Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek szaggat, annak tuningolt a gépe? Ha igen, érdemes lenne megnézni default bios mellett is.

www.smart-bus.hu

Papa01
Nincs mit! 😊 Majd gyere velünk repülni! 😊
@ Máté: Elvileg OS függõ.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DonZorro
Amúgy melyik gépet érdemes megvenni a store-ból??? Melyik a legjobb??? Van olyan csomag amiben mind benne van???

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Mondom, hogy szaggatott 😊

Amugy neked jó, hogy jól megy win 7 alatt I7-tel<#vigyor2>
DonZorro
Most egy kicsit jobb lett, még adtam is neki kicsit jobb grafikát! Köszi Papa!!! <#worship>

Papa01
És szaggatott?
Mondjuk, hivatalosan a W7 nem támogatott...
Supported Operating Systems
Windows XP Service Pack 2 or higher
Windows Vista Service Pack 1

Ennek ellenére nekem jól megy W7 alatt.. szerintem pusztán szerencse kérdése.. 😞

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DonZorro
Megnézem...

Annyit akartam kihozni belõle, hogy mindegy neki hány bites 😊, próbáltam én is.
Papa01
Érdekes, ezen mennie kéne.. próbáld esetleg levenni az AA-t és a Mash-t, hátha..
@ Máté: Ezt a mondatodat nem értem.. 😊)

Próbáltam már én is 32 bites win 7- el. Bizony nem ezen áll a szaggatás, ezért maradt az xp.
DonZorro

Papa01
Ok, köszi! 😊

DonZorro
Igen, tuti, hogy 32-es... Mindjárt meg is lesz a kép...

Papa01
Tuti, hogy 32 bites az OS? Mert 64 bites OS + 2 magos CPU-t nem szereti a ROF. Milyen beállításaid vannak? Csinálnál egy fotót a settings-rõl?

DonZorro
Helló Srácok! Most tettem fel eme jó kis játékot, de iszonyatosan, nagyon és szörnyen szaggat még médiumon is...

Pedig a gépen simán futnia kéne: CPU:E8600; VGA:GTX295; RAM:4GB DDR2; WIN7:32;

Ötlet vagy trükk? Másnál is ilyen? Az összes mai és "tegnapi" játék megy full grafikán, még az FC2 és DCS is...

<#taps><#taps><#taps>
Igidi vagy migidi...szerintem igidi! Kurva jó ez a felhõs cucc.<#awink>

whiteskull
Nagyon jól néz ki. A lényeg, hogy foglalkoznak a programmal. 😊))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Állat ez a felhõ-árnyékos cucc!
Sajnos nagyon ráb**tam már egyszer a kiadókkal :-D
De maszekban lehet, hogy egyszer kis példányban nekifutnék, meglátjuk! Minden esetre köszi a gratot Leon!

Papa01
Most látom, a videót nem ágyaztam be a hírbe.. <#vigyor>

Pótoltam.

Papa01
<#eljen><#vigyor0> Oki!

@Sanyo: Oki, szuper, köszi szépen! 😊

Számomra is az lenne, de a gerincesség manapság nem divat. Nem fogadom el, de ez van.

www.smart-bus.hu

Sanyo
A dedikált szerver újra üzemel.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Nem is rád gondoltam Papa. Mármint leszarásialg 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01

Papa01
Amit Solt írt, gondolom csak feltételezés.. 😊 Ha az igaz, valóban az lenne a korrekt, ha õk maguk bejelentenék.. DE! Mi van ha tényleg a szál kezelés a a ludas? (Megint csak feltételezés.) Akkor mit tudnak tenni?
De most gondolj bele Leon, hogy csak azzal küzdenének.. Ki tudja meddig tartana? Akkor meg az lenne a baj, miért nem jön ki patch, új típusok, stb.

Megint szegény ED-t veszem elõ.. 😊 Õk miért nem javítják a föld alatti vizet? Mert gondolom, újra kéne írni az egészet... 😞

Papa01
Én sem szarom le. Csak azt szerettem volna mondani, hogy van lehetõsége repülni.
Engedd meg, hogy mondjak egy példát, lehet már korábban leírtam itt.
Megvettem régebben a Dead Space nevû játékot. Haza hoztam, felraktam, el akartam indítani, és egy fekete képernyõ fogadott... Hmm mondom.
2 napig vadásztam, mire rájöttem, hogy az a baj, hogy a joy és a pedál be van dugva!!!! Ha kihúztam akkor ment. No sebaj, gondoltam, majd fel patch-elem. És ahhoz a játékhoz, egy darab javítás sem készült!!! Soha!
Írtam az EA-nak, magyar/külföldi, természetesen még csak nem is válaszoltak!

