Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

whiteskull
Nem is értem, akkor a dr1-esen miért csodálkoztatok. 😊))

Annak legalább három csonkja volt. 😊)

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Papa01
Ezt nézzétek mit alkottam tegnap az Eindecker-el.. A végén a gurulás nagyon szigorú... 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Husimoto
És esetleg tudtok segiteni hol lehet Cyborg Evo hoz jutni?

Csatlakozom, fél éve vettem, nagyszerû joy.

Nekem nincsenek ilyen modern kori bigyóim! 😊 Ha egy picit keresgélsz itt a fórumon, elég gyakori téma volt a G940... Dummy írt is róla pár sort... ha utána van még kérdésed, szívesen segítek, ha tudok...

www.smart-bus.hu

Én a forszfídbekkes változatát több mint 3 éve nyüstölöm szinte minden nap és nagyon bírja.
Papa01
Én továbbra is azt javaslom, fõleg ha még nem repültél, kezdd az Cyborg EVO-val... nagyon jó joy nagyon olcsó! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Értelek!Én is valahogy így vagyok vele mint te!Idõm nincs olyan sok,de amikor van egy kicsi amit játékkal tudok tölteni akkor úgy szeretnék játszani hogy jól érezzem magam!Gyerekkorom óta érdelnek a repülõs játékok,de nem a legkomolyabb szinten!Viszont visszatérõ! 😄

Fel tudom venni veled esetleg a kapcsolatot,msn például,pár dolgok a g940rõl kérdeznék!Tapasztalataid stb ...

Köszi!
Jelenleg semmivel már hónapok óta... :S

Mennyire tanulható? Hát ez a te agykapacitásodon, és idõdön múlik! 😊 Az én "nagy gondom" az, hogy elég csapongó vagyok... "túl sok" minden érdekel, így igazából egyiket sem tudom olyan mélyen elsajátítani, mint az, aki mondjuk csak a repkedéssel foglalkozik...

Nagyon sok kiváló szimulátor van, amikkel ugyanúgy lehet online repkedni... Il-2, Lock-On FC2, DCS, polgári repülésbõl meg ott az FSX... elképesztõ, hogy mennyire komplex.

Szóval minden azon múlik, hogy mennyi idõd, pénzed, energiád, türelmed van rájuk...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Felõlem ott és azt vásárolsz ahol és amit akarsz. Nézz körül és keress magadnak boltot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van egy Logi G27-m,azt árulom ha elviszik,akkor jóformán ingyen lenne!Csak eddig azt nem tudtam kell e ez nekem!Milyen szimekkel játtszol még?És még a kérdés hogy mennyire tanulható például egy komolyabb szimes játék amikor 10 perc amíg felszállok a géppel? A Rof az tettszik nagyon is,azzal tisztába vagyok,de van e még olyan amivel így lehet online játtszani,küldetést repülni stb... ?
Egyszer volt velük garanciális nyûgöm, akkor szó nélkül cseréltek 1 hét után egy fejhallgatót. Ennyibõl nem tudom eldönteni, hogy mennyire korrektek...

Én Ipon-t ajánlanám, de, ha raktáron van a hardverkernél 15000.- forinttal olcsóbban, akkor nyugodtan megveheted. Logitech esetén nem lesz garanciális gondod, az tuti. Nagyon korrektek!

Csak a RoF-hoz drága... hát ezt neked kell tudnod. Nekem százezrek állnak a gépemben, de soha nem gondoltam arra, hogy drága. Örömet okoz arra a pár órára amikor van idõm játszani, és szerintem ez a lényeg. Ha ki tudod szorítani, szerintem ár/érték arányban jó választás... jó pár évre le tudhatod a Hotas kérdést... ( 60000.- forintért szerintem kurva jó áron van! )

www.smart-bus.hu

Gariba korrektek?Mert ipon nagyon is!Az viszont 15k-val drágább!De csak a Rof-ra szerintem drága cumo!

Na a hardverker a másik fele! 😄 Anno ott rendeltem meg a G940-t, vártam vagy 2 hetet, küldtek e-mailt, hogy mehetek érte, oda telefonáltam, hogy minden rendben van-é... bementem, erre elvitte már valaki! Közölték õ már régebben berendelte... de, mondom ember, beszéltünk telefonon, és itt az e-mail is... elvörösödött, nem értette, hebegett habogott... gondolom odaadták valami havernak...

Csak akkor szabad vásárolni tõlük, ha van raktáron amit venni akarsz... különben tuti variálni fognak az árral is...

www.smart-bus.hu

Pixmania-tól nem rendelnék az biztos! 😄
Még az amazon is szóba jöhet akkor!Sajna hardveren nincsen sehol semmi!Magyarföldön nem találni x52-t!Mindjárt veszek egy g940-t,hardverker 60ért adja! 😄 De rof-hoz k...va nagy luxus nekem,ha csak azzal játszok rep.szimet!

