Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Köszi szépen! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Drakulálok Papu 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Köszi szépen, és az írásaidat is! 😊Szerintem is ez a legjobb társaság! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Fokker
apropopó, ma felnézek egy kicsit a szeróra. pár perc múlva.

Fokker
ez igen! granula! jó érzés Közétek tartozni!<#taps><#eljen><#worship>

fõzés: imádok fõzni, mint ahogy enni is. vörösboros marhapöri nokedlivel megy, 4.5 órát fõztem kizárólag vörösborban(itt csesztem el, elõször vizet kellett volna hozzá adni, amikor lefõ, azután borral pótolni). viszont a specialitásom a sztrapacska. nem spórolok a juhtúróval, hagymával és szalonnával, viszont a krumplit kihagyom a tésztából, így sima nokedlivel csinálom. sztem rohadt jó. meg szerény is vagyok<#vigyor>

Papa01
Köszönjük szépen! 😊

Sanyo

www.pcpilot.hu

Ja, és gratula a 777 díjért a kedves szerkesztõ uraknak.<#taps>

Így van. De azért nekem így jobb.
A nyáron 4!!!lagzin voltam abból 3 közvetlen kollégám..hát nem kaptam kedvet de nem volt rossz. Kész szakértõk voltunk a végére.

Azazazazaz TG-s virsli, löncshús meg valami részecskegyorsító, lehetõleg égetett szesz formájában :-D Ismerõs.

Papa, ez a felmondós videó zseniális! Persze geciznek velem, nem akarnak dec.1-gyel elengedni, de leszarom:-D Majd kitalálok vmi, pl. beverek egy ablakot, vagy megcsöcsörészem a fõnök nejét, hogy rendkívüli felmondás legyen :-DDDDDDDDDDD
Megoldom....

íLeon, 26 év? És minden OK?
DummyBoy
Nos igen 😊 Mondjuk rám mindenki azt mondja inkébb ruházna mint etetne ...

Melóban munkatársaim azon röhögnek, hogy a havi kajapénzem általában 10-én elfogy, mert leves - fõétel - saláta - desszert (mindez egy kis kenyérrel) után még megeszem a maradékokat ... 75 kiló felett nem nagyon vagyok pedig 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Én nem vagyok melegszendvicspárti, 2 oka van:

1 - volt saját melegszendvicsreceptünk: Tõmondatokban: Mindent bele kell tenni ami van a hûtõben ... Nem is rossz, bár néha a pálinka kicsit megváltoztatta az ízét 😊

2 - Voltak a koleszben melegszendvics partik ... az egyikre hála istenek késõn értem oda, nekem nem jutott, de a srácok azt mesélték, hogy ez volt a legjobb szenyó az évben ... Én botor rákérdeztem mibõl csinálták: Mire a 2 "szakács" elõhozott pár üres kutyakonzervet ...

whiteskull
Azért látom a hasát szereti mindenki. 😊))))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

A seregben kínunkban ruszki olajoshalat fõztünk dobozában, vasalótalpon. Ha ettél már rosszat...

Viszont az asszonykám szerint én vagyok a világ No.1. melegszendvics-készítõje.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Én 8 évig voltam kollégista ... olyan pörköltet rittyentettem parasztkolbászból hogy ihaj 😊 Tesco gazdaságos párizsiból legalább 4
féle különbözõ fõtt ételt tudtunk csinálni 😊 Meg vagdalthúsból 😊

Volt olyan fõsulin, hogy buli után hajnalban nekiálltunk rántottát csinálni, mindent beleraktunk, amit csak a hûtõben találtunk - hagyma - sonka - kolbász - sajt ... Életem legjobb rántottája volt ... Mondjuk másnap reggel meglepõdtünk kicsit, mikor megtaláltuk a 15 felütött tojást érintetlenül egy tálban 😊

Utána jött az albérlet, rengeteg fõzõs bulival, bár én inkább csak kukta voltam ...

Szóval tõlem nem áll távol a gasztronómia, de én inkább felhasználó vagyok ... Bár ha új életet kellene kezdenem, lehet megtanulnám a szakácsmesterséget ...

Mondjuk volt olyan szobatársam, aki nemhogy zacskós levest, de még teát sem tudott fõzni ... Mai napig szállóige: egyszer bevásárlás után beugrottam hozzájuk, és a frissen vásárol Füstölt Fõtt pulykacombot bedobtam a hûtõjükbe ... (gyk: rendes fogóscomb formájó sztaff, amire öles betûkkel van ráírva hogy FÜSTÖLT FÕTT PULYKACOM😎

Eltelik 10 perc, megérkezik a kolléga: A nap kérdése: "Srácok, kié az oldalas a hûtõben? Megehetem?"

o.O - 2 perc csend ... gondolkodtam rajta, hogy hol a picsába látott ez oldalast, mikor 4 sörön meg a combon kívül én nem láttam semmit ...

Odamentem megkérdezni hogy hol találta? - Erre rámutatott a combra és így szólt: "Ott, azaz ..."

Teátrális mozdulatokkal kiemeltem a hûtõbõl a combot, majd nagyjából 20 percig visítottunk a röhögéstõl ...