Ezt csak amiatt írtam le, mert persze nem jó sokaknak, hogy a ROF ilyen, de azt hiszem õk legalább próbálkoznak.. 😊

LeonSilver
Solt, ne álljon le a fejlesztés. De számomra sokkal tisztességesebb lenne ha megmondanák, hogy nem tudják mitõl van mint másra kenni a szart. Ez utóbbi mindenhol, minden területen az életben is undorító.

Papa még mindig nem érted mirõl beszélek. Én is használtam xp alatt a rofot és most is van fent xp mert például a flakon csak azon fasza. De nem errõl van szó. Arról van szó, hogy szerintem vannak fontosabb dolgok is a rofban mint a felhõ árnyéka a földön.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Oké, azon is szar, rendben.

Leon, ha végig gondolom azt a lehetõséget hogy csak 6 magos rendszeren megy a ROF, és csak egy régebbi OS-en menne jól két lehetõség maradna nekem:

Vagy az ember nagyon dühös lesz, mert bele tett egy valag pénzt, és nem tudja használni... és ha eszébe jut csak elfogja az ideg.. hagyja az egészet a fenébe és csak kiakad.

VAGY

Elfogadja ezt a helyzetet, feldob 1,5 óra alatt egy XP-ét, bekerül egy jó társaságba és nagyokat repül, jól érzi magát, és használja ezt a jó kis szimet...

Nekem nem kérdés, hogy melyik lehetõséget választanám. 😊

Leon, érthetõ amit mondasz, és van is benne igazság, de! 😊 Mi van akkor, ha nemes egyszerûséggel nem tudják mi lehet a gond, csak ezt "nem merik" kijelenteni? Nincs megoldás a két magos procik gondjára, most akkor álljon le minden fejlesztés?

Az optimális nyilván az lenne, ha bevallanák, hogy nem tudják orvosolni. Szerintem próbálták õk, csak nem megy... Azt én nem gondolom, hogy szarnak rá...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Átvágásról az ég világon senki sem beszélt Papa. Arról van szó, hogy vannak fontosabb dolgok és vannak kevésbé fontos dolgok. AZ én véleményem az, hogy a felhõ árnyéka a földön kevésbé fontos és az, hogy a kétmagos procival rendelkezõk is tudják használni w7 64b alatt a rofot fontosabb. Persze engem nem érdekel mert vettem egy szaros procid de én egy ilyen barom vagyok, hogy ha nekem jó attól még nem szarom le azt akinek nem.

LeonSilver
Lehet dobálózni más szoftverekkel csak azoknak semmi köze ehhez.
Mint ahogy annak sem, hogy jogtiszta vagy nem a windóz. Egyrészt mert a jogtisztán is szar másrészt meg nem a win hibája lévén 64 bites vistán is szar az egész.

Papa01
Nem használatra, csak repülésre használja az XP-ét.. 😊 Tudom, ebben igazad van kényelmetlen, de tud repülni, nem érzi magát átvágva.

Papa01
Szerintem meg azért némi köze van hozzá... Nyilván tisztelet a kivételnek, de azért az ne akadjon már ki ezen aki azt a oprendszert meg sem vette... Milyen alapon háborodik fel?? De persze lehet, hogy nincs igazam.

Az a bizonyos patch kérdésben, én nem vagyok programozó, de szerintem, hogy addig jó volt, az sajnos pusztán szerencse kérdése volt. Õk, ahogy Dummy kolléga is mondta, kijelentették a W7 nem támogatott.., de korántsem olyan gyászos a helyzete, annak aki így járt hiszen, ahogyan korábban is írtam egy plusz XP telepítése megoldja a problémát és tud repülni.

A föld alatti víz ellen létezik valamilyen megoldás? Csak annyi, hogy erõsebb vasat vehet az illetõ...

LeonSilver
Mondod ezt, közben meg azt javaslod, hogy használjon paraszt egy közel 10 éves oprendszert. Ugyan már Papa. Adná a jóisten, hogy valamit megint elbasszanak és ezentúl csak 6 magos szarokon menne a rof.

Papa01
Még talán annyi, hogy azért talán az is belátható, hogy egy új szimulátor fejlesztése során nem a mai szemmel már nem éppen frissnek mondható 2 magos CPU-kra optimalizálják a fejlesztést.