Ja-ja... 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem tudok nyalatkozni 😉 mivel magam még semmit sem vásároltam ott.
Minden esetre azért lehet venni még elvétve x52-t, csak körül kell faszán vizuálni.

Én fõleg garanciális mizériákat hallottam... meg nem azt küldték amit rendeltek, heteket csúszott a szállítás, stb...

PH-n apróba hátha van...

www.smart-bus.hu

Papa01
Cyborg EVO. Én ezt használom a X-52 HELYETT! (Mondjuk csak ROF-ban.) Peti segítségével 2000-be került! Pesten kapható annyiért.

LeonSilver
Igen, én is hallottam. Másoktól meg azt, hogy faszák. Talán még itt is van olyan aki rendelt tõlük és tök elégedett csak már nem emlékszem ki is mesélte.

LeonSilver
http://www.ebolt.hu/gateargep_product135885-SAITEK_X52__Hotas_repulo_szimulator_gamepad.html

http://www.electrobox.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=58330

De meglehet nézni vaterán, ebayen esetleg amazonon is.

Pixmania NE! 😊 Rengeteg rosszat írnak róluk...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Forgalmazó: Pixmania.com

2 év garancia - Jóváírás a szállítás kezdetén
8 munkanap "Ha nem elégedett, visszafizetjük"

LeonSilver

Sanyo
Jó arc. 😊

www.pcpilot.hu

bocs de ezt most le kellett írnom ... 😄
Szaisztok!

Nem hiszem el!Itt van a Rof,megvan már több mint egy hónapja eredetibe,de hiába vaárok,mióta vissza kellett küldenem az 1 napos x52-t,és nem cserélték,nem lehetett javítani csak visszaadták az árát,nem tudok semmilyen joy-t venni!

A logi-nak az extreme és a 3d pro,és a g940 között nicns most semmi?Volt már 3d pro-m,de nem tetszett,x52 nagyon bejött,viszont sehol nem lehet most,már vagy 1 hónapja sehol!

... hmm pedig már jáccanék de nagyon ...
Papa01
Oki, ma eddig úgyis csak meló volt.. 😊

Köszi, szemmel tartom, most úgy tûnik, végre felfogta, mirõl van szó... 😊 Nem jössz repülni?
Papa01
Szia Márk! 😊 Szólj, ha van valami.. 😊

Ok, várjatok, csak egy balfék, aki nem érti a játékot...
Sziasztok, BAN-ra javasolok egy fickót: JGS4_NonoNano_91. Az oka Friendly Fire 3 alkalommal, csak ellenem, 3 felszólítás után (angolul és németül) 😊.
Naná, nagyon kis aranyos, szerelem volt elsõ felszállásra!
Papa01
<#eljen><#eljen> Rendes srác. 😊 Akkor majd párat vívunk azzal is egymás ellen, oks? 😊

Kora délelõtt felnéztem az egyik amerikai szerverre, mert fenn volt egy ismerõs pilóta, akivel már korábban párszor repültem, jókat vívtunk, eldumáltunk...elég az hozzá, hogy ma mikor ma felmentem, üdvözöltük egymást, aztán próbáltam spawnolni, csak épp olyan gépek voltak amelyek nekem nincsnek meg, így beírtam távozásom okát és eljöttem.
Rá pár órára megnézem a freemail-em, és kiderült, volt olyan kedves, hogy meglepjen egy E.III-al!!!!!!
Szóval vidulok. 😊
<#eljen>

Papa01
Megyen.. 😊

Papa01
Mindjárt újraindítom.. 😊

Rolo3
Most nem látható a listában

Rolo3
Üdv!

Azt szeretném kérdezni mikor indul újra a szerver?

Köszönöm, igen, ez az! (Bocsi, egyszerûen átugrott a szemem az elsõ válaszodon...)<#worship>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Mondom...játékban ha beállítottad a neked megfelelõt, minden iránynál (ha külön külön kezeled )f10 gomb. Ha csak folyamatában , akkor (játék közben) egyszer elég, és elmenti mint beállítást.

Köszi, de nem ez a megoldás. Valószínûleg rosszul fogalmaztam.

Szóval azt szeretném, hogy a hat switch használatakor állandóan a legnagyobb FOV-on maradjon a látómezõ, ne menjen vissza a közepes értékre.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papa01
Nincs mit! 😊 Elvileg, holnap, holnaputánra át megy! 😊

Sanyo
Köszönöm! 😊

www.pcpilot.hu

Papa01
Sanyo Mester!
Én most átutaltam, remélem segít! 😊

whiteskull
Akkor legyél szíves küldjed! 😊

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Lacus mester, mikor indítod a játékot lépj be a settingsbe. Ott "Camera" fülnél a Cockpit view default mode-t állítsd "fixed snap viewre". Ilyenkor ha megnyomod a hat switchet, akkor oda ugrik a nézet a beállított pozícióra, de nem ugrik vissza alaphelyzetbe.

f10 mented a beállított szöget ami megmarad. De lehet nem értem a kérdést...<#vigyor3>