Sanyo
Már bonyolultabb mint egy limonádé... 😄

www.pcpilot.hu

whiteskull
Én lógatós teával kezdtem. Aztán rájöttem, hogy egy pörkölt se sokkal nehezebb. Mást meg nem is akarok megtanulni. 😊)))))))

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

whiteskull
Akkor végül is nõs vagy, csak papírod nincs róla. 😊))

Sanyo
Tojásrántottában verhetetlen vagyok, de ki az aki nem? 😄 A párommal mi is tervezgetünk, aki amúgy istenien fõz, ha éppen van kedve hozzá. Közös kölök még nincs, de a szívem csücskének most 13 éves lányát sajátként szeretem és nevelem (már amikor hagyja).

www.pcpilot.hu

Én nem vagyok nõs, de csak áltatom magam.. 10 éves a fiam, a nõ akivel együtt élek , meg a fiam anyja.<#nevetes1> És ráadásul egyre gyakrabban célozgatnak nem akarom-e már elvenni. Szorul a hurok..

whiteskull
Ugyanígy vagyok ezzel én is. 😊)))

Papa01
Én totál fakezû vagyok.. a párom is most tanulgat fõzni.. 😊) de õ ügyes! 😊

DummyBoy
Hála istennek - nálunk egyetlen kedvesem a család legjobb szakácsa (És nem csak szerintem, hanem anyukája és nagymamája szerint is 😊 ) - cukrásza, és még ráadásul szereti is csinálni 😊

Valamint öcsém apósa is vadász, szóval mikor hazamegyünk, mindig van valami "meglepi" (Fõleg mivel öcsém drága neje tudja hogy élek - halok a házicuccokért, õ mindig meglep valamivel 😊 )

Viszont a koviubi az más tészta ... párom bele tud fulladni, engem meg a világból ki lehet vele kergetni 😊

Papa01
Jaja, én is imádom, magában is, de egy sima zsíros deszkát is hogy fel tud turbózni.. 😊

whiteskull
Hofi volt. 😊))

Legalábbis azt hiszem. 😊))))))

whiteskull
Nagy áldás, ha a környezetben valaki szeret fõzni. 😊))

Általában az én fõztöm is el szokott fogyni. Van olyan buli, ahová évente már a megkérdezésem nélkül beírnak szakácsnak. 😊))

LeonSilver
Az az érdekes Papa, hogy engem régebben (olyan 10-15 éve) kilehetett volna kergetni a világból egy kis darab kovászos ubornyákkal. Most meg ha választani lehet a kovászos és az ecetes között csak is a kovászos jöhet számításba. Drága jó anyám olyant tud nekem csinálni, hogy csak na. Simán rájárok és minden nélkül, csak úgy csócsálom 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ez a viccbõl van? 😊

whiteskull
Ne tetézd, ne tetézd! 😊))

Papa01
A kovászos nagy kedvenc.. 😊

LeonSilver
Nekem volt egy nagyon fasza borsodi katonám aki civilben vadász volt.
Soha annyi vadat nem ettem mint akkor 😄 Volt az a nordic vagy mi a rák hûtõtáska, abba hordta a husit.

LeonSilver
A faterom tudott olyant kreálni apukám, hogy a környéken a csodájára jártak. Saját maga kísérletezett ki egy fûszerkeveréket hozzá 😊 De a Spider (nem ösmered?) barátom is kitûnõt tud csinálni. Nincs is jobb egy vörösboros marhaperküttné, nokedlivel, kovászossal 😄

DummyBoy
Namegaztán a vörösboros szarvaspörkölt ...

whiteskull
Tudod ez olyan, hogy én szeretem a pörköltet is meg a vörösbort is.

Na de a kettõt együtt még jobban. 😊)))))

Papa01

LeonSilver
Én 26 😊

DummyBoy
Az élet apró örömei <#hehe>

Szerintem megnõsülni királyság. Én 3 éve nõs vagyok.
De azért ROF-ozni is királyság. :-D
Nem is tudom melyik a nagyobb királyság.
16:00-kor megyek a vezírhez fölmondani. Ezek miatt a pillanatok miatt érdemes élni:-D
whiteskull
Tegnap nagyon fáradt voltam, de ma szerintem menni fogok. 😊

whiteskull
Nem baj! Ne szomorkodj! Attól még lehet, hogy jó lesz. 😄

Sanyo
Én igen, csak 24"-en.

www.pcpilot.hu

Rolo3
Sziasztok!

Remélem ma már jön valaki repülni mert már jó ideje nem találkoztam senkivel a szerveren!

Uraim, valaki használ 22"-os monitort full HD felbontásban?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papa01
<#vigyor> Neeem, az nincs... 😄

whiteskull
Szesz van benne? 😄DD

Papa01
Remélem tetszeni fog! 😊

whiteskull
Titokzatos vagy. De kivárjuk. 😊

Mondjuk mást nem is tehetünk. 😄

Papa01
Neem, nem még, de már jó lenne az is! 😊 Annak sajnos anyagi okai vannak még.. 😞 ROF-os dolog.. 😊

LeonSilver
Na Papa. Megnõsülsz?

Papa01
Most én is eltûntem, de ennek örömteli oka van... 😊 Ez a hét ilyen lesz, bocsi Márkó mester! 😊