Ja igen. szerintem az ED-nél sokkal durvább dolgok vannak benne hagyva a DCS sorozatban,(évek óta!!!), azon is ki lehetne akadni. (Föld alatti víz pl.)Na az a leszarás! 😊

LeonSilver
Azt most ne keverd ide, hogy kinek jogtiszta és kinek nem a windóza mert semmi köze ehhez az egsézhez mint ahogy annak sem, hogy nem szupported os a win7. Mire alapozom? Arra alapozom, hogy az egyik peccsig jó volt kétmagos szarokkal is azán meg nem. Számtalan videó bizonyítja ezt meg az, hogy az ember ráköltött nem kevés pénzt. Gondolod, hogy én vagy bárki más vett volna gépeket, vagy magát a rof-ot ha már az elején is szar a 64bites windózok alatt? Ja, túl lehet lépni ezen de én akkor is azt mondom, hogy nem az az elsõdleges és legfontosabb dolog, hogy a szaros felhõárnyék látszódjon a talajon. Ennyi.

DummyBoy
Ne haragudj de nincs igazad Leon, ne sértõdj meg ... a Win7 még mindig nem supported OS.

Ott az XP, azalatt szépen megy 2 maggal is ... sõt, sokaknak win7 alatt is ... Szóval nem akarok nagyon negatív lenni, de próbálkoztak, van akinek sikerült megoldani a gondját, van akinek nem ...

Lépjünk túl ezen ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01

...hibás egyedül és kizárólag a neoqb

Leon, ezt mire alapozod?
Azért halkan azért megkérdezném, hogy vajon azok közül, akiknek ilyen 64 bites rendszerük miatt van probléma, vajon hányan mentek be a boltba és vásárolták meg azt a 64 bites OS-t? Ami még nem is lenne nagy tragédia, ha nem, mert ez esetben szintén be tud szerezni egy XP-ét és akkor tud repülni.

LeonSilver
Például a szaros felhõ árnyéka helyett sokkal fontosabb lenne az, hogy azoknak is fusson normálisan a játék akiknek kétmagos procijuk van. Hiába ködösítenek meg hiába kenik a szart a windózra a hibás egyedül és kizárólag a neoqb. Õk baszták el és õk szarnak bele. Szóval fontos az eyecandy is de nem az az elsõdleges, hogy a buzi felhõ árnyékot vessen a talajon. Ennyi.

Papa01
Leon, most tényleg nem értem miért morogsz.. 😊
Ha ez nem fontos, akkor ugyanúgy nem fontosak a szép fák, a jármûvek, a vonatok, a hullámokon megcsillanó nap fénye, stb.

Nem csak a húsra, hanem a körítésre is komolyan odafigyelnek. Mi a hiba ebben? Szerinted mi az ami fontos lenne?
@ Whiteskull: Az igen! 😊 Az a bizonyos tegnapi csatánk ma reggel is eszembe jutott. Nem volt semmi! 😊

LeonSilver
Jaa. Hát ha ez nagyon fontos akkor minden rendben.

whiteskull
És külön szerencse az is, hogy piás vezetésért itt nem veszik el a pilóta jogosítványt. 😊))

Miután abbahagytuk, még egy jó darabig szédelegtem. 😊)))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Szerintem nagyon jól néz ki, és én is fontosnak tartom.. Azért nem semmi lesz, ha berepülsz egy város fölé és látod ahogy a felhõ árnyéka átvonul felette.... <#worship>

És ez csak egy dolog lesz az 1.016 újításai közül.. remélem novemberben megjelenik!

Urak, baromi jó volt a tegnap esti repülés, m kéne... ennyit egyhuzamban nem tudom mikor ROF-oztam utoljára.

DummyBoy
Ne legyél negatív Fater, nekem ez hiányzott ... FC2-ben és BS-ben is az a legszarabb, hogy ha nem akarod hogy bugos legyen akkor ki kell kapcsolni 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Ez valóban fontos és életbe vágó újítás. Kár, hogy az árnyékolás az egyik leg erõforrásigényeseb fícsör.

Papa01

Papa01
Lehet az összes cikket kiteszem.. 😊 pdf-be.

LeonSilver
Az ISten fizesse meg a jóságodat! Lehetne neki kreálni valami fasza borítót amin a roh.hu és a pcpilot is szerepelne. Meg ilyenek.