Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Én a virtuális kártyámat reg-eltem, nem a simát! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Olyan nincs! Meg kell próbálni... Õzike szemek, fül farok behúz, és próba... ha nem sikerül, akkor mond meg nekik, hogy Solt azt üzeni költsék orvosra! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Most augusztus végén kaptam a papírt, és akkor ugye jött a betegség is... most meg mentem vissza.. és jött a szopás.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Husimoto
Kb. 6 éve Silkroados koromban lettem paypal használó, akkor még az kellett hozzá, sima kártyát nem fogadott el. De akkor le vagyok maradva, akkor Macikám dolga is megvan könnyítve. Reggeli a kártyáját és simán tud majd paypalon repcsiket venni. 😄

Március-Szeptember,sokáig nem vették észre!
Papa01
Azt mondta az ellenõr, hogy utólag ezt nem lehet bemutatni, nem értem, miért... 😞

Pecsét rá, utólag bemutat + valami szívhez szóló kérvény! 😉

www.smart-bus.hu

Papa01
Van nekem egy 50%-os ped. utazási kedvezményem, sajnos az ellenõr vette észre hogy hogy nem 2011.03.11 van rápecsételve, hanem 2010.03.11.. Ennyi dolga lett volna a titkárcsajnak... (jó én sem néztem meg...) Tiszta idegbeteg vagyok.

whiteskull
Nem volt jegyed?

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
NEm kötelezõ a dombornyomott kari, a vásárláshoz (PayPal hoz sem), nekem sincs olyanom.. 😊
Engem meg jól megbírságolt az ellenõr 8K-ra... szépen ért véget az elsõ munkanapom...

Jaah mert ez ilyen régi?Azt nem tudtam!Csak ezek nincsenek rossz áron!Gyere fel Xre!
Nem most akartam venni,most elég volt a procit a játékot meg a joyt kifizetni! 😄
Csak érdeklõdök körbe körbe! 😄
Husimoto
Igen lestem már mind a kettõ hirdetést, de megmondom a frankot nem nagyon van bizodalmam 2000-s évjáratú joyhoz. Mert ha nem tévedek a Cyborg 3d 2000 gyártmányú, lehet maga az adott hirdetett joy nem, de a konstrukció mégiscsak 10 éves. Lehet tévedek, akkor ugyis kijavítotok majd.

whiteskull
Szerintem az sem lenne nagy baj, ha az elején nem vennél gépet, hanem azokkal gyakorolnál, ami bent van a játékban eredetileg. Az elején nekem még a levegõben maradás, vagy egy egyszerû kanyar is gondokat okozott. Az meg, hogy mivel esik le az ember, szinte mindegy. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Huuu ... 😄 nemegyszerû!

Husi adok linket lesd meg joyok: Joy1Joy2

Jó áron vannak szerintem,többiek megmondják jó ez a joy!
Anno rámsóztak az Esrtenel egy hitelkártyát, asszem 200K hitelkerettel. Ha valakinek van esetleg ilyenje, azzal is lehet rendelni, csak k*vagyorsan vissza kell utalni a levett pénzt, mert horribilis kamatokat számolnak fel. Magam is kipróbáltam erre (rendeltetésszerûen hálistennek sosem kellett használnom).
Husimoto
Ah, hogy nincs szerkesztés gomb. 😄 Rendszeres Paypal használó is vagyok, sajna ahhoz is dombor nyomott kártya kell, így mindenképp be kell balagnod a számlavezetõ bankodba, vagy egy dombornyomott kártyáért, vagy hogy a Papa által belinkelt virtuális számládat megnyisd.

Husimoto
Gondolom Medve elvtárs baja az lehet, hogy nincs dombornyomott kártyája. vagy ha nem akkor tévedek. Amúgy gondolom, hogy rendelkezel sima kártyával, ha igen beballagsz számlavezetõ bankodhoz és ha rendelkezel a megfelelõ havi utalással a számládra, oly szivesen csinálnak nejed dombornyomottat, hogy na. Gyõzd kifizetni a kártya csináltatás és az éves díját.

A lényeg, hogy a virtuális bankkártya megléte nem kritérium (mint írtam én is egy stock bankkártyával rendelek) de a srácok szerint könnyebb vele az élet.
Írtam hogy olvastam! 😄
Papa01
Tudom, szokásos mantrám, de: 😊
Repülõgépek vásárlása online.

