
sakkay #15511 明けましておめでとうございます -
sakkay #15510 Már ahogy előbb írták, nézd meg még a földön a gép csűrőit, ha egyenesen áll,és mozgatásra is arányosan mozog, akkor nem más csak az élethűség. Ha árkádiával nyomultál eddig persze , hogy fura.. -
victoy #15509 Hát és nálatok ilyet nem csinál ? mert ha asz van, hogy a nyomaték miatt akkor nálatok is kéne csinálnia. Wings of Preyben megnéztem arcade nehézségen és akkor nem csinálja. -
Richtofen #15508 Azt a nyomi érzékenységbeállítást megmagyarázhatná valaki. Hogy kell értelmezni a koordinátatengelyeket és mi az a töréspont a "görbén", vagyis miért lehet ketté törni a görbét??? Nekem a rudder túl érzékeny, és már ötször nekiugrottam, de állíthatok bármit semmit nem változik az érzékenység. -
#15507 Nem forgó motoros géppel repülsz? Ott a motornyomaték okozhat ilyet... -
victoy #15506 Na megvan a bibi! Ha max gázt adok akkor balra húz a gép ha leveszem a gázt 0 ra akkor meg jobbra a felánál meg egyenesen repül. Wings of preybe is ez a helyzet. -
brendon566 #15505 A "responses" menüpontban a beállításoknál a csürőfelület kitérését lehet módosítani a valós joy elmozdulás függvényében.
Ezzel be lehet állítani, h akkor legyen kevésbbé érzékeny -finomabb- mikor belenyulsz a joyba, vagy akkor mikor a maximális kitérés felé közelítesz, de az egyik rovására változtathatod a másikat, ezért nem előnyös minden esetben. -
brendon566 #15504 Üdv!
Nézd meg, akár földön v levegőben, hogy a kormányfelületek egybe esnek e a szárny állásával, ha a joy alaphelyzetben van, ha igen akkor a furcsa hatásokat a légcsavar forgása okozza.
A joy érzékenysége alaphelyzetben jó (ha a joy nem rossz) én is pro-t használok. -
victoy #15503 Sziasztok!
Nem rég vettem meg a játékot és lenne egy két kérdésem a joy beállítással kapcsolatban.
Logitech extreme 3d pro-t használok és felszállás közbe balra húz a gép mindig és repülés közben is. Na most ez joy beállítás kérdése vagy csak a szél miatt van ? A másik pedig az, hogy repülök egyenesen és csökkenteni akarom a magasságot ugye elkezdem nyomni lefelé a joyt és ha visszaengedem alaphelyzetbe akkormeg a gép is vissazáll. És egyszerűen nem tudom úgy irányítani a gépet, hogy ne bólogasson mikozbe csökkentem a magasságot mert a legkissebb mozdulatra is reagál.
Ezt be lehet valahol állítani? Bocs, hogy így fogalmazok de másképp nem tudom elmondani. Köszönöm a segítséget. -
#15502 Sajnos ez multibetegség ...
Ez a hiba nem jelentkezik azonnal, hanem csak x idejű használat után ... mire az első x darab visszakerül, és kiderül mi okozza a hibát, addigra sok ezer darab legyártásra kerül szarul :(
Sajnos előfordul az ilyen, az ilyen dolgokat nagyon nehéz tesztelni.
És egy ilyen cég ilyen kaliberű termékénél az az alap, hogy csere azonnal ... a tiédet visszaviszik, csavar kilazít, majd megy vissza megint. -
Solt #15501 Sajnos igazad van... ekkora cégtől ez elég gyerekes hiba. Főleg, hogy a Dummy által linkelt képekből kiderül, hogy egy db csavar(!!!) okozza a galibát!! Nehéz erre mit mondani...
Ha nekik emiatt egyszerűbb kicserélni egy 300eurós kütyüt... ők tudják, de gyanítom nem túl gazdaságos ez így, és tán lesz annyi eszük, hogy tanulnak ebből. -
#15500 magas Kill/Death arányokat, dugózás- és lezuhanásmentes repüléseket, örömteli légiharcokat kívánok az új évre Mindenkinek! -
#15499 ez rendben van, hozzáállásból ötös. csak kicsit olyan érzése van az embernek, hogy kissé elkapkodták a piacra dobást, tesztelhették volna még fél évig. -
#15498 Nos Urak, ennek az évnek is vége lesz lassan.. BUÉK mindenkinek! :)
Én a magam részéről azt fogadom meg, hogy igyekszem minél kevesebbet tombolni az online légiharcok alatt ..
Az a jövő zenéje, hogy ez mennyire fog majd megvalósulni! -
#15497 Milyen GTS? :) -
#15496 off
Egy kis röhögésért nézzetek be a GTS topikba.
Mátyás kiráj...
on -
#15495 Komolyan, már nem is fizetem, és levélben kértem a lemondást, hónapokkal ezelőtt... :) -
Solt #15494 Az első ilyen komolyabb kütyüjük, ráadásul szó nélkül cserélik... ha már ekkorát hibáztak, legalább korrektül állnak hozzá. Remélem letisztul majd ez is, mint a kormányaik... ( G25 is eleinte széria hibás volt, aztán javították ) -
#15493 azért ez durva, hogy egy high-end kategóriájú joynál hardveres szériahibák vannak. -
#15492 Megint petike.net... :) -
Solt #15491 Egyértelműen cserés... csak azt nem tudom, hogy ilyenkor újra indul a garancia?
Ahogy láttam kb 5 perc ezt megoldani, csak nem akarom szétszedni... az azért megnyugtató, hogy a gari lejárta után azért vannak orvosságok... -
#15490 :(
Remélem nekem nem lesz ilyen gondom egy darabig ... -
Solt #15489 "Az R1-R2 az HW hiba"
Igen, ezt már tudom... :) Beszéltem a logitech-l, megy vissza gariba a cucc... :S -
#15488 Nem ... X-Y axis reversal bugja lett csak ... Az R1-R2 az HW hiba ... Több javítás majd az új SW-el jön (nem FW ... hanem az új verziós profájler vagy mi ...) -
Solt #15487 Dummy!
Most akkor, hogy is van, az R1 R2 spike kivételével minden bug orvoslva lett az új firmware-l? -
sakkay #15486 Húúú a Japán szerón mindenki tevét , dr1, meg pupot repül, félelmetes hely lett ma délutánra, csak úgy kapkodtam a fejem(hál' Istennek már tényleg((trir)) ha alig bírtam tartani az 1.01-et.
Viszont qa kötelék repülés (is)így 100% könnyebb. -
Lacusch69 #15485 Uninstallálj minden vackot.
Tedd be a hangkártyát, és telepítsd fel rendesen.
Játékvezérlők--> Hozzáadás-->Microfos Sidewinder(auto detect)
Ennek így működnie kell! -
#15484 valakinek valami ötlet?? -
#15483 Már hozzá tudtam adni de nem csatlakozik a joy és nem tudom sehogy csatlakoztatni se gameporton se usb-n -
#15482 Na a következő a hiba nem telepíti a szabványos játékportot A hiba: Kód:10
az eszközt nem lehet telepíteni!