Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annak legalább három csonkja volt. 😊)
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Fel tudom venni veled esetleg a kapcsolatot,msn például,pár dolgok a g940rõl kérdeznék!Tapasztalataid stb ...
Köszi!
Mennyire tanulható? Hát ez a te agykapacitásodon, és idõdön múlik! 😊 Az én "nagy gondom" az, hogy elég csapongó vagyok... "túl sok" minden érdekel, így igazából egyiket sem tudom olyan mélyen elsajátítani, mint az, aki mondjuk csak a repkedéssel foglalkozik...
Nagyon sok kiváló szimulátor van, amikkel ugyanúgy lehet online repkedni... Il-2, Lock-On FC2, DCS, polgári repülésbõl meg ott az FSX... elképesztõ, hogy mennyire komplex.
Szóval minden azon múlik, hogy mennyi idõd, pénzed, energiád, türelmed van rájuk...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Én Ipon-t ajánlanám, de, ha raktáron van a hardverkernél 15000.- forinttal olcsóbban, akkor nyugodtan megveheted. Logitech esetén nem lesz garanciális gondod, az tuti. Nagyon korrektek!
Csak a RoF-hoz drága... hát ezt neked kell tudnod. Nekem százezrek állnak a gépemben, de soha nem gondoltam arra, hogy drága. Örömet okoz arra a pár órára amikor van idõm játszani, és szerintem ez a lényeg. Ha ki tudod szorítani, szerintem ár/érték arányban jó választás... jó pár évre le tudhatod a Hotas kérdést... ( 60000.- forintért szerintem kurva jó áron van! )
www.smart-bus.hu
Csak akkor szabad vásárolni tõlük, ha van raktáron amit venni akarsz... különben tuti variálni fognak az árral is...
www.smart-bus.hu
Még az amazon is szóba jöhet akkor!Sajna hardveren nincsen sehol semmi!Magyarföldön nem találni x52-t!Mindjárt veszek egy g940-t,hardverker 60ért adja! 😄 De rof-hoz k...va nagy luxus nekem,ha csak azzal játszok rep.szimet!
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Minden esetre azért lehet venni még elvétve x52-t, csak körül kell faszán vizuálni.
PH-n apróba hátha van...
www.smart-bus.hu
http://www.electrobox.hu/main.php?l=hu&m=0&p=6&pi=58330
De meglehet nézni vaterán, ebayen esetleg amazonon is.
www.smart-bus.hu
2 év garancia - Jóváírás a szállítás kezdetén
8 munkanap "Ha nem elégedett, visszafizetjük"
Nem hiszem el!Itt van a Rof,megvan már több mint egy hónapja eredetibe,de hiába vaárok,mióta vissza kellett küldenem az 1 napos x52-t,és nem cserélték,nem lehetett javítani csak visszaadták az árát,nem tudok semmilyen joy-t venni!
A logi-nak az extreme és a 3d pro,és a g940 között nicns most semmi?Volt már 3d pro-m,de nem tetszett,x52 nagyon bejött,viszont sehol nem lehet most,már vagy 1 hónapja sehol!
... hmm pedig már jáccanék de nagyon ...
Rá pár órára megnézem a freemail-em, és kiderült, volt olyan kedves, hogy meglepjen egy E.III-al!!!!!!
Szóval vidulok. 😊
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szóval azt szeretném, hogy a hat switch használatakor állandóan a legnagyobb FOV-on maradjon a látómezõ, ne menjen vissza a közepes értékre.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Én most átutaltam, remélem segít! 😊
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.