Én egy tök szimpla dombornyomott Erste-s kártyával rendelek, eddig semmi gond nem volt vele, leszámítva a legelsõt-amikor még nem engedte opcionálisan a paypalt, hanem az a másik gagyi holland cég volt, amivel azóta meg is szüntették a kapcsolatot. Akkor is megkaptam a gépeket, csak egy napos késéssel.

A rendelés normál menete annyi, hogy belépsz az oldalra a profiloddal, a gépnél rámész a buy-ra, megadod a kért kártya adatokat, és amikor vége a procedúrának, egyszerûen csak be kell lépned a játékba-ott már elérhetõ lesz a vásárolt gép. Nem kell kódokkal meg semmi ilyesmivel vacakolni, automatikusan jóváírják a profilodhoz.
LeonSilver
Itt nyugodtan lehet offolni, ha olvasgatod a topikot láthatod, hogy szokásunk.
A videó meg qrva jó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Husimoto
Elõre is elnézést az offért és azért is ha már volt. De nekem tegnap nagyon vidám perceket okozott ez a kis filmecske, illetve filmecskék.
Olvasván a sok csúnya mandulamûtéten átesett vagy most abból lábadozó szomorú emberkét eszembe jutott, hogy okozok nektek egy pár perc vidámságot.

katti ide 😄

Azt hogy ki milyen szót szúr be a videóba, mindenkinek az ízlésére és képzelõerejére bízom. Ne fogjátok magatokat vissza, mi mindent tud csinálni egy medve és egy vadász. Bocs macikám 😄

Az lenne a kérdésem,ha mondjuk megveszem majd a nagy pakkot,ami azt hiszem 65 dollár,akkor az megjelenik a hangárban,vagyis a gépek!És ezt a vásárolt RoF kódomhoz fogja hozzárendelni?Vagy hogyan lesz az "enyém"?Olvastam a gépvásárlást a magyar oldalon,de nekem ez nem derült ki!
Jah és van e arra lehetõség,hogy ne kelljen csinálnom virtuális bankkártyát,hanem valamely tapasztaltabb kollégának elutalnám a pénzt,és õ megvenné!Nem tudom ez pontosan hogy mûködik,hogy ez egyáltalán kivitelezhetõ e?De részemrõl a bizalommal nem lenne gond,az ismert forumtagok felé!Ha tudnak segíteni azt pedig megköszönöm!
<#wave>
Sanyo
Bizonyára a dokinak is... <#vigyor5>

www.pcpilot.hu

Jobbulást! 😊 Nekem kb ugyanez volt a sztori, igaz kb 25 éve! 😄 Annyi nagyon bennem maradt, hogy engem is kikötöttek, és az a gáz amit lélegeztettek velem, elég komolyan beütött! 😄 Hatalmas pörgõ szivárványt láttam, a közepén meg ott ültem... 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Igen, sokat segít, ráadásul súlycsökkenés is, szóval nagyobb lesz a repülõnek kilógrammra vetített lóerõ hányadosa!!!

<#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

whiteskull
Lassan meg kell állapítanom, hogy a repülés iránti szenvedély a mandulák kivételével kezdõdik. 😊

DummyBoy
Ó, én keményen celeb lettem a kórházban mikor kivették a manduláimat 😊

85-ben volt, ált.isk. 2-os voltam, szokásos menet, a történet pár részletét késõbb mesélték el anyámék 😊

Szóval szokásos lekötözõs móka volt, üvölcsek oszt jóvan ...

Állítólag egy igen bunkó orvos mûtött, bunkó volt mindenivel, nõvérekkel, anyámékkal, mindekivel, közben egy fiatal nyikhaj gyerek volt ...

Leközötek szépen a székhez, elkezdett a doki kotorászni a számban, én meg próbáltam szabadulni, ahogy csak bírtam ... ééééés ... pár hosszú perc után elengedett a lábamon a kötés ... Na minden düh, elkeseredettség és hiszti egy rugásben teljesült ki, úgy rugtam tökön a bunkó dokit, hogy másik doki fejezte be a mûtétet ... Síri csend volt amíg kivitték a mûtõbõl, utánna szerintem az egész kórház a röhögéstõl zengett ...

