29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#15681 Nekem jól ment bár Peti a végén már nagyon oktatott! :) -
#15680 köszi a repülést, eléggé elfáradtam. ilyenkor hétközben már aludni szoktam. :) -
#15679 Köszi szépen még egyszer! :) Igen, a user database-ben én is ezt láttam, de az az érdekes, nem tud csatlakozni.. -
#15678 Sem az uid, sem az azonosító nincs bannolva. Azt írja, utoljára november 28-án, 19:22:36-kor volt fent.
Még utánanézek. -
#15677 Pillanat. -
#15676 Sanyo mester, Máté (Butch566) nem tud belépni TS-re, elvileg bannolva van, de mi nem bannoultuk és az adatbázisban is aktívként szerepel... Meg tudnád nézni? Köszönöm! :) -
#15675 Érthető ... De szvsz annyi erőforrást a jelenlegi gépeken nem eszik ... én is FreeTrack-el kezdtem ... igaz, kicsit több tökölés, de lényegesen kevesebb pénz ...
Akkor járnál a legjobban, ha tudnál valakitől egy WiiMote-ot kérni kölcsön pár hétre, mert az eszik a legkevesebb erőforrást, nem kell vele mókolni, csak a ledes kütyüt kell összedobni, az meg párszáz huf ...
És utána el lehet dönteni :) -
#15674 Akkor csinálj legalább egyet megéri. Grafon meg lehet lejjebb venni.
Ezzel az online rendszerrel csak annyi a bajom, de az nagyon, hogy nem lehet törni.
-
#15673 Igen, de én voltam balfék... :) Most már ok.. :)) -
#15672 Hát nem tudom. Nekem sose volt vele ilyen gondom. A free meg igazán nem kerül sokba. :)))
Nálam nem eszik semmit az erőforrásokból. :)) -
#15671 igen, de egyelőre Track nélkül repülök. a probléma az, hogy sajnálok rá pénzt áldozni; a másik, hogy - gyanítom - eszi az erőforrásokat. nem kell nagyon ennie, elég ha 5-10 fps-t esik a sebesség, máris meg fok akadni itt-ott. biztos teljesen új élmény, de egyelőre hagyom. illetve emlékszem, Papának repülésenként 2-3-szor szokott szétfagyni a Track. pedig az nem Free, hanem origi. -
#15670 Megyen... :) -
#15669 gondoltad
-
#15668 -
#15667 Hehe! Ugye ezt költői kérdésnek . :DDD -
#15666 Urak, szeretnétek host-ot? -
#15665 Gratula!!! Nagyon komoly a cucc ...
Valami ilyesmin gondolkodom én is :)
Megköszönném, ha a véglegesről is dobnál majd képet :)
Én lowcost megoldáson gondolkodva meséltem múltkor ezt egyik havernak, aki röhögve annyit mondott, hogy ott az ülés a garázsban ... Még örül is ha elviszem ...
De amíg nincs meg, addig felesleges gondolkodni a felfüggesztésen :)
@TrackIR: Győzködtük mi is a Fokker mestert hogy megéri :)
-
#15664 Szerintem érdemes lenne egyet összehoznod.
A repülés élményét legalább megduplázza. :)))) -
#15663 Köszi! :)) -
#15662 ja, de nekem nincs trekkem, így stornó az egész. -
#15661 úgy lőttem be a pilóta fejének magasságát, hogy a lövések egybeessenek a kis szélvédő üveg tetejével. ez ad némi támpontot, viszont pl. a DVIII-as Fokkerben abszolute érzésre kell célozni, semmilyen támpont nincs. -
#15660 állat a széked! -
#15659 Köszi! :)
Légzsák is benne van. :))) -
#15658 Az lesz a következő, de már a gáz kar, és joy beépítéssel együtt. Ha kész lesz majd a pedál. :))) -
RedRiot #15657 Ez az Alfa Romeo szék odaver nagyon!
-
#15656 Ez nagyon tetszik! :) Kartámaszokon nem gondolkodtál sohasem? -
#15655 Néhány kép van itt róla.
69782. hsz. -
#15654 Hát rajzom nincs hozzá. :)) Az eredeti ülés felfogatási pontokhoz csináltam egy masszív fém keretet, amihez hozzácsavaroztam. A keret másik feléhez pedig egy forgószék alsó részét csavaroztam. Aztán fél év múlva rájöttem, hogy a műanyag frogószék lábak, és kerekek nem bírták a az ülés kb. 20-30 kilóját az én 100+ kilómmal együtt. :DD
Ekkor átszereltem fémlábú, kerekű forgószékre. Most bírja rendesen a kiképzést. Bár lehet, hogy én fogytam. :)))
Majs valami képet megpróbálok csinálni róla. :))) -
#15653 Tudnál nekem erről dobni pár képet? Vagy egy kis leírást, akár privátban? Haldoklik a székem, és haver felajánlotta a Mondeója vezetőülését :)
Gondolkodom az átalakításon, de jó lenne látni pár kész verziót :)
@Sakkay: én azt is megcsináltam, hogy beállítottam snapview-ket a célzókra és egy gombnyomásra odaugrik ... a hátrány, hogy közben nem működik a TIR ... de célozni okés ...
Ennek a továbbfejlesztett változata, hogy a kétállású triggerek (X-52, G940) első állására nem a tüzelés, hanem ez a snapview van állítva és a második a tüzelés :) Csak meg kell szokni :) -
hatalomxy #15652 Nagyon köszönöm a válaszodat, gyors volt:D -
#15651 Offline módban lehet használni, ha megszűnik a szerver akkor gondolom levesznek róla minden tiltást és szabad a vásár. Időnként előfordul 1-1 leállás, ha az ember épp akkor menne online, bosszantó, de ki lehet bírni. :) -
hatalomxy #15650 Sziasztok!
Előre is bocsi, a hülye kérdésért. De ha valaki megveszi a játékot, és leginkább single-ben akar játszani, és mondjuk időközben megszűnik a szerver ami a játékot üzemelteti,(mert ugye mindig neten keresztül ellenőrzi a jelszót, meg a felhasználó nevet) akkor attól még tudja használni?
-
#15649 Egy Alfa156-os vezetőülést alakítottam át forgószékké, és annyira kényelmesen ülök benne kissé hátradőlve, hogy tényleg elég nagy megerőltetés az előre hajolás. :))) -
#15648 Meszes már a hátam. :)))
Bár ha jobban belegondolok a hajoldozást sose szerettem. :))))) -
sakkay #15647 Na ez a videó nagyon jól megmutatja a kedvenc gépem fő hátrányát..nevezetesen azt, hogy a pontos célzás érdekében(mivel semmilyen támpont nincsen) be kell hajolni (valamelyik) irányzékhoz. Repülés közben nem egyszerű, ez az egy dolog amiben a freetrackel nehezebb. A nélkül mindig ugyanott van az ember, simán ment a kb. középen vagyokkal is.. viszont most ha kicsit alacsonyan vagyok, vagy balra , jobbra teljesen máshová megy a sorozat.
Relax99- viszont a házi track ir simán van ilyen finom..csak jól be kell lőni...különbed a d7 használhatatlan lenne.. -
#15646 Sok mozgással jár vajon? -
#15645 Nekem is a joyon van ... Nem szeretek hajolgatni :) -
#15644 Hát szerintem ilyent a freetrack is simán tud. Bár én ezt a zoomot rátettem inkább a joy egyik görgőjére, mert nagyon idegesett repülés közben, :)) -
#15643 Persze, hogy a teljesítmény nem mindegy, biztosabb stb az újnál, de véleményem szerint a gép szíve ugye a motor, illik azért azt is reprodukálni úgy adja ki a teljes képet. Sajnos messert se nagyon lehet látni bmw 601-es motorral röpködni -
#15642 azt elhiszem, ilyenkor mikor látok egy ilyen vidit róla, hogy milyen pontos mozgásokra képes irigyelem őket, freetrack-al azért ennyire pontosan nem lehet dőlöngélni, vagy csak én nem tudom beállítani rendesen