Bent tartottak utána pár napig, a nõvérek úgy bántak velem mint egy királlyal, kilószámra kaptam az ajándékokat, még anyáméknak is megköszönték a dolgot 😊

Szóval nekem jó emlékeim maradtak róla 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

whiteskull
Nem hiába szoktak tovább otthon maradni ilyen mûtét után. 😊))

No meg szerintem az se segített, hogy ennyit fogytál. 😊

Papa01
Az elsõ órám durva volt, elég hangosan tartok órát, (nem üvöltve, csak emelt hangon), de 10 perc után szakadni kezdett rólam víz... és inkább leültem.. 😊

whiteskull
Úgy látszik akkoriban mindenki gyerekkorában élte át ezt. 😊))

Bírod még a melót? 😄

Papa01
Én meg annyi fagyit/madártejet ehettem, amennyit csak bírtam, kaptam valami repülõt is, és nagyon bõgtem, amikor anyámék elmentek a kórházból ..😊

whiteskull
Én egy DeTomaso Pantera távirányítós autót kaptam. A krumplipürére, meg az aranyhalakra nem emlékszem. 😄

LeonSilver
Jaja. Így voltam én is olyan 1969-70 körül <#zavart1> (akkor még aranyhalak is voltak a szökõkútban a kórházban, bár lehet most is vannak). Kajára krumplipürét kaptunk amit nemes egyszerûséggel kulimájsznak hívtunk!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

whiteskull
Gyerekkoromban engem sem altattak el. Lekötöztek egy székre, azt ordíthattam. Azt mondták ez jó, mert látják a hangszálaimat. 😊

Mondjuk nekem egyszerre kiszedték mindkettõt. 😊)

whiteskull
Köszi! Utánanézek. 😊

Papa01
Elaltattak? Ez tök jó! 😊 Gondoltam is korábban, hogy nem irigyellek, mert engem kölyökkoromban, eléggé megkínoztak... érdekes, nem altattak el.. 😊

whiteskull
Jobbulást!

Sanyo
Nem volt semmi gond, konkrétan meg akartam kérdezni, hogy egyáltalán csináltak-e velem valamit. 😊 7:30-kor bejelentkeztem, átöltözés után elnyomott a buzgóság és elaludtam. Fél óra múlva nyitják az ajtót, hogy lám-lám hatott a szuri, mehetünk. Álljon meg a menet mondom, szuri nem volt csak az éjjel nem tudtam aludni. No akkor szuri, utána egy kis pihenõ és már toltak is a buliba.

Fura volt, hogy lekötöttek, mert nem terveztem hogy ugrálni fogok (nyilván oka volt). A kezemet 2x bökték meg, mert az elsõ csatlakozó valamiért nem volt jó. Még arra emlékszem, hogy az arcom fölé rakták az oxigénmaszkot és mondták hogy mindjárt aludni fogok. A dokinéni kérdezte, hogy ideges vagyok-e, mert izzadt a kezem. Hogyne mondom, nem szoktam minden nap idejárni.

A következõ már csak az volt, hogy a kórteremben fekszem és csöpög belém a cucc. Aztán olvastam egész nap (Robert Leckie - Helmet for my pillow).

www.pcpilot.hu

Papa01
Mielõbbi jobbulást! 😊
Nagyon megkínoztak?
@ Relax99: Igen, amiatt vannak ott a formázó gombok! 😊)

Sanyo
Halló urak, már haza is engedtek a kórházból. Tegnap megszabadítottak az orrmanduláimtól, két hétig nem melózhatok.

www.pcpilot.hu

Relax99
ezt a szöveget is szépen megsikerült formáznom 😊

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Relax99
@ whiteskull: hát én pl egy gamepad analóg karjának a potija helyére kötöttem be a pedálét és kb ennyi elég is

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Husi neked csak egy joy és a RoF kell már "csak" akkor!Ha XP-t használsz és nem 64bit akkor teljesen rendbe van szerintem!Ma vettem meg vagyis tegnap a RoF-ot,már csak a procit várom és kipróbálom!

Gyere te is! 😄
whiteskull
Engem is meggyõzött. 😊))

whiteskull
Egy kérdésem lenne.

A készülõ pedálba milyen elektronikát rakjak be?

Gondolom valami usb-s joy, vagy kormány kellene.

Hát az egészet én sem, de ha játékfejlesztõ lennék, õ lenne az elsõ akit felvennék! 😄

www.smart-bus.hu